Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tilwaen

TIM - panel odborníků

Nevšimla jsem si, že by to tu bylo někde zmíněno, přitom si myslím, že to může být pro některé z vás celkem zajímavá informace: Pavel Dobrovský má tento čtvrtek v Brně přednášku na téma Videohry v Asii a Africe. Měla by být veřejnosti přístupná.
    • Vojta_Ilavsky
      Zajímá mě to, ale Brno je ve čtvrtek z dosahu, bohužel.
      Jede tam někdo kdo by byl ochoten sepsat krátké shrnutí sem do bleskovek?
      • solomon.short
        pokud se dostanu v rozumnou hodinu z hokny, tak se pujdu podivat. muzu se pokusit neco sepsat. ale dopredu nic neslibuji :)
        • Vojta_Ilavsky
          Díky za případnou ochotu, určitě nejsem jediný kdo o to stojí. :)
      • Tilwaen
        Už dřív tam byl Petr Poláček, záznam je dostupný na internetu, byť nevím, s jakým zpožděním ho tam dali. Předpokládám, že by mohl být záznam i z této přednášky.
        • Lukyz
          Na jejich FB události o záznamu nic nepíšou, ale taky bych to rád viděl.
          Nechcete se prosím někdo zeptat odpo přímo Pavla ve FightClubu?
          • Tilwaen
            Update: záznam bude, ale až na konci zkouškového, tj. tak asi za tři měsíce. Pokud někde sledujete MU Game Studies (MUGS) nebo Teorii interaktivních médií, neměli byste o to přijít. Za mě to určitě za shlédnutí stojí *4*
  • Maarta

Na XBLM lze nyní stáhnout zcela zdarma Fable 3. Jestli jde o dárek nebo chybu není jasné.

Že by se jednalo o to velké překvapení, co nám slibují pro X360 na letošní E3 a budou uvolňovat co třeba měsíc jednu hru zdarma?
    No špatné by to nebylo, uvidíme dneska večer :-)
  • davidBray

Policie v Saudské Arábii udělala velký zátah na tamní prodejce videoher.

super článek v odkazu, početl jsem si *15*
  • Video: Grafické srovnání PC a Xbox One verze hry Rise of the Tomb Raider.

https://www.youtube.com/watch?v=ZlkYpNyKCjM&index=1&list=PLY9cZ8nX4xmmynNEmbkE87eqTWflnADGP

tady ještě digital foundry. Moc rozdílu tam není.
  • Cvicme_v_rytme

Na Epic Storu je zdarma The Witness.

• ucho

Deadfall Adventures (Steam)

http://www.bundlestars.com/store/deadfall-adventures
    dalších 25 % sleva: SUPERNOVA25

celkem 3 eura...
  • Pro Battlefield 3 bylo původně hlavní vývojovou platformou PC. Až zhruba uprostřed vývoje se...

Hlavně že nás lakovali že PC forever a že už neudělaj to samý co v případě BF2-->BC2 PC
    • Ataker

Pro Battlefield 3 bylo původně hlavní vývojovou platformou PC. Až zhruba uprostřed vývoje se...

Co to meleš? BC1 a 2 je proti BF 2 uplně jiná kapitola a navíc to měla být čistě konzolová záležitost, takže vůbec žádné BF a BC 2 nedávej dohromady
      • "žádné BF a BC 2 nedávej dohromady"

A co BF3 ala BFBC3?
        • jesusek
          Podle mě je to tak něco mezi klasickým Battlefieldem a BC sérií.
          • Conquest s technikou a hodně hráči. To mi přijde jako jediné, co definuje BF. BC už do toho ale začalo cpát sociální prvky, atd. No a zatím jsme u BF3 *4*
  • Gearbox se rozhodlo Michaelu Johnu Mamarilovi (velkému mladému fanouškovi Borderlands, který před měsícem zemřel na rakovinu) nejen chvalořečit skrze robota, ale rovněž v Borderlands 2 vytvořit NPC postavu s jeho jménem.

Klobouk dolu před Gearboxem. Vážně, nádherné gesto od nich. Jako by jim nestačilo, že pustili na svět tak úžasné Borderlands <3
    • MrSanta
      Jj, Gearbox se snaží. Před pár měsíci zase pomohli jednomu fandovi požádat o ruku jinou fanynku. Udělali video s claptrapem.
      Tuto samotné video: http://www.youtube.com/watch?v=Fii-KPEmcMw&feature=related
      Tuto záznam "akce": http://www.youtube.com/watch?v=mxzOIns-CyM
  • Důkaz, že na odpis Source Engine od Valve je ještě příliš brzy.

Tohle co tam je neni o source enginu tam pise ze pouzil na zapeceni svetel ve vray. takze jedine co resi source je nake hdr a odlesky pres zapecenou kubickou mapu. takovehle ho vysledku by se dosahlo pomalu i s idtech 3 enginem.
  • Sony si zaregistrovalo ochrannou známku "From Ashes".

tak Ubi má From Dust tak co jim zbylo :))
    • Mám takový dojem že "From Ashes" má již zaregistrovaný Bioware jakožto dlc do Mass Effect 3.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit