-
Fight Club #300
Tak na FB se objevila událost Fight Club #300, který bude 9. listopadu v Kině 64 U Hradeb (Praha)
Tak co, kdo z místních diskutérů dorazí? *15* -
-
:) Do 23 :00 ... ok tak to stíhám
-
-
Quake NENI zdarma na impulse (19 dolaru)
Trosku neseriozni a nepravdiva informace, quaka 4 pouze pridali do katalogu, ale jde pres ten jejich digital download objednat pouze z uvedenych destinací. Stačí si stránku načíst přes US Proxy a hned vidíte, že zdarma není nic. -
Něco na tom bude - redakce zamyslete se prosím
Napadla mě teď jedna malá analogie. Když se podíváte na nejhorší hw web u nás - DDworld. Ten člověk je totálně mimo, píše tam šílený nesmysly, lidi se tam k němu chodí vyloženě bavit a přesto ... určitá sledovanost tam díky tomu je. A proč? Protože se vymezuje tím, že je jiný. AMD je nejlepší, jeho testy vždycky dopadnou jinak, každý kdo je proti němu je "idiot, nerozumí tomu", však to znáte, upravuje si diskuze, případně je pod tíhou argumentů maže atd. atd. atd., jasně, v tomto případě se o nějakých kvalitách webu nedá vůbec mluvit, přesto, někteří tam chodí.
A teď si představte, že by web jako games.cz, byť tady k tomu mám spoustu výtek od reklam, přes chyby v jazyce, až po další věci které nechci rozebírat, stále je to díky nízké konkurenci jeden z nej, neli nejlepší herní web v ČR. No, a teď si představte, že by kluci do toho přidali své vlastní názory a opravdu stáli za hráči. Potom by články typu AC 30vs60 nemohli být takové jaké jsou a šíleně by tím pomohli jak hráčům, tak sami sobě. Jako insipirace se staří podívat do Polska, tam se s tím nepářou a herní komunita/novinařina/prodeje/testy - všechno tam funguje trošku jinak.
Osobně nechápu co z tady takového stylu redakce má, kam to vede? Proč tu práci dělají? Nemají touhu se zlepšovat a jít cestou pravdy a nějakého vlastního zadostiučinění? Jakoby si neuvědomovali svoji pozici. Nechápu to. Každý občas udělá chybu, pokud člověk za něco stojí, tak to přizná a příště se zlepší. Lepší než se vymlouvat, obkecávat a nedělat nic. Jedině, že by fakt měli nějakou dohodu s Ubi, což si nemyslím.
Bohužel mi přijde,že games.cz se zaseklo a oni sami nechtějí být něčím víc. Příležitost k tomu mají. Lidi nejsou hloupí. Lidi si všímají. Hráči si všímají víc, než si možná někteří myslí. -
-
Bylo to k něčemu ten wall of paper sh*t text? *7* ne tak vodtáhni a už se nevracej jdi na eurogejmr a užij si to tam ahoj. *3*
Jinak jo ale tohle klopýtnutí jestli se to a dá nazvat se neděje pokaždé, jak říkám kdyby na tom záviselo živobytí taky by si psal i věci které ti nejsou po srsti, k tomu navíc ta podplacená redakce to už je snad takový ten trolling. Podplacené je to někde jinde a tady určitě ne. *3* -
A ti co jim posílají review kopie si také všímají, stejně jako herní firmy se snaží i herní weby prostě uspokojovat poptávku co s nejnižšími náklady. Je to prostě složitější, nejen pro hráče a když to hráčům bude opravdu vadit, dají to vědět tím že sem nebudou chodit. Já jsem vděčnej že u nás jsou weby směřovaný "jen" na herní kritiku (her jako celku) a zpravodajství. To co se děje v USA herních médiích bych tu nechtěl.
-
Nechceš se trochu rozepsat o Polsku? To mě zajímá.
(Jinak samozřejmě souhlas:) ) -
-
Polsko, no vycházím z pár věcí. Prodeje tam samozřejmě mají uplně na jiném Levelu (nejen kvantitu, ale i kvalitu, aspoň co jsem se díval jednou, možná jsem jen trefil období) . Stejně tak hry - Zaklínač, tady na té hře jde vidět jejich přístup. Samozřejmě tam všechno nefunguje parádně, ale kamarád z Polska, se kterým už pár let hraju online, tak říká, že u nich jsou ty testy podrobnější, více nestranné a celkově názor na hry je tam trochu jiný i v recenzích, zkrátka nenechají se tak lehce oblbnout a kdyby tam vyšel článek jako tady o AC, tak by jim to dali pěkně sežrat. Určitě ne všude, ale stačí pár takových a hned je situace jiná. Mně příjemně překvapilo, kolik je tu lidí obeznámených s tématikou a nenechají si tu všichni kálet na hlavu. Upřímně jsem v diskuzi čekal většinu místních děcek, která budou tvrdit, jak je 30 ok a blabla, konzole a blabla... je vidět, že to jde, když se chce. Ale hlavně musí zamakat redakce.
-
-
Ale 30fps je prostě ok *1* a stále mi nikdo nepředložil argumenty proč není, netvrdím že 60fps někdo nevyžaduje, ale když se většinová poptávka přizpůsobí nabídce, tak je 30fps naprosto v pořádku.
-
-
ono záleží aj od toho či si schopný tie argumenty prijať a pochopiť im ...
-
S neinformovanýma trolama se zde bavit nebudu, vše máš shrnuto zde http://www.youtube.com/watch?v=eXJh9ut2hrc ,případně najdeš i verzi s cz titulkama, někdo níž na to tuším dával přímo odkaz i zde.
-
-
Lávra: Tohle je asi ultimátní argument, ale ten ti tu místní radikálové žrát nebudou. Maj v hlavě nas*áno a nejradši by za lidi rozhodovali, co si maj koupit, na čem maj hrát, co maj hrát, jak to maj hrát. Prostě totální výmaz, bych to neřešil. *15*
-
Já si TB velice vážím, ale zážitek z her je prostě můj, nikoliv jeho. Ano jsem v tomhle sobeckej a sebestřednej, protože jsou to MOJE peníze. *3*
-
-
-
-
-
upřesnění prvního odstavce - je jiný tím, že má vlastní názor, který (bohužel) někteří berou jako relevantní - i to je část jeho čtenářů, nicméně většina se tam opravdu chodí bavit. Kdo nevěří, věřit nechce. Poptejte se u konkurenčních webů, dokonce i "dodavatelé" jsou si toho vědomi. Proč asi doposud třeba neotestoval nové Maxwelly třeba :)
-
-
Mimochodem pro malou osvětu ještě jedna věc - ano, dřív když hra měla 30fps, bylo to ok, vlastně cokoliv nad 25 bylo ok. Proč? Protože CRT. Tam obraz šel prakticky 1:1, něco o co se nyní snaží Gsync a FreeSync. Tam neexistoval inputlag apod. jako u dnešních LCD. LCD byl prostě fail, respektive nebylo nic lepšího. Plazma (i v televizích má mnohem lepší obraz jak barvy, tak rychlost) se tak malá vyrobit nedala.. bohužel. Ale to už je historie. Spíš jen poznámka k zamyšlení, až nějaký chytrák zase řekne "ale dřív jsem hrál 30fps plynule" (což ovšem neznamená, že i dřív nebylo 60 nebo 85 ještě plynuleji.
-
-
-
Další hrou, která se stala obětí nízkého uživatelského hodnocení na MetaCritic.com je SimCity.
A to uživatelské hodnocení bere někdo opravdu vážně? Na Metacritic to má smysl jen u her, které nejsou mainstream, takže na ně spousta portálů ani nedělá recenze a nejsou tím pádem tolik na očích, což je pro tyhle nedonošený hatery nezajímavé... -
Vyšel šestý multiplayerový update pro Battlefield 3, je to pěkný macek - 1,92 GB.
1,9GB? minuly tyzden mi Origin stiahol k Battlefieldu 6GB a teraz chce stahovat dalsie 4GB, oni si snad myslia ze ja vyrabam tie GB, kura nie kazdy ma neobmedzeny internet... -
-
FUP? To ještě dneska existuje? *1*
-
Vyšel šestý multiplayerový update pro Battlefield 3, je to pěkný macek - 1,92 GB.
No mě se ten zmetek na PS3 stahoval asi 2 hodiny a to mám 25 Mb/s... Přesto jsem si nevšiml nějakých změn...
-
-
Teď během volna jsem rozehrál Endless Legend a došlo mi že her s dobrým UI a pěknym grafickym designem je strašně málo, docela mě mrzí, že se na to kašle.Tak se chci zeptat, který hry mají podle vás slušný UI?
Mě napadají hry od Amplitude Studio, Destiny (taky za to dostali ocenění), Killzone: Shadowfall, Deus EX:HR. Tam je vidět, že to dělali profíci.
Těch špatnejch je hodně, třeba Witcher 3, Dark Souls, Oblivion a snad nejhorší co jsem viděl- Wasteland 2.
Díky všem za reakce. -
-
Celkem mi sedlo UI v Elite: Dangerous. Lze změnit na libovolnou barvu, zdání kokpitu plní dokonale (lze se po něm dokonce i rozhlížet) a zároveň je přehledné - vím ihned, kde se nachází locknutý protivník, kolik má štítů a jaký je status mé lodi. Je nerušivé a perfektně do světa hry pasuje.
-
-
Sice to není Ui ale Elite:Dangerous jsem viděl u kámoše (koupil to v nějaké slevě) a bylo tam vtipné že se mu poprvé povedlo vyčerpat veškerý kyslík a lod explodovala *1* *15*.
-
-
Jacku, k explozi potřebuješ kyslík... *1*
-
-
Nic není dokonalé, ani vesmírné simulátory *3*
-
-
-
-
U Outcastu mi přišlo rozhraní dokonalý. U původního.
-
strtegic command patton drives east, je teda pravda, ze musim ai zapnout zvyhodneni, ale pak kdyz hraju za spojence, tak me rozemele na prach *5*
za osu se to da i tak vyhrat, kdyz to clovek vezme stylem blitzer blitzkrieg, ale je to celkem vyzva -
-
jo tvl, to je jako user interface, ja myslel umela inteligence *1*
no tak to de mimo me, mi staci pouzitelny ui, jak vypada me moc nezajima
-
-
Republic Commando
-
Už výše zmíněný Dead Space má vážně luxusní UI. Ještě se mi hodně líbilo u Mortal Kobatu X, kde bylo v bojích hodně minimalistické, ale přesto funkční. Jinak ještě Mirror's Edge a trochu Sunset Overdrive, ve kterých víš kde se můžeš chytit aniž by vyskočil jakýkoliv prvek UI. A Metroid Prime má strašně immersivní UI, vypadá jako vnitřek helmy, dokonce se tam občas ukazuje i odraz obličeje Samus.
Jinak mě ještě napadlo Journey a ICO, ale nevím jestli se to počítá, protože ty hry žádné UI snad ani nemají.
Jinak nejhnusnější UI vyhrává jednoznačně Heroes VII, kde vypadalo jako by bylo udělané v MS Paint, a Zaklínač 3, které se na konzolích sekalo a někdy trvalo i několik sekund než najel inventář. -
-
Za zmínku by ještě stálo Crysis, kde to je udělaný v duchu nanosuitu a nijak to nenarušuje, navíc je transparentní a kustomizovatelný, ohromný plus.
Do těch nejhnusnějších bych započítal i Halo 5, pohled z helmy je tam fakt hrozne, spolu stim FOVem. Fujky fuj. -
-
A ještě hry od Bioware, sice nemívají UI nijak objevné, ale každá platforma mívá své vlastní.
-
-
-
Dead Space.
-
-
Servisní hlášení: Náš přehrávač videí je možné nyní přepínat mezi HTML5 a Flash verzí. Dosud jsme standardně...
Normálně se mi to pouští ve flashi a na HTML5 to nejde změnit, protože se to pokaždé resetne s flash reklamou. -
-
jako clovek kterymu to driv delalo ty problemy musim rict, ze ted uz naopak nemam problem- ani ten co popisujes sem zkousel a jen to teda restartuje cely video i s reklamou, ale pak to zase jede. prohlizec si navic pamatuje ve ktere verzi jsem to poustel a zustava u ni. nastaveni hlasitosti uz mi taky nebuguje ve fullscreenu. tudiz za me konecne super zprava a funkcni prehravac :)
-
-
Dvanáctiletý chlapec nevědomky při hraní her FIFA a Call of Duty na X360 nevědomky ždímal kreditku...
bez interpunkce to vypadá jako nějakaá šifra *1* -
Mount & Blade II
Video z Gamescomu, tentokrát z obrany pevnosti. Už se těšim, vypadá to parádně :)
https://youtu.be/pv2qb66PbUg -
Launch trailer Elite: Dangerous
https://www.youtube.com/watch?v=I6peGu2yG6o -
-
Me gusta!
-