-
Battlefield 4 Battlepack Gold
6RZU-ZG6X-RM77-FUFS .....ak by niekto chcel... -
-
Když je o něj teda zájem, tak tady je i můj a když si ho vezmete, tak to aspoň řekněte, ať to ostatní zbytečně nezkouší, je to obyčejná slušnost, když už vám někdo něco dává zadarmo.... 8YZS-4HMP-2A5P-Z4KB
-
-
Vzal jsem si ho a díky. Ať kdyžtak kolega nad tebou pošle ten svůj Pilgrimovi, když jsem si ukořistil tenhle :)
-
-
Tak kdybys ho dostal a nechtěl tak adresa je pilgrim6@seznam.cz
-
-
Právě, že nedostal, asi už šel včera spát jako každej normální člověk, ne jako já :D Ale kdyby náhodou přišel, tak pošlu.
-
-
Danke! :)
-
-
-
-
-
Díky za ochotu. Škoda, že ten co si to vzal neřek ani bů.
-
-
já mám taky klíč, chceš ho poslat?
-
-
Kdyby nechtel kolega, tak bych se hlasil
-
Jestli ti je vyloženě na nic, tak ho s díky vezmu :) Případně tiscali mail?
-
-
surikata@tiscali?
-
-
Jsem měl zaškrtnuto jako anonym, sorry. Teď už je asi vidět.
-
-
-
-
-
-
Huráááá Cortex Command 1.0 je konečně venku !
-
-
no 19 euro je dost, ale vlastníci humble bundlů mají 2 klíče k aktivaci.
-
-
Jestli mam dva klice tak ti jeden klidne poslu.
Ale za boha nemuzu nikde ty klice najit.
Tak klic jsem nasel ale jen jeden.. -
-
jeden jsem měl u humble bundle #2 a druhý u humble bundle #3
-
-
No jo koukám , dva klíče . Tak to je bomba .
Humble bundle má spravedlivější podmínky než samotný Steam ! (Nákup her v balíku z nichž už některé hry vlastníte vám u steamu automaticky propadá ... )
Ted´ se koukám a do Humble Bundle 6 přidali Dustforce , BIT.TRIP RUNNER , Gratuitous
Space Battles , Jamestown a Wizorb ! ..... vlhké sny se naplňují . *9* -
Aha tak proto :D Ja koupil jen dvojku a pak neco na mobil.
-
-
-
-
-
Reklama na Call of Duty: Modern Warfare 3 se v Anglii nesmí vysílat přes den, děsí děti.
Počkat oni ji tam ještě vysílaj reklamu na MW3? -
DeusEx: Revision
zdarma pro majitele puvodni hry na Steamu: http://store.steampowered.com/app/397550 -
-
tak se divam ze Lukyz me predbehnul o den :D Mea Culpa :)
-
-
Tip
Steamácké HW statistiky byly dlouhou dobu buglé - scan se nerojížděl na novějších počítačích. Bug se opravil a došlo k velkým změnám v datech. Počítače jsou ještě "novější", než se zdálo.
http://store.steampowered.com/hwsurvey -
-
Steamácké HW
µTorrent
29.41%
ahá :D -
-
Co je steamu do toho co ma kdo za programy v pocitaci? "Estébáci" podělaný
-
-
?
Nikdo ti nenuti to spoustet. Je to dobrovolne a pred spustenim ti to popise vse co to bude delat. Kdyz to neznas, mlc. -
-
ano kdyz te nekdo kontroluje- mlc... kdyz ti nekdo sere do huby- jeste mu zatleskej... ty ses dobrej polodebilni simpanz
-
-
;-)
Dám. A ty si udělej domácí úkoly. -
Dej si banánek na uklidnění blbečku. *12*
-
Kdo me kontroluje? Me steam pri spusteni slusne pozadal zda se chci ucastnit pruzkumu, popsal mi co vse bude zjistovat a na oplatku mi nabidl ze se budu moci podivat na vysledky ostatnich a porovnat svou konfiguraci. Ja na PC nemam nic za co bych se mel stydet tak jsem souhlasil.
-
-
sranda je, že kdybys tohle napsal o originu, tak tě tady 95% lidí ukamenuje
-
-
Playman pořádá na svém webu slevovou akci, v jejímž řámci si pouze dnes můžete koupit deluxe...
Sranda je v tom, že Origin se tě na nic neptal a neměl jsi možnost nějak to ovlivnit... -
Když nevíš jak tohle funguje na Originu tak mlč raději. *11*
-
:)
Nevim co vsichni resi, temer kazdy SW ktery clovek nainstaluje na svuj PC muze udelat totez, a muze to klidne broadcastovat volne do netu a pokud clovek nema FW a nezajima ho to tak na to neprijde.
Valve ma alespon tu slusnost ze se zepta.
Origin komentovat uz nebudu. Hlavni rozdil je pravdepodobne v tom ze Steam nikoho nekopiruje a nesnazi se byt necim co neni a nebude. -
presne, a jen to dokazuje kolik hlupaku tohle forum navstevuje...muzeme vam zavrazdit babicku, vsak jsme vam hodili letak do schranky a vy jste si nestezoval *7*
-
-
To to jako ospravedlnuje? Pokud to ale opravdu da kazdymu najevo ze to bude zkoumat co ma pustenyho za programy tak budiz...ale ja se toho ucastnil a toto jsem nevedel *7*
-
-
Problem ktery zacal s Microsoftem, kdyz spristupnil PC masam a ne lidem, kteri tomu rozumi. Nikdo nic necte a vsichni na vsechno slepe klikaj. Je to zdarma tak proc nedat ano?
-
Že tě matka raděj nespolkla.. *12*
-
Ale to,ze odkliknes vse,aniz by sis precetl,s cim vlastne souhlasis je ale jen tvuj problem a tva blbost.
Za to valve nemuze. -
tak si máš číst, k čemu dáváš souhlas... :)
-
-
-
-
tak ono to tak trochu souvisí s tímhle - Microsoft Office 57.26%, pochybuju o legálnosti *1* To samé ESET skoro 9 procent (já ho placený mám, ale už jsem u tolika lidí viděl cracklej)
-
-
díky za tip, opravdu pozoruhodné. vzhledem k tomu nárůstu - nevíte jestli stem počítá opravdu jen aktivní intel grafiky, popř. pokud má někdo řešení od lucid tak počítá obě nebo jen silnější?
-
-
Assassin's Creed Unity - krátká neoficiální ukázka z hraní
http://www.youtube.com/watch?v=ePkDov-sRAQ
Zajímavý je zejména konec, který krásně předvádí, jak moc je soubojový systém jiný oproti předchozím AC. Totiž skoro nijak, akorát místo jedné counter-kill kombinace je potřeba udělat parry a pak rozhozeného nebránícího se soupeře umlátit efektní předpřipravenou animačkou. Subjektivně mi přišlo, že časovač pro použití palné zbraně okolo šaškujících AI nepřátel je kratší, alespoň něco. Jinak klasické duely 1 vs 1 + zbytek tancuje okolo a dělá bububu a nad hlavou jim bliká zvýrazňovač, když chtějí útočit.
Škoda Ubisoftu, škoda. Místo aby otevřeně přiznali že změny jsou kosmetické a v podstatě stále můžeme umlátit armádu (i když asi trochu menší, díky kratšímu časovači AI pro palné zbraně), tak zase zkouší lhát lidem do tváře, že to bude jiné, lepší.
Na druhou stranu se mi líbila reakce spřízněných NPC postav, když před nimi hráč bez důvodu vytasil zbraň. Je to příjemné vidět, že reagují, hned ten ingame svět vypadá živější. -
Bloodborne bude mít nakonec zpoždění.
Tak si aspoň zkraťme čekání tímhle vtipným španělským(lze zapnout anglické titulky) videem. Doporučuji i ostatní jeho videa, také mají anglické titulky.
https://www.youtube.com/watch?v=Ucxf2qJd3XA&feature=youtu.be -
John Wick with Deus Ex sound effects
Jakože Matrix lobby bylo zajímavý, tak tohle je naprostej masterpiece *1*
Nečekaně SPOILER alert na konec prvního Wicka *3* -
-
Nuda...ani na jedno sa nedalo dopozerat do konca...teda nedalo sa to pocuvat.
-
-
Slant Six v roce 2010 pracovalo na Star WarsBattlefront Online pro PS3 a X360. Mrkněte na několik...
Jak moc rád bych si to zahrál :/ -
Fable: The Journey prý nebude hrou pro zelenáče.
Tomu po shlednuti na konferenci MS na E3 vazne verim *1*