Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Horst_Fuchs

Flappy bird

http://www.androidmarket.cz/ruzne/kdo-je-tvurcem-hry-flappy-bird-pozadi-nejpovedenejsiho-viralu-za-posledni-dobu/

A tohle vydělá 50 tisíc za den. To je docela smutný. *7*
    Grafika jak z NESu, hratelnost asi jak u těch horších her z Atari 2600 a za to někdo platí? Chtělo by to blicího smajlíka.
    • Pilgrim66
      A kde je ten problem? Lidi to bavi, tak to kupujou. Ne vsem zalezi jen na supermoderni grafice apod. Kdyz ses tak chytrej tak udelej neco podobnyho a ja ti to taky budu prat.

Nikdy nepochopim co je to za vlastnost cmuchat ostatnim lidem do toho za co utracej svoje vlastni penize.
    • posila
      Vydavat hry pro mobily je tak trochu jako kupovat si listek do loterie ... proste nekdo vpodstate nahodny obcas vyhraje jackpot.
    • ucho
      ta hra je zdarma... vydělává na reklamě, protože to lidi hrají (zřejmě je to baví).
    • Jack1947
      *11*
  • MickeyMutant

EA pracuje na nové streamovací službě.

Loot Box Live Gold
  • Hanzales
    SIM spam: DCS Fan movie: https://youtu.be/LziVZAB5ChU
    Jsem tak zabrouzdal na jedno povedené.
    Podobné mně tehdy do toho zatáhlo a to to nemělo zdarmačást :)
    • 0011
      pěkný, DSC znám, ale já mám radši víc arkádový věci, nedoporučil bys něco, co se podobá T.C. HawX? Věci jako Sturmovik jsou fajn, ale já si chci spíš zablbnout ve vzduchu než jako třeba v MFS X bojovat s podlě mě až přehnaným větrem
    • drasta
      DCS vypada proste skvele! Uz nejakou dobu me laka ale ja se zatim nenaucil poradne litat ani BF109 v IL2 BoS... jsem na to uceni lenoch :(
      • Hanzales
        Ja si taky ty přístroje asi nechávám na důchod :) Dříve jsem zahřezal víc, nahodil ručně A10 a pak s ní přistál pomoci ILS v úplné tmě a mlze (to byla radost), ale pak jsem na to 2-3 roky nešáhl a teď si dávám maximálně tak FC3 v custom mapách (jinak bych asi taky neměl moc šanci).
        Počkej na nějaký bundle s Nevadou, ten Caucasus https://forums.eagle.ru/showthread.php?t=170914 taky dočká notných změn a i s tím nejlevnějším hotasem paráda. Na vyblbnutí ve vzduchu proti pár protivníkům v nějakém tom "half-simulated" aeroplánu netřeba znát mnoho a čudle taky mačkáš pak 4 a kříz a sem tam nějaký chaff a flare :)
  • EA si nárokuje právo na grafické plameny nad písmeny, číslicemi a symboly. Z tohoto důvodu došlo u úspěšného...

Americke patentove pravo je v tomhle nekdy opravdu hodne na hlavu...
    • Já teda nikde nevidím, že se jedná o patent...
      • No sice to na veci nic nemeni ale mas pravdu... jako bych nic nenapsal :D
        • Je to ten samý případ, jako bylo Scrolls a Bethesda. Takže samozřejmě taky dost mimoňský proces :)
  • God-of-War

Sony na akci PlayStation Experience "prokecla", že Sony Santa Monica pracuje na novém God of War.

Nejspíš to prej bude restart série s novým hrdinou.
  • MidnighT91

Microsoft zřejmě chystá sdílení obsahu mezi Windows 8, Windows Phone 8 a novou generací konzole...

Ve windows 8 bych chtěl vidět funkční emulátor x360 her, to by bylo boží ...
    • Leonidasss
      A ještě lepší by to bylo i s emulátorem PS3 her.
      • Ellendway
        Emulátor na PS3 už dávno je, stačí umět hledat.
        • Leonidasss
          Můžeš to něčím doložit ?
          • Ringwraith
            Nemůže, protože to není pravda.
            • Ringwraith
              Asi jo no. PCSX2 je už velmi dobře použitelnej.
            • Anime Dragon Age: Dawn of the Seeker vyjde na jaře tohoto roku.

Nejspíše myslel PS2 emulator.
  • Evolve Big Alpha - kód pro PC

Tak jsem se na to těšil, a oni to dají na víkend, během kterého se nedostanu ke kompu *9* tak snad to využije někdo z vás.

5AXI7-HGLBY-6ZM5D
    • Diky, ja to zkusim.
  • ucho

Baldur's Gate: Enhanced Edition

Na GOGu dnes vyšla vylepšená verze Baldurs Gate a to zcela zdarma (tedy pokud vlastníte původní hru) *3* *1*
    • Na apríl je trochu brzy (pozdě), ne?
      • ucho
        http://www.gog.com/news/enhance_the_gameplay_in_your_edition_of_baldurs_gate_from_gogcom
        • Thorleif_cz
          Tak zrovna na tomhle není nic, ale absolutně nic novýho... Rozhodně to nevyšlo na GOGu, protože gog nemá v žádným z těch modů, co jsou tu mimochodem už léta, pokud vím prsty.

Podobnej návod si můžeš přečíst na sigilu, či na všech možnejch fanpage infinity her...
          • ucho
            ano, pane chytrej. samozřejmě je to nadsázka, což ti mohlo dojít díky těm smajlíkům...
        • Aha, tak to jdu hned vyzkoušet, doufám že to funguje i na non-gog verze *14*
  • Hidden

Podle inženýra z Cryteku je snazší vyvýjet hry pro PlayStation 5 než pro Xbox Series X.

Blskovka ze dneska 18:00, opravit! ;)

• SalemCZ

Pšš ani nemáš ban

• Hidden

Take proc bych mel mit. Jen jsem neutralne upozornil na mensi chybku v textu a redakce neni z tech, ktere banuji uzivatele pro nejake zamaskovani chyb nebo mazou prispevky, pokud souvisi s danym tematem diskuse a jsou v ramci slusneho chovani.

Cimz jsem timto textem efektne vybocil ze zminovaneho kontextu diskuse a tedy je tento prispevek hodny smazani, pokud bude uznano za vhodne (nemam s tim problem). ;)

• SalemCZ

Já minule neutrálně upozornil na menší chybu že v bleskovce nejsou potřebný informace a dostal jsem ho.

• Keyz

Pillars of Eternity Has Gone Gold!

https://eternity.obsidian.net/news/pillars-of-eternity-has-gone-gold

Zbývá jen počkat na 26.3
    • ja ted začal hrad mount and blade warband a myslím že na dlouhou dobu mne jina hra nebude zajimat
    • ja len cakam kazdym dnom na mail, (som backer) aby som mohol zacat sosat(z gogu - no drm)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit