-
Lindsay Lohan se prý chystá žalovat Rockstar. Blondýna v bikinách lákající na GTA V nese její podobiznu,...
Více se tedy podobá Kate Upton, ale údajně to také není ona.
A navíc, jak tam kdosi psal do komentářů, na tom obrázku nemůže být Lindsay Lohan, nejsou tam totiž patrné jizvy po pervitinu *1* -
-
Vždyť je to jasná Alexis Texas. Akorát zmenšili zadek.
-
Mě teda nejvíc připomíná Yvonne Strahovski
-
-
Tak ja taky...
Stastny a Vesely! -
PS3 uzivatele, kteri maji predplaceno PS+: Zitra pribude nova hra zdarma a bude to Deus Ex Human revolution!
-
-
Jak tohle funguje? Zaplatíš si třeba na rok tuhle záležitost a ono ti to dává zadarmo hry?
-
-
Nemas jen tyhle hry "zdarma" ale mas jeste ruzny slevy na hry v tom obchode, muzes si ukladat pozice na jejich servery ze se nemusis bat nejaky ztraty dat a par drobnosti co cloveku usnadni zivot
-
Presne tak, vychazi to 108-130kc na mesic, podle toho jak dlouho dopredu si to zaplatis. A kazdy mesic Sony da 3 novy hry gratis kazdymu kdo to ma predplaceny. Vzdy 1 AAA bluray hru a 2 ne tak znamy. V tuhle chvili clovek ma zadarmo: InFamous 2, Motorstorm Apocalypse, Deus Ex, Darksiders, Little Big Planet 2, Virtua Fighter 5 Final Showdown, Warhammer Space Marine a nejaky "shitky" jako Renegade Ops, Outland atd... Zitra pridaj jen Deus Ex, a 18 cervence dalsi 2, pry aby clovek mel cas to poradne dohrat :D
-
-
Renegade Ops je skvelej!
-
Hej, Outland je dobrej.
-
-
Neni shitka jako "shitka" *15*
-
-
-
Po dobu co máš zaplaceno PS+ máš přístup k hrám. Už tam byly docela dobrý věci... pokud bych si koupil nově PS3, tak bych o tom i uvažoval. Taková pálka to není a je tam dost her, co to dělá výhodným.
-
-
-
Znáte někdo nějaký podobný věci jako Konami Code a Dopefish, prostě něco co se objevuje ve více hrách a nezáleží na studiu?
-
-
Teď si fakt nevzpomenu, zda to nebylo jen jednoho studia, ale přišel mi na mysl kód 451 (0451)
-
-
to byla specialita Looking Glass Studios pokud se nepletu...
-
-
Willhelm Scream
-
-
Spyro the dragon trilogy
Dle trailer. -
Cubicity Desura Key: 265ML-P0BCZ-VYM19-F8MLG-K97XJ
-
Star Citizen
Neměl by někdo zájem o Star Citizen?
Mám bundle s MSI Aurora MR+ a plnou hrou, s různými bonusy, které už nejdou získat, a přístupem do alfy, bety, hangáru, Squadron 42 a všech těch ostatních věcí. Cena je 40$, přenechal bych účet za Steam key k Next Car Game, který je na jejich stránkách za 25$. :-) -
-
Přijde mi to až podezřele dobrá nabídka *1* Proč se toho zbavuješ? Navíc od anonyma je to dost risk *9*
-
-
No, jednoduše není tolik času, a já nehodlám trávit stovky a stovky hodin v tom universu. Navíc FlatOut je srdcovka. :)
No, anonym, můžu ti sem hodit odkaz na můj Steam profil, alespoň, pokud máš zájem, napiš. odvod to není...
http://steamcommunity.com/profiles/76561198011925256 -
-
Ok, večer to dořešíme přes Steam? Zájem bych měl *1*
-
-
Prodáno, děkuji. :)
-
Dobře. :)
-
-
-
-
-
Pořiďte si oblečení z oficiální kolekce na motivy herní série Assassin's Creed.
Takový hipsterský hadry :D -
-
to snad ani nemůžou myslet vážně :)
-
-
Treyarch: „Frosbite 2.0 je ohromující, ale náš engine po updatování zvládne to samé.“
Boha mojho občas žasnu nad tím co nějaké studio vyplivne do světa :) Ten Engine je ID3 Tech ze starých ID Software na kterém běžel ještě Quake 3 Arena! CoD 1 je toho viditelným důkazem pak IW implementovalo Dx 9 a hra se začla i líbit nakonec to bylo IW které předelalo část jádra přidaly poslední výstřelky Dx 9 a to do CoD 4 a od té doby se tam maximálně udělalo lepší vyhlazování nebo stíny a možná lepší textůry díky výkonějším CPU a GPU jinak je to pořád starý tuneloidní scripty prohnané ID3 z roku tuším 99-01...
Problém je ten že engine nezná ani více jádrové procesory teda až nově na boty které převádí na posledním BO na druhé jádro... Engine námá žádný fyzikální model (není tam ani Hawok ani Physyx) Tak jak to chtěj předělat za dva roky?
Si jako myslí že mávnou kouzelnou hůlkou a bude nebo co? Jedna věc být studio které si navrhne vlastní engine a jedna je studio které dělá na tom které má licensované (přičemž druhá varianta není vyloženě o studiu jako tak spíš o moderech který dostali k engine nástrojové pomůcky)...
To celé završuje jméno Treyarch jež vždy dělalo na tom co dostalo od IW a nikdy pomalu ani nebyly schopni implementovat reccord dem které se táhne s ID3 od pomalu jeho zrodu... Radši ať mlčí -
252. číslo EDGE nejlépe ohodnotilo Year Walk, získalo 9/10. Nejhorší hodnocení si odneslo LEGO City:...
na LC:U se docela těším...snad to není tak špatný *6*