Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Veskoslav

Příkazy do KC: Deliverence:)

Malá berlička. Po stisknutí klávesy ; můžete zadat následující...
    r_MotionBlur 0 = vypne Motion Blur
    CL_FOV 90 = Roztáhne Field of View z 60 na 90 stupňů
    g_showhud 0 = Vypne HUD
    e_ShadowsMaxTexRes = 2048 = vylepší rozlišení stínů z 1024 na 2048
    e_LodRatio = 500 = následujících 5 zvyšuje vzdálenost vykreslování různých prvků
    e_ViewDistRatio = 500
    e_ViewDistRatioVegetation = 500
    e_ViewDistRatioDetail = 500
    • Nintendo spojilo síly s Playboyem, který na svých oficiálních stránkách nahodil fotky na motivy titulu Bayonetta 2.

Proč je to tak zubatý, když v teaseru to bylo krásně hladký? Jak mám zapnout antialiasing?
    • Veskoslav
      e_MergedMeshesInstanceDist = 20
      wh_cheat_money 99 = přidá 99 grošů
      wh_cheat_additem 05 = přidá Bastard Sword
      wh_cheat_additem 35 = přidá červenou kápi
      • Magister_Peditum
        Ta kápě zabírá místo ve výhledu, asi nějaký bug.
        • Veskoslav
          Jj zabírá.
  • Veskoslav

V červenci a srpnu vzrostly tržby WiiU softwaru na anglickém trhu (oproti červnu) o 60%.

Místo 3 konzolí prodali 5 konzolí *1*
    • holec89
      WiiU softwaru...
  • God-of-War

Historie se opakuje! EA opět vyhrálo ve finále o zlaté lejno nad americkou bankou a odnáší si tak cenu...

Ja to tem klukum usatejm preju!!!:) A pristi rok znova, pac do tretice vseho hovneho:D..teda dobreho:).
  • victor

Tak po čase jsem zase navštívil Hrej ...a tedy už je tam o 100% víc zajímavějšího obsahu než na tradičně víkendově mrtvém Games.cz ...A radost z toho nemám ....

• dworkin

Možná má zajímavej obsah, ale ten design je strašnej. Všechno obrovské, na stránku se nevejde skoro nic a v neposlední řadě mají pomalejší server než Tiscali, takže než se někam proklikám...

• triptich

to teda áno. a sú tam len dvaja + stíhajú robiť podstatne viac gameplay videí. poslednou dobou to na games značne kolíše. redakcia games stále super, ale ten obsah a jeho kvalita dostáva trhliny. snáď je to jav prechodný  mladá garda zaberie (u starších chápem, že s rodinami na krku sa to ťahá horšie)

• tak jsou sice dva co jsou videt, ale maji mraky externistu... a z tech dvou co jsou videt, tak je ok jen Makal, zkousel si nekdy cist nejakou recenzi od Plechacka? to se proste neda...

• Mart9

Na games totiž málokdy někdo udělá něco navíc.

• Veskoslav

Kolik ti je? 10? Nikdo nedělá dobrovolně nic navíc...

• Cvicme_v_rytme

A tak to dělají zadarmo, tak co bys chtěl, ne?

• Johnny

o tom dost pochybuju

• Mahcake

Gameplay video z Modern Warfare 3 zajímá na YouTube mnohem mladší diváky (13-17 let) než gameplay...

A už tu máme důkaz. *1*
    • Gameplay video z Modern Warfare 3 zajímá na YouTube mnohem mladší diváky (13-17 let) než gameplay...

Tak tak, tady je to černé na bílém nebo spíš bílé na černém. *4*
      • Tady je akorát důkaz, jak si autor toho obrázku vybral zrovna videa od určitých uploaderů, aby mu to pěkně pasovalo.
        • A už jsi se koukal (a našel) nějaké se stejnou frekvencí zhlédnutí, kde by tomu bylo jinak ?
          • Tu frekvenci sis tam dal, aby ti to zase pasovalo? No jo, kdo chce psa bít...
            • Ne, jen z videí které mají 300 zhlédnutí nemůžeš dělat žádné závěry. Prošel jsem si nejsledovanější gameplay videa (=několik videí) těchto her, aby právě někdo nereagoval se stejnou připoínkou, jako jsi reagoval Ty a u všech je ta statistika takřka stejná.
  • Slovo Pána

Někoho by mohlo zajímat, jak si GT.TV povídá se ctěným panem Newellem v mnou milovaném Seattlu :)

http://www.gametrailers.com/full-episodes/ncis3o/gt-tv-valve
  • ringmancz

Zombie apokalypsa se blíží

http://www.tigerlogcabins.com/product/zombie-fortification-cabin-zfc-1/
  • lipkozzi

Gemcraft 2

Hlasujte na Steam Greenlight za pokracovanie najlepsej flashovej TD serie http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=234463734
    Na Armorgames to vychadza okolo 25.3.
    • Kozy
      Nenene, nejlepší je Vector TD 2
      • lipkozzi
        vyskusam :)
    • ucho
      nevím jestli nejlepší, osobně mám z těch flashových nejraději cursed treasure, ale hlasoval jsem a určitě zapařím.
      • lipkozzi

jasne

100 ludi, 100 chuti. Ale napriklad taky cursed treasure - chvilu zabavil, ale asi po tyzdni uz som sa k nemu nevratil. GC je mozne parit cele tyzdne ci mesiace v kuse (ak je clovek completionist) a stale to bavi. Na toto pokracovanie sa cakalo 3 roky a vsetci maju dost velke ocakavania. Snad sa naplnia.
        • ucho
          no to já se k němu po týdnu taky nevrátil :), jde to dohrát za den, dva...
          • lipkozzi
            no ono, postupom casu pridavali nove levely (aspon teda do CT2), tak sa k tomu clovek na tych par hodin zase vratil. Tiez som si presiel prvu hru + level pack, len potom uz tam nebol ziadny challenge.
            • ucho
              já jako první dohrál level pack, a ten sám o sobě mi přišel skvělý. byl tam dobrý postupný vývoj přes ty skilly, obtížnost se pěkně postupně zvyšovala. ten zážitek stál za to, i když se to dalo dohrát celkem rychle. ten základní díl byl pak to samé v bledě modrém, ale dalo se (level pack mi přišel lepší). tuším už je teda i dvojka, ale to jsem zatím nehrál.
            • ucho
              Kubas: jo, na to se chystám, je to v pořadníku, dostanu se k tomu tak v květnu :)
            • znáte Defender's Quest? http://www.gog.com/game/defenders_quest

asi nejlepší TD hra, co jsem kdy hrál, má to příběh, tuny znovuhratelnosti, fakt výborná (někde je i demo hratelný přímo v prohlížeči, ze kterýho jde pak savy převíst do plný hry)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit