-
GTA V Voice actors
Dotaz.. ví se už o nějakejch zajímavejch jménech, který budou mezi voice actors v GTA V? Počítám, že když se v předchozích dílech dosud objevili třeba Sam L. Jackson, Ray Liotta, Burt Raynolds, Kyle MacLachlan nebo Karel Roden, tak by v pětce mohl bejt taky někdo zajímavej. Nikde jsem zatim bohužel nic nenašel.. -
-
já mám nejradši Jennu Jameson...
-
-
:))))))
-
-
Ja jak Rodena nemusim tak ve ctyrce GTA byl fakt vybornej! On proste ty sileny rusaky umi :D
-
-
Známý analytik a prořízlá huba Michael Pachter si nemyslí, že cena konzole Wii U přeleze hranici...
To by dokázalo předpovědět i malé dítě poněvadž= když X-BOX a PS3 stojí pod 7000,- tak když je tachnicky WiiU na stejné nebo podobné úrovni, tak zákonitě numůže přesáhnout hladinu těch 7000 tisíc... Ten Pachter už neví co by plácnul, jeho dráha analytika se blíží konci... *6* -
-
cena zařízení není dána náklady na technologii ale jeho hodnotou *3*
-
-
Song, který nahrál Ice-T s jeho skupinou pro Gears of War 3 mód Horde 2.0 vyjde 2. srpna.
Každopádně WiiU podle mě nemá vyšší hodnotu než PS3 nebo X-Box 360. A jelikož bude Nintendo chtít zaujmout co nejvíce konzumentů (HC i Casual hráčů) tak ta cena už ze zásady nemůže překročit těch 7000,-. Můj názor *5*. -
-
A z čeho tu "hodnotu" kalkuluješ?
Výkon snad zákonitě MUSÍ mít přinejmenším stejnej, +tabletovej ovladač, nejspíš pohybovej, a kdoví jaký vychytávky.
Proč by proboha mělo mít menší hodnotu?? -
-
X-BOX s kinectem taky nestojí v jednom baliku více jak 400 dollarů...
-
-
-
-
-
Spekulace: Designer Chris Avellone naznačuje, že se k nám blíží novinka týkající se herní série Fallout.
najlepsia sprava posledneho roka *14* -
-
Ale co by to mohlo být? Další díl tak brzy?
-
-
Co by to bylo? Prohlásil to Avellone, tudíž vazba na Obsidian zřejmá, tudíž něco jako New Vegas, alespoň je to dost pravděpodobné.
-
Kez by byl dalsi dil podle puvodniho lore a ne ta bethesdi verze. *9*
-
-
A v čem se to vlastně liší? Není to někde v češtině rozebrané? Já bohužel ty původní díly nehrál. Zkoušel jsem to po letech, ale bez nostalgie už aspoň ten první díl je pro mě nehratelný.
-
-
No já bez jakékoliv nostalgie zahrál oba díly poprvé poměrně nedávno a musím říct, že jsem se u nich i na dnešní poměry bavil královsky.
-
-
Mno Fallout 4 rozhodne neni spatna hra, ale urcite to je spatny Fallout. Jinak samozrejme v tomhle mate oba pravdu, ovladani starych Gothicu a Falloutu neni uplne uzasne, ale zase ty hry nabizi uplne jinou kvalitu a zazitek, pokud to ovladani a grafiku hrac prekousne.
-
V pohodě. Například zrovna ten inventář je v prvních Falloutech opravdu naprosto příšerný. Já například jedničku poprvé začal právě před pár lety, u prvního souboje mi v boji padl společník Ian, souboj jsem dokončil, zasevoval jsem a čekám, až Ian zase ožije (Skyrim syndrom). A ono nic. Navíc po naloadování zmizela jeho mrtvola s většinou mých věcí. No zklamán jsem šel radši zkusit dvojku (a dohrál a skvěle se bavil). Před pár měsíci jsem zfoukl konečně jedničku a znova i dvojku. No myslím si, že dvojka je o dost lepší hra (jednička je na "velké RPG" příliš krátká a spousta věcí se tam vůbec nevyužije, navíc je víc lineární a vážná). Ale dodnes mají zábavné souboje.. a ty rozhovory. Často opravdu humor utržený ze řetězu a nadsázka dovedená ad absurdum (hlavně ve dvojce). Za to si myslím ty hry stojí zahrát i dneska.
PS: Nevybavuji si, že by byl inventář nějak omezený, co do počtu položek. Pokud má člověk sílu standardně 5-6, tak toho unese pro začátek hry dostatečně, když tak to přehází společníkům. -
Jo, moc daleko jsem nedošel, nebavilo mě to. Mám tomu rozumět tak, že během hry se inventář zvětší a unesu víc než 6 položek?
EDIT: A mimochodem netvrdím, že nové Fallouty jsou dokonalé. Ale přiznám se, že mě baví víc. Včetně čtyřky. A samozřejmě uznávám všechny zásluhy starých Falloutů, ve své době to určitě byly špičkové hry, ale doba se posunula a ta propast už pro někoho prostě může být moc široká. -
Myslim ze lepsi nez system rozhovoru ve F4, kde vsechny odpovedi znamenaji to same?
btw jaky je problem s "velikosti inventare"? Ze tys to hral 5 minut.
Nebo ty "nelogicnosti"? Jako ze F4 od bethesdy je logicky? Father umira na nemoc kterou "neumime lecit" a Kellog zije 150 let a vypada porad stejne? -
Já vůbec ne. Iritovala mě velikost inventáře (jde na výpravu důležitou pro všechny obyvatele vaultu 13 a nedostane ani batoh?), že se občas nejde vracet v důležitých rozhovorech a NPC se šprajcne na jedné fázi, kterou neustále opakuje, ačkoliv o chvíli předtím se ho člověk mohl zeptat na tunu věcí. A získání člena týmu hned v Sandy Shore taky působilo dost divně - vlastně jsem k němu jako úplně cizí člověk přišel a zeptal se ho, jestli náhodou nepůjde se mnou. A on na to jasně, jdu s tebou, kam se ti zamane, ačkoliv jsem ještě před chvíli říkal, jak je to tu můj nový domov a lidem tady jsou mé schopnosti užitečné.
-
-
-
Zbožný přání, já vím, ale kdyby na tom makal Obsidian, tak se asi štěstím rozskočím *14* *1*
-
-
Pokiaľ viem Avellone nie je v Obsidiane už od minulého roka a podľa tohto rozhovoru sa asi nerozišli v najlepšom...
-
-
-
-
-
John Carmack: Doom 3: BFG Edition by se skvěle hodilo na WiiU a PSV, ale chybí dostatečný zájem.
Na ps vitu vyjde za par dni killzone, takze na tvuj doom ti kazdej hazi bobek ... -
-
John Carmack: Doom 3: BFG Edition by se skvěle hodilo na WiiU a PSV, ale chybí dostatečný zájem.
Mluv za sebe. Já bych radši BFG Edici Dooma, kde dostanu kultovní jedničku, dvojku a návdavkem vůbec ne špatnou a atmosferickou trojku, než jeden Killzone. -
-
Ne kazdej potrebuje hrat porad dokola hry, ktery uz hral kdysi na pc a ted by je mel hrat znova na vite. Radej si zahraju novou hru - killzone. Mluvim za sebe.
-
-
Tak nemáš psát, že mu na to každej hází bobek, když to není pravda *3*
-
-
Urcite je skupina hracu, ktery bude bavit hrat uz jednou vydany hry na novych hernich zarizenich. Myslim si ale, ze vetsi cast hracu ma zajem o novy tituly - nemam to podlezeny zadnou dukladnou studii nebo vyzkumem. Proste si myslim, ze hrat cely zivot porad dokola stejny hry nebude uplne vsechny bavit. Ostatne to, ze tvurce nejake hry misto novyho projektu uvazuje jen o portovani svyho staryho titulu na novy zarizeni, je taky docela zvlastni. Asi uz dosly napady, tak je ptreba dojit prachy porad dokola z kdysi dobre hry.
-
Tak jedna radioaktivní surikata se v rámci odchylky nepočítá.
-
-
-
-
-
Kingdom Come: Deliverance | Exkluzviní pokec s vývojáři
https://www.youtube.com/watch?v=XxD_hqenDtI -
Asi tušim téma na příští fight club :)
-
Middle-earth: Shadow of Mordor Game of the Year Edition
jen za 5 eur
https://www.bundlestars.com/en/bundle/middle-earth-shadow-of-mordor-bundle -
-
Děkuji.
-
-
V únoru příštího roku vyjde nová verze příkazové růžice do hry Battlefield 3.
Áááááá, až v únoru, to je teda docela za dlouho. *10* *10* -
Parádní sleva!
Všechny GTA 1 až 4+Episodes from Liberty City + San Andreas + Vice City za €9.99 http://t.co/3pRr7Pd4 -
-
Sice tam vidim 14 euro, ale to nevadi. Akorat ta sleva se tyka opravdu jen GTA 3, Vice City, SA, 4 a Liberty City. GTA 1 a 2 jsou davno zdarma.
-
pěkná sleva, i když každý správný fanda GTA už všechny díly dávno má :D
-
-
Battlefield 1 Official Single Player Trailer
https://www.youtube.com/watch?v=C-vAxVh8ins -
-
Žena, černoch...A ten Brit bude stopro homosexuál. *1*
-
První světová alá Michael Bay *1*
-