-
Jako Vávra s Markem Ebenem, jako čumím, jako :)
-
-
První díl pořadu Na plovárně, který jsem kdy viděl :) A jsem přesvědčený, že to takhle bude mít více lidí. A Marek Eben pěkně zestárl.
Co jsem se dozvěděl - že na scénáři Kingdom Come 2 pracuje 13 lidí a že tam bude možnost mít psa.
-
-
to chce napravit, má tam občas celkem zvučný jména. Často dělá ty rozhovry v Karlovích varech
-
-
Mně v minulosti připadalo, že si tam zve samé snoby a teď jsem popravdě netušil, že ten pořad stále existuje.
-
-
-
Už tam měl i Banderase. Tohle je slabý čaj.
-
-
A taky Banderas říkal za každým druhým slovem "jako"? 😀
-
-
Já nevím, ale přijde mi to jako by měl Hannibal Lecter sedánek s Dalajlámou 😅
-
-
V čele Santa Monica Studio, známého zejména pro sérii God of War, ji pak vystřídá Yumi Yang, která se tam manažersky podílela na většině největších projektů za posledních 19 let.
Koho vystřídá? Čte si to vůbec bleskař po sobě? Nebo jaksi zapomněl, že z jedné věty udělal dvě bleskovky....
-
-
Úmyslně to rozdělil na dvě bleskovky, co je na tom divného, že to nechápeš?
-
-
Je tam rozdíl hodinu takže to působí že to není jedna bleskovka rozdělená na dvě.
-
-
-
Podivností bylo dost, řekli si admini Kickstarteru a přerušili kampaň ke hře Areal.
To je divný...já bych jim ten dopis od Putina věřil *1* -
Daniel Vávra: ''O herním průmyslu''
https://www.youtube.com/watch?v=zwZ7Tjtd_Rg&index=1&list=PLgzlUXEE6QUwkb2J_1wtwQI3xE_2QO67c
Sice staré na WH jsem zaznamenal info dnes. -
-
Jééé, na tom jsem byl, díky za info :)
-
-
Byl jsi zaznamenán pro budoucí generace!
-
-
-
Konec Mass Effect 3 je prachsprostě zkopírovaný?!
http://www.youtube.com/watch?v=rm82gjZDIDU
Tak tohle je fakt přeháňka - převzáno od člověka komentujícího u článku ohledně konců ME3.
Všimněte si pozadí, názvu songu, porovnejte s koncem ME3 a pak se podívejte, kdy bylo video uploadnuto. A ty ironické lyrics (vůči konci ME3 a celé sérii ME) tomu jen dávají korunu. To je hnus, velebnosti....
/pozn.: Spoiler-free. Kdo nedohrál, nepochopí. -
-
Jenom tak mimochodem, to není konec, ale epilog pro ty, kteří hru dohráli dvakrát nebo importovali postavu z ME2. Ta scéna se spustí až po titulcích a není až tak podstatná. O tom, kdo je autorem toho obrázku nevím nic a ani mě to moc nezajímá, pokud Bioware někde uznali, že není jejich a dohodli se případně s autorem na použití, tak v tom nevidím problém. A pokud ne, tak je autor může žalovat.
-
-
No...já si myslím, že to jen přihodilo k tomu celkového dojmu odfláknutého konce.
Jinak s The Final Hours jsem neměl tu čest, ale pokud říkáš, že byl content vystřižen bez logického důvodu, tak je tu jen jedno vysvětlení - možnost prodat ho později jako placené DLC. -
-
Pokud jsem správně pochopil, proč se rozhodli ho vystřihnout, tak to bylo proto, aby zbytečně nekomplikovali tu poslední konverzaci (původně tam měly být normální investigate možnosti). Prostě se scénáristi společně rozhodli, že si tajemství vesmíru ME nechají pro sebe. Já bych to neudělal, a když jsem hrál, tak jsem absenci toho rozhovoru pocítil.
Ale zase, bylo to jejich rozhodnutí a já ho respektuju. A jestli to bude DLC, tak za něj imho nebudou chtít nic. -
-
No, tak na větu, že si "Tajemství vesmíru ME nechají pro sebe", nemůžu říct nic jiného, než:
That's f*cking bullshit, man.
Jak už napsalo spoustu lidí, hraju tu hru, abych se dozvěděl odpovědi na otázky, které nastaly v prvních dvou dílech, abych se dozvěděl, co se stalo s posádkou, se kterou jsem si přes 150 hodin herního času a za obrovské množství peněz vytvořil vztahy, a oni si dovolí říct si "Necháme si to pro sebe"? No deal. -
-
Dal bych, bohužel nemůžu modifikovat příspěvky (nejsem registrovaný... ).
-
Přesně tak. To chybí mně + nějaký "closure" ohledně všech postav.
A dal bych do spoileru i tu konverzaci s Cruciblem, lidé neví, že s ním nakonec můžeš mluvit. -
Jak jsem psal už několikrát na různá místa, mě osobně konce nevadí. Nevadil by mi ani dobře udělaný happy ending (LoSB...), ale rozhodně bych se přimlouval minimálně za rozšíření konverzace s Cruciblem. Osobně jsem se třeba divil, proč nemám možnost říct
nechci si vybrat ani jednu z možností a zkusit Crucibla přesvědčit o něčem dalším... . Ale bez konverzace to jde těžko. -
Minimálně. Nevím, jestli by měli přidat do hry nové konce (podle různých peticí), ale odfláklé jsou, nebo tak tedy minimálně vypadají po vystřiženém contentu, a měly by být opraveny.
-
Takto, dokud nebudu mít v ruce The Final Hours of ME3, tak mě v tomhle neber moc vážně, výstřižkům na BSN moc nevěřím. Jenom jsem se je tady pokoušel replikovat, ale je možný, že je v té knížce kontext, kterej se tam neobjevil.
A o posádce jsem nemluvil (a oni teda asi taky ne, tak to nevyznělo, toprůhledný dítě by o nich stejně asi nic nevědělo.
Jak jsem psal v dlouhé odpovědi o kousek výš, textový epilog by ME3 slušel.
-
-
-
-
-
Nové díly herní série Mass Effect se budou odehrávat před či během událostí hry Mass Effect...
Tak to je drsné tohle to....jako kdyby nestačilo že zkopírovali ten obrázek Tali.... -
-
To mi nějak uniklo, řekneš mi k tomu víc? edit - Už jsem to našel. OMFG...
-
-
That's Bioware for ya!
-
-
Hmm, mně se v tom zase začíná rýsovat EA.
Dokud BioWare makalo na vlastní pěst, jejich hry byly výborné. Obviňuju EA z toho, jak dopadlo Dragon Age 2 (uspěchané vydání, snaha vyždímat ze značky maximum peněz za minimální dobu, podpořené vyjádřeními hudebního skladatele pro DA2, který se nechal slyšet, že ho EA ani pořádně nenechali dodělat svou práci) a když vážně přemýšlím o tomto, proč by celá ta hra byla tak NEUVĚŘITELNĚ našlapaná, ale tak strašně, strašně moc epická, při hraní jsem si říkal, že je to jedna z nejlepších her, které jsem hrál...a pak byl konec tak neuvěřitelně odbytý? Rings any bells...?
Trošku mi to zní, jakože se BioWare postavili za svoje dílko, řekli, že to udělají tak, jak chtějí, a z větší části se jim to podařilo...a pak najednou bum, a spadli do toho s EA znovu.
Prasárna největšího kalibru. -
-
Stoneboy, brácho, kolik ti EA/Bioware platí? *15* *2*
-
Jade Empire jsem jako jedinou "moderní hru" od BW nehrál (no hrál, ale tak hodinu), takže o příběhu, postavách atd. nic nevím. Ale imho. pokud příběh funguje v kontextu hry, tak si není na co stěžovat. Příběhy v Mass Effectech třeba fungují výborně (i když se musí na rovinu přiznat, že hlavní příběh v ME2 je asi nejslabší stránka celé hry...)
Ale třeba v TORu mám sith inquisitora (na kterýho nemám vůbec čas) a po odletu z domovské planety sithů jsem dostal celkem silný KOTOR flashback (zase se něco hledá všude po galaxii....). -
Já nevim ale mě od dob kotoru jejich rpg hry přijdou na jedno brdo např. Jade Empire je dokonce příběhově to samý co kotor jen je to zasazený do Číny a má to ještě víc osekanej gameplay.
-
Tyhle konspirační teorie už mě fakt unavují. Tvůrci očividně chtěli udělat konce takhle (to, že z nich spoustu věcí vystřihli moc nechápu, ale rozhodli se tak sami, viz. The Final Hours of ME3).
Já osobně s konci (koncem, viděl jsem jeden) problém nemám (hrál jsem ME1, ME2 a četl všechny knížky a komixy), i když of course mohl obsahovat i vystřižený materiál, tak nic mi nezkazil a nemám důvod nadávat Bioware/EA.
-
-
-
-
-
-
Kazunori Yamauchi (ředitel Polyphony Digital) naznačil, že Gran Turismo 7 vyjde již v průběhu příštího roku.
Tak co, bude to jenom upgrade GT6 na PS4 nebo tentokrát opravdu něco vylepší? -
Remaly HL: Opposing Force a Blue shift poběží na MAC, Linux a budou podporovat Oculus Rift.
Díky Valve za nové SDK :)
https://www.facebook.com/TripmineStudios/posts/488984541180233 -
I ti, kdo si předobjednali na Origin titul Battlefield 3, dostávají nyní zdarma kód ke stažení...
Nemit vsechny tri davno pres Steam tak mam treba i radost :D -
HL21
Nevím jestli se náhodou už někdo nezmínil, protože už to bude pár dní.
Quadrazid a jeho parta speedrunnerů si vzala do parády Half Life a vytahli z něj tenhle senzační čas. Rozhodně doporučuji zhlédnout, ať už z nostalgie, zvědavosti, či kvůli tomu, že jste taktéž speedrun-pozitivní
https://www.youtube.com/watch?v=VtI5HM7GVGY -
-
Na můj vkus je tam moc skriptů.
-
-
to je holt quadrazid... bez svejch duckrollů, bhop scriptů, health doorů nedá ani ránu
-
-
práveže bez nich dá "ránu" každý, každý vie prejsť HL pomerne rýchlo keď ho má prečítaný odhora nadol ale tak ako to urobil quadrazid a ďalší runnery to dokáže len pár ľudí na svete a preto mu právom patrí uznanie.
-
-
Může někdo osvětlit, co ty výrazy znamenají? Videjko jsem z části zkoukl a je to nějáký "divný" *8*
-
-
co přesně ti nesedí?
-
-
-
-
-
-
Možná jsem četl trochu opožděně, možná to tu nebylo, ale screeny ze Zaklínače 3ky doposud vydané prý byly z DX9 verze ... ehm ?
-
-
Na dx11 verzi ještě nevyšel potřebně výkonný hw.. Na dx9 to měla problém rozchodit i 780TI při full hd. Osobně raději Zaklínače vynechám, než přistoupit na politiku více efektů = nový hw za desetitisíce.
-