-
Máte poslední šanci rozhodnout o tom, který časopis (Level vs. Score) v únoru přinese svým čtenářům...
Na facebook se kvůli tomu registrovat nebudu, tím spíš, že Level pro mě byli lidé, co jsou teď na Games. Snad se někdy přidá i Radek s Pavlem *4*
To nové jádro redakce si myslím dlouholeté odběratele Levelu už nepřesvědčí. A i když klukům nic zlého nepřeji, nevěřím že tu ještě Level za nějaké 2 roky vůbec bude. -
-
Máte poslední šanci rozhodnout o tom, který časopis (Level vs. Score) v únoru přinese svým čtenářům...
Wooohaaa ... stejně jde jen o bundle na placce a pár zasvěcených retro a indie článků na papíře .
Level po všech stránkách upadá , zato Score v Bundlech šlape pěkně zostra .... -
nová redakce skóre není o moc lepší chlape :).. Inu, staří harcovníci z 90.let se rozprchli a kvalitní mladá krev není. Si tu recku radši do toho wordu nadatlim sám a pak zase smažu :))
-
-
To rozporovat nebudu, jelikož o tom, jak dnešní Score vypadá, nemám páru, a neměl jsem ani za dob Tukana. Ja znám Score z éry Anastasova a Eislera , pak už jsem odebíral jen Level. No, člověk si při tomhle vzpomínání uvědomí jak za tu dobu zestárl.
-
-
Jj, to byly časy, když se jezdilo po struhadlech do bazénků s jódem *1*
-
-
Tezko ziskat mladou krev tema sr*ckoidnima hrama co v tehle dobe neustale vychazeji.
-
-
-
WH Mark of Chaos na gog.com 😱
-
Japonští hráči zvolili padesátku nejlepších PlayStation her.
zaujimave ze tam nie je Metal Gear -
-
to dělali nějací diletatni. Chybí tam nej hry historie jako Shadow of the Colossus a Symphony of the Night.
-
-
Deadfall Adventures (Steam)
Asi zatím nejnižší cena, 8 eur
www.nuuvem.com.br/produto/1380-deadfall-adventures -
-
Stojí to za těch 8 éček ? Jo a ještě jedna věc mě zajímala, v jaké měně jsou na nuveem ty ceny, už jsem to chtěl několikrát přepočítávat ale nikdy jsem nezjistil co je to za měnu...
-
-
No to si musí každý rozhodnout sám, jestli mu to za ty peníze stojí. Někdo by hru nevzal ani zadarmo, někdo by za ní dal klidně 20 eur. Hra má rozporuplné recenze a hodnocení není zrovna vysoké. Mně osobně se gameplay líbí. Za těch 8 eur bych to vzal, kdybych věděl, že se ke hraní v brzké době dostanu, ale teď mám rozjeté jiné kousky, tak ještě počkám. Pro někoho ale může být těch 8 eur zajímavých, ta hra byla zatím poměrně drahá.
Nuuvem má jako měnu brazilské realy, zkratka BRL, tedy pak je konverze v googlu jednoduchá. -
-
Díky, po vydání jsem to podle prvních recenzi hned zavrhnul a odložil to "na někdy"... Po všech těch bundlech a slevách jsem nějakej rozmlsanej, že mi je i 8E nějak moc *1*
-
-
Tak 8 eur není moc, když člověk ví, že by hru hrál hned. Samozřejmě pokud by hru koupil jen do šuplíku, tak je to v dnešní době bundlů dost.
-
-
to spíš ne, tahle hra je ceněná pořád celkem dost, ale u nějakého bundlu by to přibalené být mohlo.
-
No právě, myslím že do půl roku se toho dočkáme někde za minimum 1e...
-
-
-
-
brazilský real, 1 je asi 9 korun
-
-
Díky *3*
-
-
-
-
Z výsledků anglického dotazníku vyplynulo, že si hráči nejvíce u PS4 přejí zpětnou kompatibilitu (71%),...
No aby aj nie, ked maju hry za par 100€ a podaktori mozno aj za par 1000€. *7* -
eve
http://www.evenews24.com/2011/07/22/solar-fleet-director-steals-up-to-900bil-in-new-edens-biggest-heist-ever/ BigMaman estimates the value of the assets he made off with accounted between 600 to 900 Billion isk, should it be the bigger sum he mentioned this would be the equivalent of +2400 PLEX licenses (200 years of play time) and $42,000 cold hard cash value. -
-
real economy model makes a real money thiefs :))
-
-
Podívejte se na několik nových dortů s motivy her - jsou vážně k sežrání....
Nic z toho nemá na můj dort z krtečkem který jsem dostal k 7 narozeninám.... -
První PS4 betaverze PlanetSide 2 se dočkáme zhruba uprostřed prosince a poběží při méně jak 60 fps.
Jo tak na to jsem hodně zvědavej. -
-
To brzo. Navíc si myslím, že při bitvách jako jsou na pc, tak se PS4 kousne a nepojede. To prostě to železo neutáhne.
-
-
Co brzo? Na pc to hraju už nějakej čas a nedokážu si představit jak zrovna tahle hra bude mít stabilní fps, minimálně budou muset omezit počet hráčů.
-
-
Jako že je to "brzo" na PS4:) Asi musím lépe psát komentáře.Samozřejmě, že jsem narážel na počet hráčů atd. Včera byla bitva o jeden z biodómů, 12 skupin na každé straně, plně obsazené. To PS4 neutáhne ani kdyby chtěla.
-
-
to je opravdu "hodnotný" komentář. Optimalizace je kurvaa víš? Se podívej jak vypadá na takové plečce jak je Xbox 360 Zaklínač 2 nebo nové Infamous na PS4 - to je graficky nejhezčí hra roku. Takže pokud se optimalizuje, může to jet dobře, ale co bych povídal králi trolů...
-
-
Jak chceš pomocí optimalizace obejít výkon? PS2 je jedna z nejnáročnějších her na výkon vzhledem k počtu hráčů, co se vyskytují na jedné mapě. PS4 zaprvé bude mít oddělené servry od pc a za druhé omezený počet hráčů. A jestli tvému mozku nedošel rozdíl mapy X desítek kilometrů čtverečních s tisíci hráči v reálném čase a Infamous, tak je mi tě upřímně líto, jenom škoda, že sis neproklikal i ten svůj blábol.
-
I přesto optimalizace neni všemocná, tohle prostě dobře nepoběží.
-
No a ty porovnáváš PC/PS4 se starou generací a potom prázdné ulice InFamous s Planetside 2..tak toto má ale "hodnotu". Tam kde není síla se optimalizovat nedá donekonečna. A bohužel zde opravdu není a nikdy nebude.
-
-
CPU to brzdí..Ale i kdyby bylo silnější stejně by to asi bylo na krev..
-
-
-
V historii videoher vyšla spousta hodně podivných her, jejichž autoři evidentně brali nějaké hodně silné halucinogeny. Z těchto her ale vystupuje jedna, respektive několik her z jedné serie, a to Katamari Damacy. O čem je? Tlačíte lepkavou kouli na kterou namotávate věci a jak koule roste, můžete namotat větší a větší věci. Vypadá to divně, ale jakmile člověk namotá prvního psa, kočku, auto, dům, tak je ztracen :) A nyní poprvé vychází i na PC!!!!
Na na na na na na na na, Katamari na Pí Sí
-
-
Kazdopadne to ovladani na PC je spatny vtip bez ovladace ...
-
Heh tak tohle byla docela několik měsíců stará informace, ale díky za připomenutí ! rád si to dám i na pc.. byt je to taková kravinka ale o důvod víc že Japonci jsou prostě Japonci🙂
-
-
Analytik Pachter: „Aby se Battlefield 3 prodalo více než Bad Company 2, musí mít průměrné hodnocení...
Jaka je odpoved na otazku zivota, vesmiru a vubec? - 88% -
-
První screen přímo ze hry DiRT 3.
k te ultimatni odpovedi ovsem potrebujes ultimatni otazku *1* -
42
-