Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Skladba Baba Yetu od Christophera Tina, jenž zazněla v Civilization V vyhrála cenu Grammy v kategorii...

Ta skladba byla v Civilization IV, ne V.
    • Skladba Baba Yetu od Christophera Tina, jenž zazněla v Civilization V vyhrála cenu Grammy v kategorii...

Díky za upozornění... opraveno

Jo no, v pětce byla taková nijaká. Nesrovnatelně slabší, než z Baba Yetu.
  • Na Amazonu sem za koupení Tomb Raidera přes svátky dostal $5 kupon na další vybraný hry. Neví někdo, jak ho uplatním? Já se v tom Amazonu prostě nevyznám...
    • jindra.veliky
      taky nevim...jsem to dal i do kosiku a stejne jsem tam mel cenu jen po ty normalni sleve...

tak v podminkach uziti tohohle benefitu se pise:

"The benefit for this promotion will not be reflected on the final order checkout page. The merchant will apply any benefit after your order has been processed."

http://www.amazon.com/gp/promotions/details/A1ZIKQ0YI3TU1P

vybral jsem z te nabidky Bioshock infinite a prisel mi email normalne, ze to stalo 10 dolaru...
      • Spades
        Podle mě to pojede až od zíťrka, když ty slevy na amazonu zkončí, právě proto, abys neměl hru za 5€, ale třeba za 25€ bez té vánoční slevy.
        • jindra.veliky
          v tom emailu se prave pise, ze nemuzou byt pouzite "do 4. ledna a musi byt pouzite do 31. edna"...ja myslel, ze uz dneska plati -_-
      • Takže zajíc v pytli... Koupim, a pak teprv uvidim, jestli sem dostal slevu...
        Chtěl sem si koupit bundle L.A. Noire s Maxem Painem, jenže sem zjistil, že na ten to asi neplatí... Nebo jo? Sem z toho jelen, proč to dělat jednoduše že...
    • to jsem nikdy nezkoušel, ale většinou je to tak, že si tu danou vybranou hru dáš do košíku, jdeš na checkout a někdy během těch fází (zadávání jména, metody platby) tam bude políčko pro zadání slevovýho kódu... ale nevím, musel bys zkusit
  • MGS:GZ

No musím říct, že tak profesionální AAA hru jsem dlouho nehrál.Ozvučení, hudba, dávkování emocí vše naprosto špičkové, vše skvělé vyvážené. Ještě bych se chtěl zastavit u cutscén, to jsou prostě nejlepší cutscény, co jsme mohli ve hře vidět. Ta hra je moc dobrá, aby si mohla dovolit být tak krátká, animace Snakea špica, grafika, textury super. Trošku bych zvedl inteligenci u A.I a TPP bude mezigalaktický skvost..
    • gurus
      ta hra je spis jen teaser k phantom pain
    • Tedy není tak dobrá když je ta krátká *3*
      Jo kdyby to bylo demo zdarma. To je jiná.

K čemu "super" zážitek, když za ty prachy máš prd. Navíc dávkování emocí...to je jak z něhajého filmu pro puberťáky *15*
      Klasické nadřazovaní absraktní věci jako "zážitek, emoce apod" nad tím co lze nějak jasně ohodnotit. Třeba právě ta délka. Minimálně to je na stejně rovině a ne jak tvrdí někteří praví "umělci" a vysmívají se praktickým částem.
      • Pane, vaše povrchnost mne mrzí.
    • Ronox
      Já Kojimu obdivuji. Líbí se mi jak si hraje s oznámením svých her, jak využívá her k pořádnému vyprávění a jak "správně" to kombinuje právě s filmovou tvorbou. Jediné, co prostě neumí uhlídat je příběh tím, jak skáče furt z jednoho období do druhého a upravuje tím některé i zásadní události. Každopádně Ground Zeroes mě velice mile překvapilo a vůbec jsem neměl problém s tou cenou na kterou ostatní prskali. Teď jsem to vzal znovu na PC a nelituji toho. To, že to jde dohrát za 15 minut? To je hereze *4* . Stejně, tak mě překvapil dabing Sutherlanda, protože jsem na Haytera víc než zvyklej, ale na Venom Snaka se hodí přímo božsky. Doufám, že ten rumor, že brzo oznámí datum vydání na konec února je pravda, protože by se tak pro mě jednalo o skvělou náhradu za odloženého Zaklínače. Jenom doufám, že se Phantom Pain bude hrát "víc" než Guns of the Patriots. Tam mě ty cutscény už někdy vyloženě štvaly.

"What took you so long?" Kudos Kojima-san.
    • já jsem tak trochu, tak trochu víc, fanoušek MGS, ale na tohle se dá reagovat jediným způsobem. Prostě http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/6/6f/Kojima_Pro_Logo.png
  • Miserius

PS+ hry na pristi mesic

Grid 2, Guacamelee -PS3
    Resogun, Contrast - PS4
    • faitheater
      Chlapi, myslite, ze si budem moct "kupit" Contrast aj ked este PS4 nemam?
      Ze by som to proste hodil do kosika, isiel na checkout a mal to naviazane na ucet do buducnosti?
      • Miserius
        Jo, normalne v obchode si to "koupis" a muzes takle sbirat ps4 hry nez to koupis, pak nebudes vedet co hrat driv ;)
        • faitheater
          Parada. PS4 kupim cca za rok, to v tej dobe uz naozaj nebude o hry nudza :)
          A na ten Contrast sa fakt tesim, z trailerov to vypada luxusne.
    • holec89
      jenom pridam:
      29th November: RESOGUN
      29th November: Contrast
      27th November: GRID 2
      27th November: Guacamelee! (Cross Buy)
      27th November: Sonic and All-Stars Racing Transformed (VITA)
      27th November: Grand Theft Auto Liberty City Stories (VITA)
    • ucho
      wow, prostě nemám slov, paráda. musím hrát rychleji :)
  • Veskoslav

"nový" Tony Hawk

https://www.youtube.com/watch?v=CvwSKI0mm4M

To bude neskutečný průser....Teď už mě ani nemrzí, že to není na pc...

https://www.youtube.com/watch?v=-EjIJ7NVouk
    Raději měli udělat remake 2. dílu, který považuji za nejlepší.
    • ringmancz
      dvojku částečně předělali
    • Lukyz
      Nechápu, jak něco takovýho můžou v roce 2015 vypustit do světa, buď překvapí nějakou ultra hratelností nebo na to prostě dlabou, protože na "next-gen" konzole žádná jiná skate hra není.

Než tohle, to si raději dám znovu THPS2, kterej je v FHD i dnes krásně hratelnej, tedy až na ten 30FPS lock, ale tuhle debatu tady začínat nebudeme *1*

Navíc ten soundtrack *14*
  • 1. listopadu 2016 rozšířilo IGN své pole působnosti o Českou a Slovenskou republiku .....
    To zní jako by Tiscali mělo dalšího konkurenta ... Ale stejně žluto černé téma a diskuze budou tím důvodem proč na Games nezanevřeme ;)
    • Pro mě jsou games.cz hlavně parta lidi, které čtu již hodně dlouho a dokud budou na games, tak je budu číst. Pokud by náhodou odešli jinam, půjdu zase s nimi.
      Za mě tedy není česká mutace IGN žádná konkurence, jako spíše další web o hrách v češtině, který nebudu číst :)
  • Lukyz

Assassins Creed: Unity

Můžete mi někdo říct, jak to vypadá s AC:Unity skoro půl roku po vydání? Hraje to vůbec ještě někdo? *1* Přiznám se, že jsem po prvních recenzích hru automaticky odsoudil, ale momentálně je na Xzone akce AC:Unity Notre Dame Edition za 999Kč (jen PC) kde jsou celkem pěkný fyzický bonusy (nechápu cenu 59€ na Steamu) a tak jsme momentálně dost na vážkách - pomůže mi někdo se rozhodnout? *1*
    Díky za názory a postřehy *3*
    • Jack1947
      Abych se přiznal, tak já to mám nainstalované ale ještě jsem nepustil. Nemám tam ty patche no... takže snad to bude hratelné. Samozřejmně že bych to hrál na gamepadu. Respkt budu.

Přiznal se lol ty ve to je jak někde u faráře při spovědi... jako "ooo pane rád bych se přiznal nejvyšímu, že jsem zhřešil a nyní žádám o odpustění"... ale co no jsme anonymně na internetu tak na to kálí kaly. *15*

Radši než tohle (sběratelství mně nebere naposled jsem sbíral pokémony a ty jsem beztak přenechal mladšímu bratranci) COD:AW - stojí to stejně a je tam více zábavy. Jen řikám.
    • Veskoslav
      Já se přiznám, že jsem ji nakonec objednal. Figurka je fakt velká, jsem si zapomněl zjistit velikost a teď přemýšlím, kam ji dát:) Hru jsem zatím ještě nehrál, na ni se vrhnu až dodělám 8000 v GW2. Ale co jsem četl, tak bugy atd. opravené jsou, nejvíce serou asi ty mikrotransakce. Jinak graficky je to pěkné, město pěkně zpracované. Řekl bych, že pokud neočekáváš více od série AC, tak to nezklame.
    • Ja bych to zkusil taky ale jenom kvuli grafice a ztvarneni mesta, zajima me jak to vypada. Jenze bych to vydrzel hrat tak 5 hodin max, takze az to bude za 200 tak to vemu.
      Podle me ta hra za ty prachy nestoji. Za litr kup radci Project Cars a mas zabavu na stovky hodin :-)
    • Draken69CZ
      Taky jsem na to koukal a asi to vezmu i kdyby jen kvůli té figurce, jinak mají to asi všechny obchody ne jen xzone, viděl jsem to za 1024 i s poštou.
  • PS4=save pozice

Ahojte poradíte mi jak udělat save ve hře Battlefield 4 v kampani.Vždy se mi to uloží pak si zahraju multas a pozice je fuč a nebo vypnu PS4 a pozice se ztratí.Vubec tomu ukládání pozic nerozumím,Please radu.Dík *11*
    • Ronox
      Co jsem se ti rychle mrknul na EA forum, tak je tam slušnej shitstorm a řešení žádný. Takže ti nezbývá nic jinýho než si tu kampaň projet jako první (5 hodin) a pak si užívat MP. Je to na prd a ano je to chyba DICE, ale momentálně nic jiného neuděláš pokud to chceš hrát.
      • PS4

To si děláš srandu,pěkně to teda pokakali *8*
    • frag.ment
      Kde jsou ty časy, kdy si sem mohl člověk přijít pro radu a většinou se dočkal smyslupné odpovědi.. Ivo raději zavítej s tímto dotazem na nějaké normální forum a né sem.
      • PS4

Díky za radu jsou tady dost divní patroni *16*
    • zbav se toho kramu a kup si radsi pc *5*
      jak muze fanousek fps hrat na packovaci...
      • kennyB
        Ajé, zase tu jsou hardcore pcčkáři *11*
        • jací hc pc, normální hráči. To že lidem jako je on nebo ty a další konzolistagames.cz troubům stačí ke hraní gamepad a škatule, je pouze jeho minus.
          • Jak říkám, zakomplexovaná pyča. Co se vůbec serešš na čem hraje.? Jeho věc ne snad?
          • kennyB
            Já jenom že už to začíná pomalu nudit. Pořád dokola páčkovače, škatule, bla, bla bla. Chce to už neco nového *6*
            • @kennyB

Samozřejmě ne, "Guns don't kill, people do" by se dalo převést na konzole :)
            • kennyB
              To je možná pravda, ale to je vina vývojářů, aby jejich hry hrálo co největší množství hráčů. Na ps1 si pamatuju na hodně skvělejch her jako TR, Hitman, MGS atd. Dneska je většina věcí ve hre ulehčena a vinou konzolí to rozhodně není.
              P.S. 18 mi bylo už dávno *4*
            • tady nejde o nudění, ale o klesající kvalitu a hloupost. Je třeba neustále o tom mluvit nebo to dopadne hodně špatně brzy. Podívej se na stav herní scény, na součané hry a na hry co vychází. A hlavně si vzpomeň jak to bylo dřív, pokud tedy nejsi ušmudlaný 18ti letý klučina, poměr kvalitních her byl o dost větší.
            • Taky je to převlečenej predator. Ta nula uhrovitá.
        • Ale kdeže hardcore... To jsou prostě pyče
        • ucho
          ale kdeže. softcore trollové.
      • to není žádný hráč ani fanoušek, jen oběť marketingu, někomu stačí ke hraní opravdu málo
  • ucho

Wimp: Who Stole My Pants?

http://www.desura.com/games/wimp-who-stole-my-pants

hra vypadá z videa zajímavě :)
    • dyk to je gish! :D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit