Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Lukyz
    Únik informací ohledně nového DeusEx:
    Celý název bude pravděpodobně "Deus Ex: Mankind Divided" a vyjde na PC,PS4 a XONE.

http://www.polygon.com/2015/4/7/8365743/deus-ex-mankind-divided-leaked-pc-ps4-xbox-one
    • My body is ready *14* *14* *14*
    • ringmancz
      zelenina :) bude to částečně v Praze

v půvoodním ruským článku jdou vidět další nápisy v češtině
      • Lukyz
        Nj, to jsem přehlídnul *1* A ještě tam vidím koření a čerstvé maso *1*
        • Praha budocnosti dle jejich představ moc vábně nevypadá... Samá vietnamská tržnice a pěstírny konopí.
          • Lukyz
            Praha ala Blade Runner? Perte to do mě! *14*
    • Tilwaen
      Už aby to bylo *4*
      • Lukyz
        BTW Square Enix včera rozjel 3. denní "promo" nazvaný Project KCP (CantKillProgress) a jde v podstatě o stream na Twitchi, kde sledujete chlápka v uzavřený místnosti, chatem přepínáte kamery a běží tam jakýsi odpočet. Moc to nepobírám, ale mohlo by jít právě o předzvěst oznámení novýho dílu, protože i HR měl podobnou kampaň v podobě reklam na Sarif Industries, zprávy z protestů proti augmentacím a pirátský vysílání PurityFirst *14*

http://www.twitch.tv/cantkillprogress

EDIT: Teď se objevilo na ofiko FB stránce DeusEx:

Come see the future of Deus Ex, tomorrow at 09:00 PDT / 12:00 EDT / 17:00 BST / 18:00 CEST. (u nás středa 18h)
        #CantKillProgresst
        • Tilwaen

Nejoblíbenějším bossem ze "Souls" série je pro Hidetaka Miyazakiho (tvůrce Bloodborne) 

Tak jsem na to chvíli koukala a musím říct, že být tím chlápkem, je to práce na pěkně nic *1* Snad to jede ve smyčce.
          • Taky jsem se chvili dival a pobavil me koment vpravo "This guy deserves the Oscar"

*1* *1*
  • Alpha Centauri

Jak se teď hodně mluví o nové sci-fi Civilizaci, tak GoG má teď za necelou padesátikorunu původní Alpha Centauri, jejíchž kvalit, hádám, asi novinka stejně nedosáhne, takže:
    http://www.gog.com/game/sid_meiers_alpha_centauri#
  • Eso_Rimmer

SW7

Byl jsem k tomu hrozně skeptický a nevěřil jsem. Teď už věřím, byl to opravdu silný zážitek od začátku do konce a všem to můžu jen doporučit.

Peace Chewie..... upřímně jsem musel zatlačit slzičku *15*
    • Já to vím i bez zkouknutí, že to musí být dobrý. Nemohli udělat chybu. Už předchozí 3 díly (epizody I-III) se povedli díky digitálním trikům zvlášť. +200 000 000 babek k tomu + režisér... To muselo dopadnout dobře *3*
      • Eso_Rimmer
        Tak zrovna digitální triky jsou to poslední co mě zajímá. Já osobně mám rád spíš starou trilogii a tu atmosféru se jim podařilo vystihnout.
        • Nejen atmosféru ... i ten děj "jakoby"vypadl ze scénáře původní trilogie ... jen se jim scénář rozsypal a jen proto to není naprostá 100% kopírka sebe sama ;) Což nemění nic na tom , že tohle znova vidět nechci a na další díly naskočila taková skepse , že kino příště rovnou oželím ....
        • Píši tam "díky digitálním trikům zvlášť", tedy i příběh a atmoška se povedla v těch posledních 3 zfilmovaných epizodách... A digitální triky (triky vůbec) jsou zde stejně důležité jako příběh či atmosféra. Jde o Star Wars! a ne komedii Beethoven kde je třeba jenom pes... *1*
  • Říkali jste si, že by bylo fajn zkřížit hry Trackmania a Tron? Studenti DigiPenu se o to pokusili...

Tohle má do TRONa hodně daleko. Tron má čisté jednoduché neonové linky, žádné záře a tlusté přerušované čáry. Navíc mi to příjde spíš jako prostá arkáda, než nějaká základna pro soutěžní e-sport jako u Trackmanie.
    • Jazz
      Chtělo by to zlepšit grafiku, udělat to přehlednější - ne takovouhle prasárnu.
      Možná odstranit ty dementní hořáky. Zlepšit jízdní model + multiplayer a hra by se možná dostala i na Steam do indie her.
      • Neříkal tu někdo že chce další Underground ?
  • Klice

Jestli nekdo chcete klice na ruzne hry (kdo to aktivuje, tak prosim napsat komentar, at to ostatni nezkousi):
    WildStar Standard Edition: WK4CGDLI0UKCI29BVUOV
    Warframe 7-day Credit and Affinity Booster Packs: 0F19-2041-2713-CB08
    Tom Clancy’s Rainbow Six Siege Guaranteed Beta Access: ST4BWUZDW8YM
    SMITE Xbox One Closed Beta: 99C3V-P3THC-DD7JQ-Q97Q6-Y3G6Z
    SMITE Loki Pack: PCLK084F778B50602
    • Beru WildStar moc dekuju *3*
      • Po aktivaci jsem dostal kody na nejaky trial ci co kdyz by nekdo chtel:
        66JJIR7BPC7LCSFI6JKO
        AEM4516NI80SU1R65H72
        57QLD208R07IS1SKSKTJ
    • Klice

Dík . Vzal sem si Tom Clancy’s Rainbow Six Siege Guaranteed ;-)
    • Morraw
      Vzal jsem si Warframe. Díky
  • Sleva 105 %

Steam mi píše slevu 105 % na Commandos http://nahraj.to/REg A to se vyplatí!
    • taky na to koukam ale po kliknuti uz tam je klasicka cena *1*
  • Právě vyšlo Free-to-Play MMORPG Mythos.

Chystá se někdo recenzovat tuto hru.
  • Jack1947

Facebooková stránka Call of Juarez ožívá po pěti letech se slovy: „Nebyl jsem tu spoustu let. Jmenuji se Silas Greaves,“ legendy nikdy neumírají.

Že by konečně se vrátil pistolnický divoký západ ? To by bylo dobré😎

• madPav3L

Myslím, že na PC by měli úspěch zaručený, když Rockstar dělá nedostupnou babu.

• Jack1947

RDR2 bude je to jisté, jen otázka kdy ...

• frag.ment
    Jak dlouho ještě budou stránky Games zlobit? Cca 2 hodiny dnes nešly vůbec otevřít, všechny příspěvky mi to teď hlásí jako nepřečtené i když jsem je už dávno četl... Moc nadšený z toho teda nejsem..
    • rancor1223
      Mě už to už tak dva týdny jednou za čas tvrdí, že mám cca 1200 nepřečtených příspěvků v bleskovkách...
  • MickTheMage

Vaporum

Uz su na greenlighte http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=878159146 aj s novym trailerom! :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit