-
jako ono je to fakt pravda? To mě docela mrzí, to mě tak připomíná, že je to to samé co bylo s Benem v Nové Naději, to není zrovna originální, jinak zdejší diskuze padá a a padá na dno a Smutný, co by měl mazat, tak nemaže a opačně...
-
-
Dnes již neprojde ze západu velký film který je jiný. American History X dnes neudělají anebo brutální 80s filmy kde se uráželo všechno co tam bylo a nikom to nevadilo. Proti tomu by se zvedli matky proti všemu *15* s podporou intelektuálů. Ani si nedovolí udělat velký film pro 18+ Neustále řeší co tam musí být a jak to dostat pod nějakou hodnotu a pak se teprve řeší ten film....To není jako premiéra Barbara Conana.
Tohle SW je zejména pro fandy. Vypadá to hezky, nic moc tam není a vše jsi již viděl. Tedy krom toho meče se třemi paprsky *15*
Je vidět, že dlouho nebyla velká válka a je přebytek "intelektuálů". Za války našli uplatnění ve fabrikách a opět nastal technologický posun jako nikdy a narostla odolnost obyvatel proti všemu možnému. Ne jako poserové dneska, které urazí kde co. -
-
Naprostý souhlas.
-
-
-
Star Citizen 28 mil.
A 20% z dalšího stretch goalu, tentokrát obohacení singleplayeru. Výměna tutorialové mise za vhození přímo do velký bitky zní docela dobře. -
-
Já jsem hlavně zvědavý, kam až to vyšplhá :) Asi moje nejočekávanější věc, taky přihodím sotva se otřepu, ale aby to nelezlo nahoru donekonečna :) Lidi furt přihazují, tvůrci přihazují featurky, malinko se bojím, aby se to nenafouklo v nemožné, doufám že ty prachy a nápady rozumně ukočírujou ;o)
-
-
Mod na Mass Effect trilogiu, ktory urobi z hry first person shooter
mam chut to dat znova :)
(je uz na Nexusmod)
-
-
Z toho FOV se mi trochu nabaluje, ale to hádám půjde spravit. Jinak to vypadá pěkně.
-
-
FOV sa tam dá modifikovať, je tam aj popísaný postup, ako na to
-
-
-
Na EuroGamer Expo běželo Titanfall stabilně (60FPS) na PC s grafickou kartou Geforce GTX 770.
A to ma byt jako uspech?! *7* -
Česká pobočka Xbox divize si dělá (nejenom) demografickýprůzkum hráčů u nás. První ze...
Eeeee.... co je to sakra Gamertag, kterej tam chtějí vyplnit? *4* -
-
Nick na xbox live.
Ale ten dotaznik je teda slusna snuska hovadin : D
-
-
A hele! http://www.starwarsattacksquadrons.com/
-
-
Co se stalo s exkluzivitou EA?
-
-
Dobrá otázka
-
-
Jedná se o browser hru a EA má exkluzivitu na PC, konzole a mobily a pravděpodobně se na web hry tahle dohoda nevztahuje.
-
-
Nezavisle na nicem... hmm tak jo... vlastne jsme ti meli podekovat za info o Bete. Diky tedy. *3*
-
-
-
-
Zdymi, zdymi zdymi at se zdyma co to da.
-
-
Prosím tě co by se ždímalo? Dyť je to po ku*evsky dlouhý době Star Wars hra.
-
-
Kdyz uz nijak tak aspon, F2P to by uz byly na tom lip v legu. Treba to je jen o tom ze to je MMO F2P a tady to hned skoro kazdy bere jako konec znacky. Treba se muze taky nekdo plest ze. *4*
Veskrze to byla jen plocha reakce vypovedni hodnota zde ale byla. Protoze vicemene to tak uz byva. ( Nic ve zlem)
-
-
-
F2P, ten nejlepší druh dojení značky.
-
-
Děkuj Warthunderu a World of Warplanes.
-
-
Sem tam se najde něco lepšího (Warthunder, WoT, Warframe). Většina je podprůměr a tohle z těch screenů nevypadá ani na to.
-
-
Já to nemyslel zle. Warthunder i WoWP maj v pohodě model se mi zdá. Na druhou stránku to může pak být impuls pro lepší AAA hru jestli to bude úspěšný. Dyť musí vidět jakou renesanci prožívaj sci-fi simulátory, tak pak můžou rovnou udělat X-Wing.
-
-
-
-
-
Po Crysis 2 si piráti údajně (opravdu jsme to nezkoušeli) posvítili i na Bulletstorm a vyhodili...
Doufám, že už všem došlo, že se jedná o plánovaný únik. Lepší reklamu si prostě přát ani nemůžete. Je to ZADARMO a opravdový platící fanda si hru koupí. Prostě si myslí, že hra je natolik dobrá, že se prodá i navzdory úniku bety. Je tu i druhá logická varianta. Nasrat piráty nehotovou verzí :-) No nic, uvidíme až podle prodejních čísel. -
Wolfenstein
Konečně to doskočilo zpětně koukatelné, live jsem propásl :)
http://www.twitch.tv/bethesda/c/4125211 -
-
pozeral som to live a hrať by ma to asi nebavilo ale táto ukážka bola už o hodný kus lepšia ako tá predošlá. Grafika a vôbec technická stránka hry je na úrovni a hlavný hrdina je sympaťák aký tu už podľa mňa dĺho nebol, niečo medzi Dukeom a Til Schweigerom :)
-
-
Ale prd. Tohle je prostě Hugo Stiglitz :D
-
-
Vypada to tedy lepe, nevim proc jestli to je prostredim Prvni stream se mi moc nelibil ale tenhle druhy uz ma nak vic toho do sebe (nemeni to nic na to ze to bude naskriptopvany linearni tunel, ktery se bude i dobre hrat na konzolich *4* tak na PC, jen mi chybi ty adventurni prvky nebo to byl jen nejaky zvast pokud jo tak se jim zatim moc nepodaril.)
Proste Wolfenstein strilecka no. I kdyz to "rozprasovani" krve pri zasahu vypada trochu komicky, i exteriery bry s skakajicimi drony *15* ( to uz je vazne legracni ).
-
-
Noví parťáci v ME3! (Spoiler)
Palubní počítač lodi Normandy, EDI, v ME3 nabere pevnější obrysy: http://www.technologytell.com/gaming/files/2012/01/edi-art-of-mass-effect-universe1.jpg
Na svým cestách velitel Shepard zřejmě narazí na jednoho dosud žijícího Protheána (prý byl ve stázi 50 tisíc let...):
http://www.technologytell.com/gaming/files/2012/01/prothean-art-of-mass-effect-universe.jpg
http://www.technologytell.com/gaming/files/2012/01/prothean-2-art-of-mass-effect-universe.jpg -
-
Palubní počítač lodi Normandy je Cylon s naprosto perfektními obrysy.
-
-
Pamatujete si ještě na ambiciózní českou hru Refusion? Její oficiální stránky nyní opět běží...
No jestli ta hra bude stejně ambiciózní jako ten blogísek tak potěš koště..