-
Infinity Ward chce z Call of Duty: Ghosts udělat novou podsérii.
Tak tohle určitě nikdo z nás vůbec nečekal. *6* Schválně jestli přijde den (jestli vůbec), kdy IW oznámí nějakou novou IP.
Co myslíte - Někdy x Nikdy? Podle mě to bude studio zaseklý jen u jedný značky. -
-
Podserie, nadhera pak at jich, je jeste vice a COD se rozvetvi... na druhou stranu mohla by byt jedna pro "fanousky" a pak druha cast pro lidi co jim chybi vune originalni hry o ktere to vzdy bylo nez se to prehouplo do zmeti 4hodinovych zrychlenych kampani. *7*
-
Já bych uvítal roční pauzu, využitou k vytvoření nového enginu. Také bych odstranil SP složku, protože v té scriptované podobě je to o ničem. Měli by se trošku zamyslet a drobátko se v tom porejpat. Close combat styl bych zachoval, na větší mapy je tu BF. Jen by to chtělo trochu fyziky a destrukce prostředí (a tím nemyslím ty jejich fíčury v tomto díle). Změna počasí by taky nebyla špatná v rámci jednoho kola MP.
-
-
já mám tu SP složku rád. jako jo, mohli by se zaměřit v nějakém dílu vyloženě na MP, ale občas je fajn si projet takový krátký naskriptovaný filmek :)
-
-
Ale tak třeba bych to i chvíli překousl, kdyby to ovšem nabylo pitomý jak seriál o Jacku Bauerovi. Ještě dnes s láskou vzpomínám, jak mě v každé cutscéně někdo střelil do hlavy nebo kuchnul nožem...
-
Jako fajn to je, to jo, jenže už po několika dílech tě to neustálý držení za ručičku, aby ti pak hra následně vytrhla ovládání z ruky v podobě cutscén, kterých je až nebezpečně moc, začne být malinko otravný. Chce to spíš větší svobodu (rozšířenější level design) a omezit cutscény.
-
-
-
když to nese, proč to měnit?
-
-
Na CoD už pracují i jiná studia, tak proč neuvolnit IW, aby zkusila i něco jiného, do čeho by mohla prodat trochu té originality? Patrně proto, že nic jiného už ani neumí. Ale stejně, štěp IW přišel s velmi dobře vypadajícím Titanfall, proč by ve zbytku týmu nemohl dřímat podobně zajímavý koncept? A hlavně, proč jim nedat tu šanci? IW už Activisionu vydělalo dost na to, aby jim mohli popustit uzdu a nechat je stvořit něco skutečně nového.
-
-
Jenze to by Activision nesmel byt Activision. *3*
-
-
"Změna je život." A i nová IP může nést, jen musí být dobrá marketingová kampaň a především dobrá kvalita samotné hry.
-
-
je to risk. holt jsou to jejich prachy. proč riskovat malé prodeje, když mají v něčem jiném jistotu velkého zisku? byli by hlupáci, kdyby nepokračovali ve ždímání značky.
-
-
Proč malé prodeje? Stačí udělat masivní marketingovou kampaň, zahlcovat hráčské publikum neustálými trailery, gameplay videama, výstavami, billboardy po celém světě a do všeho ze zmíněných zahrnout titulek "From the original makers of Call of Duty..." a lidi se stopro chytí a o velké prodeje by bezpochyby nebyla nouze.
Zkrátka si to představ tak, jako kdyby se z názvu Call of Duty Ghosts vynechalo "CoD", ale vše ostatní by zůstalo stejné. Sice ještě prodeje neznáme, ale prodávalo by se to IMO stejně.
Activision do marketingu dává hodně, jen nemá koule na to zkusit to u nový IP, i přesto, že analytici by jim řekli, že je čeká finanční úspěch. -
-
Vždyť kdyby udělali novou značku a přilepili k tomu ono kouzelné "from makers of CoD", jak tu naznačoval kolega výše, tak nevidím důvod, proč by to nemohlo fungovat. Samozřejmě by od nich ale bylo hloupé, kdyby značku CoD opustili úplně.
-
Protože se jedná hlavně o US trh, tak si nemůžou dovolit pustit dojnou krávu s Call of Duty ve jméně. Jejich trh je na tohle stavěnej a jedinou změnou bude až hodně klesnou prodejní čísla. Ono u nich je to právě naopak. Díl od dílu prodají víc a víc kusů.
-
ucho: No já expert přes tohle nejsem, ale myslel jsem, že nějak takhle to funguje. Když tak to pro mě nějak zrychleně shrň, ať jsem v obraze. :)
loula: neříkám stejný, ale určitě by si to na sebe vydělalo. Ani jednotlivý díly CoD nemají stejný komerční úspěch, některé vydělaly víc, některé míň. Je mi jasný, že na tom "CoD" v názvu záleží hodně, nejspíš ze všeho nejvíc, ale nemyslím si, že kdyby se vynechal, tak to hned bude finanční průser, i přesto, že marketingová kampaň by byla stejná (a i hra v podstatě). -
A ty vazne veris, ze by to bez toho magickeho CoD melo stejny komercni uspech? Vazne?
-
takhle marketing nefunguje...
-
-
-
-
-
-
Video: Bandai Namco odhalil prostřednictvím prvního traileru hru Digimon Survive, která vyjde v příštím roce na PS4 a Switch.
Milý bleskaři, vzhledem k tomu, že málokterá bleskovka se obejde bez názvu hry nebo herní firmy, který není v češtině, bylo by prima, kdyby ses konečně podíval do pravidel, jak se v podobných případech v češtině určuje rod. A držel se toho. Ať už pak budeš postupovat podle smyslu, nebo podle formy, nikdy bys neměl dospět k výsledku "Bandai Namco odhalil".
-
Dragon Con 2013, kdo pojede příští rok?:)
http://www.youtube.com/watch?v=tr6BxjrFBoE -
-
Jel bych, ale je to trochu z ruky *1*. Uvažuju ale nad Londýnskym ComicConem příští rok.
-
-
Předobjednávková DLC a DLC Ancient Vanguard pro Rise of the Tomb Raider lze nyní samostatně zakoupit v Xbox Store.
Kdy se konečně bleskař naučí trošku česky? A ještě bych byl rád, kdyby se tu zabanovalo slovo casual. -
-
Proč protože to veteránům jako ty zdmývá mandle? *7*
-
-
Osvětlíš mi pojem zdmývání mandlí?
-
-
Něco se zedme, zedmnout ? to je slovo ne...
-
-
No slovo to je. Ale v Jackovštině;)
-
-
http://www.pravidla.cz/hledej/?qr=ZEDMOUT
http://www.pravidla.cz/pravopis/26692-vzedmout.html
sekl jsem se pouze o jedno písmeno max 2.. Pluskař ti to myslím dostatečně vysvětlil. -
https://youtu.be/49UakIHb1yI
-
-
-
-
"zdmývá" je boží slovo, zařazuju do slovníku :D
-
-
-
Obsidian
Hutné interview s šéfem Obsidianu o jejich novém projektu: http://www.gamebanshee.com/interviews/109456-project-eternity-interview.html
PS: Kdo jste ještě nepřispěl, přihazujte! -
-
Na Kotaku je taky dobrej.
danny_the_hound, pro Cecila bys měl nahánět ty; Cahir by to beztak všecko nestíhal. -
husto o tom premyslam, ze prihodim :))
-
Double post *9*
-
Tebe zaměstnávají u Obsidianu, jako nadháněče zákazníků? *15*
-
-
Dobře, asi to trochu přeháním s nadšením. *1*
-
-
Vidíš, a taký chudák Charles Cecil má so svojim Broken Swordom len čosi vyše pol milióna a už mu ostáva len týždeň. Tam by ťa bolo treba *3*
-
-
tak jsem se na to podíval, že bych je podpořil Broken Sword, ale nějak mě neoslovilo to, co nabízí. za 15 dolarů hru, no dobře, to je ok, ale řekl jsem si, že bych dal víc. za 25 dostanu navíc android verzi (nechci) a jednu hru od nich z gogu, nejdražší je BS4 za 10 dolarů, není žádný rozdíl v tom je podpořit za 15 a koupit si tu hru hned (což mi přijde zbytečně drahé, když může být cena za polovic), no a za 50 dolarů dostanu všechny jejich hry na GOGu (nechápu, proč tam zmiňují beneath, který je na GOGu zdarma), což je ještě méně výhodné + přístup do bety, což u adventury zrovna velké plus není... takže Cecil moc nalákat neumí, špatně motivuje na to jim dát víc peněz a dávat mi teď 15 dolarů mi přijde zbytečné, to si můžu počkat rovnou na výsledek a dát jim peníze až potom... navíc další metu asi už nezískají.
-
Charlese Cecila neznám a tudíž ho mám u konečníku, kdežto na hrách od Obsidianu a Black Isle jsem vyrůstal, takže tak. *3*
-
-
Nikoliv, jen mám specifický vkus, hraju jen něco...
-
asi mladší ročník, že.
-
-
-
-
-
-
Prve dojmy, strasti a radosti z rozchodenia X-COM Alliance bety
...teda ak by to este niekoho trosku zaujimalo :) http://mickthemage.blogspot.com/2012/02/x-com-alliance-beta.html -
Watch Dogs
Jizdni model je docela tragedie teda a co se pretrasaneho vizualu tyce, tak az na par efektu to vypada jako GTA IV/V. To ma k tomu prvnimu prezentovanemu videu z E3 hodne daleko.
Clovek by s tim, jak hra vypada, asi nemel problem (vypada celkem dobre), kdyby nas prvne nekrmili prezentovanym vizualem, ktery je minimalne o level vyse.
Proste klasicky WoW efekt, aby se o hre mluvilo a pak postupne ubirat a ubirat. -
-
Zakladni problem je, ze nekdo porad veri reveal "gameplay" trailerum z E3... Mě se to fakt hodně líbilo a i teď když na to koukam tak mam otevřenou hubu, ale nikdy jsem nevěřil že to tak bude vypadat, ani na pc...
Opravuji se, zakladni problem je ze se nam tam spolecnosti porad snazi lhat, ze jim nekdo veri je druhej problem :D -
-
veskoslav detected
-
Já si myslím, že není dobré lhát na E3. Měli by ukazovat jak to bude vypadat ve výsledku. Anebo horší jestli se vývoj protáhl a pak tam něco přidali.
Zkušeností mají dost aby to odhadli dobře.
Například KC anebo Zaklínač to mají dobře. Tam věřím, že to bude vypadat jak ukazují. I když u zaklínače prvně ukazovali něco jiného tak pak napsali, že to podělali a bude to jinak! Borci.
- Tady máš šílence co machrují jak to bude něco extra. Pak to na konzolích jeden hůře než kecali, na PC to asi vypadá normálně anebo blbě a ještě to údajně kopíruje AC. Jo to je pokrok vzhledem k těm kecům. -
-
Smejdi, jsou to nic vic. Jenze dneska to tak je... hraci jsou pro ne jenom takove hracky a testeri a naivni blbci. Protoze muzou takto tak delaji, no co ze to nekomu nesedne jeho problem.
-
-
Proste se vyplati kecat, ono tu reklamu uvidi docela dost lidi. Na druhou stranu bude mnohem mene lidi, kteri sleduji herni scenu a zjisti ze jsou to vsechno lzi a vypada to jinak. Ostatne masam pak ani neprijde ze vlastne hraji zrecyklovany odpad, ktery navic vypada jak kdyby vysel pred 10 lety.
-
vidíš stejne se najde dost blbcu tady na tiscali kteri to hrají, horší je že prvotní gameplay vypadal že to nebude klon gta, ale neco originalnejšího o hackování
-
+ mnoho recenzentů tohle nevnímá jako problém a vychválí to nebes.
Tedy je jedno co nakecají a jak to dopadne...
Navíc to neuhlídají a každý se může podívat jak to vypadá několik dní předem. To je komedie v přímém přenosu.
-
-
-
-
-
PvP v Diablu 3 nebude při vydání
http://massively.joystiq.com/2012/03/09/diablo-iii-shelves-pvp-to-make-launch -
Mel bych dotaz, prave hraju Might a Magic Legacy, oba Grimrocky mam uz dohrany, a zajima me jestli sou jeste nejaky krokovaci dungeony z posledni doby co stoji za to. Strasne me tyhle hry bavi. Diky za tipy.
-
-
Dik vsem za tip :-)
-
-
Určitě si do hledáčku přidej slovenské Vaporum, nevím, kdy to má přesně vyjít, ale bude to asi velká pecka.
-
-
Mrkl sem nato a nevypada to spatne, ale radci mam rad fantasy nez tohle, a druha vec souboje tam asi nebudou tahovy coz je skoda. Ale urcite budu mit hru v hledacku :)
-
-
jako by v Grimrocku byly tahove souboje...
-
-
-
-
The Fall Of The Dungeon Guardians
The Keep
Starcrawlers -
preco len poslednej doby? skus dungeon master 2, ishar 2, eye of beholder 1-2-3, ravenloft, Might and Magic 6-8, thunderscape, stonekeep, lands of lore 1-2... a o rok sa vidime :)
-
-
a pokud chce vyzvu, tak wizardry VII a je vymalovano :)
-
-
Brány Skeldalu 3: Sedm mágů
-
-
Jako mobilní verze skvělá, ale jako klasická verze neobstojí.
-
-
-
Tým RPGčeštiny hledá…
Děkujeme za zveřejnění naší výzvy. Každá pomoc přijde vhod a zveřejnění na takovémto herním serveru osloví o mnoho více lidí než na našich facebookových stránkách. Jakékoliv sdílení pomůže. -
-
Rádo se stalo *3*
-