Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ahoj, jaké hry jsou dobré do co-opu pro 2 hráče? Například u Portalu jsem se s kámošem nasmál strašně moc. Díky za každé doporučení.
    • Ronox
      Borderlands, Dying Light, Portal, SWAT, Gears of War, HALO, Resident Evil 5 (Šesta stojí za vyliž*****), Left 4 Dead, Payday, Evolve, Helldivers, Binary Domain, Sniper Elite Zombies, Arma, F.E.A.R. 3, LEGO hry jsou boží, Killing Floor, Assassins Creed Unity, Dead Space 3, Divnity: Original Sin, Dark Souls svým způsobem, GTA V Online, Doom 3 a módem, Army of Two, Saints Row 3 a 4.

Určitě by se našlo ještě něco, ale tohle jsou takový docela tutovky co jsme s kámošem hráli. Tohle tě navíc utvrdí v tom, že hra, která je totálně nudná v singlu, tak v coopu to neskutečně baví.
    • Joshua
      BlazeRush, Blood Knights
    • Tilwaen
      Borderlands 2 jsou super do co-opu.
    • Kozy
      Nás teď s bratrem nejvíc baví BattleBlock Theater a Risk of Rain.
    • Vojta_Ilavsky
      Jestli máš Xko, tak rozhodně Halo nebo Gears of War.
    • Draken69CZ
      Když si dáš vyhledat "co-op best games" a doplníš platformu na čem hrajete tak ti to určitě najde nemálo her.
      • Ses zbláznil? Tohle je moc práce, radši se tady zeptá a odpovědi se dočká sice později, ale bez minutovýho hledání...
        • Jo, ale vyjede 20 her, které budou stejné na každé stránce. Proto jsem se ptal lidí a na jejich vlastní zkušenosti, třeba i s méně známými hrami, které na té stránce nejsou. Miluju chytráky... *14*
          • A jsem si jistý, že tvůj dotaz byl jedinečný a nikdo nikdy se na podobnou věc neptal, tudíž nemůžeš na fórech najít odpovědi na tutéž otázku s názory jiných lidí. Achjo, k internetu jsou připojený tuny lidí a nikoho se ještě nenapadlo na tohle zeptat...
  • Spoludesigner Road Rash přemýšlí nad Kickstarter kampaní pro nový díl.

Road Rash, super. Ale ať je to co nejvíc ve stylu jedničky :) Není potřeba vymýšlet novinky.
    • Joo road trash,to byli časy kdy jsem mlátil policajty a ostatní jezdce bejzbolkou,řetezem a kdo ví čím vším ještě *14* Strašně chytlavá hra hlavně ve splitscreenu *15*
  • Hry zdarma

Uplay - Assassin's Creed® Chronicles India
    E3AC-KB4K-JCGL-FKY9

Uplay - Assassin's Creed® Chronicles China
    DC7A-9H96-FQXM-PL3L

Uplay - Assassin's Creed® Chronicles Russia
    DX3L-B8A8-3AAC-CGLY
    • Steam - The Vanishing of Ethan Carter

https://www.humblebundle.com/gift?key=UpUFf2DuGxKsxmfP
      • Double post - prosím smazat
      • Díky, vzal jsem Ethana, chtěl jsem ho zkusit, ale po vydání jsem na něj úplně zapomněl *4*
  • PS3Hrac

Killzone:Trilogy

http://www.youtube.com/watch?v=1P-ln78H990 konečně na to se opravdu těším. *4*
  • KCD

KC:D 1403
    https://www.youtube.com/watch?v=N14tTn01qEo
    • owny
      Daniel, Social communications expert. *1*
    • Draken69CZ
      Na to je užije, ale černochy a nějaký gay quest to ne.
      • ucho
        gay quest tam je, černoši až s modem
  • existuje nějaká hra podobná Mount and Blade ?
    • a něco s alespoň podobným bojovým systémem
      a nebo velením bez bojového systému *3*
    • Hairy_Ass
      To je náhodička. Sabaton vydává album Carolus Rex, tak jsem si nainstaloval With fire and sword a k tomu poslouchám nekonečnou smyčku Gott mit uns. *1* (pozn. nic bližšího třicetileté válce neznám...možná nějaký mod do Medievalu 2 ).

PS: Asi ne, koncept M&B je dost výjimečný. *5* Možná něco podobného bude v té Vávrově nádheře, ale pochybuji, že tam budeme velet armádě.
    • David Cage by si s Playstation 3 vystačil ještě dalších pět let. Vývojáři jsou podle něho...

Mount and Blade Warband...:-D
      • Miserius
        Fakt, pokud Warband neznas, doporucuju, oproti puvodnimu je to 2x tak lepsi :)
        • hraji právě warband znám a znám i ohněm a mečem
          • rancor1223
            A co Napoleon DLC *15*?
            Ne, vážně, nic mě nenapadá, snad jen War of the Roses ale ta ještě nevyšla.
  • zirafcatko

Sony přišlo s policií do domu hackera známého jako graf_chokolo (jeho dílem např. Linux na PS3)...

Koukám že Sony se toho nebojí:) Příště až si dáte do PS3 Jail tak vás navštíví pán od Sony a usekne vám ruku:-D
    • Pan_Klobouk
      Ted uz jen pockat, az se pred budovou Sony sejdou nastvani majitele PS3 (kterym byl nasilne a beze slova odebran Linux, PS2 emulace a kdo vi co jeste...) a zacnou vyhazovat odpovedne kravataky z oken.
      Chapu, ze Sony jde po hackerech, kteri ji zpusobili skodu. Ale kdo pujde po Sony, ze obrala svoje zakazniky o neco, za co zaplatili?
      • zirafcatko
        Já si myslím že jen uživatelé si mohou za to že PS3 už nepodporuje PS2 hry a linux.Kdyby toho lidi nezneužívali tak by to tam nechali *5*
    • Ataker
      Výstižné :D
  • MickeyMutant

Bethesda se omlouvá za batůžek ve sběratelské edici Falloutu 76 za 200 dolarů, nabízí 5 dolarů v herní měně jako odškodnění.

Kauza už dostala vlastní jméno: "bag-gate"🙂Aby bylo jasno, o co jde - fanoušci, co si objednali de luxe edici Falloutu 76 za $200, se těšili na stylovou plátěnou sportovní tašku, ale dostali cosi beztvarého ze šusťákoviny. Po stížnostech jim Bethesda sice tašku nevymění, peníze nevrátí, ale věnovala jim 500 atomů (herní měny) v reálné ceně 5 dolarů. Reálné ceně pro hráče, ne pro Bethesdu, tu to nic nestojí. A to se vyplatí!

• Lukyz

Na jednu stranu je to od Bethesdy opravdu hrozný chování směrem k zákazníkovi.  Nejdřív "Platinum" edice, která neobsahuje hru (?!?), teď doručí zák. nekvalitní sběratelku, kde je jiný předmět než inzerovali, support úplně otřesnej a pak se tedy chytí za nos a dají jim jako kompenzaci $5 v herní měně za kterou si jak bylo na nějakém screenu koupí jedny dveře a květinový keř  🤮 Na stranu druhou... něco mi vzadu v hlavě říká, že kdokoli se rozhodl podpořit takovej s**t jako je F76, tak si to vlastně zasloužil aby s ním bylo vyj***no 😅

• Cahir

Ve hře The Elder Scrolls V: Skyrim bude záležet jen na vás, zda si s sebou do chomoutu manželství...

Whaat?? *8*
  • cumpi3

Nové fotky z nácviku prezentace Fox Engine, kterou na GDC chystá Hideo Kojima.

jelikož na tom na běžet nový next-gen PES, tak jsem maximálně natěšen a zvědav! *4* *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit