-
EA Dice: „Ke spuštění Battlefield 3 na plné detaily budete potřebovat opravdu nabušené PC.“
Tohle je další nešťastné prohlášení, které asi zapříčiní rušení předobjednávek. O Crysis tohle prohlašovali tak často, až měl člověk pocit, že to ani nemá smysl kupovat, protože mu to nepojede. Pak to po vydání museli hasit tím, že představovali sestavy za "pár šupů", na kterých to jede plynule na vysoké detaily. -
-
nejspis je to stejne blbost protoze nekde prohlasovali neco ve smyslu ze na konzolich to bude vypadat stejne jako na PC.. takze to na max detaily bude hratelny i na 5 let stary plecce *1*
-
Souhlas, maji opravdu divnou reklamni politiku. Ja byt nima, tak spis ujistim lidi na jakych nizkych/strednich sestavach to pujde.
-
-
Podle Microsoftu prý nikdy nebyl Kinect určen pro hardcore hráče, ale pro rodinu.
Len blbec by si myslel opak *4* -
Cyberpunk 2077 - jak se kutil trailer + artworky
http://www.behance.net/gallery/Cyberpunk-2077/6573211
Jestli to tu už bylo, tak sorry *4* -
Nový Humble Bundle
Tak jsem ho zase podpořil, ale většinu her mám, takže Steam klíče (aktivujte prosím pouze to, co vás opravdu zajímá :) ). Popřípadě stránky Humble Bundle znáte :)
Eufloria
DEZ0B-JPZXC-PBC8F
Superbrothers: Sword & Sworcery EP
XAK3I-IW5BM-IK6FQ
Crayon Physics Deluxe
3006B-ZV9DT-H7H9K -
K novému notebooku Asus ROG dostanete závodní pecku Forza Horizon 3 zdarma
Tu si však nestáhnete protože W10 Store je na pytel *10* -
-
Tak pro tebe nooo *6*
-
-
Bývalý prezidentský kandidát Ralph Nader přirovnal násilné videohry k elektronické dětské pedofílii.
divny preklad. on oznacil herni vyvojare (nasilnych her) za ekvivalent elektronickych pedofilu. primo lidi, nikoli hry. -
-
Jo, teď jsem si to taky přečetl, ale to na věci, že je to blbost, nic nemění. Hry mají svoje hodnocení přístupnosti a nikdo je dětem nevnucuje. To je jako kdyby pedofilové dávali inzeráty do novin, ke kterým děti nemají podle zákona přístup. *4*
-
-
Bývalý prezidentský kandidát Ralph Nader přirovnal násilné videohry k elektronické dětské pedofílii.
ale v takoveto situaci je velmi na miste byt dusledny v prekladech a interpretaci druhe strany. -
-
Stačí se podívat na tu fotku, takového senilního, zahořklého dědka nemůžete brát vážně protože vůbec neví, o čem mluví...
-
-
-
-
Servisní hlášení: Reklamy ve videích (v novém přehrávači) jsou pro donátory Games.cz vypnuty. Debatu...
Jenom poznámka k tomu donátorství. Líbí se mi jak to má udělané Franta Fuka na fffilmu, kde to automaticky generuje aktuální stav a případně i postuje live do chatu, když přijde příspěvek.
Druhá poznámka, nestačilo by napsat jméno účtu na tiscali do zprávy pro příjemce bankovního převodu? Současná metoda identifikace dárce mi přijde zbytečně krkolomná. -
-
Důvod toho provedení jakej je teď je ten, že jsme to v podstatě připravovali svépomocí, jen v rámci redakce. Ale momentálně už máme připravenej úkol pro programátory, kterej to udělá víc systémově a naučí se většinu těch věcí, který navrhuješ..
-
-
nechci znít hloupě, ale víte o tom, že ta reklama u videa jde přeskočit hned? jako mně to vyhovuje, jen jestli je to záměr :)
-
-
-
Millennium - A New Hope
Desura: BKA48-HPE1D-0CDC5-NNFLW-LVJRP
Laxius Force
Desura: BK157-RSJY6-SSKF1-SO40V-32O8F -
Video: Čtrnáctiminutový gameplay záznam z PES 2014.
Není to PES 2015? -
-
Hlavne to je taky 24 dni stare.
-
Video: Čtrnáctiminutový gameplay záznam z PES 2014.
Asi tak...
-
-
Teenage Dark Souls II
Tak Dark Souls II dostalo od ESRB (European Systemic Risk Board) rating T – tedy vhodne pro publikum starsi 13-ti let. Coz teda podle me nejde zrovna ruku v ruce vzhledem k textovymu oduvodneni –"Players traverse dungeon-like settings and battle a variety of fantastical enemies (e.g., ghouls, zombies, skeletons, giant rats) to gain souls. Players use knives, swords, and arrows to defeat enemies. Combat is highlighted by cries of pain and small splashes of blood.
Some locations depict instances of blood and gore: a giant snake boss holding its severed head; a giant boss creature composed of hundreds of corpses; dead ogres near a pool of blood; a torture device with streaks of blood. During the course of the game, a boss creature appears partially topless (e.g. hair barely covering breasts). The words 'bastard' and “pr*ck” can be heard in the dialogue." -
-
Hrozné, co si ty dětičky jen počnou ?!
-