Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Keith Fuller (Activision): „90% hráčů nikdy samo nedohraje rozehranou hru.“

Tak tohle jsem nejak nepochopil.
    • Ve skutečnosti chtěl říct "90% mozku se mi nikdy neprobudilo."
      • Ja teda hry co me nebavej vetsinou nedohravam ale stejne tuhle vetu nechapu. Prijde mi to strasne vytrzene z kontextu. Co se nam ta bleskovka jako snazi sdelit? Ze 90% procent hracu nikdy samo nedohrava hry? Znamena to ze kdyz ji budou hrat s nekym tak ji dohrajou? Znamena to ze jsou hry na ne moc tezke a nebo ze jsou hraci tak moc neschopny? Proste to nechapu.
        • Pan_Klobouk
          Presne, absolutne jsem to nepobral. Sami nedohrajou rozehranou hru... takze si k ni nekoho pozvou? Nekoho premluvi, aby to dohral za ne? A divaji se, nebo si pak jen prectou finalni report?

A vubec, nedohrajou proc? Protoze je tak dobra? Tak spatna? Tak dlouha, ze to neni v jejich silach? Tak tezka? Slozita? Nepochopitelna? Nebo si mezitim koupi jinou AAA sracku a ta prvni leti do kouta?
        • “What I’ve been told as a blanket expectation is that 90% of players who start your game will never see the end of it unless they watch a clip on YouTube.”

Jinými slovy, má hráče za idioty s ADD. A je to jako dobrá výmluva na krátký single, který je tam dnes spíš už jen ze setrvačnosti.
          • Koukam ze by se do bleskovek meli davat ty vety v originale a pro nemluvici doplnit o preklad.
  • Vývojáři ze studia Criterion se značkou Burnout ještě neskoncovaly.

další borec, co nedává shodu př+po?
  • Joshua

Betrayer

https://www.humblebundle.com/gift?key=KF3Az7ua8Bv6vkrh
    • Inquisitor
      Dík, tuhle hru jsem chtěl vyzkoušet :)
  • oktavius66

Naughty Dog přemýšlí nad pokračováním The Last of Us.

Jak přemýšlí ??? Oni musí ! *1*
    • Malleth
      Pokračování je hloupost. Ať nás radši překvapěj zase něčim novým
  • ucho

Humble Monthly

skoro to vypadá, že se ten příští bundle vyplatí :)
    • Lukyz
      Začínají mě nahlodávat, přeci jen 300,- měsíčně není žádná raketa.
      Poví mi někdo, zda je to stylem 1 hra = 1 klíč nebo je celej balík na jeden klíč?
      • ucho
        no co jsem to zatím sledoval, tak doposud nic moc a peněz bych víceméně litoval. navíc když za něco platím, chci vědět, co dostanu. tady ale hned odtajnili dvě hry, kdy South Park jsem plánoval koupit tak jako tak a na Steamu byl v akci za 7,5 eur. This War of Mine bych taky zapařil a dal bych za to těch 5 eur. takže 12 dolarů na další měsíc je poměrně zajímavá nabídka, když dostanu něco navíc (ale počítám, že to budou už nějaké malé a nezajímavé hry). každopádně už ty dvě hry mi dá se říct za těch 12 dolarů stojí.
      • ringmancz
        Every game in a Humble Monthly Bundle can be gifted individually!

takže asi po jednom
        • Jj, určitě po jednom. Kupoval jsem hned ten první, ale tam mě naštvali Saints Row IV, což byl pěkný podvod...
        • Lukyz
          Takže stačilo číst *1* Pardon a díky!
    • Jn, South Park je docela lákavý.
    • Až na to, že je to mezinárodní den PROTI DRM...
      • Nepovídej. To už tak bývá, že mezinárodní dny jsou proti těm zlým věcem. Nebo si snad myslíš, že World Cancer Day je pro rakovinu? Místní publikum si zjevně myslí to samé, gratuluji.
        • Jsou věci hájitelné a nehájitelné. DRM má na rozdíl od rakoviny příznivce i odpůrce, proto je nutné je rozlišovat slovkem PROTI. Tvůj nadpis je zavádějící, já pouze konstatoval opravu.
          • OK, uznávám, že očekávat, že to některým lidem docvakne, je moc, přestože jde o EFF. Příště budu psát nadpis přesněji a aby to pochopil i úplný ignorant.
            • Správně! Ty řekneš "kdo to říká ten to je" a já řeknu "tomu se to rýmuje". Gratuluji k úspěšnému popření logiky.
            • Úplný ignorant jsi spíš ty
        • To jsem měl celkem štěstí, že se pro mě rodiče na mezinárodní den dětí vrátili.
  • Pokud jste to ještě nezaznamenali, tak na Bohemia Interactivestoru právě probíhá letní slevová...

Musím se řehnit *1*
    • Pokud jste to ještě nezaznamenali, tak na Bohemia Interactivestoru právě probíhá letní slevová...

JJ, pockejte na steam, az tomu se bude dat rict akce, tohle bych akci teda nenazyval lol *1*
  • Fallout 4 - PC

Další album z Fallout 4. Ten první není ingame menu, ale launcher. Spousta lidí na redditu to nechápe *1*

http://imgur.com/a/AH0fn

Kdo rozjel Skyrim na ultra musí tohle rozjet aspoň na high. Jen nezapínat Gameworks fičury *2*
    • Vypadá to, že Bethesda zareagovala rychle. Tady je mirror, než to smažou i odtud *2*

http://uloz.to/xRYYUSQ6/fo4-imgur-zip
      • Keyz
        http://i.imgur.com/Yl4SAfV.jpg *15*
        Co to jako je?
        • Taky je možný, že jsou to screeny z nějaký vývojový verze, plný placeholderů a nedotaženejch věcí. To by pak nebylo divu, že po tom Bethesda jde jak slepice po flusu a reaguje tak zběsile rychle. Zadruhý to že jsou tam screeny z nastavení neznamená, že z tohoto nastavení pochází i ty in-game screeny.

Ano, nedělám si iluze, vím že grafika nebude nic extra (a mně samotnýmu to ani nevadí, na Falloutu jsou důležitější úplně jiný věci, o který se obávám). Ale takhle někde plácnutý screeny, kdo ví, co přesně to je. A jako zvlášť jestli na to pokukázal někdo na redditu, to je z 99% bulvár tvořený wannabe geeky.
          • A navíc vydavatelé obyčejně jdou po všech videích a obrázcích uniklých před vydáním. To samé nyní dělá Activision s CoD Black Ops III.
            • A ted tu o karkulce
            • Jasně, i to s tou novinářskou verzí je možný. Stejně tak úplně nevylučuju leak od vývojářů, byť samozřejmě jak píšeš, je to vo držťku. Ale semtam se to stává, vyloučit nelze nic. Jediný, co je jistý, že to není záměrný leak, neboť opravdu není čím se chlubit. *1*

Ať je to jak chce, předčasným screenům moc nevěřím a speciálně tady se mi zdá, že jde o snahu navodit dojem, že takhle hra vypadá na ultra nastavení, přičemž ve skutečnosti byly screenshoty ze hry pořízený na půlku toho, co ukazujou screenshoty nastavení.
          • To sice možné je, ale velmi málo pravděpodobné, protože by to znamenalo únik přímo z Bethesdy a pochybuju, že by tam někdo riskoval možnost dostat padáka. Je to pravděpodobně novinářská verze, která se možná ani moc neliší od finální, protože Bethesda dle steamdb provádí aktualizace několikrát denně. Pokud najdou onoho novináře, či Youtubera, tak nejenže od nich už nikdy žádnou kopii pro recenzi nedostane, ale možná na něj i podají žalobu. Přecejen musel podepsat NDA.
        • toto neberiem ako prieser, prieser bude, ze aj tak sa bethesda bude topit v peniazoch za F4
  • CoH2 už se dá předobjednat na steamu

Ale ty bonusy za předobjednání už mě teď straší, že tam bude tuna dlc(ano, asi určitě jo). Prosím, vy tam v Relicu(tedy vy po.raní THQ nenažraní kravaťáci), nezrujnujte moji nejoblíbenější strategii těmi dlc věcma, pro tuhle hru se to nehodí. Hru si koupím, ale jestli tam budou dlc dost to u mě hru shodí.
    • Podívej se na WH40k: Retribution a přemýšlej, o kolik víc se jich budou snažit do hry nacpat.
      • Já moc dobře vím co dělali s Retribution. Ale naštěstí to byly v regulerním mp jen skiny.
  • drasta

Novej Brutal Doom je na svete!

http://www.moddb.com/mods/brutal-doom/downloads/brutal-doom-version-20
    • C-BEAM
      již testuji a zatím spokojenost, potěšily mě ruční granáty, navíc je hází rychle a jsou předvídatelné, co se ve většině her říct nedá. A přibyla další obtížnost takže se hodí, i když Doom2 na této obtížnosti bude už docela masakr.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit