Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Cosi

Na E3 bylo ve stánku Bethesdy k vidění několik reálných zbraní ze hry Dishonored.

Oba odkazy vedou na kartu hry.
  • Miserius

PS+

PS Plus members, know this: Uncharted 3, LBP Karting & XCOM: Enemy Unknown join the service next week.
    Vymeni se za Motorstorm Apocalypse, LBP 2 a inFamous 2 na 12 mesicu, takze kdo tyhle 3 nemate odkliknuty, rychle si je "kupte" *3*
    • Počkej vymění se na 12 měsíců ? ....Jako že 12 měsíců tam pak budou strašit právě tyhle hry ?
      Hmmm nabídka je to pěkná a já se na rok upíšu určitě (protože už nyní to maže důvody proč konzoli bez homebrew úprav nechtít - mám co hrát a nevyhodím za konzolové hry majlant ) .
      Doufám že se tedy aktuální nabídka vůči tomu co je dneska ještě rozroste .
      • Miserius
        Motorstorm Apocalypse, LBP 2 a inFamous jsou 3 hry ktery tam byly rok, ted tam budou tyhle 3... to jsou vzdy 3 stalice na rok a meni se zbytek her kazdy mesic
    • Nevíte jestli je ten uncharted 3 v češtině?
      • Duuku
        teoreticky asi ano, vzhledem k tomu ze i ten F2P multiplayer v cestine je
        • Miserius
          Tak to jo, pkud je i ten F2P multak cestyk tak bude i zaklad... Ted pro nekoho bude dobrej cas se pridat :) Za 390 dnes bude mit Xcom + Uncharted 3 (za tyden), Demon Souls, Motorstorm Apocalypse, LBP 2, inFamous 2, Kingdoms of Amalur, + ty mene znamy hry + dalsi 3 mesice her...
      • Miserius
        Mrknu, u nas v obchodech jo, jak digitalne nevim. Vim ale, ze k tomu neni multiplayer, je to "jen" singl
        Tak to nikde neni napsany, ani v obchode, ani nikde jinde... Obavam se ale ze ta digitalni verze nebude cesky, kdyz ani digitalni verze Mafie 2 neni cesky...
  • Warriosparky

AC Soutěž

1. Kolik doposud na PC a konzolích vyšlo Assassin's Creed her (nepočítejte kompilace a oznámené, ale ještě nevydané hry)?
    Docela nepřesná otázka, zvlášť u série jako je AC... Počítají se hry na PSP, Nintendo DS (to jsou přece taky konzole, nebo myslíte jen ty "velký")? Počítá se standalone DLC a jiné spin-offy nebo jen ty "velké hry"?
    2. Jak se jmenovali hrdinové jednotlivých Assassin's Creed her, které dospodu vyšly na PC a konzolích?
    To samý co u první otázky + co to znamená "dospodu", nějaký nářečí, staročeština, překlep(y), automatická oprava? Na častý chyby v článcích jsem si už zvykl, ale aspoň u tý soutěže byste si mohli dávat větší pozor.
    • Mart9
      Nehledej za tím nic složitého, je to přece soutěž pro masy, jaká každá jiná tohoto typu.
    • Really?

Jo jo. Přesně takový otázky si taky kladu. Je toho tolik, že pokud se to více nespecifikuje je to jen o náhodě kdo bude mít správný odpovědi.
  • nekromant33

The Showdown Effect

IYKD6-IRCHP-N375F

steam
  • jamar28
    Protože má narozeniny, tak je první Fallout k dispozici zdarma.

http://store.steampowered.com/news/33174/
    • ringmancz
      Lara taky slaví 20 a Japonci nedají nic
  • Až do konce měsíce Dishonored na X360 zdarma pro pro předplatitele zlatého členství!
    • WhySoSad
      Stejně jako každej jinej půlměsíc... *3*
  • Neuvěřitelný, co za kretény se najde, kteří lidem celý zažitel. Předtim Metal gear teď star wars *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16*
    • Draken69CZ
      Teď si čte ty nenávistné příspěvky a hladí se *15* *12* jedno
      • Alespoň jsem zachránil Joeyho
        • Sakra já zapomněl že na mobilu jsem přihlášenej takže mám jinej nick
      • kennyB
        Doufám, že jen po rameni...
    • Diky přečetl jsem tvůj příspěvek a už radši dal nectu
    • Jack1947
      Přitom stačí jednoduchý spojler tag. Když to nevím tak se zeptám ale oni to napíšou schválně např. Spojler od někoho kdo viděl nějaký seriál dříve než ostatní - rána bourací kulí do kulí by byla málo *3*
      • Nerikej, oni to fakt delaji schvalne?
  • Pilgrim66
    ČNB oslabila korunu, takže nás budou stát všechny platby (Steam, GMG, apod) v zahraničí dráž.
  • Alan Wake

Alan Wake na Humble Bundle. Za 1$ Steam klíč
    https://www.humblebundle.com/weekly
  • Vojta_Ilavsky
    Vykopejte z LVeho ducha.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit