Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ucho

Spec Ops: The Line Free Game

Přišel mi mail z gamefly, že mám nevyužitej kupón (100% sleva), ale hru už mám, takže mi je to k ničemu. Jestli to chce někdo zkusit použít (jestli to vůbec jde), tak kód: SOSLPTRC34JX7CK2
  • Veskoslav
    Málem bych zapomněl. V Tescu by měly být hry na Xbox a PS3 od EA s 50-70% slevou, Crysis 3 je teď například za 599 Kč (pc verze 499 kč), Bf3 za 649 Kč (pc 499 kč, Premium za 899 Kč) atd. Tak se kdyžtak mrkněte:)
  • Alex81

Assassins Creed

Assassins Creed míří na stříbrné plátno. V hlavní roli Michael Fassbender!
  • Demon’s Souls chytlo v Japonsku druhý dech.

Well played, Dark Souls budou pecka, tak je jasný, že chcou někteří dohnat co zatím prošvihli.
  • fizola

Hayley Atwell se zajímá o roli Lary Croft pro nový Tomb Raider film.

Ta holka zo serialu Califorication, co dabovala Laru v poslednom dieli/restarte by sa hodila, lebo je fakt... ako to povedať... ma iste vlastnosti podobne s larou :D
    • Tohle nevím přesně, ale myslím že se Camilla Luddington i někde/někdy vyjádřila, že by si Laru v novým filmu i zahrála (nakonec je to stejně věc castingu, že).

A Hayley Atwell... nevím... příjde mi taková... hmm... nesympatická...
      • fizola

Hlavne Hayley nema vobec prizvuk vhodny na Laru, Camilla (dik za pripomenutie mena) ma prizvuk uplne suprovy. Ide proste o detaily ktore doplnia celok
        • Lara má mít pořádný britský přízuk, ne tuhle ... bleh. S láskou vzpomínám na hlas trojky.
          • fizola

Ked sme pri britskom prizvuku, nemusim zrovna Nagelinu Jolie ale v originale vedela nahoditpekny prizvuk vo filmoch :D
          • http://youtu.be/9Dt_iv-MHic?t=3m27s

<3
        • Nejkrásnější hlas měla božská Keeley Hawes. Tahle uhekaná slepice se vůbec nechytá:)
    • Hayley Atwell se zajímá o roli Lary Croft pro nový Tomb Raider film.

Ona ji totiz nejen dabovala, ale delala i motion capture ve hre. Jeste aby pak s ni nemela podobne "vlastnosti".
  • Bethesda dnes vydala patch, ktery opravil par vetsich bugu, ale nekolik dalsich zpusobil, napr. nekterym hracum prestaly hrat radio stanice, nejdou nacist savy atd. Asi budou muset vydat patch na patch :-D
  • Amylee.Anderson

Každá rasa (včetně orků) si v The Elder Scrolls V: Skyrim dostane do vínku schopnost enchantingu.

Enchantment? Enchantment!
    • První, co se mi vybaví, když se řekne Dragon Age *15*
  • Joshua

Prebytky

199X..................FXVT7-4D97V-NBVBI
    Rhiannon: Curse of the Four Branches............J0VJ2-DME6B-H9GGW
    Woodle Tree Adventures.......................045PP-4P8K4-R62BN
    Schein........................L8AJW-MX7WF-92RAH
    A Valley Without Wind 1 & 2.............M0GWN-FKG3F-NT2C2
    SimpleRockets.....................BQ2GA-MD5IL-H3ADY
    • Osviceny
      Hochu, ani zadarmo
    • Díky za Valley *4*
    • rekl bych spíš odpadky ale je to vec pohledu
  • Zatímco PS3 a X360 verze Call of Juarez: The Cartel vychází v ČR již tento pátek (22. červenec),...

Obávám se že spíš to druhý.
  • zdravim,omilam to porad dokola,ale co vikendova 4?? ta uz nebude?? pokud mi to nekdo potvrdi,dam uz s tim pokoj,diky
    • ok,tak jsem si precetl,skoda,omlouvam se vsem ...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit