-
Vipre Advanced Security July 2019.......4224X-ZMGWK-67XBA-GNPYM-V5UEW
AI War: Fleet Command.........NHD6M-C2ZBV-H74LP
MAGIX Photo Manager Deluxe....P3-58039-31581-63999-87963-52495-13578
MAGIX Photostory Deluxe...........P3-53387-57294-10965-88446-36900-86193
MAGIX Photostory Deluxe Bonus Content......G3-5MM3D-HB6VQ-A5SUP-LRAUA
Xara Web Designer Premium............P3-53979-65515-58802-70575-97612-05176
Citizens of Earth......F8C65-A6BFR-LGL4L
-
-
Díky za Citizens of Earth!
-
S dovolenim jsem si vzal AI War: Fleet Command. Dekuju
-
-
The Last of Us nabídne možnost vypnout mnoho prvků hry, např. Listen Mode (nalezení hlasitých nepřátel...
Tak tohle mě těší. Nesnáším když vývojáři nejsou schopní dát do menu ani základní nastavení! *10* -
-
Já nesnáším když do her takové nesmysly vůbec cpou. To už mi hlava nebere kolik berliček a informací během hraní člověk dostane jen proto aby náhodou neumřel...
-
-
The Last of Us nabídne možnost vypnout mnoho prvků hry, např. Listen Mode (nalezení hlasitých nepřátel...
Pokud máš možnost to vypnout, tak nevidím problém. Mít na výběr je podstatný, tak nebreč. Jsou tací, co to třeba uvítají. -
-
Problém je, pokud jsou podobný berličky integrální součástí hratelnosti a možnost jejich vypnutí je tam připláclá na poslední chvíli. Hra pak bez toho leckdy pořádně nefunguje...
-
No nevím. Průměrná obtížnost současnejch her je vyloženě směšná i když si hrají jak moc jsou těžké (např. Tomb Raider), a prostě už jsem alergickej na tyhle nesmysly.
To už si můžu rovnou pustit walkthrough video a vyjde mi to úplně stejně...
Ale souhlasím s tebou (i když zklamu tě, vůbec nebrečím), že pokud je alespoň ta možnost volby, tak jedině dobře.
-
-
-
-
TEAM FORTRESS 2 (Honest Game Trailers)
https://www.youtube.com/watch?v=NltVN-_dzSA -
Video: Možnosti přizpůsobení (ženské) postavy ve hře Far Cry 5.
takže přizpusobení absolutně žádné. Jen ji mužete obléct tunu hadrů -
Cliff Bleszinski (Epic Games): Z X360 ještě nebylo vymáčknuto maximum.
Každej to vždy slibuje/tvrdí a pak přijdou s tím že ne ...ale logicky maximum nevytáhnou protože kdyby jo tak by se to sekalo... -
-
Cliff asi ještě neviděl Battlefield 3...
-
-
NFS se "překvapivě" moc netleskalo. *1*
-
Steam klíče z Make War Not Love
Endless Legend - Echoes of Auriga Add-on
ACKCR-AX7FW-V34DY
Dawn of War II Retribution - Ultramarines DLC
8V2L2-9BQPX-8EQE0
Company of Heroes 2 - Southern Fronts DLC
4NPRA-5VDY6-3ZLZD -
-
Díky za CoH 2
-
-
This is REALLY EvE (Něco pro pobavení)
https://www.youtube.com/watch?v=LmS9vcVNr5A -
-
Typicky MMO :D
-
-
Dejte si Bacha
http://www.ceskatelevize.cz/ct24/domaci/297135-souteze-ve-videohrach-se-blizi-sportu-olympijskemu-spise-ne/ -
-
Jsem si říkal bacha naco? a ono to bylo... poněkud jinak. *15*
Já už myslel že si musíme dát bacha na to že hry budou olympádě... -
"Videohry mohou být vizuálně přitažlivé pro široký okruh diváků, a měly by se proto stát součástí olympijských her, myslí si tvůrce hry World of Warcraft Rob Pardo. "
To bude krása, rovnou mohou dát slavné boje v kleci. Ty jsou taky vizuálně přitažlivé. -
-
Striptýz taky
-
-