-
Fallout Beer 330 ml (Case of 12)
http://www.amazon.co.uk/dp/B016XZVE96
4% alkoholu, ležák plzeňského typu. 0.33 flašky.
Jo, kdyby udělali něco spešl, tak za ty prachy...To Kingdom come piva mají zajímavější obaly i obsah. -
Call of Duty: Black Ops 2 se na Amazon v první den spuštění předobjednávek poptávalo třikrát...
kecy kecy kecy, tyhle zpravy jsou pouze pro slabomyslne, informacni hodnota nulova pouz viralni kampan -
V tichosti vyšla PS4 verze hry The Warriors.
Další hra od Rockstaru, která mi kdysi unikla, možná ji zpetně zkusím i když hrát na PS4 hry v takové grafice, je trochu škoda, ale co už. Kdyby ale vydali Red Dead Redemption to už by byla jiná písnička. To bych si zahrál ihned. Ostatně nevidím v tom žádný problém, když Rockstar už vydal na PS4 v podstatě vše ostatní a momentálně jde RDR do kompatibility s Xbox One. -
-
Skvělá hra. Svého času jsem to hrál na PSP :)
-
-
Hry pro dva hráče na jednom PC
Zdravím, poradil by mi někdo slušný hry na local coop?
Zahrál bych něco přes svátky s přítelkyní, ale najít něco na split-screen v dnešní době není sranda *1*
Auta nemají smysl, Lego hry taky ne. Budu rád za každej tip. Díky moc *3*
EDIT: Tak Trine vypadá na ideální řešení, ale i tak si rád nechám poradit. -
-
lovers in a dangerous spacetime
-
Xspy
Hmmm Rocket League ? Bohužel ... Aneb co je na PS4 otázkou kliknutí ... rozjel to už někdo na PC v splitscreenu ? -
-
ono je to otázka jednoho kliknutí i na PC, ale ty jsi asi neschopnej
-
-
Rozhodně Broforce, je to skvělá zábava, jen nevím, jestli by se to líbilo tvé přítelkyni *1* *1* *1*
-
až pojede steam, tak si rozklikni tag local coop
nebo zkus Keep Talking and Nobody Explodes, to je spíš společenská hra, kterou hraješ na počítači -
Risk of Rain a Battleblock Theatre FTW!
-
Legend of Dungeon
-
My s přítelkyní hráli Never Alone, bavilo ji to, takže můžu doporučit. Pokud chcete něco soupeřivýho, tak si dejte jakýkoliv Worms :-D
-
Není to split screen, ale Lara Croft: Guardian of Light a Lara Croft and the Temple of Osiris. Hráli jsme se to se ženou a přestože jinak hry vůbec nehraje, tohle ji chytlo a dožadovala se toho i v hlavním vysílacím čase. *4*
-
-
misto Ruzovky jo? *3* *1*
-
-
Tak tohle naštěstí nesleduje. *1*
-
-
-
Ber Trine 2 , navic je na steamu ve sleve
-
Určitě broforce
-
Rozhodně Overcooked a pak třeba Broforce, Gauntlet, Guacamelee, Rocket League, Divinity?, Helldivers.
-
Třeba Brothers: A Tale of Two Sons ?
-
-
Tohle se chystám hrát já
-
-
-
Příští update pro Battlefield 4 vyjde v září a slibuje mnohá vylepšení.
To brzy teda, tyhle věci měly být v betě. -
-
souhlas
-
To teda nevím, jestli v betě. Proč by jinak ta beta asi byla *2*
-
-
Protože tohle je jen reskin BF3, v betě se měly jen testovat nový módy.
Fakt, DICE jdou strašně do prdele, ať už LA, nebo Sweden. -
-
Příští update pro Battlefield 4 vyjde v září a slibuje mnohá vylepšení.
Jako DICE jsou šikovný, ale potřebujou čas, kterej jim EA nedává. Podle mě, kdyby si to nechali financovat crowdfundingově tak by to takhle vůbec nemuselo dopadnout. Jenomže to nemůžou protože patřej EA.
-
-
-
-
Galactic Civilizations II: Ultimate Edition
https://www.humblebundle.com/gift?key=nNpzGxFfNtNmRqfe -
BF1 Singleplayer
Je fakt skoda ze z toho nedokazali vymacknout mnohem vic... to ze je MP clusterf**k je neco na co jsem zvyklej u MP Battlefieldu zvyklej a je to prave to co me bavi ale od SP bych cekal mozna trochu neco jinyho...
https://www.youtube.com/watch?v=XkDysHo83lw -
John Romero prodává přes Ebay originální diskety se hrou Doom II.
Heh, to už bych ani nenainstaloval :D -
-
Kdyz je rec o Romerovi, nemel von ty nahodou zmontovat demo pro ten svuj slavny nakopavac???
-
-
Neznáte někdo název FPS hry z budoucnosti, která začíná pádem vašeho letadla. Dále si pamatuji,
že jsou tam bugyny a myslím, že je to od ruských vývojářů. V Česku se to snad ani neprodávalo.
Předem díky. -
-
Precursors?
-
-
jo je to ono díky moc
-
Joj, to by mohlo být ono. Teda jestli se v té hře co myslí Sheppard dá taky lítat ve vesmírných poletuchách. U nás to vyšlo, ale pouze jako příloha u Levelu nebo Score. Teď si nejsem jistý.
-
-
a asi nevíš číslo ?
-
-
Jestli mě google neklame, tak Level čislo 210. http://www.hodnoceniher.cz/clanek/2776-jake-plne-hry-budou-prilozeny-v-level-210-/. Mám doma, ale ještě jsem se k tomu nedostal. A asi dlouho nedostanu, na GOGu vyšel Far Cry 2 + Fortune Pack za $ 10,-. Tomu asi neodolám, i přes rozporuplné příjetí této hry.
-
-
-
-
-
LULSEC se prošli po serverech FBI
Odveta za několikeré shození čtyřky je tady ^_^