Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Golden Joysticks

Tak už jim došly hry na rozdávání. Další už asi nebudou.
    • Tilwaen
      Tak to bylo vcelku rychlé.

Jinak díky těm, kteří na to zde upozornili, sama bych si toho nevšimla *4*
  • Assassins creed brotherhod

Včera jsem jsi koupil hru Assassins Creed Bratrstvo Game Edici. Singleplayer mi jede v poho jsem i přihlášenej na uplay ale,když chi hrát multiplayer tak mě to prostě nepřipojí asi vím jaký je důvod proč mě to nepřipojí. Měl jsem totiš nedávno nainstalovanou acII s emulátorem a jak jsem jse dočetl tak je problém v souboru hosts,který mi zablokoval servery ubisoft a nevím naco ho přemazat nebo co zmazat v souboru hosts.Děkuji za radu :-)
    • Google...
      • zabralo minutu to najít
        Jdete do:
        C:\Windows\System32\drivers\etc Tam je soubor "hosts". Ten otevrete s text editorem.V tomto souboru vsech nasledujicich 5 radku nize by mely byt pritomny:
        127.0.0.1 static3.cdn.ubi.com
        127.0.0.1 ubisoft-orbit.s3.amazonaws.com
        127.0.0.1 onlineconfigservice.ubi.com
        127.0.0.1 orbitservice.ubi.com
        127.0.0.1 ubisoft-orbit-savegames.s3.amazonaws.com
        To proste smazete a zavrete soubor a ulozte jej!
        • A pokud by nepomohlo tohle tak taky někdo psal že pomůže prostě ten hosts hodit do koše nebo na plochu a při spuštění hry se vytvoří novej (původní, neupravenej emulátorem)
  • Crystal Dynamics údajně pracuje na rebootu vampírské série Legacy of Kain.

Je to pro nás dlouholetý hráče naprosto kultovní serie s neuvěřitelnou elektronickou hudbou a výtečnou atmosférou!!! Bude to herní svátek!!!!!
  • Miserius

Bloodborne

http://i2.wp.com/a.pomf.se/whhetq.gif?resize=580%2C326
    • .webm ?
  • PC verze Dark Souls: Prepare To Die Edition poběží pouze v rozlišení 1024x768 a 30 snímcích za...

Nastavení grafiky se dá oželet ale rozlišení je absolutní základ, který musí být v každé hře. Tohle jako fakt ne.
    • ucho
      bleskař to jen zmatlal... však v tom článku mají screenshot nastavení, kde je nastaveno rozlišení 1280x720 a tedy rozlišení měnit očividně lze, jde jen o to, jaký to bude mít reálný dopad na kvalitu, ale je to trochu něco jiného...
      • No já jsem to pochopil tak, že to bude fungovat jako bys chtěl, řekněme 1024x768 obrázek dát jako tapetu na monitor 1920x1080, takže se to roztáhne. A to by byl humus.
      • MickeyMutant
        "On close inspection, it appears that Dark Souls PC uses the very same 1024x720 internal framebuffer as the console versions, regardless of which resolution has been set in the menus. The option provided is for output resolution only; a simple courtesy to allow the game to play on most monitors, but the image quality will always remain the same. In short, PC gamers will very much be getting the genuine console experience here, right down to the pixel."

Bleskař to má dobře, ať nastavíš, co nastavíš, kvalita se nemění.
        • PC verze Dark Souls: Prepare To Die Edition poběží pouze v rozlišení 1024x768 a 30 snímcích za...

Ale to jsou přece dvě různé věci. To že to neovlivní kvalitu je nezávislé na tom že to rozlišení půjde změnit, aby se to dalo hrát na dnešních LCDčkách, které mají jen jedno rozlišení.
          Tohle je spíše titulek jako z bulváru, který Tě donutí si to přečíst protože dostaneš šok že si to na svém 1980x1050 nezahraješ nativně a pak vlastně zjistíš že se nic neděje.
        • ucho
          nečekám, že chápeš psaný anglický text, když ti dělá problémy pochopit text český... :)
          • MickeyMutant
            "...na lekce českého jazyka a úvod do světa počítačů zde bohužel není místo"

To je škoda. S tebou bych se skvěle bavil.
          • MickeyMutant
            Abych to teda ještě upřesnil, bleskař to má dobře, ať nastavíš, co nastavíš, kvalita se nemění*4* Můžu to ještě zopakovat, jestli budeš mít zájem.
            • ucho
              MickeyMutant: pořád nerozumíš psanému textu... a ani nechápeš, co to znamená pro počítač... na lekce českého jazyka a úvod do světa počítačů zde bohužel není místo :)
            • MickeyMutant
              ucho: ...a to je 1024x768, ať už si nastavíš třeba 6000x4000.
            • ucho
              bleskař ale o kvalitě nic nepíše, víme? ;) píše o tom, v jakém rozlišení hra poběží... ;)
        • Jazz
          Ne, má to blbě. *3*
  • cumpi3

GamesCom 2014

Gamescom 2014 - nejl. sportovní hrou vyhlášen PES 2015 !

pořadí:1. PES 2015, 2. FIFA 15 a na 3. Forza Horizon 2...

*4*
    • pravda se ukazala :D :D mam radost
  • ucho

Steam

Na steamu je Halloween Sale, nepřehlédněte Shuggyho :)
    • Co to tam píšou toho 31.10 ? akce končí prvního..?
      Ten šagy je dobrej?
      • ucho
        ano, akce končí prvního.
        co se týče shuggyho, tak každýmu se líbí něco jinýho. je tam demo, které ukáže dost věcí. dohrát se to jinak dá za 4 hodiny, ale kooperaci jsem nezkoušel.
    • rancor1223
      Doporučuji Walking Dead (už vyšli 4 epizody z 5). Já už koupil před měsícem, také ve 40% slevě a nemůžu si to vynachválit!
      • Jazz
        Nevím no, sleva docela nic moc.
        Asi odolám a počkám aspoň na -66%.
      • ucho
        to koupím, až to bude na GOGu :)
  • Battlefield 3 nabídne 80 přizpůsobení vozidla.

Battlefield: Most Wanted
  • Grafický kabátek Dead Island se mezi verzemi X360 a PS3 moc neliší.

Ono se to nikdy az tak nelisi, kazdopadne nyni ma PS3 navrch, XBOX360 verze mi prijde presvicena a rozmazana.
  • x_ander

Jen kdyby si toho nějaký zájemce nevšiml, na GoGu konečně vydali Soldier of Fortune. Jatka začínají :)

• Jack1947

Remake by ušel...

• Inquisitor

Ustřelíme nožičky, ručičky, hlavičku a pak i nějaký to střívko sem tam vykoukne.

• x_ander

Sledujte hodinu z hraní taktické tahovky Achtung! Cthulhu Tactics.

Jo ono je to zmíněné už i v článku. Tak nic :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit