Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Kickstarter projekt Leisure Suit Larry in the Land of the Lounge Lizards (HD remake prvního dílu)...

Fakt by mě zajímalo kam ty peníze jdou. 250 000USD za extra obsah? WTF.
  • ucho

Chce někdo COMMANDOS? (Steam)

daruji kód k aktivaci hry Commandos: Behind Enemy Lines a hry Commandos: Beyond the Call of Duty (tedy dva kódy). zašlu na mail, tedy buď jednomu člověku oba nebo dvěma lidem.
    • EuroSamurai
      To ty hry kupuješ a pak daruješ?
      • Vsadím se, že Commandos už měl a pouze si koupil Indie Gala ve kterém dostal další kopie:)
    • miroslavhorava@gmail.com Díky..můžes klidně oba..;)....EDIT: Já tě mám už vlastně ve friend listu tak můžeš tam....
      • ucho
        posláno
  • ucho

Soldat

byla někdy na Games zmínka o hře Soldat? před pár lety jsem to celkem pařil, bylo to slušné.
    http://soldat.thd.vg/en/
  • montatatana
    Hele, vám usnul bleskař! Šťouchněte do něj klackem!
    • braveman
      Zítra ráno vstanu a... opařím se čaje budu zase jako vyměněnej. Teď jsem měl trošku press, dnes v noci jsem oka nezamhouřil.... a nic příjemného to nebylo *3*
      • Cosi
        Že ty jsi na poslední chvíli dopisoval bakalářku?
        • braveman
          To pořád bylo času dost...a byl jsem přesvědčen, že nejpozději o víkendu bych měl mít hotovo*7* A čím více se blížilo datum odevzdání, tím více jsem zjišťoval, že bych tam měl ještě něco dodělat... mno, vzhledem k tomu, že Tě to napadlo, asi víš, o čem mluvím *15*
          • Cosi
            Jo jo, včera jsem koment psal po poslední revizi, ráno vytiskl a dnes poslední den odevzdával. Jen né bakalářku, ale absolventskou práci. *1*
          • Vrook
            Podle mě 90% studentů ví o čem mluvíš. *15* V podstatě jenom představa toho, že bych měl nějakou práci hotovou dopředu a bez stresu, je pro mě nesplnitelnej sen. A v mym okolí to tak má absolutní většina lidí.
            • Nikdy jsem nemel tak uklizeno jako pri zkouskovym :D
  • Šéf Square Enix vyvrátil spekulace o zrušení vývoje Final Fantasy XIII.

A já si myslel že FF13 už dávno vyšlo.. *15*
  • MickeyMutant

Spekulace: Battlefield 5 dorazí s podtitulem Eastern Front a odehraje se v období druhé světové války.

Tahle bleskovka je špatně minimálně ze dvou důvodů, rád bych znal zdroj, ze kterého bleskař čerpal informace.

Za prvé: odkazované obrázky jsou měsíc staré, diskutovalo se o nich už koncem března. Žádná novinka.

Za druhé: v tom hrubém shrnutí na třetím obrázku, které přináší seznam plánovaných DLC, se zjevně mluví o fiktivním budoucím konfliktu, ne o druhé světové válce.
  • První ukázka CZ překladu Deus Ex: Human Revolution.

pěkné, ale nefunkční odkaz ... dobrá práce *6*
    • Experiment

Ten obrázek na původním odkaze byl čistě experimentální a nebyl určen pro veřejnou publikaci. Proto jsem ho smazal. Je to moje chyba a omlouvám se za to.
    • První ukázka CZ překladu Deus Ex: Human Revolution.

No hlavně že se na překladu už pracuje.
      • Červené Nintendo 3DS vyjde v Americe 9. září, tedy ve stejný den jako hra Star Fox 64 3D. Jestli...

No jen aby, oficialni byla totiz zrusena.
        • Velmi roztomilý cosplay z Okami. Amaterasu!

Já taky předpokládám že se jedná o amatérskou češtinu.
          • Já být někým z překladatelů, tak se urazím. Copak to, že to někdo dělá zadarmo pro komunitu je znak amatérismu? Třeba to jsou profesionálové co to dělají ve volném čase.
            • Jenže to přesně je problém slova amatérský. Význam "profesionální nezpůsobilost k vykonávané činnosti, neschopnost" (slovnik cizich slov) je zažitější než nějaký pozitivní. Je přece tolik neutrálních výrazů jak ten překlad popsat. Z hlavy: fanouškovský, komunitní, neoficiální,...
            • Playman na svém Facebooku píše, že vynikající From Dust (recenze8/10) bude na svém shopu nabízet...

Slovem amatérský jsem uřčitě nemyslel nekvalitní, ale neoficiální češtinu. Vím že "amaterské" češtiny jsou velmi kvalitní a hlavně se do nich promítá znalost prostředí hry apod.. Skvělím případem je třeba čeština do Stalker Call of Prypijat, která původně od Cenegy myslim nebyla moc kvalitní. Za to ta fanouškovská je skvělá a určitě dělá lepší atmosféru už jenom tím že se tam nemluví spisovně, což se moc do Stalkera určitě nehodí.
            • Playman na svém Facebooku píše, že vynikající From Dust (recenze8/10) bude na svém shopu nabízet...

A co je na slove amaterska spatneho? Vzdyt tak se rozezna kdo to dela pro zabavu(ma rad tu hru)atd.. a ne pro penize!! A amaterke preklady sou skoro vzdy lepsi nez profesionalni(placene). A ze je pouzivane slovo Amater, tak at je prece na tom neni nic spatneho. A jeho vyznam je u cestin pouze v tom, ze to delaj fandove, ktere to proste bavi a delaj to nejen pro sebe, ale i pro ostatni. A doufam ze se cestina na DX:HR podari(drzim palce).
          • Červené Nintendo 3DS vyjde v Americe 9. září, tedy ve stejný den jako hra Star Fox 64 3D. Jestli...

OK, ale kde potom vzaly hru, ktera jeste nevysla *1*? viz nadpis: První ukázka CZ překladu Deus Ex: Human Revolution.
            • Už dávno je na netu novinářská demoverze. Texty pravděpodobně vytáhli z ní.
            • V paralelním vesmíru neasi ..
  • Czech_NoOb

Stasis recenze?

Zdravím, chystá se recenze na hru Stasis? Rád bych si přečetl něčí názor.

Za mne skvělá izometrická adventura. Atomosféra hodně silná, hlavně díky ost od Marka Morgana (Fallout,..)
    Já tedy svých peněž nelituji, dospělé sci-fi, ač plné klišé. Dobré to bylo.
    Achievementy za sebevraždy a úmrtí, taktéž zajímavé. (Od každého 9 kousků + 9 příběhových)
    Hru jsem bohužel dohrál za necelých 5 hodin, což mne udivilo, ale nutno říci, že puzzly byly přehnaně snadné. Poslední věc, která by někomu nemusela úplně vonět, je nemožnost přeskočit konverzace i monology.
    • Keyz
      Má to nějaký dobrý konec? Když tam je 9 smrtí z příběhu?
      • Czech_NoOb

..

Sebevraždy - použij několikrát určitej item na postavu, animačka - load.
        Smrti, jsou většinou v klíčových scénách, kde prostě zemřeš, protože sleduješ co se děje, místo aby jsi běžel pryč z obrazovky, případně použiješ vrtačku, ale chybí ti další věc.:D A opět, load. Toť vše.
        Konec je však celkem zajímavý, není tam happy průběh, ani end. jestli se ptáš na tohle.

Standartně jde příběhově o:

Probuzení se na jakési lodi, osamocen, s dívkou na vysílačce. Zjistujes, že na lodi probíhali pokusy na lidech a ty sám jsi původně vlezl do té rakve (tedy do rakví na určité lodi) i s rodinkou...Putuješ tedy sám, potkáš jen pár npcček a i ty jsou jen jednorázovka, snažíš se dojít k dívce na vysílačce, vidíš zemřít svou dceru, hledáš stále tedy svou ženu, najdeš, ale stále je v jakémsi kryospánku (během hry jednoho nešťastníka probudíš..vydrží tak minutu) poté té se ukáže, že jsi byl využijt a tak podobně.:D
  • Beta kod do SW:TOR

Úplnej OT: Asi za vlastnictví všech Dragon Age na stránkách Bioware jsem dostal beta klíč do SW:TOR, já ale onlinovky nehraju, tak kdyby náhodou byl někdo, kdo ho ještě nemá nebo chce další třeba pro kámoše, tak kod je 69BP-W53V-E4FZ-CBMP , musíte ho zadat sem http://www.swtor.com/redeembetacode/ kam se přihlásíte pod svým účtem, tak snad to někdo využije....
  • ucho

Aftershock Bundle

http://www.bundlestars.com/all-bundles/aftershock-bundle/

UFO: Aftershock, UFO: Aftermath, Wizardry 6 & 7, Wizardry 8, System Shock 2, Harvester, Ascension to the Throne

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit