Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Cosi

Indiegala a Codemasters

http://www.indiegala.com/

Za 6 dolarů: Overlord 1 + 2, Operation Flashpoin: Dragon Rising a Red River, Damnation, Clive Barker's: Jericho
  • .

Už tu dlouho nebyla žádná zpráva o Skyrimu, to abych to napravil *2* Takhle to mělo vypadat, pánové s Bethesdy.
    http://www.youtube.com/watch?v=5be28k42nUM&feature=related
    Nádhera a jestliže tohle ubastlí jednotlivec, co potom herní studio... To si za licenci účtujou v Cryteku safra tolik, že to nikdo nekoupí? Zrovna Gamebryo, a je mi jedno jestli se teď jmenuje jinak, už mělo bejt dávno fuč. Ne, že by byl Skyrim nějak ošklivej, ale kostnatej je řádně. Když už nic jinýho, tak by konečně přibyl počet polygonů, kterej konkrétně ve Skyrimu není bůh ví jak závratnej, umí to narozdíl od Gamebrya normálně stínovat, ne vyvažovat kvalitu za dohlednost, a má to nějakou normálnější fyziku. Nevím, jak by to bylo s modama na pouze licencovaným enginu, ale jinak... Víc toho na Cryenginu, než jen Crysis a dle dosavadní prezentace scriptfestu s názvem Sniper 2 *7*
    • Ja myslim ,ze odpoved je na dosah ruky - soucasna generace konzoli.Dokud neprijde dalsi generace,tak se neceho podobneho ve hrach jen tak nedockame.
      Protoze soucasne konzole tohle nezvladnou a delat se s tim extra pro pc se chce jen malokteremu studiu/vydavateli.
      • Cry engine 3 je multiplatformní. Přidáš hustotu a dohlednost trávy, pár textur jak se to dělá, trochu to pošuchráš a máš to. Běžná PC verze multiplatformních her *15*
      • Zítřejší vánoční Fight Club začne po třetí hodině a stylově přivítáme jednoho dlouho...

Jestli ten problém není spíš na straně PCčkářů - moc pirátění - málo kupování, viz prodeje skyrimu na pc vs konzole.
        • Prodeje Skyrimu v evrope na PC i jednotlive konzole je srovnatelny. V americe se obecne na PC moc nehraje.
    • Neni to nahodou kousek mapy z Cryengine 3 SDK? Vypada to temer stejne.
    • christianus
      ArcheAge poběží na Cryengine 3
  • Lukyz

Kalibrace monitoru

Poslední dobou se tady hlavně kvůli třetímu Zaklínači řeší barvy, SweetFX apod.

Znáte někdo způsob jak co nejlépe nastavit parametry monitoru? Ideálně česky, jelikož z těch v Aj moc chytrej nejsem *1*
  • Morraw

Division

Zatím u mě převládají spíše rozporuplné pocity a nevyužitý potenciál. Kulisy samotného města jsou skvělé, ale samotná herní náplň a mechaniky už zase tak ne. Takový mišmaš na pomezí single/online střílečky a MMO tu vůbec nesedí.
    Singlu chybí PvE část, která by byla pro hráče společná a instancovaly by se pouze některé části (viz SWToR). Jako běhat tam sám by mě nebavilo. Single jedině co-op.
    Čas jsem tak trávil jen v DarkZone (PvP). Zdaleka nejzábavnější část hry, jen se bojím aby to nebylo po chvíli jednotvárné. Zatím je to totiž dost černobílé. Buď jste rogue nebo nejste. Žádné očividné výhody to neskýtá. Je celkem škoda, že právě díky klasickému MMO tady jako osamocený vlk dlouho nepřežijete. Snad tam budou nějaké zajímavé eventy, které donutí hráče spolupracovat nebo naopak.
    Největší problém mám se samotnou taktickou částí hry neboť s tím si série Tom Clancy každý spojuje. Nedá se skrčit a plížit. Chybí jakási forma stealthu. Nedá se střílet přes všechna mířidla zbraní, ale jen ty vybraná. Samotný pocit ze střelby mi příjde takový divný a jak řekl kolega, je to spíše takový spray'n'pray. Působí to na mě napůl takticky a napůl jako mindless shooter. To co funguje v Borderlands nebo v nejpodobnějším Defiance, tady prostě nepatří.
    Momentálně mi příjde mnohem zábavnější střílení v MGSO. A na to, že se hra odehrává po katastrofě, tak to ani moc herně jako survival nepůsobí.
    Vzhledem k tomu, že se hra chová více jako MMO, tak lze očekávat, že launch nebude ideální a spousta prvků a úprav přijde do hry až postupem času.
    • Musím souhlasit, prvotní pocit z prostředí je výborný, ale vlastně jsou přístupné jen ulice + průchody a byty jen pro vedlejší mise, žádné velké překvapení nebo průzkum tam není. Grafika je pěkná, ale textury jsou tedy hrozné. Zničitelnost prostředí je hodně omezená a spíše jen na efekt. První pocit z střelby vynikající, ale tohle nadšení vyprší. Budování základy a na tom závislé perky pěkné, množství vybavení pozitivní. Dark zone - zábavné, ale myslím že ne nadlouho. Později se nikdo nechce stát lovnou zvěří. Ovládaní je neuvěřitelně chaotické jen upravené z konzole (ovladače)

neobjednávám, počkám jak dopadne plná verze
      • Kravicka
        Textury jsou zcela normalni to tam nesmis mit jebnuto Sharpen na 0%.
        • ehm, hrál jsem na max - 1440p a pěkné textury vypadají podle mě jinak
          • Draken69CZ
            A ve které hře jsou podle tebe pěkné ať mám nějaké srovnání.
    • kennyB
      Nevím, ale ve hře, která se chová jako MMO moc stealthu nebude. Byl vůbec v nějaké takové??? Jako stealth ale může sloužit schovávání se + použití tlumiče.
  • Který z podtitulů vyberete pro Dark Souls II?

Zadnej... :(
    • Taky žádný, zejména protože "You must log in to see this page." xD
      • TRANCSEND DEATH
        INTO THE BEYOND
        GO BEYOND DEATH
        SURVIVE DEATH
        SACRIFICE EVERYTHING

Proste slabota... nemuzu si pomoct ale cekal bych ze vylezou s necim mnohem drsnejsim...
        • Malleth
          Hráči vymysleli lepší, například:
          "Imminent Sorrow"
          "Prepare to cry"
          "No respawn edition"
          "Better than The Elder Scrolls"
          "This time, no archers in Anor Londo"

Krom toho Transcend maj napsaný blbě
          • michelangelo
            To "Transcend" me taky trklo. Kazdopadne nazvy, co jsou na vyber, jsou v podstate to samy jinymi slovy formulovany, nehlede na to, ze zni dost prvoplanovite. Za me Dark Souls 2, a kdyz z toho vyleze blbina, tak at klidne pridaji i nejaky ze zminenych privlastku.
          • No respawn edition bych si radši nekupoval, a když už, tak alespoň 50x :D
        • Haha, kdyby to bylo ještě víc cheesy, tak bych asi ztratil důvěru v nápaditost From. :D
          • Prijde mi jako by ty nazvy vymyslely holky z marketingu na porade pred pauzou na obed :(
  • Ad Oculus

http://i.imgur.com/nOY2cAZ.gif
  • Modder Gionight vydal vlastní ENB Series do The Elder Scrolls V: Skyrim. Pokud Vás zaujme vylepšená...

Link nefunguje ...
  • Stahujte češtinu pro Wasteland 2. (thx VaZqeZ_EU)

dik Vazquez, to bude prve, co dnes doma urobim *3*
    • test
    • VaZqeZ_EU
      Než začneš hrát, tak nezapomeň na dvě věci.
      Patchwork Mod (Free Camera Mod + Free Combat Camera Mod) což je o hodně volnější pohyb kamer.
      http://www.nexusmods.com/wasteland2/mods/49/?
      Portrait Megapack (Obrovský výběr portrétů) což je moje obří (700) kompilace portrétů.
      http://www.nexusmods.com/wasteland2/mods/36/?
      • portrait megapack mam, a ta kamera mi velky problem nerobila, ale mrknem sa na to :)
  • Vyšel cinematic trailer na datadistk SWTOR: Knights of Eternal throne

https://www.youtube.com/watch?v=LbpDxrew4A0
  • Cosi

Ke hraní Atar Wars: The Old Republic nebudete muset mít účet na Origin ani instalovat EA klienta.

Ještě že ne Atari Wars

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit