Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • oktavius66

Další z řady konceptů designu konzole Playstation 4, který vznikl na základě doposud odhalených screenů.

No doufám že to takhle vypadat nebude ! To je horší jak nové Xko... To by mě SONY naštvalo *16*
    • Vrook
      Jako když beru v potaz, že je to jen koncept toho tvaru, bez nějakejch designovejch dodělávek, tak je to furt lepší, než videorekordér z osmdesátek, kterej vytáhl microsoft.
      • Ani bych nerekl. Pokud bude ps3 vypadat podobne jak z toho "konceptu" tak teda zadna slava ani ze strany sony. To vazne obe spolecnosti setri kde muzoubgn
        • Vrook
          Jako je tam vidět alespoň pokus o nějakou designovou úpravu toho tvaru - a skutečně ten koncept neukazuje nic víc než tvar, což je sakra málo pro hodnocení, ale tim směrem se imho určitě vydali dál, než microsoft se svym kvádrem a hlavou utrženou z robota číslo 5, kterej už očividně nežije.

Ale necháme se překvapit, třeba to bude vypadat celý úplně jinak.
  • Total War: Warhammer 2

Přehled nových jednotek do DLC Queen & Crone (Eng)
    https://www.youtube.com/watch?v=_xvfKJAKfLw
  • risa2000

O tom, že PS4 nabídne 8GB RAM nevěděl nikdo z vývojářů třetích stran až do oficiálního odhalení konzole....

Docela by mne zajímalo, jestli o tom věděl Microsoft. Podle toho, jak otálejí s oznámením Xboxu Next tak mám skoro pochybnosti.
    • To spis tajili zamerne, moc lidi neverilo ze to bude mit 8 giga, tak nas v tom nechali a chteli tak zpusobit hromadnou paniku u Microsoftu :D
  • Dvanáctiletý chlapec nevědomky při hraní her FIFA a Call of Duty na X360 nevědomky ždímal kreditku...

Jasně ... "nevědomky" ...
  • Obrazem: Takhle by mohlo vypadat Alien Isolation v Unreal Engine 4.

Alien Isolation vypadá už v základu skvěle, to nemá moc význam. Kdyby to nebylo v tom článku, řekl bych, že jsou to screeny z původní hry.
    • C-BEAM
      Isolation je na úplně jiné úrovni co se týče kvality designu i celkového technického provedení, sladění modelů, shaderů, textur.
  • Jack1947

Kuk na LEVEL 233!

Heh, a ja myslel ze to je spoiler na cislo nadchazejici. *15*
    • Keyz
      Jn. Jsem koukal, že v Tescu mají blbě cenu. 199 Kč. I když na Levelu je 99 Kč.
      • Jack1947

Kuk na LEVEL 233!

EPIC-FAIL , nebylo to nahodou SCORE ale asi ne no.
        • Keyz
          Nebylo, mají tam dole nalepené vlastní cenovku blbě. Score tam nebylo vůbec. Taky se mi zdá, že tento Level zmizel rychleji než minulý.

Navíc nějaký mistr hodil MY LITTLE nebo něco takové před Level tak, že Level nebyl vidět. Ihned jsem to napravil a hodil tule šílenost za 70 Kč tam kam patří. Mezi Maxim a Playboy.
          • Jack1947

Kuk na LEVEL 233!

Hmm, do tesca nechodim , ale kazdopadne "nove Score" jsem si prece jenom koupil a ten novy Design se mi moc nelibi , radsi Level tady je to barevne, v ruznych rameckach a buhvico neprehledne to je beda ( doufam ze nejde me zas moc ot). Ano, Level si nezaslouzi byt zastineny nakym levnym smejdem.
  • frag.ment

Včerejší pařba

Jaká byla včerejší pařba na FC 300?
    • alladjex
      Hodně fajn. Nejsem zrovna talent na navazování rozhovorů s lidmi, které neznám, ale všichni z Games byli hodně fajn a ochotní se pustit do řeči. Zůstal jsem do desíti a nelituju ani trochu, že jsem vyrazil do Prahy. PS: Dort od pana Dorta byl exkluzivní!!!
      • Jj absolutni souhlas se vsim co jsi napsal.
        • alladjex
          Navíc jsme se potkali a prohodili něco konverzace i s Drasťou ;] To je taky fajn vidět člověka osobně.
          • Nekdo me asi taky videl osobne a nesouhlasi s tebou :D
  • ringmancz

V databázi STEAMu byly nově nalezeny tituly Dark Souls III, Rise of the Tomb Raider, Final Fantasy X/X-2 HD Remaster, Final Fantasy VI a Bad Rats Show.

vážně jste tam napsali Bad Rats Show a Everybody Gone to the Rapture ne?
    • zx_spektrum
      A co teprve HL3 :D
  • MrSanta
    Tak jsem kliknul na 'reklama' a pročetl si ceník. Po přečtení cen můžu říct, že se divím, že tady těch vyskakujících reklam je tak málo *1*. Obávám se, že brečet tady ale nepomůže. To už spíš bombarduj emailama buď relkamní oddělení nebo rovnou redakci tiscali.
    Tiscali reklamáci se s tím všeobecně nepářou. Viz ten pravidelný spam reklamních mailů co mi chodí na tiscali email (co mám kvůli registraci na games). Navíc ty emaily vychytrale ignorují označení za spam. Teď na mě navíc vyskočila automaticky se přehrávající videoraklama, když jsem vlezl do emailu na pravidelné čištění tiscali spamu. To je poprvé, co se mi tohle u emailu stalo.
    Jenom čekám, kdy se tu objeví reklamy na zaručeně přírodní a stoprocentně fungující přípravky na hubnutí s fotkou před a po *15*
    Kruciš, to měla být reakce na mobilní Surikatu. Nějako jsem se netrefil *7*
  • Veskoslav

Slevy. Já to nevyužiji, tak snad to někomu pomůže.

FINAL FANTASY XIII-2 50% OFF C3CDCMOX
    Lara Croft and the Temple of Osiris with Season Pass 33% OFF BA9H2M65
    FINAL FANTASY III 50% OFF MMVHR2UY

http://eu.square-enix.com/en/

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit