Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • jesusek

Něco pro hack-n-slash pozitivní...

Hammerwatch (Steam):
    https://www.humblebundle.com/gift?key=hcWRzcGVy2SBSHcH
  • Veskoslav
    Tak jsem zase po letech znova vytáhl z poličky Stalkera, nainstaloval a hned první misi jel asi 6 krát, protože člověk si nějak odvykl, že i na druhou obtížnost mě prakticky brokovnice odrovná na dvě rány. Ta hra vypadá k světu ještě teď a to je 7 let stará. A co se týče herních mechanismů, tak si myslím, že tu hru asi nic nepřekoná:) A napadá mě dotaz. Módy jsem kdysi měl, ale nějak nevím v současné chvíli. Poradil by mi někdo, které se vyplatí a kterým se naopak vyhnout? Nebo nějaké Vaše oblíbené módy? Děkuji předem:)
    • WhySoSad
      Povedenej je mod complete, předělává to pěkně od podlahy
    • Muzes zkusit misery, coz je dost vyborna zalezitost (i kdyz me osobne se libila vic 1 nez 2). Krom toho je ted dostupna lost alpha, ktera je ale dost v rozpracovanem stavu a na podzim ma vyjit oprava.
      Mezi "mensi" (jako ze to neni totalni konverze) mody je vyborny napr. arsenal nebo atmosfear. Vse najdes napr. na moddb.
    • Keyz
      Já používal pouze: http://datastor-modpack.blogspot.cz/p/modpacky.html

Borec si dal záležet vše vyladil. Nějaké nový úkoly, technická stránka, hlavně oprava chyb a také více dobře vybraných zbraních. Je to obtížnější ale "dobrým" způsobem. Navíc to přidá češtiny od fandů (ta je lepší) a ruský dabing.
      Největší změna je ale obtížnost. Je to více věrohodné. Různá munice má větší vliv a každá rána se počítá. A také málo uneseš. Ostatní super modifikace jsou špatné. Prostě tam něco hodí i je jedno jaký to má dopad na hru. I ten super mód s novými lokacemi tohle moc neřeší. Ten na co jsem dal odkaz ano.

Když jsem posledně Call of Pripyat, tam jsem měl 5 nábojů do pistole. Potkal jsem dva protivníky a následný střet byl super. 2x jsem trefil prvního ten byl tuhej, schovám se za roh. Pak vykouknu a rychle střílím. Jedna rána vedle, druhá někam do těla a třetí jsem ho dorazil. Tohle jinde skoro není. Ten strach a nutnost rychle reagovat + omezená munice.
      Vyplatí se dohrát původní hru a pak i Call of Pripyat. Clear sky jsem hrál pouze jednou. Zdaleka nejvíce zabugovaný díl. U Call of Pripyat mám rád to konečné video kde se vidíš i dopady některých rozhodnutích.

Opravdu máš pocit, že hru pak hraješ a nečumíš jako u většiny AAA her, kde máš ihned pomoc a krom vlastní smrti toho nejde moc pokazit. Nemáš zde komické mega rozhodnutí o celém vesmíru které stejně nemají smysl ale, když dlouho otálíš, tak klidně NPC které na tebe čeká venku, zabijí mutanti. A tu smrt pak více vnímáš, než u záchrany celého světa.
      • Veskoslav
        A není něco, co by mi umožňovalo to hrát bez DVD v mechanice? Je to docela otravné...
        • Tak dozajista se najde crack, který by tě této povinnosti zbavil, ovšem nechci tě nabádat ke špatnostem.
          • Cracknutim hry okradas vyrobce. Dokonce i kdyz vlastnis original, tak mu tim zpusobujes velkou skodu.
            • A rovněž tím způsobíš smrt nenarozeného dítěte.
          • Veskoslav
            To bylo první, co jsem zkusil. Nefungovalo to.
      • Jediné, co mě u módů na stalkera vadí je to, že nejde používat quicksave/load. Když člověk zapomene ukládat tak....
      • Veskoslav
        Já mám úplně to první vydání, co u nás vyšlo, ta rozšířená edice. Kde jsi dostal kompletní bestiář v češtině, mapu a takové blbosti. Je to rusko/ukrajinsky (hlavně frakce Svoboda mluví Ukrajinsky)+kompletní čeština (kamarád říkal, že se liší od těch, co byly vydané potom)+kompletně česky cutscény. Se přiznám, že CS jsem dojel myslím třikrát a bugy jsem nějak nenarazil. To mám jak kompletní profesionální českou verzi (mluví všechny postavy ve hře). Ale používám ruština+titulky. Zní to lépe. A CoP? No když jsem poprvé potkal "trpaslíka" v mateřské školce, nestačilo mi ani 40 nábojů do GP37, aby to umřelo.
  • Lukyz

PlayStation Now na PC

Tak už je to ofiko.
    Sony se chystá spustit PSN i pro Windows, takže bude možné na hrát některé hry z PS na PC - seznam her najdete tady.

Pokud to správně chápu, tak jde pouze o stream, nikoliv emulátor na vašem HW, takže předpokládám, že hry pojedou ve stejném rozlišení a FPS jako kdybyste hráli na PS3.

Mimo jiné Sony oznámila ofiko podporu PS4 gamepadu pro Windows a zároveň vydání wireless adaptéru pro PC.

EDIT: Opraveno
    • LV462
      Jak to přesně funguje? Rád bych si zahrál nějaké kozolové exkluzivity, které jsem doteď konzolistům jen záviděl..
    • Femto
      PSN = PS Network - tam si kupuješ hry apod. Tohle je streamovací služba PS Now...
    • Služba PlayStation Now míří na PC.

Vy jste mimo. Jedná se službu PS Now a seznam her je tady:

https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_PlayStation_Now_games

Všechny hlavní pecky - Sly, God of War, Uncharted, Ico atd. atd. atd. *14*
    • froztik
      A člověk furt poslouchá jak je PC gaming mrtvej *15* Každopádně ten seznam fakt nic moc *7*
    • Jack1947
      Aneb Sony strikes backs!
    • Draken69CZ
      Hmm k čemu to je vždyť ten seznam her je úplně marný a jsou tam i hry co vyšli na Xboxu a/nebo na PC, moc se nevytáhli co si od toho slibují?
  • God-of-War

První preview GTA V přímo ze hry !

IGN už měli to čest si GTA V zahrát. Z velkého preview tu máte pár nejdůležitějších poznatků.
    Inventář zbraní uchovává všechny vaše sebrané zbraně, i když vám došly náboje nebo jste zatčeni.
    Policisté jsou chytřejší než ti z Liberty City a mohou vás zastřelit z dálky.
    V první Franklinově misi nazvané Repossession zabaví Franklin a jeho kamarád Lamar motorku pro svého šéfa v prodejně aut.
    První mise, která představí všechny tři protagonisty, se nazývá Three´s Company- viděli jsme tuto misi
    v gameplay videích, kde všichni tři spolupracují při likvidaci cíle v mrakodrapu v centru města.
    V jiné misi, nazvané Derailed, unesou Michael a Trevor vlak.
    Trevor se pomstí v misi Nervous Ron, kde se zaměřuje na některé členy Lost MC, kteří vyplenili jeho přívěs.
    V misi Vinewood Babylon musí Michael sejmout soukromé tryskové letadlo, aby získal balíček, který je na palubě.
    • "Policisté jsou chytřejší než ti z Liberty City a mohou vás zastřelit z dálky. "

Vzhledem k tomu, jak AI perlilo ve čtyřce, to asi nedalo moc práce. Takhle to dokonce skoro vypadá, jako by IGN nepomáhalo Rockstaru s marketingem.
      • No, skoro to tak vypadá u naprosto každé AAA hry na IGN *15*
    • ten inventář mi přijde jako dost blbá věc
      • Keyz
        Jo pro extra tupce. Jako by byl problém v minulých dílech sehnat si novou zbraň. Snad to modifikace bud řešit.
      • Kozy
        Proč
      • Miserius
        To teda...kor kdyz se to tvari tak relativne realne...
  • Portal DLC trailer

Tady je trailer na DLC k editoru do Portalu http://www.youtube.com/watch?v=dBDFvixF1zA
  • rancor1223

Nejlepší využití Oculus Rift co jsem viděl

Kombinace Razer Hydra (na který se velmi rychle zapomnělo) a Oculus Rift. Geniální.
    Lepší by to mohlo být snad jen s Omni (http://kck.st/11UpnXa).

http://youtu.be/1CaUoAVck6g
    http://youtu.be/iSoj9EU7pWs

Teď jen doufám, že se jim podaří to nějak upravit pro lidi s brýlemi.
    • Jack1947
      3D v kine, tedy s brylemi se da na nej koukat taky ( i s druhymi co jsem zaslechl), ja to videl i bez (Avatar) a to ma celkem dost diptrii a v poho , takze to myslim pujde a v tom bych problem nevidel.
    • Vypada to skvele kdyz si clovek spoji ten pohyb s hrou ale pred holkama bych se takhle asi radsi nepredvadel :D
      • rancor1223
        Teď jsem shlídnul tuhle skvělou prezentaci http://youtu.be/2N8YRDLZ4bw a někde tam zmiňuje, že aby to bylo wife-friendly, tak to bude snadno rozložitelné, aby se to dalo uklidit/schovat *1*
        Je to ale celkem brutálně drahá sranda takhle dohromady. Omni za 500$, Oculus Rift (dev verze) 300$ a třeba ten Razer Hydra, nebo Kinect + nějaká Xbox zbraň, tak jsi na 1000$ (tzn 20k Kč) ani nemrkneš. To už je lepší mainstream PC.
        • Ja kdyz to videl tak jsem vedel ze to chci ale ta cena to nakonec to pro me zabila. Vyjit to do 600 dolaru s brejlema a postovnym (coz je zatim bohuzel scifi) tak to uz mam asi doma ale takhle... ale do Oculuse pujdu a treba casem bude cas a chut koupit i tohle.
          • rancor1223
            Přesně, Oculus je priorita, Omni bude muset počkat.
            Jsem zvědavej jak dlouho bude trvat, než udělají nějaký bundle třeba s tím Razer Hydra.
    • Keyz
      Tak díky pokroku lze hodně očních vad odstranit anebo brýle nahradit čočkami které máš v oku napořád. Anebo na dlouhou dobu. Lidé co mají dalekozrakost/krátkozrakost brýle již nemusí nosit a být na tom závislí.
      • rancor1223
        Jo čočky, bohužel s těmi se astigmatismus taky moc rád nemá. Sice existují, ale jsou strašlivě drahé. Odmítám platit za 3 měsíce čoček to samé co za nové brýle i s obroučkou.
    • ringmancz
      myslím že v některým podcastu se řešilo, jestli to funguje i na jedno oko. funguje

http://kotaku.com/playing-occulus-rift-with-only-one-eye-1074765790
      • postolka
        Nerikali ze to nebude fungovat. Rikali, ze ten obraz nebude mozne vnimat trojrozmerne. A pise to aji v tom clanku:
        The objects didn’t quite pop out of the frame like they had before. After all, how could they?
      • Takže to fakt bude fungovat i když vidím jenom na jedno oko? Huráá, tahle věc se mi líbila už od začátku a byl sem konstatně nasranej, že si na tom nikdy nezahraju. Dík za spravení nálady i-když si to koupím třeba až za několik let.
        • Podle zdrojů zevnitř Nvidie by se Grand Theft Auto V mohlo objevit na PC už na podzim.

Vypíchni si i druhý oko a budeš mít virtuální realitu zadarmo
        • Kdyz vidis jen na jedno oko tak vidis i v realu jen 2d takze s oculusem uvidis stejne jak ve skutecnosti
      • rancor1223
        To by bohužel s mým astigmatismem nepomohlo. Ale někde říkali, že je to prioritou. Zvlášť proto, že půl vývojovýho *1* týmu brýle nosí. Pro normální krátko/dalekozrakost by prý mohlo stačit nějaké manuální seřízení. Ale právě astigmatismus by vyžadoval SW úpravu obrazu. Takže stále mám naději.
        • GlaDOS
          Ve vývojářské verzi je několik druhů čoček, takže brýle mít nemusíš. Předpokládám, že to tak budou řešit i v klasické verzi. Možná si dokonce při objednávce zvolíš konkrétní typ čoček. Samozřejmě na jedno oko 3D efekt nefunguje. Dotyčná osoba pak svět uvidí, ale bez hloubky.
          • rancor1223
            Taky možnost, ale těch variant by bylo ohromné množství kdyby měli mít skla pro každého. Asi budu doufat, že se do finální verze stejně jako do dev kitu budou dát narvat brýle a koupím si nějaké malé co se rozumě vejdou.
            • GlaDOS
              Z reakcí co sleduji mám pocit, že si zatím každý s těmi dvěma druhy vystačil. Uvidíme, jak nakonec bude zákaznická verze vypadat.
  • Proč sou sakra kamufláže jenom pro hráče který si Battlefield koupili dvakrát?
    • Pro majitele Battlefield Premium dnes vyšel balíček s novými kamuflážemi pro zbraně a vojáky...

Kamuflaze jsou stejne jen pro maly decka, aby si meli nad cim honit cvrcky.
    • dobrý že? a dokonce se dřív dostanou na server, něž ti bez premium, když je plný
  • kung fury

vyšel Kung Fury film kdyby to někoho zajímalo *5*
    • děsně mi to připomíná Danger 5, stoprocentně se mrknu :)
      • Jack1947
        Jo, navíc jsou už i titulky *4* Normálně moc krátkometrážní filmy moc nemusím ale tohle zkouknu.
    • WhySoSad
      Super béčko, já se bavil :)
      • ja to ted proklikal, a na vsech mistech bylo neco ze zaberu z ks kampane, tam bylo myslim 5-6 minut, to teda moc nenatahli *5*
        • WhySoSad
          Jestli natáhli nebo ne je mi jedno, mě rozhodně nenatáhli :)
    • http://www.moviezone.cz/clanek/29099-kung-fury-podivejte-se-na-osmdesatkovou-akcni-pecku/
    • Jack1947
      30minutový fan film který si nezadá s dražšími a hloupějšími většími fimy. Na to asi mrknu no.
  • Dante´s Inferno(spoiler)

Mám takový dotaz.Právě hraju hru Dantes Inferno a nevím jestli jsem to správně pochopil(je tam velmi těžká angličtina).Dante zabíjel civily v Jeruzalémě a jeho ženu Beatrice zabil nějaký chlápek.Za Dantovy hříchy si ji Lucifer odvedl do pekla.Ale teď nevim.Beatrice vypadá jako že s nim de dobrovolně,snědla i ty semínka jablka takže se stala Luciferovou ženou,ale přitom každou chvíli slyšim to její Dante.To vypadá jako že chce pomoc.
    Ale proč chce pomoc když s nim de dobrovolně?
    • Lucifer chtěl Danteho, tak si vzal Beatrice, ta ale aby Dante do pekla nemusel, tak jak řikáš se dobrovolně za něj vyměnila, jestli mi rozumíš :D
    • Miserius
      Hru jsem nehral, ale neni to jen láska az za hrob? :D
    • A zajímalo by mě kdo dělal ten seznam zakázaných slov,jelikož to nepustí slovo S!E!M!E!N!A
      • Tikov
        no to bude možná převzato z angličtiny, kde semen znamená sperma
        Edit: hmm tak ne, no tak na semenu není nic špatného
  • MickeyMutant

Tales of Berseria bude zřejmě posledním dílem série, který vyjde na PS3. Příběh vystačí na 50 až 80+ hodin. Hlavní protagonistka neprojde cenzurou a v západní verzi si ponechá svůj původní outfit.

"Hlavní protagonistka" - po kolikáté už a kolikrát ještě na českých herních a filmových serverech?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit