-
Insurgency
............................5JMFX-EW2EP-YQBI0 -
Battlefield 4 v multiplayeru nabídne dynamické frakce.
Takze do hry nepridali neco, co by melo opravdu vliv na hru (denni cyklus), ale chlubi se tim, ze tam dali zcela bezpredmetnou moznost vyberu tymu v mape. -
Takovej rozplizlej humus bych na TV hrát nemohl. Jako vážně, s tím rozlišením je to dost špatný, vždiť jak to přece musí vypadat na bedně, která má úhlopříčku třeba 140 cm a rozlišení 1920... Osobně si radši zahraju hru s minimální grafikou ale ostrým obrazem. To proto, že narozdíl od rozlišení vás z nízkých stínů, nasvětlování a odlesků, nezačne bolet hlava.
-
-
Ty obrazky jsou uplne nesmyslny. Za behu to vypada naprosto normalne... bohuzel vetsina joudů se orientuje jen podle tehle srovnani a pak podle toho vypadaji diskuze.
-
-
Interaktiní grafické srovnání PC a X360 verze hry Crysis 3. Komu je to málo, nabízíme navíc porovnání...
Už ta beta vyšla na PS3? Včera jsem neměl čas se mrknout, tak že bych to dneska prubnul a mrknul na to, jestli je to fakt takovej humus jako na obrázcích.. -
-
Dnes kolem 4-5 hodiny
-
-
Interaktiní grafické srovnání PC a X360 verze hry Crysis 3. Komu je to málo, nabízíme navíc porovnání...
Myslíš kolem 16 - 17 hodiny? To by bylo ideální, akorát po návratu z práce. Jen je otázka, jak dlouho se to bude sosat. Dead Space 3 demo se mi stahovalo 1,5 hodiny a to mám 30Mb linku, takže zabržděné je PS Store :-( -
-
Ano, pamatuješ si dobře, mám PS3 nově, takže spíš než soupeř budu figurka na odstřel :-)
-
Beta má 1.5 giga, DS3 demo melo myslim 1.9 :) Potkáme se jedině tak, že se pridame do pratel a budem se na sebe pripojovat, jinak je hodne mala sance, ze na sebe narazime (takze kdybys chtel, muj nick je hilts663, nebo ja ti poslu zadost o pratelstvi *2*, treba mame spolecny hry a aspon budu mit dalsiho cloveka na soupereni v statistikách *15* )
Aha, uz vlastne vim, nekde u diskuze o PS4 jsi rikal ze mas ps3 nově, že? -
OK (už na tebe nejde reagovat, netušim proč), jakmile přijdu z práce, začnu sosat. Pak bysme se třeba mohli někde potkat, ale nevím, jak to na PS3 funguje, ještě sem na tom mulťák nehrál :-) moje ID: FragmenTHC -
Jojo, ten cas jsem myslel, proste klasickej store update.
Uz to tam nejakej cas je :)
-
-
-
-
-
No tohle je fakt kentus, ale to na PS3 mela uz i dvojka *11*
-
-
GTA Online heists
chystá se na ně někdo na PS3? s kamarádem hledáme 2 parťáky a komunikace a práce se stejnou bandou bude výhodou -
GTX 1080 od 499$ a 1080ti 699$
https://twitter.com/NVIDIAGeForce/status/836779965458755584
https://twitter.com/NVIDIAGeForce/status/836787838213476352/photo/1
*5* -
-
to tych ludi, co kupovali gtx1080 za 700-800€ urcite potesilo :)
-
-
Každý normální člověk, pokud to nutně nepotřeboval, tak ohledně PC HW nakoupil max paměti jinak vyčkával co se ohledně CPU i GPU vyvrbí. Ale jsou tací co si nenechají poradit a vědí vše nejlíp. Ano věčně čekat nemá cen, ale jsou období kdy se těch pár dní/týdnu vyplatí počkat *3*
-
-
asi tak, este ti, co pascala kupili v strede roka, to velmi mrziet nemusi, ale byt tym, co si 1080 kupil pod stromcek, tak tych lutujem.
vidno ako posledny rok nvidia "doji" ludi, a oni sa z toho tesia(lebo na fullhd potrebuju 60+fps so vsetkym...aj s vysokohorskou prirazkou)
teraz sa dostavaju ceny tam kde maju byt -
-
Taky mi vadi jak nvidia drzi lidem pistoli u hlavy a nuti je kupovat svoje produkty. Obzvlast kdyz amd vyrabi mnohem levnejsi a zaroven lepsi hw.
-
-
to je tvoj nazor, ja take nieco vobec netvrdim
-
-
Tak já věřím že až se konkurenci podaří pokrýt low až high end výkonnostní segment tak ceny půjdou ještě níž a konečně bude zajímavé kupovat opravdu výkonné karty.
-
-
-
-
-
Mortal Kombat XL ani Kombat Pack 2 na PC nedorazí.
25000 lidí začalo vracet MKX http://steamspy.com/app/307780 -
-
dlc/epizodni mor znovu zasahuje, ale tak snad si lidi uz nenechaj nadale kalet na hlavu
-
-
Rozhodnuto! Pokud si budete chtít zahrát Dark Souls: Prepare to Die online, službě Games for Windows...
DEKUJEME!... Az tahle funkce oficialne skonci (prakticky byla mrtva uz od zacatku), odpadne tahle otrava, nebo bude jen nahrazena 'XboX Life'-em? -
Bionic Dues
http://store.steampowered.com/app/238910/
Mám nějaký klíče navíc, tak jsem vám tu založil privátní giveaway.
http://www.steamgifts.com/giveaway/8Ia1k/bionic-dues *3* -
Valve má na příští týden připraveny celkem 3 oznámení.
3 oznámení = 3 = Half-Life 3 *8* MiND = BLOWN *8* *7* -
-
Vy jste jak tupý pořád s tou HL3, půjde o steambox..
-
-
Jo, Steambox bude, ale jestli jsi si nevšiml, tak mají oznámit 3 věci.
-
-
Valve má na příští týden připraveny celkem 3 oznámení.
Ovšem celkově ta stránka mluví o rozšiřování Steamu (The Steam Universe is Expanding in 2013). Marc Laidlaw taktéž potvrdil, spolu s dalším kolegou, že se nejedná o oznámení her, ale že je to o Steamu a jeho zavedení do našich obývacích pokoju... -
-
2014*
-
-
-
Valve řeklo, že se to týká Steamu a všichni pořád melou o HL3. Pak zas budou všichni nadávat, jak Valve nic nedělá, když to noznámí HL3...
-
-
-
Na XBL unikly informace (obsahující spoilery) o DLC From Ashes do Mass Effect 3. Stahovatelný obsah...
Já mám nějaké smíšené pocity :/ Mass Effect mně jako příznivce sci-fi dost chytl a první dva díly mně bavily a baví oba (každý má nějaké plusy i mínusy). Ale jak jsem zkusil demo trojky, myslejíc i na lidi, kteří origin třeba nemají a zrovna ho nemusí a momentálně všímám všechen ten hype kolem (krabice shozené balónem, set klávesnice/myš od Razeru a já nevím co ještě), mám trochu obavy. Navíc mi to demo přišlo technicky oproti předchozím dílům nějaké slabší a až nějak moc okatě konzolové. Nerozumějte špatně, mám PC i obě konzole, ale nějak jsem z toho vedle. Doufám, že alespoň příběhově a zápletkově to bude zvládnuto bravurně. Každopádně někde někdy něco slibovali, že narozdíl od dvojky má být PC verze zase více komplexnější a má mít rozvinutější RPG prvky, nicméně z toho dema jem měl absolutně opačný dojem. No a ty placené DLC hned po vydání, to je taky taková pěst na zákazníkovo oko. Jo takový je dneska byznys, taky rozumím tomu, že to jde GOLD a mezitím ještě dodělávají nějaké DLC, ale ze strany kupujícího to fakt působí jako pěkný "ced"
EDIT: uff, tak Petrovy dojmy z hraní téměř finální verze to celkem zachránily ;o)