-
100 věcí, které vás v GTA V dostanou do kolen
O dobrý většině z nich jsem neměl ani páru. http://go.ign.com/1bmT8VL Více je i v komentech pod článkem. -
-
Hodně věcí tam je propracovaných a logických.
87) Visiting a prostitute increases your Stamina stat.
*5*
-
-
Shadow of Mordor
To vypadá docela dobře :) https://www.youtube.com/watch?v=Bl9J_ewx3Rg -
-
Vypadá to moc pěkně, i když je to v podstatě vykrádačka Witchera. Ale má to zajímavé nápady a super atmosféru.
-
-
Potvrzeno: Battlefield 4 nabídne režim diváka (spectator mód).
Konečně mají admini možnost sledovat lumpy podle svého gusta i na serverech EA, ... na Valve však ale nemají pokud nebude možnost recordingu a zásahu do nahrávky přes consoli. -
Endorlight
.............................9QTAQ-4VCIC-C0FLR -
Dalšími hrami zdarma na Epic Games Store jsou Hyper Light Drifter a Mutant Year Zero.
EGS pritvrdzuje... očakávam, že na konci roka sa môžeme tešiť na naozajstnú pekcu/dve. pri tom, čo rozdávajú si ale neviem predstaviť, čo by to mohlo byť.
-
Sergej Galyonkin opět tvrdí, že Bethesda získala od Sergeje Grigoroviče (GSC) práva na tvorbu...
A není to jedno v jakém prostředí budou Frantové Robotové pobíhat? Nemám rád Bethesdí hry podle šablony. -
-
A nebo ať si pozvou Dana Vávru,ten by jim ukázal jak dělat hry *1* *1*
-
*Bedešdí
-
Proč Stalkera neudělá CD PROJECT? To by byla panečku hra se super grafikou a support minimálně rok a zadarmo! Ihned bych si ji koupil *5*
-
-
Pekny vecer vsem.
Minuly tyden sem rozehral Shadow of the Tomb Raider, jeste nemam dohrany, presto by me zajimaly nazory na hru.
Za me se autori chteli definitivne zbavit spojovani s Uncharted, proto je hra pomala, nechava hrace si v klidu udelat co potrebuje, netlaci ho nikam. Cetl sem hodne kritiky, ale ja su nadsene, kdyz prochazite hrou je na ni videt tuna prace a cit pro detail (ubisofte uc se). Konecne vyvojari chapou ze tisice informaci na obrazovce jenom hrace otravuje, hra tak nema v podstate hud, plosiny nejsou zvyrazneny, hrobky, co dodat proste nadhera.
Miluju Rise a miluju i Shadow, pro me spolu s God of War nejlepsi hry dekady.
Uz ted vim ze to budu hrat do zblbnuti stejne jako Rise.
-
-
Mě se to líbilo hlavně DLC byli nakonec super ty hrobky(pasti)... docela posun oproti ne moc povedenému dodatečnému obsahu druhého dílu ale zároven je dobré že to je ukončení série a zbytečné nenatahování.
-
Teda přesvědčil jsi mě, abych si toho Tomb Raidera na PS4 koupil :)
-
-
A mě abych zkusil Rise z Gamepassu :)
-
Kup,
-
-
Já jsem si koupil tu speciální digitální edici se season pass, kterou jsem mohl hrát dříve než vlastníci obyč verzí a tu hru jsem natolik vyždímal, že jsem se k DLC ani nedostal, hrál jsem ji 5x za sebou na new game +, takže než se pustím do nového obsahu ještě chvíli počkám, ale mám to stejně restart TR zbožňuju, trefili se mi přesně do noty a navíc se hraje dobře na gamepadu i na klávesnici, rád mám na výběr. Jinak vím že se chtěli do třetice vyhnout klišé, ale mrzí mě že nejlepší luky jsou dřevěné a všechno lepší oblečení je alá indiánská princezna, má to ale logiku. Jinak takhle do zblbnutí jsem taky hrál všechny díly, je škoda že to plánovali jako trilogii byl bych moc rád za další díl a navíc mi stran dabingu Camilla Luddington sedla jak zádel na hrnec.
-
-
Ty hrobky sou genialni
-
-
-
na gog.com su 2 bundle Star Wars: Sabre bundle a Blaster Bundle - zlava az 77%
-
-
Nespamuj. Koho to zajímá, tomu tyhle zprávy chodí na email.
-
-
a kto nema gog, nech sa ide past
-
-
-
Vážení čtenáři bleskovek, po téměř 8 letech a 30 000 krátkých
zprávách v tomto sloupku bych se s Vámi chtěl rozloučit a popřát hodně
štěstí nejen ve hře, ale i v životě. Díky za veškerou pozornost, věcné
poznatky a komentáře. S pozdravem Jan "Braveman" Cestr.Není nad to když už i to ten celkem povolaný, zabalí, doufám že v jiné ( možná lepší?) práci budeš spokojenejší.
-
-
Ty máš zase vycházky, že byl pár dní klid a teď to tu musíš zpětně dospamovat? 🤔
-
-
Spíše byl ban, ale to je fuk.
-
-
No když vidím co tu plodíš tak co proboha musíš napsat abys dostal ban 😂
-
-
To se zde psát nesmí, proto to taky nikdo nikdy neuvidí proč kdo dostal ban 😉
-
-
Chtělo by to nějaký automatický skript, co tě rozpozná jako virus a preventivně zablokuje.
-
-
-
-
-
-
Dotazník o hrách
Zdravíčko, nečekala bych, že tu někdy zaspamuju, ale už je to tak. Dělám malý dotazník o hráčích, sice jenom na matiku, protože máme statistiku, ale i tak byste mi pomohli (možná i k jedničce) Tak pokud se vám chce, tak mi odpovězte, ale prosím, žádné skopičiny :))
https://docs.google.com/forms/d/1QvMRC56dNknLMpjaL-4R7adYhyv0h3ReKpPI_ldaxPc/viewform -
-
ta otázka kolik hodin denně nebude mít moc velkou vypovídací hodnotu, lepší by bylo za týden
-
-
tak ono jsou diskutabilní i ty otázky, kde se čeká odpověď vlastními slovy. jestli je to do matematiky ke statistice, fakt musí být sranda dělat z toho statistiku... :)
-
-
Hotovo, jestli nebude jednička tak napiš a my jim to tam pujdem vysvětlit
-
-
Tak jo, už vás tam mam 34 (Z nichž 24 nejčastěji čtou Games :))) .. kdyby vás to nááhodou zajímalo https://docs.google.com/forms/d/1QvMRC56dNknLMpjaL-4R7adYhyv0h3ReKpPI_ldaxPc/viewanalytics :)
-
-
Kterej nerad nazval tragickou hrou Gothic 3? Mel by si stahnout komunitní patch! Moje guma v trenclích tam taky nevypadá zrovna inteligentně, přiznávám *2*
-
-
presne kdyz jsem to videl, a serie gothic celkove tam nekdo... lukas grygar to vyplnoval asi vickrat
-
-
-
-
Máš to tam, ty spamere.-.
-
mas to tam, vse pravdive vyplneno. Jen u toho zanru bych dal na vyber.
Stridam rpg,simulatory,akcni a obcas adventuru. Ale dal jsem rpg. -
-
Děkuju moc :))
-
-