Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Dobrý den, může mi dobrá duše poradit zdroj k mé sestavě? Mám několik let starý z předchozí sestavy (600W Fotron) a bylo mi domlouváno ať neriskuji a koupím nový, řekněme do 3 tisíc, aby vydržel dalších 5 let pokud to je možné, Děkuju. Mám i5-4690 + GTX970.
    • Keyz
      http://www.czc.cz/seasonic-ssr-550rm-550w/115467/produkt

Navíc je modulární.
      Pro 970 je doporučen 500W
      http://www.realhardtechx.com/index_archivos/Page362.htm
      Tedy problém není.
    • Draken69CZ
      Já osobně nevidím důvod ho měnit, jinak mám Corsair 700W. Najdi si na netu kalkulačku na spotřebu pc kde si vyplníš hw jaký máš a ono ti to +- spočítá kolik ti to bere nebo ještě líp si někde půjč/kup wattmetr a změř si skutečnou spotřebu.
      • Jack1947
        Trochu zbytečně moc nemyslíš? nebo máš víc grafik. *7* *3*

Tu spotřebu si nemusí takhle blbě měřit ne, stačí si to najít na netu a hlavně grafika je důležitá a cpu ostatní berou jen zlomek.
        • Draken69CZ
          Jj zbytečný, velký oči, kdyby byl 550-600 bohatě by stačil.
  • Pro více než desítku achievementů si ve hře Tomb Raider budete muset zajít do multiplayeru.

Jako bych koukal na Uncharted trophy/achievementy *4*
  • Morraw

Murdered: Soul Suspect

V rámci Square Enix bundlu jsem se konečně dostal k Murdered. Hra sice dostala obecně nízká hodnocení (na Steamu naopak dopadla dobře) a byla jiná než jsem čekal z trailerů, ale i tak jsem ji s chutí dohrál.
    Velmi rychle jsme zjistil, že ve hře nebude žádná komplexní investigace a vše bude lineární bez možnosti udělat chybu. Přesto mě hodně zaujal příběh, samotná vizualizace a postavy. Docela jsem se bál, že finále autoří nezvládnou, ale opak byl pravdou. Celkovou atmosféru krásně dokreslují vedlejší úkoly a příběhy, které si můžete odemknout.
    Za plnou cenu bych litoval (herní doba cca 10h, nulová znovuhratelnost), ale takhle v akci jsem spokojen.
  • jindra.veliky

Video: 10 minut v uzavřené betaverzi PS4 verze Need for Speed.

"bleskar" a video po 10 dnech od zacatku bety *4* a to mozna jinejm prisel klic i driv *15*
    • Lepší pozdě než li nikdy
  • Tilwaen

Warcraft film recenze

Vycházejí první recenze na Warcraft film... a nevypadá to dobře.

PC Gamer
    Kotaku
    • MickeyMutant
      "And then there’s Garona (Paula Patton), whose fangs are so utterly silly that they often distract from her performance, which is just as ridiculous."*4*

Doufám, že to bude aspoň tak strašné, aby to bylo zábavné.
      • Tilwaen
        Jak mi ani nevadí všemi skloňované CGI, tak zrovna z plotu kolem Garony (soudě na základě trailerů) mám největší obavy. Snad to nebude podobně pitomé jak v Hobitovi.
        • MickeyMutant
          Já už si z Hobita krom Evangeline Lillyový stejně nic nepamatuju. Jedině pocit zkamání z nenaplněného vztahu s trpaslíkem zůstal.
    • Veskoslav
      Kritici? To jsou ti lidé, co většinou ani neví, že je to na základě 1. hry a pletou si to s Wowkem?
      • MickeyMutant
        Kritik může nevědět. Kritik hodnotí film, ne hru.
    • tady stoji neco jineho...

http://www.imdb.com/title/tt0803096
      • A to ti fakt není divný, že film oficiálně výjde až 30. května a v americe až 10 června a nadšení diváci už mají recenze? Imdb je tímhle docela nechvalně známá, že tam lidi píšou recenze klidně půl roku před premiérou, takže to co tam zatím je bych nebral ani trochu vážně viz příspěvek jistého moxbrokera:

"I gave this film one star to counteract the moronic fanboys who haven't seen the film and are rating it 10 stars in the hopes that the film will be successful."
        • nekromant33
          Ty reakce diváků jsou z předpremiér a půlnoček, dneska to startovalo ve Francii.

btw http://i.imgur.com/Y95qpkl.jpg
        • ale tak samozrejme ze je k tomu potreba pristupovat s rezervou. neverim ale tomu, ze ani jeden clovek ten film nevidel... btw je tam 18 recenzi a ani jedna neni starsi nez tyden...
          dal jsem to jen jako kontrast k tomu, ze je nekdo schopny ten film odsoudit na zaklade dvou negativnich recenzi...
          • Tilwaen
            Zas bych to nenazvala "odsouzením na základě dvou negativních recenzí", byť se přiznám, že po jejich přečtení u mě zbytky nadšení opadly. Jsem na ten film sama zvědavá; rozhodně na něj půjdu do kina, ať už budou recenze jakékoliv, protože mě zajímá. Jen mi to přišlo jako stručná, zajímavá novinka, která zde zde zatím nemihla, navíc od lidí, kteří s herní předlohou (snad) měli co do činění.
            • Jelikož v jedný tý recenzi bylo vypíchnuto že dějová zápletka filmu je klišé, tak dost pochybuju že měl s herní předlohou co do činění *1* . Já doufám v něco ve stylu prvního Mortal Kombatu, nic víc.
          • Jedině pokud jsou z Kuvajtu, kde film běžel minulý čtvrtek, ale jenom 2 recenze jsou z dneška a dneska to běží na Filipínách, ve Francii, Indonésii a Egyptě, takže opravdu pár z těch lidí to mohlo vidět, ale většina si přečetla recenze na metacritic a běželi "zvrátit váhy". Na jednom dvd co mám se strašně chlubili skóre na čsfd z doby kdy ten film vyšel, už si nepamatuju co to bylo, no tak jsem si otevřel stránky a průměrné hodnocení bylo něco málo přes 50%, vždycky se vyplatí počkat až se dorovnají reakce fanboyů, vždyť i druhý batman s Balem byl pár týdnů nejlépe hodnoceným filmem všech dob, to je všechno jenom histerie
            • Nerikam, ze rada tech lidi film nevidela, ale zapominas napriklad na press screeningy, takze ti, co to videli, rozhodne nemusi byt z Kuvajtu. Ten film uz nejake projekce mel, ale jeste ne pro sirokou verejnost.
      • nekromant33
        všude kam se člověk podívá, mimo ty čtyři recenze, se píše opak
    • No já si počkám na samotnej film, spoléhat se na názor Kotaku/lidí o kterejch sem nikdy neslyšel vážně nehodlám
    • Jak by taky mohlo, když je to vykradená lore z warhammera a i ta je sama o sobě dost chabá že to stačí akorát na brakové romány typu zabíječ trolů, který jsou alespoň vtipný, bohužel i z trailerů je patrné, že warcraft se tváří smrtelně vážně a hraje si na highfantasy. Na metacritic zatím drží od médií skóre 29 a očekávám, že půjde dolů a spoustu nominací na golden raspberry. Teď, respektive od 10. června je to na fanoušcích, ale myslím, že by nejlíp udělali, kdyby na to nešli a ten film finančně propadnul. Nemyslel jsem si že to někdy napíšu, ale možná to radši fakt měli dát Uwe Bollovi *15*
      • WarCraft vždy stál na postavách. Illidana či Artase prostě Warhammer nemají. Napadá mě Metal Gear, který má fantastický postavy a dál? Možná proto je Warcraft úspěšný...
        • vždycky možná pokud tvoje první hra byl warcraft 3.....
          • První hra bylo wowko, pak jsem se zpětně vracel...
    • Kozy
      A on někdo čekal že to bude dobrý? *15*
      • Tilwaen
        Na základě oficiálních trailerů to byla spíš naivní naděje, já vím. Z neoficiálních trailerů bych vůbec nepochybovala o tom, že to bude pecka.
      • jindra.veliky
        • Kozy
          Tak ale ty si davas nalepky na notebook
  • coraabia

http://www.coraabia.cz/ (omlouvám se pokud, to tu uř někdo dával) ode dneška si můžete všichni zahrát :)
    • zatím moc nevím, co jak funguje, ale vypadá to moc pěkně - registruju :)
      • chvilku trvá než se do toho dostaneš, ale tutoriál myslím docela pomůže.. :)
        • ten jsem prošel a už to kosím proti protivníkům :) ale furt moc nechápu, proč někdy nejdou u postav aktivovat ty ability, a kdy můžu zahrát trik a jakej... no nic, třeba to nějak odkoukám při hře.
          • některé karty zakazují protihráči zahazovat karty nebo hrát triky
            • to mi zas přijde blbý otravovat je se základní funkcí hry... ostatní na to přišli, tak na to snad časem taky přijdu, jak se to hraje :) zatím jsem pár her vyhrál, pár prohrál, ale přijde mi, že nemám vůbec kontrolu nad výsledkem, záleží jen, co to vybere zrovna za kartu, kterou mám já nebo protivník - asi jako když se rozdělej karty na poker na dva balíky a hraje se, kdo má vyšší kartu :D
            • napiš tam do chatu, tam ti rádi poradí :)
            • takže já vůbec nevybírám, co budu hrát? přijde mi, že ty protivníci vždycky docela dlouho přemejšlej, ale já mám vždycky na výběr tak max. jednu abilitu a nebo pass...
  • Pilgrim66

The Wolf among us ep 3

Pro fandy co si toho treba nevsimli. Pred par hodkama vysla treti epizoda a reknu vam. Je to narez! Zadnej filler jako 2
    • Miserius
      Taktez PS3 digitalni slevy lidi, 193,-- Season Pass
    • A na steamu je sleva *3*
      http://store.steampowered.com/agecheck/app/250320/
  • MickeyMutant

Fallout 4 poběží na všech platformách v rozlišení 1080p při 30 FPS.

Rychle, udělejte někdo "Hitler Parody Fallout 4 PC at 30 FPS", než to Todd Howard zítra odvolá.
    • Keyz
      Jeden metr musí být.
      Jak by to vypadalo kdyby to někde běželo 30FPS a jinde zase 60, 45, 120. To by byl bordel a pouze by to by vzbuzovalo dohady, posměšky, závist atd.

Takto to dají všem blbě a hotovo *15*
  • Oficiální materiály Gamescom zmiňují, že EA s sebou na Gamescom přivezlo Dragon Age 3, Deep Silver...

Doug Lombardi o HL3 na GC : "We are not showing any games in Cologne this year."
    http://www.valvetime.net/threads/update-3-half-life-3-appears-in-gamescom-official-products-list-turns-out-to-be-a-mistake.217236/
    • FreelancerSVK
      Uvidime.. podla usporiadatelov ich Valve osobne poziadalo aby to dali na zoznam, take chyby sa len tak nestanu
    • http://www.saidaqui.com.br/wp-content/uploads/fffuuuu-300x227.jpg
  • volby...

Sem rád, že Grygarovi byly víceméně pro Z. Roithovou, to byla i má favoritka....
    Bohužel co už chápu mnhoem méně a to je to všeobecné nadšení lidi pro K. Schwarzenberga... neříkám, že je třeba hloupej, nebo že na to nemá, určitě to je chytrej člověk a má zkušenosti... ale jinak, už je docela v letech a už nejni dvakrát ve formě, když mluví, tak mu je rozumět každý třetí slovo, když mluví a prezentuje se jakkoliv, tak vypadá jak kdyby byl nalitej a zfetovanej zároveň a jak jsem někde slyšel, chrápat si může i doma, proč by to měl dělat na hradě...
    Takže nechápu proč lidi chtějí aby tenhle člověk byl zástupce a reprezentant ČR pro celý svět.... :-)
    • Inquisitor
      Já hlavně nechápu ty jeho sliby. Proč už ty kroky neudělal za dobu co je ve vládě? Další Nečasuv pohůnek.
      • Ty to bereš jak nějaký rpg čovéče... Dyť on je ve funkci ministra zahraničí a poslance. Jakou má pravomoc si najdi sám. On sám žádný kroky dělat moc nemůže. Tohle není Monarchie.

A btw neměli by jsme se vrátit z5 k debatě hrách?
        • Inquisitor
          Ale jako prezident, taky nemůže ovlivnit to co sliboval. Ale to je jedno, jak si říkal, ypět k tématu.
        • Bychom.

Ale jo, laskavě si s politickými debatami odtáhněte někam na novinky.cz nebo idnes, kdo to tady má číst....
      • možná protože ve vládě 90% času prochrápal... *1* tak neměl čas, nic tam udělat... *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit