-
Sledujte první trailer na Star Wars: Episode VII - The Force Awakens. Největší redakční fanboyvé Adam s Lukášem jsou spokojení, co vy?
Vypadá to skvěle, jen laserovou záštitu si mohli odpustit -
Peter Molyneux (Lionhead Studios) přiznal, že se začíná nudit u moderních her, protože všechny...
Docela by mně zajímalo copak takového Petřík hrál, že ho to nudí... Jsou i moderní hry které s využitím klasických běžných prvků (někdo by už začal křičet stereotyp) dokážou udělat kvalitní zábavu, a naopak jsou hry, které se za každou cenu snaží přinést něco nového (i za cenu toho, že to lidi nebere, nebo jen dočasně - Kinect btw), ale vzejde z toho po mnoha stránkách absolutně nedotažený paskvil... Hmm, to zní jako poslední tvorba Sira Molenyuxe, že? -
Loading obrazovky z WiiU her, které mohou posloužit např. jako wallpapery pro Vaši plochu.
Odkaz nefunkční *8* -
-
Díky za info, nahodil jsem alternativní link.
-
-
Dnes vyšel nový systémový update pro PS4 (v1.72) a PS3 (v4.60).
Ajé, tak to budu dneska po práci aktualizovat tak 2 hodiny (mám obě dvě).. Konečně by ale mohli zařídít, aby šly na PS4 přehrávat hudební CD, nechápu, proč to nejde.. -
-
Já pořád moc nechápu kdo tu funkci tak moc potřebuje, zvlášť když máš i PS3
-
-
Není nad to mít 2 konzole, připojené v síti. ( stejné značky). On ten nextgen byl vždy o vzájemné "synchron-izaci" *15*
-
-
-
Hoverboard
Tak se ukazuje, že Back to the Future nebylo datací úplně vedle... V roce 2015 se dočkáme Hoverboardů :)
http://huvrtech.com/ -
-
V roce 2015 se dockame pokracovani a ne skutecnych hoverbordu *2* . Ale promo je to celkem povedene, to zase jo. *3*
-
-
Tak nakonec zadne promo, ale vydareny vtipek. Vzhledem k tomu, kolik lidi tomu naivne uverilo a ted si na internetu vylevaji svuj hnev, tak bych rekl, ze se jim to povedlo. *1*
A video odhalujici pravdu je snad jeste zabevnejsi :
http://www.funnyordie.com/videos/eb823e7388/funny-or-die-is-sorry-for-lying-about-hoverboards -
fakt? Michael J. Fox už zase hraje (ne úplně bez problémů, ale hraje), bude hrát Martyho zase?
-
-
No jsou to jen spekulace, ale rekl bych, ze po tomhle promu se dockame nejakeho oznameni jiz brzy *3*
-
-
-
Gabe Newell bude dnes ve 23:00 odpovídat na dotazy hráčů v rámci Reddit AMA.
Říkal někdo kafe?
-
-
FUKAFUTOKYU
Pomozte Františku Fukovi natočit hodně netradiční cestopis z Japonska.
https://www.startovac.cz/projekty/fukafutokyu/ -
-
Ani nežádá moc peněz, tohle je tutovka!
-
-
Na zaplacení dovolené to je slušné.
-
-
Už jen letenky stojí majlant; pokud se bude platit čas všech, kteří na tom videu budou dělat, zas tolik peněz mu z celkové částky na konec nezbude. Navíc na natočení filmu bude potřebovat spoustu videomateriálu, který si z prstu za pár hodin nevycucá - dovolenou bych si osobně představovala jinak.
-
-
Podle videa mě to připadá jako dovolená.
Zajede si kam chce, něco nakecá na mini kameru a konec. Dokument si představuji jinak. Na tohle bych prachy nedal. To i Cestománie která nemá mega rozpočet vypadá profi. Letenky se dají sehnat levnější když letíš přes různé pr*ele. Jsou na to akce, časové slevy jako na vše.
Natož pak například: The Story of India with Michael Wood
-
-
-
-
-
Gearbox by se rádo pustilo do nového dílu Duke Nukem. Datum vydání zatím není známo.
2024 -
-
Optimisto
-
-
Skoro recenze Bloodborne z Edge
http://imgur.com/a/uOT3b -
-
10/10?
-
-
Witcher 3 - DLC
Na GOGu jsou již ke stažení další dvě DLC
1) alternativní vzhled pro Yennefer
2) Quest - pohřešovaní horníci -
-
Tady si trochu postěžuju. Po několikaměsíční předobjednávce na GoGu jsem si stáhnul Galaxy a přes něj Zaklínače 3. Tak nějak jsem čekal, že to je i včetně DLC, nebo že až budou uvolněná, tak se mi stáhnou. Až včera jsem zjistil, že si je musím (zdarma) koupit na GoGu a pak ještě v nastavení Galaxy je zaškrtnout a aktivovat/stáhnout...
-
-
Nejsem si úplně jistý, ale vždyť jde pořád ještě o veřejnou betu ne? Tohle je opravdu drobnost, kterou časem vychytají checkboxem na automatický stahovaní dostupných DLC. Hlavně, že stahuje aktualizace *3*
-
-
Pravda, na to jsem zapomněl. :-)
-
-
To je dobře, někdo ty DLC nechce tak se to nestahuje automaticky.
-
-
I kdyby to tak bylo (proč by to někomu překáželo??), nemusí to být řešeno formou dalšího nákupu a pak ještě v nastavení launcheru. Aspoň by se mě to mělo zeptat - nejsem úplný pitomec a přišel jsem na to dost pozdě a vlastně náhodou, když tu lidi začali mluvit o druhé várce DLC, spousta lidí si to takhle třeba ani neodemkne...
-
-
někde třeba mluvili o tom, že ve vanille Geraltovi postupně rostou vousy... jakmile nainstaluješ to DLC s jeho účesama a vzhledama, tohle se vypne... je možný, že i ty ostatní DLCéčka ovlivňujou něco ve hře, co nevidíš :) ale souhlas, že nakupovat by se nemusely, ani na hlavní stránce GOGu to není... holt se předpokládá, že když to hraješ, tak to žereš a jsi mimo hru furt někde na fórech, na FB a všude vlastně :D
-
-
Já tu hru žeru, proto ji hraju a na DLC jsem zapomněl. :-D
-
-
-
-
-
-
Představitelka Alyx Vance (Half-Life 2) snímá své pohyby pro nějaký nový projekt.
Pokud se nepletu, tak série HL 2 podle vzhledu animací nikdy neměla MO. Což se samozřejmě může v novém dílu změnit, ale i tak bych to nebral jako potvrzení prací na novém díle. -
-
Tak v te dobe MoCap moc bezne ve hrach jeste nebylo ,pokud se nepletu.
Ale jinak bych toto s HL3 nespojoval.Muze pracovat na cemkoliv.
-