Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Kriminální gangy podle FBI častěji než sociální sítě využívají ke vzájemné komunikaci...

Konečne Přišly na to proč hraju Second Life abych si kupoval Crack a Zbraně z černého trhu...
  • Plná verze Crysis 2 nakonec na PS3 vážně nevypadá tak špatně, jak ji prezentovalo demo.

Nějak mi nevoní ty nereálné stopy kulek jak ze Star Treku a nesmrtelnost hlavního hrdiny. Crysis 1 měl imho lépe vyvážený systém životů.
  • Peter Moore prorokuje, že za 5 až 10 let budou mikrotransakce v každé hře, přičemž základní...

No to by mělo fantastický výchovný efekt, který by přesně zapadal do současného nefungujícího ekonomického systému.
    "Jé, dívejte, on neplatí, je to socka!", "Utratil jsem víc než ty.", "Já jsem sice lama, ale narozdíl od tebe si to můžu koupit, haha!", "Jsem lepší, protože jsem to dohrál (koupil) dvakrát rychleji!"
    Dnes tak typický efekt namyšleného elitáře/prominenta.
    • vlastik.plaminek
      A to je problém poslat prominentovi jednu výchovnou?
      • Je ! *13*
        • vlastik.plaminek
          Taky záleží na situaci, ale když se to nevezme doslovně a stane se to třeba ve hře, kdy naskillovaná "socka" se základním equipem sundá namachrovaného blbečka s nakoupenou výbavou, tak to může být celkem sranda.
  • Nový The last of us?

https://www.youtube.com/watch?v=NZpIxiWPjtk&list=UU-lHJZR3Gqxm24_Vd_AJ5Yw&index=5 (komentáře)
    Co mají tolik společného? *7*
    • Nic, to je akorát krásná ukázka toho, že chybí jakýsi přehled o videoherní historii. Pak je možno vždy po určité době udělat "kolečko", a začít znovu objevovat objevené prvky, ale přisuzovat je novějším titulům, aby působily na oko lépe (a prodávaly).

Těžko vysvětlovat že existuje například nějaké Tenchu nebo nějaký MGS (obojí na PSX), které jsou akčně adventurní hry viděné ze třetí osoby a umožňují průchod jednotlivými úrovněmi tichou i akční cestou, jak se hráč rozhodne. To vše dávno před nějakým TLoU.

Jelilkož toto novodobá (vydavatelskými firmami správně přiohnutá) generace hráčů nemůže pobrat protože nemá odkud vzít znalosti, tak pochopitelně bude přirovnávat jenom k titulům ze současného "kolečka", ergo například k TLoU.
      • Každej nemá tak dobrou pamět jako ty. Já se považuju za velkýho herního znalce, ale při sledování Evil Within gameplaye by mě nikdy Tenchu ani MGS nenapadlo, a to jsem obojí hrál. Právě, že mi v hlavě přistálo hned TLoU, protože je to holt čerstvější no. Co naděláš.
        • kennyB
          Jo, Tenchu byla skvělá série. Je fakt, že jsem si taky hned vzpoměl na TLoU a v jedné části i na nového Tomb Raidera. Jinak hra vypadá hodně dobře.
  • Morraw

Seznam her ve vývoji podle Lovecrafta

Náznaky Lovecrafta ve hrách jsou kupodivu celkem časté, ale hry založené čistě na jeho světě jsou pořád vzácné. Jsem opravdu rád, že v poslední době začíná vznikat více takových projektů,

http://www.onlysp.com/every-lovecraftian-game-in-development-right-now/
  • Malleth

Dishonored:Knife of Dunwall na Steamu

Už mi jede *14* Nespíš pomohlo nastavit v settings Steamu Download Location na US.
    • Hmm, me to porad pise, ze nevlastnim zakladni hru ke ktere chci koupit DLC *7*
      • Malleth
        Mě to taky napoprvý psalo, i potom co sem si změnil tu Download location, ale zkusil jsem to jen tak po dvou dnech a pustilo mě to. Nechápu.
  • RakeW

Devil

Tato diskuze má právě 666 příspěvků.

Totiž měla.
    • a za to zemres *10* *1*
  • mám zlomenou ruku doporučíte mi něco co se dá hrát jednou rukou dík *3*
    • Battlefield 3 DLC Aftermath a End Game nenabídnou nové zbraně, jak původně EA slibovalo.

Angry Birds!!!
    • *1* To je dotaz, to ti muzu rict kup si Xbox a kinect a pař :D
    • pc jinak o žánr mi moc nejde ale adventury moc nemusím
      • rancor1223
        To zvládneš překlikávat jednou rukou na klávesnici. *1* O chlup víc hardcore, ne?

Jinak třeba FTL, i když to tě asi na dlouho nezabaví. A jak bylo řečeno, hlavně strategie, za mě především Total War, je jedno který, všechny jsou skvělé!
        • Dík za připomenutí ftl a Total war Rome jsem několikrát "dohrál"
          a zkusím i ten torchlight
      • Malleth
        Ze starších her bych si v tvý situaci zahrál třeba fallouty, arcanum, nebo dungeon siege. Z novějších nějakou diablovku, třeba torchlight 2 nebo Path of exile. Jestli máš rád netopýry, tak Inquisitora. Onehanded her jsou mraky *4*
        • jde o to jestli k tomu nepotřebuju mačkat schopnosti
          • MrSanta
            Torchlight 2 na normal obtížnost se dá dle mého uklikat myší.
            Při troše snahy by se dal pouze myší ukočírovat i Dragon Age: Origins.
            Jináč samozřejmě každá hra na Inginity enginu je v poho hratelná pouze myškou.
    • Malleth
      Bylo by dobrý napsat i platformu a žánr. Jinak na tohle sou dobrý klikací adventury. Machinárium, Botanicula například.
    • Většina RTS, arkádové závody, flashovky.......
      • MishKonn
        XCOM! :)
      • já bych teda doporučil spíš strategie na tahy, třeba nějaký starší Heroes - v pohodě zvládnutelný, i pokud máš zlomenou tu psací.
  • ucho

Cliff Bleszinski prakticky potvrdil, že herní série Gears of War s třetím dílem nekončí.

žádná série nekončí, dokud vydělává peníze... *5*
  • PS3 verze Watch Dogs nabídne 60 minut exkluzivníh obsahu. (+ nové screeny)

PS4 dostane extra obsah také :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit