Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Přejeme všem návštěvníkům našeho serveru šťastné a veselé Vánoce!

Prej Vam vse nejlepsi do budoucna.Jsem Vas pravidelny ctenar a moc me bavite. *4*
  • Lukyz

Risen Franchise

Na Steamu běží do pátku akce s 80% slevou na hry ze série Risen *4*
  • Hráči Diablo III na Metacritic vyjadřují nespokojenost se hrou udílením nízkých uživatelských...

kdo hru hrál, nemuže být nespokojen, lidi brečej že nemužou už 2 dny před vydáním stahovat z torrentu s tim typickym tupym nazorem " to je blbá hra, musí se za ní platit"

nebo jim první den nešla hra zapnout, za co se blizz omluvil a už to opravil
    • Core
      Já osobně jsem ještě sběratelku Tuřína III ani nevybalil z krabice (sebemrskač +10). Čekal jsem, že budou problémy. Kdo ne, je čiročirý snílek. Počkám až to blizz odladí a do hry se pustím tak za týden, možná dva. Není kam spěchat. Jinak omluva Blizzardu mi přijde sympatická. V době, kdy jsou za přelepené cenovky na párcích odpovědní zaměstnanci a ne management, jsme se mohli dočíst, že za to můžou hráči :-) (a že jim to tudíž patří).
  • Mart9

PES 2017 DEMO - Dojmy

- Celkově mě tenhle fotbálek bavil, nejlepší PES za posledních 8 let.
    - Nelíbí se mi ksichty hráčů - pohyby očí a mrkání je jak u těch moderních japonských robotů
    - Postavy taky nevypadají dobře, jsou takové mohutnější než v reálu
    - Pohled na hřiště se mi ale líbí a tam naopak hráči vypadají reálně - na hřišti je dost místa
    - Ve třech ze čtyř 10 minutových zápasů jsem na profesionála hrál 0:0
    - Ani chvilku jsem bohužel neměl pocit, že by soupeř byl lepší
    - Ta hra nemá to kouzlo PES 6, kdy jsem prohrával zápasy a proto hrál další a další s tím, že teď už to vyjde
    - Pokud by se FIFA nepovedla, byl bych ochoten zůstat u nového PSA namísto FIFY 15
    - Ale musel bych líp pochopit ovládání, nějaké kličky, nabíhání atd...
  • ucho

Vyhraj konzoli PS4, televizor Sony Bravia, PSV, Xperia Z1 nebo hry pro systém PS4.

prakticky nevyhratelná soutěž, pokud si přečtete pravidla...
    • Jsem líný to číst *1* Vocogou?
      • ucho
        jestli jsem to dobře pochopil. bude jediný výherce (proto v bleskovce to "nebo" zřejmě nemá co dělat). je důležité, jak rychle odpovíš na otázky a vyhraje ten nejrychlejší... otázky se generují různé. pokud se čas bude shodovat u více lidí, zůčastní se dalšího kvízu na čas. je vcelku logické, že si někdo dá tu práci to očůrat, tedy obyčejný smrtelník nemá tak jako tak šanci vyhrát a o žádnou náhodu v té soutěži nejde.
        • Miserius
          Ono otázek je tam celkem tak 15, takže si to člověk párkrát projde a myslim že nakonec budou mit tihle šulini tak 2-3 vteřiny na celej kvíz, jen rychle loupnout odpovědi že ani nečtou otázky a hotovo
          • ucho
            já myslím, že někdo šikovnej si udělá bota a odpovědi tam lupne v rámci milisekund. času do konce roku dost... tedy naprosto zbytečná soutěž.
        • u většiny těchhle soutěží je výherců hlavní ceny víc (navíc ještě další kupa "finalistů", kteří dostanou třeba "jen" novou konzoli atd.)

ale pravda je, že musíš bejt hned napoprvé super rychlej a znát všechny odpovědi
          • Ofic stránky mluví o jediném výherci, který vyhraje vše popsané.
    • Tak je to hlavně o tom, jak z lidí dostat email. A masáž může začít. *2*
  • Vojta_Ilavsky

Warhammer 40K: Dark Nexus

Byla oznámena MOBA z univerzia W40K.
    Teaser: https://www.youtube.com/watch?v=KvdpEwovrsg
    Oficiální stránky: https://www.darknexusarena.com/#HOME

Hra je dostupná v podobě placeného Early Accessu.
    • Morraw
      Co už. Pavděpodobně se to neujme. Ale na druhou stranu pro MOBA model jako dělané. Desítky známých hrdinů, tuna různých schopností, skinů, vybavení. A nic z toho se nemusi složitě vymýšlet. Ale i přes hodně oblíbenou tématiku to není nic pro mě.
    • Kozy
      To ne.
      • Vojta_Ilavsky
        Hereze v nejryzejší podobě.
  • Když zrovna Lukáš nenatáčí...

Páči sa mi to ale je mi z toho smutno *9*
    • Mě se strašně líbí písnička Minulá,tu poslouchám furt do kola. Až mě omrzí poslechnu si další *1*
    • Jsem unavený kotě na zápraží zimy
      ale až se vrátí léto, nebude to jiný.

Klobúk dolu.
  • Lukyz

Video: Nové záběry z GRIP, duchovního nástupce hry Rollcage, který zkouší své štěstí na Kickstarteru.

To je hrozný poЯno *14* Úspěšnej KS, dobře zpracovanej MP, editor tratí, možnost přidat vlastní hudbu a budu slintat blahem *1*
    • kostejnesmrtelny
      Bohužel to zatím na to první nevypadá, takže bych moc nedoufal ani v ten zbytek *9* *13*
    • Uz sem na to narazil vickrat nechapu kdo resi pridani vlastni hudby to je takovej problem si ji pustit na pozadi a vypnout hudbu ve hre.
      • Lukyz
        Protože to nebude pro vývojáře tak těžký na implementaci, protože nechci držet zvláštní playlist, protože chci slyšet hudbu jen během závodu a ne v menu, upravách aut, nastavení atd. Protože na interní ovládání bude pohodlnější a bude na něj spoleh, protože chci fadein /fadeout při startu závodu - tohle mě napadlo tak během 5ti sekund, určitě bych toho vymyslel víc, ale stejně bych tím ničeho nedosáhl, ale hlavní je - PROČ NE? Vždycky je lepší možnost mít a nevyužít. Howgh
  • Čtnáctidenní trial verze World of Warcraft se ruší, nově ji můžete hrát neomezeně dlouho do...

pamatuju ze do 20lvl to byla zabava.. pak zacal grinding :/

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit