-
LucasArts oznámilo Star Wars 1313, akční third person adventuru, ve které budete hrát za nájemnného...
Hmm, super...
Doufal jsem ve čtvrtého Jedi Knighta, předpokládal jsem druhé Republic Commando, sázkou na jistotu pak byl třetí Battlefront.
Ne, oni udělali to, čeho jsem se bál. Přicházejí s "novou" značkou právě tehdy, kdy o ni nikdo nestojí a lépe by udělali, kdyby šli do sequelu. Poprvé je to pravdou, a poprvé se to nestalo. God. -
-
Taky jsem čekal nového Jedi Knighta, kterého se asi bohužel nedočkám. Jinak konec Jedi academy za temnou stranunu byl luxusní, už jsem se těšil jak v kůži Katarna nakopu Jadenovi prd*l
-
-
Dle nepotvrzených informací se na letošní E3 opět představí Agent prostřednictvím ohromujícího...
Ať to vyjde aspoň na Xbox, zase jenom only Ps3 *10* -
-
Treba nas R* prekvapi :)
-
-
Mna už prekvapilo pri L.A. Noire *11*
-
-
-
Dark Souls Boardgame Kickstarter
Wohooo vybráno 3.7M a jako odměnu odemkli zbývající stretch goals do 4M (všechny summony). Za 80 liber neuvěřitelných 88 modelů (+ Solaire a tokeny).
Povedená kampaň a deskovka samotná taky vypadá zajímavě.
https://www.kickstarter.com/projects/steamforged/dark-soulstm-the-board-game/ -
-
To je skoro jako Pillars of Eternity. Velký úspěch.
-
-
Red Dead Redemption mělo původně vyjít pro PS2 a Xbox.
sem jedinej kdo se po kliknuti na odkaz u tehle bleskovky dostane k hodne podivnymu obrazku ? -
-
red head
Heh to spis odkazuje na nejake Red head ejaculation :-) Bleskar by mel psat jen ve chvilich, kdy mu klesne hladina pod 3 promile i kdyz rad se pobavim :-) -
-
Bleskař by právě ve chvíli, kdy mu klesne hladina pod 3 promile psát neměl, pak to takhle dopadá *2*
btw: Vážně si myslíte, že jsem ten server http://nomoreroominhell.com/mkazan/ hacknul já? *8* -
-
Vzhledem k tomu, co v poslední době vyvádíš... ANO *1*
-
-
-
RDR
Nejses jedinej, taky se mi zobrazí HODNĚ podivnej obrázek *1* -
-
Muhahaa! : D
Tak ted uz proste jiny vysvetleni neni. Bleskar si z nas celou dobu dela prdel : D
-
-
-
Na PSN a XBL na Vás čeká demoverze Resident Evil 6.
No...teda žádnej zázrak. Hororu se to nepodobá ani vzdáleně a ani jako thirdperson střílečka to moc neobstojí s tak mizernou kamerou a cover systémem. Jediný co tam je celkem na úrovni jsou reakce nepřátel na zásahy. -
-
Nejvíc mě bavila hra za Leona ale to za Chrise sem vypl po 20 vteřinách
-
-
Ten Chris mne také po hratelné stránce moc nezaujal, za Leona to docela šlo, za Sherry to bylo už příliš divoké. Jak píše Malleth "je to děsněj hybrid" myslím, že to perfektně vystihuje. Kamera by potřebovala oddílit a nějak přezoomovat, když třeba začnete sprintovat, vidíte vše jako by z podlahy. Jsem skutečně zvědav na recenze, možná, že to Capcom dost uspěchal. Osobně bych vydal demo nějaké hodně prvotní verze a čekal bych na odezvu se snahou provést změny tak, jak to je jen možné v rámci rozpracovaného projektu. -
-
Vzdyt si hraci (ti, kteri si koupili Dragons Dogmu, tudiz meli pristup k demu drive) stezovali na zprasenou kameru a vyvojari prohlasili, ze ji nejak fixnou ci co. Me kamera prijde v poho, staci si zvyknout, hratelnost je totiz hodne navykova (hlavne pak to uskakovani, rolovani do stran atd. *14* ).
-
-
-
Zatím jsem si vyzkoušel hraní za Leona a Sherry a musim přiznat, že to působí dost divoce a neohrabaně. Všude se valí spousta nepřátel, vše působí dost nepřehledně a při ovládání postavy vás přepadá chaotický pocit z nepohodlného ovládání. Zatím to vidim tak na 6-7/10. Snad to bude ve finálu lepší, z ukázek to bylo rozhodně lepší. -
-
To ovládání působí dost neohrabaně. nejvíc mě tam vytáčí že se postava zasekne třeba o lavičku co je za ní, ale kvůli kameře (která snímá postavu jen od pasu výš) ji nevidim takže ji nemůžu obejít. Je to děsnej hybrid. Místo toho aby to ovládání komplet překopali když už dělaj čistokrevnou střílečku, tak pořád stavěj na původním systému ze čtyřky (ten fungoval skvěle), kterej byl stavěnej na pomalejší tempo a rozšiřujou ho o další věci.
-
-
-
Atmosférický horor Evil Within vám prý zabere přibližně 15 až 20 hodin podle stylu postupu a zvolené obtížnosti.
Dohrání klidně může zabrat i 70 hodin. Záleží jestli budete 50 hodin čumět a zkoumat level design a zbytek vyplňovat hraním. Čímž chci říct, že je to irelevantní bleskovka. *6* -
-
Určitě tam přidaj i nějaký ty sbíratelný věcičky, takže se čas zvedne třeba i na dvojnásobek. Sakra, jak já se na tu hru těším *14*
-
-
To já taky. Do vydání RE7 to bude skvělá výplň.
-
-
-
Mass Effect Trilogy vyjde na PS3 7. prosince, na X360 se objeví o dva dny později.
Podle webu Bioware Mass Effect Trilogy vyjde na Xbox360 a PC stejně, tudíž 6. listopadu, PS3 verze vyjde o měsíc později -
-
Pravdu máš, býval bych přísahal, že jsem tam ten prosinec viděl. Asi je čas vyzkoušet očního lékaře:) Nahodim znovu zprávu ASAP.
-
-
250 screenů ultra uber kvality ze hry Zaklínač 2.
prostředí OK
nasvícení úžasné
postavy dechberoucí -
Podle Cryteku bude konzolová verze Crysis vypadat mnohem lépe než PC verze.
*15* -
-
nic jin nebrani dat na PC horsi modely/textury.. nebo umele brzdit hw jako treba u gta4 / la noire *2*
-
tak:)...pred 4 roky by to konzole nezvladly a dneska to na nich bude vypadat lip:)
-
-
1) Proč ne, optimalizace na konzole se za ty čtyři roky naučili vývojáři zefektivnit.
2) Nevím o tom, že by vývojáři tehdy říkali, že to na konzole nevyšlo, protože by to neutáhly... -
-
Jenže oni to říkali. Že to bude vyžadovat uberPC a na dnešních konzolích to v žádném případě nepůjde. Taky říkali, že to bude vícevláknové a využije i 4jader, což není pravda. Dále tvrdili, že DX10 verze bude rychlejší než DX9 a ty efekty na ultra nejde udělat v DX9 a stačilo jen upravit konfigurák a hra vypadala stejně a dokonce jela rychleji (a to minimálně o 30%). A bylo toho víc. *3*
-
-
Teda, když to vidim, kdyby se zaznamenával počet lží politiků a herních vývojářů, nejsem si jist, kdo by měl delší seznam :-)
-
-
SuperHovna: no, za srajdy považuji něco jiného, ovšem ani tyhle dvě mě opravdu nijak nenadchly. Far Cry by se dalo, pokud by tam nedali ty hloupý mutanty. Každopádně, každý má rád něco jiného. Podle mě ale Crytek zatim něudělal žádnou dobrou hru po hratelnostní stránce.
-
Reakce na cukra: Jasný ono Far cry a Cryjko 1 byly strašný srajdy .. konec ironie. *12* *16*
-
Tom: Spíš dělají pěkné enginy, ale hry jim zatim moc nejdou.
-
Njn, obzvlášť Crytek, resp. bratři Yerliovi jsou mega lháři, ale hry dělají pěkné *4*
-
-
-
-
-
-
Serious Sam 2 (konec 19:00)
http://www.steamgifts.com/giveaway/HOmxq/serious-sam-2 -
-
Mohl by mě prosím někdo vysvětlit, jak to na ty stránce vlastně funguje? Jinak do tý skupiny bych se taky přidal pokud možno, nick je Masakr12345 (vím je to blbej nick, ale zakládal jsem to už pred 6 lety a změnit to nejde :D )
-
-
Propojíš to se Steam účtem (normálně přes Steam stránku, neni to žádnej scam) a pak za nějakej čas dostáváš body, max 300 za který se může přihlásit do těch losovaček o hry. (Systém náhodně vybere jednoho). Některý jsou limitovaný hodnotou těch her kolik jsi tam sám nabídl (třeba pro lidi, který tam dali hry v hodnotě aspoň 50$ apod), kde je samozřejmě větší šance, že něco vyhraješ, než když máš u těch otevřenejch třeba 30 000 lidí. Zároveň tě to odměňuje za to, že sám dáváš a ne jen bereš.
-
-
To zní zajímavě, děkuji za odpověď.
-
-
-
Panové, až v pátek doběhnou moje 3 giveaway tak tam dohodím REd Orchestru z HumbleBundle *3*
-
Hustý, vy ste tu skupinu nakonec vážně vytvořili? Mohl bych poprosit o pozvánku? Vrook277 *3*
-
-
kdyz se k tomu nikdo nemel, tak jsem se konecne odhodlal ;)
jestli se chcte pridat tak muj nick na steamu je fdakuRe -
-
Však to se cení! *3*
-
-
-
Games.cz
Můžu dostat pozvánku? Nick: pilgrim_6. Thanks.
-