Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ahoj

Nejsem tu zcela nový, dříve jsem psal jako anonym. Ale mohl by mi někdo vysvětlit systém +-? Když se podívám na kladně hodnocené příspěvky, tak jsou naprosto o ničem a soutěžní o herné kódy na hry jsou v mínusu. Může mi to někdo objasnit? Myslel jsem, že +- má odrážet nějakou hodnotu daného příspěvku, ale přijde mi, že na games je přesný opak.
    • BookerDeWitt
      + a - zde nemají žádnou váhu, protože mínusy dostanou vždy ti, co jdou proti proudu, i když třeba jejich příspěvek nese nějakou podstatnou myšlenku či sdělení (a nebo ti je naklikají trollové, jak již zmínil Miserious), stejně jako pluska, která se tu udělují za to, co chce většina zdejších diskutujících slyšet, respektive si přečíst, bez ohledu na to, jestli onen komentář říká něco podstatného či zajímavého. Zkrátka, kdo nesmrdí s námi, smrdí proti nám. *15*
      • Jack1947
        Kdyz je ale clovek ignoruje a nezabyva se jimi je to ok, komunita je v tomto pripade mnohem lepsi nez na jinych Webech. (Bez nejakych okolku bych si troufl rict ze jedna z nej vubec ale psst.)

Vicemene to je jasne, nuze to je tak vse a preji prijemne chvile zde i nadale. *4*
    • Miserius
      Pokud má někdo více jak 20 +- (konkretne 44 nebo 55 :D ) tak si to naklikavaj trollove (pluska naklikavaj Doktorovi, Jindrovi a lidem c ose jich zastanou a minuska dostava Veskoslav)
      • Aha. Děkuji. Už jsem si myslel, že je tu nějaká divná komunita. Děkuji tedy ještě jednou za osvětlení.
        • Vrook
          Tady je výborná komunita. Široko daleko na celym internetu nenajdeš lepší.
          • A na ostatních internetech?
  • Bloodborne

Znáte nějaké pěkné sumárum o lore v textové podobě něco jako tohle :
    https://www.reddit.com/r/bloodborne/comments/3ubdg7/lore_of_the_old_hunters_what_weve_learned_whats/

PS. To z Kotaku znám.
  • smejki

Update: EA za odstranění Crysis 2 ze STEAMu nemůže, za porušení dohody (nabídka ke stažení...

tohle je celý nějaká krávovina. spousta steamových her je ke stažení i jinde a nikdy ze steamu nezmizely. spíš to vypadá, že EA nějak šulilo celý steamworks systém
  • Game of Throne 212

Horší hru jsem snad nehrál... *10*
    • GoT

jj, nedá se to vůbec hrát... lituju lidi, co to maj předobjednaný
      • mrzi mne že to někdo vůbec zplodil...jsem zklamanej a naštvanej.
    • kde jsi ji sehnal ?
      • net
  • Malleth
    na Portal 2 se fakt těšim
  • Lukyz

GHOST RECON WILDLANDS' CLOSED BETA!

Přišel mi invite do uzavřené bety která proběhne tento víkend a zároveň můžu pozvat až 3 lidi které mám na Uplay v přátelích, takže pokud máte někdo zájem, napište sem a zároveň mi pošlete friend request na Uplay. Můj nick je Lukyz-CZ

EDIT: Tak poslední klíč získává Morraw (pošlu večer až přijdu z práce)
    Ostatní máte ještě možnost získat přístup do bety na webu PCGameru kde je (náhodně?) rozdávají.
    • Morraw
      Zdar. Přidal jsem si tě. Můj je Fr3NZyY. Jestli ještě máš klíč, tak pošli. Rád si o víkendu s tebou zahraju.

EDIT Díky! Giveaway je i na téhle stránce http://www.pcgames.de/Tom-Clancyxs-Ghost-Recon-Wildlands-Spiel-55716/News/1000-Keys-fuer-die-Closed-Beta-1219766/

Scrollujte dolů na "Hier geht's zur Key-Verlosung für Ghost Recon Wildlands" a zadejte tam svůj mail . Klíče by se měly losovat v 6 večer.
    • Pospec
      Také bych o jeden poprosil, bohužel mě nevybrali. Žádost jsem odeslal *4*
    • Draken69CZ
      Pokud máš tak bych si jeden rád vzal.

/request odeslán
      • MickeyMutant
        Ty dva zbylý necháš ležet?
        • Lukyz
          Tak teď nevím jestli to je jeden z tvých fórů nebo vážně nechápu *1*
          Jasně že je nenechám propadnout, kdo mi napíše, tak tomu je pošlu *2*

EDIT: Tak jsem v*l pánové, díky za vysvětlení *1*
          • Hanzales
            Ahoj, no hele to znamená, že mně nevybrali když už klíče posílali. Já bych to uvítal dost, pač se na to těším od začátku a rád bych to prubnul, tím tuplem když půjde u toho třeba teamspeakovat :) Poslal jsem ti ubirequest, tak snad nejdu pozdě ;o)
            PS: Mickey reagoval na Drakena *3*
          • jakubc
            To bylo asi na Drakena, jestli mu jako fakt stačí jen jeden. *3*
  • Malleth

Původní návrhy Corva

http://wesburt.cghub.com/images/dishonored/
  • Sithard

Star Citizen Alfa 2.0

Pro ty co to zajima tak SC 2.0 alfa uz je na live serveru.
    • Blue.Shark
      Hrál jsem dvě hodiny a měl jsem problém se od toho odtrhnout. Když už lze létat a cestovat mimo loď, najednou to všechno dostává úplně nový rozměr. Když to na mě takhle působí v současném stavu, nechci vidět plnou verzi. :)
  • Cosi

Festival Fantazie

Kdyby měl někdo zájem, můžu nabrat několik lidí na Festiva Fantazie v Chotěboři. Vyrážím tam v neděli 29. června ráno a v neděli v noci se vracím zpět. Cesta je z okolí Příbrami do Chotěboře a zpět. V případě zájmu pište sem do odpovědí na chat. Domluvíme se dál.
  • Limitovaná Hitman: Absolution Deluxe Professional Edition nabídne kromě hry navíc art book, making-of...

To si dělají snad srandu, celá hra se tváří vážně a oni do té edice nacpou takovou kýčovitou figruku.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit