Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Prey 2 zrušeno nebylo, ale tento rok už nestíhá.

najlepsia sprava za poslednu dobu
  • Coffin.Corner

Úchvatné video. Kdo chtěl být v dětství jako Maverick, může předobjednávat...

• drasta

Nadhera! Nechci tomu sice venovat cas ale DCS vypada proste uchvatne.

• Jack1947

No i když je to možná vrchol simulace? , třeba animace kroucení hlavy pilotů mio přijde vtipná, já nevím příjde mi to takové mdlé... jestli to je debilní kamerou nebo letadla dělají takové divné pohyby ... třeba hratelnost bude dobrá no.

Nicméně i ta grafika působí dost zastarale, jak říkám nemastné neslané... trochu mi to příjde jako návrat do roku 2005-2007 no ale to nemusí bejt nutně zlé. Vždyt FSX měl podobnou grafiku (možná lepší ) a to byl rok 2005 😀 Safra jde o simulaci když na to máš superfuper kokpit není o čem.

Jinak velá chvála že to není na STEAMU! ( aha tak to bude engine z roku 2008 tak tojo )

• Jacku, prosím, nevyjadřuj se pořád k věcem kterým rozumíš jak koza petrželi...

• Jack1947

pROČ NE ?  vidím ten trailer s kostrbatou obstarožní grafikou a trhanými pohyby ale prosím at si každej teče z čeho chce mě to nepálí 😀

• drasta

Jenze on chce taky obcas neco napsat...

• EA chce, aby přestalo být nenáviděno.

Jestli jim to pomůže... Já EA mám rád ! Dali mi spoustu skvělých her jako je Medal of Honor, Battlefield, Dead Space, Crysis a nevím co všechno.... ale oni si to kazí s těmi DLC a PREMIUM účty ! Za to je zase nenávidím ! Když spustíte BF3 najdete málokterého hráče, který nemá PREMIUM ( aspoň když jsem to hrál )
    • Ono je vubec celkem zabavne sledovat, jak na EA vetsina nadava, pricemz ta sama vetsina alespon nejake ty hry od nich hraje.
      EA vytvorilo spousty kvalitnich her, ale take spoustu zavedenych a oblibenych serii zprasili, takze ta nanavist vuci nim je z tohoto pohledu pochopitelna.
      Ja mam nektere hry od nich rad, ale jejich pristup k hracum mi nekdy vadi a taky se najde par serii, u kterych nechapu co s ni provedli/provadeji.
  • MickeyMutant

2D Doom, jak mnozí krvavý akční titul Butcher přezdívají, vyjde na PS4 a Xbox One za týden.

Z toho se konzolisti s ovladačema pos... Nedokážu si s nima představit to extrémně rychlé a přesné zaměřování, které hra vyžaduje. Autoaim? I kdyby, ten stejně nepomůže v situaci, kdy musíte střílet v bleskové kadenci do všech stran. I na myši je Butcher těžkej jako prase. Good luck, nebo spíš Dobry traf, jak by příhodně popřáli Poláci, co hru vydali.
  • V PC verzi Call of Duty: Modern Warfare 3 brzy dostanete možnost nastavit si FOV (zorné pole).

"brzy" *1*
  • Far Cry Primal a Rise of the Tomb Raider bude proti pirátství ochraňovat Denuvo.

To nasere. Dám si to tedy za rok až dva, v GOTY verzi a za dvě stovky...
    • Přesně. já třeba už v PC mám minimum her (asi jenom NHL2005) nelegálně
  • Počet snímků za sekundu v PS3 verzi Mass Effect 3 klesá (i v plné hře) pod 20. X360 verze se vcelku...

a ja si na PC jedu na 60 pekne naplno :-) PC=opravdový prožitek ze hry, konzole nechte detickam na hopsacky
    • kostejnesmrtelny
      Jsi tak dospělý *7*
    • EuroSamurai
      http://www.zkracovatko.cz/nIdi4N
    • Počet snímků za sekundu v PS3 verzi Mass Effect 3 klesá (i v plné hře) pod 20. X360 verze se vcelku...

A tyhle sra*ky ovlivňujou vývoj her.
  • Veskoslav

A teď zpráva, že v Bethesdě ještě má někdo mozek. Rage 2, nový Wolf i Doom vyjdou i na Steamu. Datum vydání her by mělo být nebo je již stejné jako pro jejich vlastní launcher (prozatím pouze u Rage 2, kde je už stanovené přesné datum vydání). Později vyjde i nejhorší Fallout, Fallout 76:)

• oin.odin

FF14 ... 14-day free trial

http://www.ffxiv-freetrial.com/en/

Pre mňa najlepšie mmo teraz ... tak ak chcete vyskúšať konečne je možnosť bez zakúpenia ...
    potom sa hra na servery Ragnarok ...
    pre viac info ...
    https://plus.google.com/u/0/communities/108289025208530390551
    alebo
    http://dtn.guildwork.com/

ps. ak bude niekto mat vážny záujem ozvite sa je tam nejaký špeciálny obsah pre pozvaných priateľov ... ale nieže by som to tu postovlal len kvôli tomu :D
    • nejlepší mmo dneška je secret world... protože je to skvělá hra, i když člověk nechce nic mít s ostatníma lidma :D
  • Iron Front: Liberation 1944

Máme na to u nás distributora??
    • to mne taky zajimá

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit