-
Vývojáři Diablo 3 prý nemají čas ani prostředky k tomu, aby hra mohla podporovat mody.
To si mohli vymyslet něco lepšího, tohle je fakt hodně pitomá výmluva. To až to Diablo vyjde a bude to sra*ka tak řeknou "Sorry, prostě nejsou prostředky a čas, ale mužete si koupit patche a milion DLC, to bude už lepší." -
-
Mas skvelyho avatara! :D
-
-
Homemade...hele, koukam, že pozadi je videt moje plocha s Combine :D http://wallpaper.hdesktop.com/wallpapers/wallpapers-4/bc2bcd869a4b1148bbaaaaf3b543498c/Combine-Half-Life-31332.png
-
-
Je videt ze mas vkus to se pozna :D Nehrajes neco online? Bylo by fajn pro zmenu slyset z TeamSpeaku zensky hlas :o)
-
-
-
-
Shadow Warrior
Shadow Warrior se vrati na next-gen a pc. Teaser: http://www.gametrailers.com/videos/151ccs/shadow-warrior-teaser-trailer a na fb strankach maji screeny. Asi to nebude bomba, ale pokud si to udrzi hratelnost originalu, tak se nebojim. -
FEZ 2 zrušen
Phil Fish psychicky neunesl, že všichni nejsou hotoví z jeho hry a tak ji zrušil. Čas to obrečet.
http://www.joystiq.com/2013/07/27/fez-2-canceled/ -
-
Mno jen ať brečí blbeček :) Já mu to přeju. *5*
-
-
Valve prý na letošním ročníku E3 neoznámí Half-Life 3, Portal 3 ani Left 4 Dead 3. Tedy... pokud...
HM... nevím ale Gabe by podle mě nikdy nenapsal přímo Half Life 3 tím by potvrdil že nebude episode 3 ale přímo hl3. Ještě ktomu nedávno mluvil o novým half lifu jako o Ricochet 2 aby to neprozradil. *3* -
Kdo driv prijde, ten driv mele
Battlefield 4 Battlepack Gold (LEVEL 236) – kód: 3BNR-M2CH-7ARD-66FU -
Ahoj, doporučíte mi nějáké fantasy RPG kromě DS, Zaklínače, Dragon Age. Důležitý je pro mě příběh a atmosféra, k zahození není ani ovlivnitelnost příběhu. Díky všem.
-
-
Deus Ex?
-
Já bych ti doporučil Jade Empire RPG od bioware z roku 2006 pokud ti teda nevadí větší zaměření na čínskou a japonskou atmosféru.
-
-
To bych mohl i někdy zahrát/dohrát - nej mlátička na pc škoda že tak zapadla. *9*
-
-
Evil Islands, Arx Fatalis, Dark Messiah of Might & Magic
-
-
avernum jo, ale dark messiah neni rpg
-
-
Díky za reakce všem =)
-
Avernum, sice je to hodně těžký ale doporučuju.
-
p.s.
pak taky neverwinter nights 2, Drakensang -
Oblivion s nejakymi mody, Risen, kdybys netrval na pribehu tak i mount and blade warband s nejakym fantasy modem
-
Divinity: Original Sin a za dva týdny Pillars of Eternity
-
Těžko říct jak moc si v tomhle žánru sběhlej, proto bych začal od klasik. Určitě se podívej na sérii Dungeon Siege, tím myslím první dva díly, oba jsou to pro mě naprosto skvělý RPG a občas si je z nostalgie zahraju. To stejný Baldurs Gate jedna a dva, Neverwinter Nights, Titan Quest a Sacred jedničku nebo dvojku a z isometrických z poslední doby rozhodně Divinity: Original Sin.
Mezi RPG by se i s přimhouřeným okem dala zařadit série Fallout, takže buď jít po klasických isometrických prvních dílech, nebo Tactics nebo se vrhnout o 1st/3rd person novějších dílů, já bych se pustil do trojky, má skvělou atmosféru.
Z posledních let se mi snad kromě Skyrimu nedaří najít dostatečně kvalitního nástupce... -
-
dungeon siege, titan quest, sacred - diablo hack&slash clony s par rpg prvky jsou u tebe rpg bez mhoureni a fallout s... nektery lidi jsou divny *6*
-
-
Každej jsme jinej, že jo, já na prvních Sacred, Titan Quest atd. vyrůstal, takže možná proto je řadím do toho topu...
Fallou 3 a výš už je hodně akční hra s ne moc RPG prvky, nějak mi ten 1st person pohled k RPG holt nesedí... -
-
vždyť je to to same co skyrim akorat v jinem prostredí a skyrim považuješ za kvalitního nastupce
-
-
Ano maxi, představ si to, já sem měl RPG spojený vždycky s fantasy světem, kouzlením, odpovídajícím arzenálem, ne s FPS s RPG prvky, kde jde hlavně o střílení... Nevím jak bych ti to vysvětlil ;)
-
-
-
-
Titan Quest je uzasna hra, navic i dneska vypada dobre, akorat tam neni pribeh, ale jinak paradni hra.
Neveril bych ze v ni zabiju 32 hodin :-D -
-
Titan Quest je tupá klikačka úplně o ničem.
-
-
"Mezi RPG by se i s přimhouřeným okem dala zařadit série Fallout"
delas si legraci nebo ti tam vypadlo slovo "fantasy"? -
-
No co, postapo je dost fantasy :D
-
-
jak s primhoureným okem? vzdyt je to cistokrevne rpg
-
-
RPG mozna ale on chtel dobrej pribeh a atmosferu.
-
2drasťa
jo jasne, fallout new vegas není rpg, a titan quest a sacred je čistokrevne rpg. dobrej trolling -
promin ale to jsou blaboly, asi si ješte opilej po sobotní parbe nebo nevim a dal už nebudu reagovat
-
Novy dily do toho snad nemuzes vubec pocitat....
-
První díly rozhodně, nová éra je už hodně action rpg, ale určitě to RPG je
-
-
-
-
-
jesli považuješ mass effect za rpg, tak možná i to. Je to spíše akční rpg. Ale když jsi zmínil to dragon age...
-
Dost jsi to omezil, další hry jsou již hlavně menší.
Wastelands 2 (ten je dost jako staré rpg, hc)
Shadowrun dragonfall dc
Divinity original sin
to jsou rpg, kde lze něco měnit. Pak je hodně RPG - FPS, RPG - něco atd,
-
-
SDK nástroje pro Borderlands 2 vývojáři z Gearbox nevydají. Věří, že komunita se o ně postará...
prelozeno: "nase nastroje sou napsane tak, ze se za ne stydime. a krom toho vsechny promenne jsou ve finstine a bylo by vam to k nicemu."
jako u mafie2 treba :] -
Vyšel nový update (v1.3.1) pro Minecraft, který opravuje chyby, s kterými se mohli setkat moddeři....
Hra se updatuje sama při jejím spuštění, takže opravdu není třeba cokoliv instalovat *1* -
-
Vyšel nový update (v1.3.1) pro Minecraft, který opravuje chyby, s kterými se mohli setkat moddeři....
Hlavne mistni redakce "chytre" prisla s necim, co je pekny blabol. Podle prispevku na Mojang blogu http://www.mojang.com/2012/07/the-weekly-chunk-minecraft-1-3-prerelease/, se jedna o prerease verze 1.3 (linky zde zverejnene se s linky na zminenem blogu shoduji). Cili, kdyz launcher aktualizuje Minecraft jen na finalni verzi (coz tahle ocividne neni), tak se momentalne nikdo akutualizace one (momentalne jeste) bajne verze 1.3.1 nedocka. -
Kdo psal bleskovku? *7*
-
-
Tuhle bleskovku má na svědomí... já *3*
-
-
-
Far Cry 4 neumožní hráčům ulovit slona.
Nechť hate o pokrytectví započne! *1* *3* *5* -
The International
Po skupinové fázy, která probíhala posledních pár dní, zítra (7.8) začne main event největšího Dota turnaje The International (TI3 ... třetí v pořadí... od Valve... HF3 confirmed!!!). Turnaj probíhá v Benaroya Hall v Seattlu. TI2 bylo mnoha lidmi uvnitř i vně komunity Dota hodnoceno jako jeden z nejlépe zvládnutých turnajů co se ohledně kvality produkce týče.
TI3 je zajímavé tím že do price poolu který vkládá Valve (1,6M dolarů) mohl přispět každý zakoupením ingame itemu v Dota 2 (The Compendium).
Ten stál zhruba 10 dolarů z toho 2,5 dolarů šlo přímo do price poolu.
Současný celkový price pool je 2 828 840 dolarů a stále roste.
Zahájení by mělo být kolem 21:00 (12:00 PDT) a i když se o Dota nezajímáte možná by stálo za to mrknout se jak bude jeden z největší herních turnajů probíhat.
Stránka turnaje: http://www.dota2.com/international/home/overview/
Schrnutí TI2: http://www.youtube.com/watch?v=Eqk9C1wVT0U