Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Viktor_H

BG: EE

Dotaz pro ty z vás, kteří jste hráli EE, ale i klasickou verzi; nepřišly vám sprity v EE verzi mnohem více "pixelované"?? Už je to sice nějaký ten pátek, co jsem originální BG hrál, ale fakt si nevzpomínám, že by sprity byly tak brutálně neostré... A který h*vado napadlo přidat možnost zoomu, bože??!! To tomu opravdu nepomáhá.
  • Deadmau5 ztratil v taxíku při návratu z VGA handheldovou konzoli Playstation Vita.

Šťastnej taxikář..! ;)
  • Ellendway

SWTOR

Chce to novinku nebo alespoň bleskovku o tom, jak SWTOR ztratilo za poslední čtvrtletí 400 tisíc hráčů.
    • Já sem slyšel, že pět milionů, seems legit. Ne srsly.. proč psát o něčem naprosto přirozenym, co každej očekával. Každý MMO se nějakejch pár měsíců po releasu potýká s docela velkym odlivem hráčů. Nevim proč o tom hned hystericky psát..
      • asi len preto, lebo pred vydanim tu bol taky grcny hype a vsetky tie komenty fanusikov aka genialna hra to je, a ked niekto vyjadril nesuhlas tak bol troll, debil, etc ?:)
        • Tady je hype o všem, divím se že nejsou denně články o Diablo 3 když má za chvíli vyjít. A co se týče SWTOR, já to říkal :-D
        • Vrook
          Sice nevim, co to má co dělat s tim, co jsem napsal já, ale jo.. ten hype byl skvělej, ještě teď jsou tu dozvuky. Je to jedna z věcí, kterou mám na těchhle hrách a jejich releasech nejradši. *3*
    • Něco v tom smyslu tu už bylo ;)
  • Trolovia

To je sranda ze ked zabanuju jedneho trolla tak sa tu neukaze ani ziaden iny... takze urcite to nebude jedna a ta ista osoba...
    • A koho zabanovali? Ban jsem dostal já a to na jeden den a za trola mě tu snad nikdo nepovažuje. Doufám *1*
    • A kdo to vůbec banuje? Poláček,nebo Bach ? *1*
      • Kozy
        Bacha na Bacha.
        • Pilgrim66
          Bachovský absolutismus
        • by mel radsi zabanovat to svoje "jakoze" *5*
          • Kozy
            ..
  • Lukass

Podival sem se na film s cutscen z Mafie 1, donutil  me k tomu udajne vyborny pribeh AC Origins a potom i Far Cry 5 kde je pribeh a dialogy snuska blbosti.

A musim rict Mafia je po letech furt klenot,  vsechno dava smysl,  ve hre neni jedinej zbytecnej nebo hloupej dialog  na vsechno navic navazujou skvely mise,  zadna novejsi hra se Mafii ani nepriblizuje,  a to ani skvely God of War,  Uncharted 4, nebo Last of Us.  Mafia je proste unikat,  a uplne me vyrazilo dech ze po strance pribehu,  logiky a zabavnosti misi,  strci hrave vetsinu nove produkce do kapsy.  Jedina hra ktera obstoji je Zaklinac 3. Mafie je opravdu mistrovske dilo.  Pokud je natom podobne i Kindom Come tak uz si ho fakt musim zahrat,  a to by me zajimalo nejvic,  je to po strance logiky dialogu a rozhodnuti stejna pecka jak Mafie? 

• Cvicme_v_rytme

Jak tu někdo píše pode mnou, Mafia je plná klišé většiny mafiánských filmů. Jo, je to skvělý, sám jsem dohrál asi 3x a je to fajn, nedá se tomu moc vytknout. Ale ani Mafia 2 v tomhle není špatná a užil jsem si ji. U Mafia 2 vidím největší průšvih v nevyužití světa, kdy z toho mohli vytěžit víc. Ale po příběhový stránce taky ok. Jestli jde srovnávat příběhy jiných her, tak Uncharted 4 i Last of Us mají taky rozumný příběhy, kde to v rámci možností drží pohromadě. Jasně, Uncharted 4 je malinko přitaženej za vlasy, ale to k těmhle  hrám typu Tomb Raider patří. Bez toho by to nešlo.

Kingdom Come asi po stránce rozhodnutí nebude stejná pecka jako Mafie, protože v Mafii se nic nerozhodovalo.

• 0011

Hele asi takhle Mafia má velice dobrý příběh ale je to kombinace všech možných klišé od knih Maria Puzza až po gangsterský filmy. KCD mi příjde příběhově slabší ale je to spíš osobními preferencemi, hlavní co je na něm skvělé je atmosféra a simulace života středověkého dobrodruha a questy mají mnoho zajímavých řešení, ale nejvíc mě zaujal ten openworld, je to spíš pro lidi co rádi zkoumají svět a tenhle prvek jsem si užil hodně. Neznamená to že by tam nebyl příběh, je ho tam hodně ale nesednul mi a jeden vnucený quest s piplavou detektivní prací mě tak strašně nebavil, že jsem si na youtube našel kdo je viník a "pořešil" jsem to. Víc než příběh mě bavilo kosit bandity palcátem, zkoumat svět a vykrádat truhly a zkoumat jak fungují naprosto skvěle udělané perky. Příběh je objektivně kvalitní, rozhodnutí jsou dost důležitá a Henry jeho rozhodnutí  v dialogu mi přišli logické a v souladu s postavou ať už jsem zvolil jakoukoliv odpověď akorát je fakt škoda, že tam není český dabing, protože mafia ho měla výborný.

• jakubc
    Pro stratégy je teď docela zajímavý bundle na Steamu od Segy. CoH, Total Wary, Warhammery... dohromady docela pálka, ale když se to někomu strefí do víc her, tak těch 70 euro může být ok. Pak tam jsou i jednotlivý hry zlevněný.
  • Gran Turismo 6 pravděpodobně dorazí ještě na Playstation 3.

Nevidim duvod ke koupi, kdyz nebude kompatibilni s PS4, to radsi Driver Club...tomhle to podelali
    • ringmancz
      asi nechtěji porušit tradici 2 díly na generaci
  • contagion

uz zitra vychazi ! Naposledy jsem to hral pred pul rokem tak jsem zvedavej jak to moc vymakli za tu dobu
  • EA DICE přidá do nové verze PC klienta hry Battlefield 3 příkaz do konzole, který Vám umožní...

Konečne ich to napadlo :D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit