-
Zhlédněte záznam úvodu hry The Evil Within.
Video je odstraněno. *9* -
AI War: Fleet Command + DLC
https://www.humblebundle.com/gift?key=AkDcPKfdMx6CrvtH
https://www.humblebundle.com/gift?key=RHfUBbPtPeq5hnwN
https://www.humblebundle.com/gift?key=kqsbaHqpGkmCKV4x
https://www.humblebundle.com/gift?key=aS8AvZRnR5KRFAsz -
-
Dík *3*
-
-
Příliš mnoho slev...
Přestávám to chápat. Už měsíc v kuse jsou někde slevy, kde prostě nemůžete něco nekoupit. Ať už je to Humble Bundle nebo Steam. Já už nechci nic dalšího kupovat, připadam si, jak když platim nějakou hru každej druhej den. *1* Co se to sakra děje? *1* -
-
slevy jsou už asi 2 roky v kuse, den co den...
-
-
Ale tak jasně, ale s kadencí jakou Humble Bundle dává kvalitní tituly a Steam má pořád 80%. Dneska zase Red Faction na Steamu. Podle mě se prostě v poslední době objevuje mnohem víc masivních slev než dřív. Steam má sice slevy pořád ale tak běžně těch 40-50%, poslední měsíc je to spíš 70-80%.
-
-
humble dával kvalitní tituly vždy (taky už je dost známý, takže si to může dovolit, protože ty hry na sebe tak jako tak vydělají), jen tenhle pro origin se trochu vymykal, tedy obzvláště hrami dead space 3 a sims 3. procenta jsou někdy zavádějící. současná kalypso akce na steamu je o ničem, tropico hry jsou v akci letos snad popátý, stejně jako věci od kalypso. red faction není taky žádná extra akce, to už bylo za tyhle peníze několikrát. to samé platí pro 80% slevu na two worlds 2, která je opět značně nefér pro lidi, kteří vlastní základní verzi a chtějí si přikoupit jen to DLC.
schválně kolik lidí ještě nemá Darkness 2 (http://www.gamefly.co.uk/Download-The-Darkness-II/5003458/) za 3,19 liber (po použití kuponu na slevu dalších 20 %) steam verze -
Tohle chápu, styl prodeje a je k tomu důvod z hlediska těch co to prodávají i když to má negativní dopady na hry které se prodávají za plnou cenu..
Co nechápu jsou lidi co to kupuji a pak to nepoužijí. Jsou to vlastně digitální vetešníci. Hromadí hry ve slevě nikdy je nehrají ale hlavně, že to mají. To jako s krámama. Taky je lidi hromadí a kupují věci ve slevě, které ani nechtějí anebo je nechtěli než uviděli slevu...
Má ale naštěstí výhodu, že to nebere tolik fyzického místa jako hromada fyzických krámů. -
-
záleží na tom, jak k tomu přistupuješ. je zajímavé, že to ještě nikdy nenakousl a každý tím sleduje jen vlastní prospěch, ale koupí hry se dá vyjádřit i podpora. například na GOGu jsem si koupil v předprodeji Legend of Grimrock, protože jsem chtěl podpořit autory hry a GOG, který získá lepší čísla k přesvědčování dalších vlastníků her/distributorů, aby dali hry k nim). hru jsem ještě nehrál, no ale třeba se k ní letos dostanu, ale spíš až v zimě :) každopádně mě těší, že jsem je podpořil...
to samé platí o nákupu her, kdy jde výtěžek na charitu. takových bundlů bylo v minulosti několik a proč někoho takhle nepodpořit...
nedělá mi problém koupit nějakou hru několikrát a rozdat ji mezi lidi, když chci vyjádřit podporu autorovi...
pokud to bereš tak, že někdo koupí a nehraje, je to opravdu divné. ale když akceptuješ i tu podporu někoho, začne ti dávat smysl, že je spousta lidí, kteří si koupí hru na GOGu i přesto, že už ji vlastní na Steamu... -
-
tohle je dobrá steam skupina:
http://steamcommunity.com/groups/gamescollectors
a zajímavé profily (počet her):
http://steamcommunity.com/id/alexspeed
http://steamcommunity.com/id/CrystalTheory -
Jako podporu to beru, navíc to nezabírá místo, ale klasické vetešnictví není o podpoře. A často slyším jak někdo ve slevách na steamu toho nakoupil hodně ale dost toho nehrál. Hlavně to nekupoval jako podporu ale prostě viděl slevu a řekl, že by si to mohl zahrát a pak si to stejně nezahraje.
Jako když si řekneš ten krám se mi možná hodí máš ho v době do důchodu, když nemáš sílu to vyhodit.
-
-
-
-
-
-
Fallout 4 dojmy ?
Jaky mate nazor na falklout 4 ?
U mě osobobne docela zklamaní tak na 7/10 vubec tam neni ten feel efect jak new vegas. Na pc spatne optimalizovany.. dialogy jednoduchy. zadna reputace. ani poradne rpg. crafting nepouzivam vubec zatim. buggy Grafika se mi rposte nelibi vsehcno je na me moc barevny na to že tam dopadla atomova bomba ve fallout 3 i wegas to bylo proste lepsí. A mnoho dalsich všcí.
Ale tka co na to rikate vy jen prosim kdo to hral aspon 4hodiny :D -
-
Rox
Můj názor na věc. Po cca 15ti hodinách už nemám chuť se k tomu vracet. FPS složka je hrůza a děs. VATS systém zbytečný. Bavil mě management základen, který ale pro mě časem nějak ztratil smysl, ani jednou mi žádnou základnu nepřepadli. Drželo mě objevování nových lokací, sbírání předmětů, jakž takž atmosféra toho světa, ale to taky časem přešlo. Za mě 6 z 10ti.
PS: A to jsem překousnul grafiku i zkur*enou optimalizaci. -
Kamarád to hráje déle a včera jsme se shodli že to je schválně až moc zjednodušené, zabugované a barevné malované... jako by see tam spíše vyblila duha.
Takovej první STALKER vám nic zadarmo nedal, ( on vlastně žádnej ale ty zbývajicí 2 už nestáli za moc).
Ted to budu hrát víc... ale prvotní dojem byl WTH? to jako vážně po atomové apokalypse je všechno tam divně světle barevné... wew. -
-
"že to je schválně až moc zjednodušené"
Good for you! -
-
O tom že si deb1l už víme...
-
-
Deb1l nadává deb1lovi do deb1lu...
-
-
-
-
-
Průzkum: 61% amerických hráčů mobilních titulů jsou ženy, nejčastěji je hráčům 45 až 54 a 15 až 18 let.
někdy 19 - 44 let a občas to jsou muži -
Dvanáctiletý chlapec nevědomky při hraní her FIFA a Call of Duty na X360 nevědomky ždímal kreditku...
hlavne, ze se synek zabavil :D -
Singleplayerová část Duke Nukem Forever bude dlouhá jako tři až čtyři díly Call of Duty. Průměrná...
Tak to má být, ne jak většina dnešních sříleček, 10h a už se buší do hrudi, jak to není dlouhý singl. Snad bude po celou tu dobu hra i zábavná. -
Pokud si chcete zahrát PS2 hitovky pod OS Windows / Linux, sáhněte po nové verzi (1.0) emulátoru...
dal bych si třeba God of War na komplu, ne že ne... -
Tak sem tenhle rok neutratil ve slevach ani korunu, asi starnu :/
-
-
Já kromě lehce zlevněného dlc k mark of the ninja (na který jsem si v zásadě vydělal prodejem kartiček) taky nic. U mě je to ale spíš tím, že ty hry, co se tam pořád točí dokola většinou už mám. A ty co nemám, nemám proto, že jsem je ani nechtěl.
-
Nestárneš,jen jsou zlevněný AAAAAAA tituly
-
je to možný. já utratil asi 25 eur. všechno peníze od Steamu, takže hry jsem získal vlastně zadarmo. nestěžuju si :D
jinak by mě celkem zajímalo, kolik se prodalo DayZ kopií, protože snad celé vánoční slevy až do teď je ta hra na prvním místě jako nejprodávanější. -
-
Dayz se prodalo 769,924
dayzgame.com/ -
-
to je pěkný číslo. obzvlášť na to, v jakým stavu ta hra je :)
-
-
Kolikatej level v somractvi uz tam mas? :)
-
-
59
-
-
Baby, co se zenou ke zlevnenejm jogurtum jsou proti tobe jeste v pohode ;)
-
-
x: no to taky nedává smysl, protože báby dnešní jogurty nezajímají už vůbec... ty jdou spíš po másle...
-
báby bez diakritiky = baby
-
lepší by bylo něco s důchodcema. pokud vím, baby moc jogurty nezajímají...
-
-
-
-
-
vanoční akce mě nějak minuly...zato podzimní to byla bašta :D
-
Ja tenhle rok docela nakoupil. Nejlepsi je ze ve vanocni vyprodeji v roce 2013/14 jsem koupil asi tucet her a z toho jen dve jsou 3D (Surgeon Simulator a Blijosok Infinite). Vsechno ostatni je 2D a pixelovaty a navic narozdil od Bioshocku i zabavny (fanousci prominou) :D
-
-
Baldur's Gate: Enhanced Edition
Přátelé nekamenujte mě, ale v životě jsem ještě nehrál BG a teď bych to chtěl napravit.
Automaticky jsem chtěl sáhnout po "vylepšené" edici, ale hned několik srovnávacích screenů mi způsobilo pěknej drbohlav, jelikož originál s pomocí modů mi přišel kolikrát hezčí a po dalším pátrání jsem zjistil, že jsou prostě dva tábory fanoušků. Jedni na smrt obhajují originál + módy, druzí zase EE.
Jak to máte vy a co byste mi jako nováčkovi nepolíbenému BG sérií doporučili?
Díky za každej názor (k tématu) *3* -
-
Koupit jde snad jen EE. Je to pohodlnější než to modovat, má to i nějakej obsah navíc. Já to měl zjednodušený tím, že jsem hru pořizoval na iPad, kde ten výběr přeci jen nemám.
-
OK, hele, ber můj názor s velkou rezervou, protože já to stejně odložil během 30 minut, ale mě ta EE přijde jako značnej prooser i teď, po všech těch opravách.
Od takovýho updatu očekávám hlavně vylepšení uživatelskýho pohodlí, což tady absolutně nehrozí. I taková základní věc jako tooltipy u statů tady chybí, což pro někoho, kdo není obeznámenej s pravidlama D&D znamená potřebu googlení co to vlastně THAC0 je. Bych doufal, že v roce 2017 už budem trochu dál.
Pathfinding zoufalej - postava 1 vyklízí bednu, postava 2 se při kliknutí na tu samou bednu o postavu 1 zasekne a příkaz ignoruje. Přehazování výbavy mezi postavama z inventáře jde, ale rozházet lootovaný předměty mezi postavy, to nehrozí, buď tu truhlu vyklidíš jednou postavou a pak to rozdělíš z inventáře, nebo k ní budeš tahat jednu postavu za druhou, přičemž si užiješ bídnýho pathfindingu, jak jsem popsal výše.
Ještě vylepšený to je, když jsi v sérii nováček a nevíš silný a slabý stránky jednotlivejch postav, to se z přepínání mezi oknama obtáhneš. Nějakej kontextovej tooltip - řekněme zobrazení schopností členů party při najetí myší na nalezenou zbraň - bez šance.
Grafickou stránku si netroufnu soudit, ale podle mě je jádro netknutý, takže animace jsou trhaný, což mi zásadním způsobem kazí zážitek z boje. Asi se na to dá zvyknout, co já vim.
A ne, uřvanej Minsc pořád vypnout nejde, nebo jsem nepřišel na to, jak. Huláká často a rád.
Zdá se, že mi tahle legenda prostě unikne. Ale tak aspoň mám Pillars, no. Pokud někdo přijde a řekne mi, že jsem debil, že to a to se dá snadno udělat takhle, budu vděčnej *3* -
-
Tak micromanagement je otrava, ale buď rád oproti původní edici udělali jeden výchyt, že nemusíš řešit štít, dvouruční zbraň a střelnou zbraň pokud jí máš v rychlém slotu, teď můžeš mít v levé ruce štít a v pravé ruce přepínat, předtím si musel do inventáře a ručně všechno přendávat, ale taky tam tahle funkce není dlouho.
Loot v truhle šel řešit přes takové to tlačítko hromadného lootu(má pouze EE) pro předměty na zemi, ale protože to je špatně tak to "opravili", takže pokud u hromadného lootu si přepneš na třeba mága, tak meč máš červený, že ho nemůžeš používat, ale pokud to bereš jinou postavou z truhly, tak si musíš pamatovat, že mág může používat pouze šipky, praky, dýky a hole.
Jinak je to hra z jiné doby, nepotřebuješ podrobné znalosti DnD, ale pokud si úplný nováček, tak si holt musíš nastudovat manuál, abys pochopil, že THAC0 znamená "to hit armor class 0" a že čím menší je číslo tím líp, EE ti ukazuje i rozsah damage u jednotlivých zbraní, o tom sis mohl nechat v původní edici jenom zdát, respektive sis to musel ručně na papír spočítat. Bídný pathfinding tam bohužel byl vždycky, ale zdálo se mi, že ho v EE trochu vylepšili.
Co se týče trhání animací, proto jsem psal "realtime" v uvozovkách, tak se počítají tahy i když jedeš realtime. a volba vypnutí uřvaného kohokoliv tam je, akorát ti teďka z práce neřeknu přesně v které záložce menu to je.
-
-
To je opravdu těžká otázka, zoomování v enhanced edici je příjemný, hra už je opravená, ale štvě mě, že tam právě díky tomu nemůžeš používat jisté zbraně, když dáš dualclass a jiné věci.
Asi takhle oba díly enhanced jsou skvělé hry když budeš ignorovat násilně nevhodně naroubované nové npc, ale jako fanoušek týhle série ti rovnou říkám, že tě spíš bude bavit dvojka, která je ve všech ohledech lepší, ale kvůli příběhu je dobrý zahrát si i jedničku a pak si importovat nabušenou postavu do dalšího dílu, tohle je prvek, který mi dneska u her dost chybí.
Nejen kvůli importu postavy bych doporučil jednoznačně enhanced edici, protože můžeš začínat rovnou za specializaci nebo povolání, které původně bylo jenom ve dvojce nebo datadisku, takže si můžeš od začátku vybírat, jaké zbraně chceš používat a rovnou se učíš strategii jak používat speciální schopnosti daného kitu. Btw v nastavení pauzovacího režimu si můžeš v obou verzích zapnout všechny podmínky, takže se z toho při setkání s nepřítelem stane tahový souboj, ale osobně preferuju "real time" s pauzováním. Jinak oba původní datadisky jsou super akorát jsem pořád nehrál ten nový.
Máš štěstí, že se rozhoduješ v době, kdy to Beamdog dokončil a nemusel si dělat nedobrovolného betatestera jako my, co se nachytali dlouho po vydání, že už je to opravený. Tak jsem to koupil a do stavu, kdy jsem s tím byl spokojený čekal další 3 roky T-T -
Jedině originál, žonglovat s 5cd a hrát to na CRTčku při 640x480!!!
-