-
DICE: Singleplayerová kampaň v Battlefield 3 Vás má hlavně pořádně připravit na multiplayerové...
Uz tu skoro 24 hodin nebyl novej clanek nebo novinka o Battlefieldu 3 nestalo se vam neco? *1* Nechci tim nachytat minuska jen rikam ze uz je to trochu obtezujici to vsude cist asi tak... *3* -
-
Tady je to ještě zlatý. Podívej se na Eurogamer, tam za poslední týden nic jinýho není. Jenom za poslední dva-tři dny tam přibylo snad třicet článkůl s nadpisem Battlefield 3. To už je asi nemoc.
-
-
To neni nemoc,ale dollarky v akci *1* .
-
-
-
Denuvo ochrana byla prolomena týmem 3DM
http://www.3dmgame.com/news/201412/3406040.html (origo zpráva čínsky)
http://www.dsogaming.com/news/report-denuvo-drm-system-has-been-cracked/ (zkrácená verze anglicky)
Pak se bude moci porovnat ten diskutovaný vliv ochrany na vytížení PC. Když bude verze bez ochrany. -
-
Se konečně prokáže jaká je to kravina ..
-
-
Již se ukázala jedna věc. Není to neprolomitelné jak machrovali. Zlatej gog.
-
-
S dostatečnými zdroji a časem není nic neprolomitelné.
-
-
-
-
Fallout 4 poběží na všech platformách v rozlišení 1080p při 30 FPS.
Epic fail. *2* -
Fallout 4 poběží na všech platformách v rozlišení 1080p při 30 FPS.
Mám jen 486tku a jestli mi to nepojede 30 FPS jak slibujou tak ať si mě nepřejou! -
Nová PS3/PS4 hra série Yakuza dostala název Yakuza Zero: The Place of Oat.
Bude to simulátor japonského zemědělce. -
-
Dal bych si simulaci ruského zemědělce... Poklidně orající ruský traktor napadla silnou palbou přesila čínských vojáků, traktor palbu opětoval a po jejich totálním zničení opět pokračoval v mírumilovné orbě. Po dokončení orby traktor odlětěl zpět na základnu
-
Který bude bojovat, po vzoru svých předků o svou půdu a bude se odehrávat v otevřeném světě japonského venkova. Množství interakce podobně jako v minulých dílech...herní doba minimálně 25hodin.
-
-
Srovnání tržeb EA dle platformy od fiskálního roku 2009.
PC až překvapivě zaostává... -
-
neni to treba i tim ze vetsina sportovnich her uz na PC nevychazi?
-
Srovnání tržeb EA dle platformy od fiskálního roku 2009.
coz je hrozne prekvapivy u takovej sracek jako jsou hry od EA *7* -
-
Všechno nejsou, už jste jak Bieber fans... Nezajem co se deje, proste jednou jste si neco usmysleli a nikdy nezmenite nazor?
-
-
Jako třeba? Já třeba zrovna hraju Mark of the Ninja a to je stokrát lepší než cokoliv, co jsem viděl od EA za poslední roky.
-
rekni opravdu DOBROU hru kterou EA zatu dobu vydalo? ja tu odnich mam 2NFSHP ktery mne bavi ale dobra hra to urcite neni....a pak BF ktery jsem jako fanda serie poridil...a taky se onem neda mluvit jako o TOP hre...takze co? to ze nemam rad tvoji oblibenou herni firmu znamena ze jsem debil?:/
-
-
"mne bavi ale dobra hra to urcite neni" no ty vole...
-
-
ale vsak to se vzajemne nevylucuje....hra mne bavi ale je nedodelana...moznost komunikace jen pres forum...friendlist ale naprosto zbytecnej....lobby naprosto nevhodna pro tenhle typ hry a tez vypada jako nedodelany....a obecne cely menu a ten autolog je hodne spatnej....
tim padem je to jako celek spatna hra....ale jizdy mne bavi,)
-
-
Me se od nich libi Battlefield 3 a je mi celkem jedno jak vydavaj dlc, nenuti me to kupovat tak je mi to ukradeny, NHL je dobry a ja mam rad i NFS
-
-
-
-
-
28. srpna 2013 získají majitelé PS Plus účtu zdarma tituly Assassin's Creed 3, The Jak and Daxter Trilogy,...
Lol! Jak and Daxter Trilogy? Kdo to má stíhat všechno hrát? *1* -
-
Přesně, já ještě nedohrál ani tu Sly trilogii, nemluvě o čtyřce.
-
-
To mi povídej:D. Snažim se dohánět všechny resty, ale fakt se to moc nedaří:D. A příští měsíc vychází GTA.. Potřeboval bych tak rok dovolený, abych to všechno upařil.
-
-
-
Jde zítra někdo na Splash 2014?
P.S: Redakce, ten Silver mi už vesele padá i na nejnovějším IE, FF taky, Chrome i Safari padají, na mobilu FF i vestavěný. Pokud tady máte takovou nekvalitní reklamu, prosím, změňte to nebo se nějak domluvte s tím, kdo to sem inzeruje. Nějak mě přestává bavit neustále restartovávat prohlížeč nebo ukončovat plugin. -
-
Ve svė době bylo studijní oslovení " I ty jeden grafiku" solidní urážkou .... Doba se mění ;).
-
http://games.tiscali.cz/ - 18 Errors, 4 warning(s) W3C validatror ;)
*1* V Cloud Maxthonu nepadá :) ... ale taky se defaultně nezobrazuje polovina reklam ;) -
No docela o tom přemejšlim.
-
-
Seznam vítězů ankety The Game Awards 2014.
směšné -
Kazdemu majiteli PS3 doporucuji zaplatit si PS Plus, za tech 130 na mesic je v tuto chvili zdarma ke stazeni InFamous 2, Little Big Planet 2, Motorstorm Apocalypse, Darksiders, Virtua Fighter 5 a pět dalsich her! Supr. Pokud tu byla novinka omlouvam se, je jich tu tolik ze po par hodinach uz je to komplet zakryto novejma...
-
-
Netusite nekdo, jestli ty hry mate po dobu toho PSN+ nebo zustanou pak naporad? Prinejmensim 3 hry by se mi zamlouvaly, ale na rok treba platit plusko by se mi nechtelo. Naopak pokud je to jak se to logicky zda, ze staci na mesic koupit plusko a ty hry vam zustanou naporad, tak je to hodne drsna akce :) Zeby se Sony nechalo inspirovat Steamem? Nebo je to jen takova E3 akce?
-
-
Hry, ktery dostanes diky PS+ zdarma mas jen po dobu co mas + predplaceny. Ja si poprvi koupil za 390 na 3 mesice. Kazdy mesic se navic hry vymeni za novy, ale pokud budes mit stavajici stazeny, budes je moct normalne parit.
-
-