Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ringmancz

Humble dál rozdává

https://www.humblebundle.com/store/layers-of-fear-and-soundtrack

Teď Layers of Fear. Chtěl jsem přidat rýpnutí směrem ke konzolím, ale nebudu.

A na Uplay přidali zadarmo první Watch Dogs.
    • Sympatická jednohubka. A za ty prachy. *3*
  • Jednou střelou ze snipera svého nepřítele v Battlefield 3 nezabijete.

Upřímně, nic proti novinkám o určité hře, ale tohle mi přijde už poněkud přehnaný a člověk by snad opravdu řekl, že některé servery si EA platí. To je ta hra opravdu tak moc vyhypovaná, že se musí do zrpáv dostat i takováhle věc? (O_O)
    Tohle mě utvrzuje, že BF3 je nejvíce hypovaná hra roku.
    • Jenže stejně nesmyslné novinky (které něco řeknou pouze člověku, kterého to zajímá) jsou tu i o CoD či nesmyslech od Blizzardu.
      • Baxt
        Dost řídce, musím říct.
        • Ani bych neřekl, o těch hrách tu bylo mnohem více článků, než o BF. Navíc narozdíl od nich se Battlefield snaží žánr někam posunout...
          • Kam? Do krajiny buzerantov?
            • John Carmack (id Software): „Kinect se může v dohledné době stát desetkrát lepším zařízením.“

Pravej cukr neni slovák, ty lemro!
    • Zájezd na Bahamy nám však prý bude zajištěn až po vydání hry *13*
      • To vam teda nezavidim, ted je tam pry nejlepsi pocasi ... K tomu BF3, je to stejny jako u BFBC2, kde sniper zabil minimalne na 2 zasahy do tela nebo 1 do hlavy, malokdo cekal asi neco jinyho
        • V původní verzi Bad Company stačila jedna rána do těla kteroukoli jednorankou.
    • Souhlas a nic si z mínusek, co přibudou, nedělej, na Games působí banda fanatických BF fanoušků, co neznají meze. *1*
  • Veskoslav

Minecraft: Hofycraft

Video z právě dodělané stavby, kluci na tom dělali přes rok:) Všechno je v survivalu.
    http://www.youtube.com/watch?v=rhSZR4G6rHA
  • Dohrání Castlevania: Lords of Shadow 2 zabere přes 20 hodin.

Tak jednicka ma take pres dvacet hodin obsahu a abych se priznal, tak nejednou jsem si pri hrani pral, aby hra byla radsi o nejakou tu hodku kratsi a nemela tolik otravnych pasazi.

Ale pro me je dulezite, jak hra vypada (po hratelnosti strance, ne graficke). Vypada to, ze nam konecne umozni ovladat kameru, ne se jen spolehat na rezii ze strany vyvojaru. Hura! Take nove zbrane. Combat Cross je sice velmi originalni zbran, ale ja tyhle retezovite zbrane ve hrach nemam prilis rad. Mec je mec. A take pridaji vice prozkoumavani. To je u techto her hodne dulezity prvek, ktery byl v prvnim dile uplne prehlednut.
    • Jack1947
      Jesteze tak, bylo by to napovazenou kdyby to nemelo kolem 20hodin + urcite bude nejake to DLC. *3*
  • Johnny

Pokud jste zasponzorovali vývoj Star Citizen, můžete stáhnout a vyzkoušet alfa verzi 3.0.

jo a jediné co zustalo pořád stejné je framrate... 15fps na Ryzen 5 1600 a GTX 1060 6GB.. takže vlastně celej novej obsah je na nic když se to nedá hrát...
    • Veskoslav
      i5 3470+GTX 1060 6 GB a 16 GB RAM a jedu kolem 35 fps.
    • Lukyz
      Tak to máš ještě štěstí. Mě to s GTX 1070 jede 3-5 FPS *1*
      Trvalo mi asi 5min než postava vylezla na začátku z tý postele *15*
      Každopádně u mě bude nejspíš problém v RAM, jelikož mám jen 8GB a jakmile hra naběhne tak se pohybuje na 98 - 99 % vytížení. Krom SC vyšší RAM z mýho repertoáru vyžaduje akorát Space Engineers, takže upgrade ještě nějakou tu chvilku vydrží.
      • Johnny
        nema zatim smysl upgrade... už kvuli tem cenam.
  • Indie vývojáři Gamesbymo spustili Kickstarter kampaň pro A.N.N.E - směs šestnáctibitové střílečky a...

Moc me prosim nekamenujte, ale posledni dobou tak nejak nabyvam dojmu, ze se vyvojari snazi sve nezabavne napady nasoukat do retro stylu s tim, ze jim to pomuze.
    • GlaDOS
      Neboj, kamenovat tě nebudu. Kdybych se o indie hry zajímal jen okrajově, měl bych taky takový pocit. Ale pokud se podíváš hlouběji, tak zjistíš, že tento žánr je daleko rozmanitější. Menším retro počinům se ale kdoví proč větší weby věnují více. Jinak ale nesouhlasím s tím "nezábavné nápady". Kvalitní retro plošinovka prostě většinou zábavná je (pro fanoušky plošinovek).
      • Problém je, že dnes se "kvalitní retro plošinovka" říká i nafouknutým bublinám jako FEZ nebo LIMBO.
        • GlaDOS
          On to problém není, protože Limbo retro vůbec není. A co přesně máš proti Fezu? Vadí zajímavá herní mechanika? Ono není plošinovka jako plošinovka a je retro a "retro".
        • 13_11
          Pro někoho „kvalitní retro plošinovka“, pro někoho kvalitní retro plošinovka. To není problém, ale individuální hodnocení zábavy.
          • Jo jo, dobře neutrální odpověď o ničem. Ale je to pravda.
        • Neumyslnej double-post....
        • Na Limba mi nesahej! 1. si nejsem jistej jestli tomu nekdo rika "retro" a 2. nepamatuju moc her co se muze chlubit atmosferou jakou ma prave Limbo.
          • Hmm, tak když ti stačí atmosféra i bez dobrýho gameplayem.
            • Ja jsem s gameplayem nemel problem a bavil me...
  • hetmik

Kde je RETRO?

Co se stalo s pátečním Retrem? tuším že už druhej týden ani prd.
    • Dominator666
      Minulý týden byl státní svátek a teď bylo GDSko.
  • MickeyMutant

V současné době se pracuje na 55 filmech na motivy videoher.

To je spíš článek o zbožných přáních vlastníků licencí. Oni jednou za čas do tisku vypustí vlašťovku, jak na své značce začínají usilovně makat, jen aby se po jejich plánech za pár let slehla zem. Většina "projektů" je ve fázi: to bude bezva, až to někdy natočíme.
    • Video: Steam (DX11) verze hry Quantum Break běží s kartami od Nvidia o 30% rychleji než Win10 (DX12) verze.

Přesně. O filmech podle Bioshocku a Uncharted se mluví už asi 7 let a vystřídalo se kolem nich kdo ví kolik režisérů a herců, takže pochybuju, že vůbec někdy spatří světlo světa.
    • Jack1947
      Doufám že si dělají přinejmenším srandu - 55 filmově zprzněnejch her ? to nééé *9* *8*
      • MickeyMutant
        Máš ode mne plus, Jacku, aby ti v pátek večer nebylo smutno.
        • Taky jsem ti jedno dal.
  • Watch_Dogs proper

forums.guru3d.com/showthread.php?t=389848

To kdyby se někomu W_D nelíbilo na "Ultra".
  • HW požadavky chystané strategie Tropico 4 nejsou v obecném měřítku nijak výjimečné, ale na...

Nechápu, co je na nich nesmyslného. Strategie jako Tropico 4 má rozhodně některé "fíčurky" náročné na výpočet...
    • vzhladom na to ake realne poziadavky malo tropico 3 sa mi zdaju este dost nizke :D
      • Taky si myslím. U Tropica 3 je to hratelné na vysoké detaily s Geforce 460 GTX. Na ultra už to pokuckává. A 4-jádro to nevytěžuje ani na 50%, takže se zřejmě jedná o maximálně 2-vláknovou aplikaci. Na mé staré GF8800, kde jelo skoro všechno i na vyšší detaily (s menším monitorem) se to sekalo šíleně. Při zoomování naprosto nehratelné.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit