Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Malleth

Sledujte první trailer na Star Wars: Episode VII - The Force Awakens. Největší redakční fanboyvé Adam s Lukášem jsou spokojení, co vy?

Vypadá to skvěle, jen laserovou záštitu si mohli odpustit
  • zx_spektrum

Peter Molyneux (Lionhead Studios) přiznal, že se začíná nudit u moderních her, protože všechny...

Docela by mně zajímalo copak takového Petřík hrál, že ho to nudí... Jsou i moderní hry které s využitím klasických běžných prvků (někdo by už začal křičet stereotyp) dokážou udělat kvalitní zábavu, a naopak jsou hry, které se za každou cenu snaží přinést něco nového (i za cenu toho, že to lidi nebere, nebo jen dočasně - Kinect btw), ale vzejde z toho po mnoha stránkách absolutně nedotažený paskvil... Hmm, to zní jako poslední tvorba Sira Molenyuxe, že?
  • Erendiel

Loading obrazovky z WiiU her, které mohou posloužit např. jako wallpapery pro Vaši plochu.

Odkaz nefunkční *8*
    • braveman
      Díky za info, nahodil jsem alternativní link.
  • frag.ment

Dnes vyšel nový systémový update pro PS4 (v1.72) a  PS3 (v4.60).

Ajé, tak to budu dneska po práci aktualizovat tak 2 hodiny (mám obě dvě).. Konečně by ale mohli zařídít, aby šly na PS4 přehrávat hudební CD, nechápu, proč to nejde..
    • Gambit92
      Já pořád moc nechápu kdo tu funkci tak moc potřebuje, zvlášť když máš i PS3
      • Jack1947
        Není nad to mít 2 konzole, připojené v síti. ( stejné značky). On ten nextgen byl vždy o vzájemné "synchron-izaci" *15*
  • langustyn

Hoverboard

Tak se ukazuje, že Back to the Future nebylo datací úplně vedle... V roce 2015 se dočkáme Hoverboardů :)

http://huvrtech.com/
    • V roce 2015 se dockame pokracovani a ne skutecnych hoverbordu *2* . Ale promo je to celkem povedene, to zase jo. *3*
      • Tak nakonec zadne promo, ale vydareny vtipek. Vzhledem k tomu, kolik lidi tomu naivne uverilo a ted si na internetu vylevaji svuj hnev, tak bych rekl, ze se jim to povedlo. *1*
        A video odhalujici pravdu je snad jeste zabevnejsi :
        http://www.funnyordie.com/videos/eb823e7388/funny-or-die-is-sorry-for-lying-about-hoverboards
      • fakt? Michael J. Fox už zase hraje (ne úplně bez problémů, ale hraje), bude hrát Martyho zase?
        • No jsou to jen spekulace, ale rekl bych, ze po tomhle promu se dockame nejakeho oznameni jiz brzy *3*
    • Gabe Newell bude dnes ve 23:00 odpovídat na dotazy hráčů v rámci Reddit AMA.

Říkal někdo kafe?
  • Draken69CZ

FUKAFUTOKYU

Pomozte Františku Fukovi natočit hodně netradiční cestopis z Japonska.

https://www.startovac.cz/projekty/fukafutokyu/
    • Jack1947
      Ani nežádá moc peněz, tohle je tutovka!
      • Keyz
        Na zaplacení dovolené to je slušné.
        • Tilwaen
          Už jen letenky stojí majlant; pokud se bude platit čas všech, kteří na tom videu budou dělat, zas tolik peněz mu z celkové částky na konec nezbude. Navíc na natočení filmu bude potřebovat spoustu videomateriálu, který si z prstu za pár hodin nevycucá - dovolenou bych si osobně představovala jinak.
          • Keyz
            Podle videa mě to připadá jako dovolená.

Zajede si kam chce, něco nakecá na mini kameru a konec. Dokument si představuji jinak. Na tohle bych prachy nedal. To i Cestománie která nemá mega rozpočet vypadá profi. Letenky se dají sehnat levnější když letíš přes různé pr*ele. Jsou na to akce, časové slevy jako na vše.

Natož pak například: The Story of India with Michael Wood
  • Gearbox by se rádo pustilo do nového dílu Duke Nukem. Datum vydání zatím není známo.

2024
    • Optimisto
  • Vogon

Skoro recenze Bloodborne z Edge

http://imgur.com/a/uOT3b
    • 10/10?
  • Lukyz

Witcher 3 - DLC

Na GOGu jsou již ke stažení další dvě DLC

1) alternativní vzhled pro Yennefer
    2) Quest - pohřešovaní horníci
    • jakubc
      Tady si trochu postěžuju. Po několikaměsíční předobjednávce na GoGu jsem si stáhnul Galaxy a přes něj Zaklínače 3. Tak nějak jsem čekal, že to je i včetně DLC, nebo že až budou uvolněná, tak se mi stáhnou. Až včera jsem zjistil, že si je musím (zdarma) koupit na GoGu a pak ještě v nastavení Galaxy je zaškrtnout a aktivovat/stáhnout...
      • Lukyz
        Nejsem si úplně jistý, ale vždyť jde pořád ještě o veřejnou betu ne? Tohle je opravdu drobnost, kterou časem vychytají checkboxem na automatický stahovaní dostupných DLC. Hlavně, že stahuje aktualizace *3*
        • jakubc
          Pravda, na to jsem zapomněl. :-)
      • Keyz
        To je dobře, někdo ty DLC nechce tak se to nestahuje automaticky.
        • jakubc
          I kdyby to tak bylo (proč by to někomu překáželo??), nemusí to být řešeno formou dalšího nákupu a pak ještě v nastavení launcheru. Aspoň by se mě to mělo zeptat - nejsem úplný pitomec a přišel jsem na to dost pozdě a vlastně náhodou, když tu lidi začali mluvit o druhé várce DLC, spousta lidí si to takhle třeba ani neodemkne...
          • někde třeba mluvili o tom, že ve vanille Geraltovi postupně rostou vousy... jakmile nainstaluješ to DLC s jeho účesama a vzhledama, tohle se vypne... je možný, že i ty ostatní DLCéčka ovlivňujou něco ve hře, co nevidíš :) ale souhlas, že nakupovat by se nemusely, ani na hlavní stránce GOGu to není... holt se předpokládá, že když to hraješ, tak to žereš a jsi mimo hru furt někde na fórech, na FB a všude vlastně :D
            • jakubc
              Já tu hru žeru, proto ji hraju a na DLC jsem zapomněl. :-D
  • GlaDOS

Představitelka Alyx Vance (Half-Life 2) snímá své pohyby pro nějaký nový projekt.

Pokud se nepletu, tak série HL 2 podle vzhledu animací nikdy neměla MO. Což se samozřejmě může v novém dílu změnit, ale i tak bych to nebral jako potvrzení prací na novém díle.
    • Tak v te dobe MoCap moc bezne ve hrach jeste nebylo ,pokud se nepletu.
      Ale jinak bych toto s HL3 nespojoval.Muze pracovat na cemkoliv.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit