-
darksector
hoja je tu někdo kdo hrál darksector nemůžu se tam dostat dál a nikde nemůžu najít forum či diskuzi k této hře *10* -
-
Někdo takovy tu je určitě, ale jistě neví, kde je problém.
-
-
Sui Generis
http://www.kickstarter.com/projects/1473965863/sui-generis
13 hodin do konca a chýba skoro 13 litrov. Dajú to alebo nie? -
Major Nelson: Představení vlastností PS4 nepřesvědčí Microsoft, aby cokoliv na Xbox One změnilo.
A naopak. Jediný relevantný presvedčovací prostriedok je zisk konkurenta a vlastná finančná strata. -
Eagle z Carmageddon: Reincarnation se Vás nemůže dočkat a z výrobní linky posílá pár autoPortétů.
super ! som tiež potešený anketami fanúšikov ktorými sa autori riadia, takistko to vyzerá na návrat nafilmovaných ksichtíkov ! už len zostáva dúfať, že urobia kvalitné, realistické postavičky a nie vypatlaných zombíkov. -
Nazev hry
Cau,
poradil by nekdo s nazvem zavodni hry, ktera se hrala kdysi na 486? Vim, ze se tam auta nakupovaly pres jakesi inzeraty v novinach a pak jste si vybirali s kym pojedete zavod, bud o prachy nebo "pink slips" coz znamenalo ze vyhrajete souperovo auto. Tusim ze tam dokonce byli i policajti a mohli jste skoncit ve vezeni *15* -
-
:)
Jo, to jsou Street Rod nebo Street Rod 2. Já měl vždycky nejraději Impalu, podříznout střechu, nahodit pořádný motor, sytič... skvělá vzpomínka na dětství *1* -
Street Rod?
http://www.mobygames.com/game/street-rod -
Napadl mně jen Stunts ale tento asi nebude... jinak nevím nějaké vbelice staré NFS možná... hmm...
-
-
Theme Hospital
Na Originu je ted Theme Hospital zdarma -
-
Už docela dlouhou dobu, neříkaj ti blesk. Sry ale kdo chodí sem a pravidelně čte . Navíc byl i samostatný článek. *4*
-
-
Promin ze netravim cely dny hlidanim kazdyho prispevku co sem kdo napise, tim spis kdyz to v tyhle diskuzi vypada jak vypada
-
-
Nevšímej si Jacka, je to =censored=. Nenech se odradit.
-
-
Koukám, že vy zteplený gumy jste z něj docela nervózní.
-
-
Okey, já tě jen upozornil že už už to asi většina čtenářů ví... tvá následná reakce byla očekávatelná. Case colded. *4*
-
-
-
-
E3 2017: Během streamu Nintendo Treehouse: Live se možná dočkáte překvapení.
Příjde i kouzelník *8* -
Fallout 76 dostává napříč světem hustou dršťkovou
Pár nejvýživnějších citátů:
Multiplayerový pokus Bethesdy zůstal, tak jako tolik atomových krytů světa Falloutu, jen nepodařeným experimentem (Eurogamer Avoid). - Eurogamer
I kdyby časem zmutoval v něco, co nepadá na každém rohu, stejně bude působit strašlivě mrtvě. - The Guardian
Po návratu z koncertu hudby z Falloutu, navštíveném publikem zasaženým společnou nostalgií, jsem spustil Fallout 76 v komunitně rozehřáté náladě. Ta brzy ochladla. - Videogamer
V příběhu Falloutu 76 se máme pokusit postavit Ameriku znovu na nohy. Mám dojem, že místo toho bude třeba postavit na nohy samotnou hru. - Polygon
-
Update: Členové Xbox Live Gold programu získají v září zdarma Magic: The Gathering 2013 a Rainbow Six...
No...tak to je teda kauf *1*
https://www.youtube.com/watch?v=hL17bn2yqrY -
Activision rozsvítil zelenou pro pokračování hry Gun, Neversoft dal ovšem přednost novému dílu herní série Tony Hawk
To je velká škoda, protože GUN byla dobrá hra a pořádná kovbojka se kromě RDR a trochu ujetýho Gunslingera hledá jen stěží.