-
Fable Anniversary
Tak přeci jen se dočkáme Fable Anniversary i na PC *14*
http://www.youtube.com/watch?v=HyEFPhXa05c
PS: Cenu a datum prozatím tají... -
-
Video: První uniklé gameplay záběry z beta verze Battlefield Hardline.
Anoooooooooooooooooooooooooooooooooooooo *14* *14*
-
-
Zavzpomínejte si na 8-bitové RPGčka s Google Maps. Pravý horní roh - Výprava. (thx Tomáš Duda)
i StreetView je 8bitové. LOL! -
Včera oznámený GRID 2 nenabídne kokpitovou kameru. Vývojáři tvrdí, že ji používá pouze 5%...
vývojáři jsou absolutně mimo... asi se ptali hráčů CoD a podobných... -
-
osobně vždy jezdim z pohledu kapoty, tedy z prvního. Pohled zpoza auta mi nevyhovuje z již zmíněných důvodů.
-
Včera oznámený GRID 2 nenabídne kokpitovou kameru. Vývojáři tvrdí, že ji používá pouze 5%...
No tak to nevim 90% lidi co znam tak jezdi na kapote. A to jak treba ve forze tak v dirtech protoze z interieru nic nevidis + kdyz jedes do zatacky tak mas reflex se do ni divat a z kokpitu vydis prd -
tak ono je to jasný, je to těžší na naučení z kabiny, protože ten výhled je prostě omezenej (a narozdíl od normálního auta se tam prostě hůř učej ty vzdálenosti) - easy riders prostě sednou a jedou s tím jak s angličákem :)
-
-
Většina lidí tak hraje. Nahrazuje to nemožnost mít plný rozhled a citít, jak se auto hýbe. Kokpit sice vypadá hezky, ale je to dost slabá náhražka. Osobně,pokud náhodou chci mít pocit rychlosti za cenu toho, že nevím, co se s autem děje, tak si dávám pohled z kapoty.
-
-
Tak co se s autem děje se dá poznat celkem snadno, stačí trocha cviku. S volantem s FF to platí dvojnásob. Naopak pak bude velmi těžké se vrátit ke kameře za autem (dost blbě se pozná úhel smyku).
Pravdou ale je, že většina hráčů (sváteční hráči) to budou hrát s pohledem za autem, případně z nárazníku... To číslo tedy dost možná odpovídá realitě :-( -
-
Blbě se pozná úhel smyku? Zdá se ti snad těžší to vypozorovat, když vidíš jak auto, tak silnici než když vidíš jen tu silnici? A samozřejmě, všichni co hrají z třetí osoby, ne z kokpitu, tak ti jsou "sváteční hráči" a všichni hrající z nesmyslného kokpitu jsou profesionální ultra super řidiči, kteří podle sklonu slunečních paprsků poznají jak jim pro/podkluzují, podle bzučení okololetících včel zjišťují stav karoserie a komunikují se sokolem letícím nad tratí, aby věděli, co se vlastně děje vedle/za jejich auty.
-
-
No jo, kamera "zezadu" se nedrží uh....střední osy auta. V těch inteligentnějších závodních hrách se kouká cca mezi místo, kam míří trajektorie auta a místo, kam míří samo auto. To by mohl být pro vnitřní jezdce problém.
Nicméně...podle těch reakcí fanoušků to tam nakonec stejně nacpou, i když třeba jen nějaký základní interiér. -
podle mě je kamera z kokpitu / z hauptny fixní, kdežto při koukání na auto se vozidlo zatáčí víc, než kamera? nebo ne? přijde mi, že u většiny her to tak je...
-
-
-
-
-
-
Zimní slevy na Steamu a Steam spadl:-D Jako každý rok. Bez toho by to nebyly ty pravé Vévéce.
-
-
Praise Lord Gaben !
-
něco si přej, padá Steam.
Ale stejně nechápu ten nával. Vždyť ty slevy jsou pořád na ty samé věci pořád dokola. Tak kdo to kurnik furt kupuje? -
-
No DS II za 15 euro je lákavá podle mě.
-
-
-
Letos drží steam jak přibytej.
-
-
Příběh Assassin's Creed Odyssey se inspiruje řeckou tragédií. Nabídne opravdu obtížná emocionální rozhodnutí, z nichž žádné nebude špatné.
Nechci jim do toho kecat, ale kdyby se chtěli vážně inspirovat řeckou tragédií, tak by naopak mělo být každé rozhodnutí špatné (a vést ke stejnému nezvratnému výsledku) :)
-
Disney přiznává, že neumělo dělat dobré hry, prý je spokojené s prací, kterou odvádí EA.
Ale Lucas uměl tak jste to mohly nechat jim a nedát to jenom EA
-
-
Tak Lucas neuměl už delší dobu neuměl. Za posledních deset let své existence snad udělali jenom Star Wars The Force Unleashed 1 a 2. Kvalita těch her se rovnala kvalitě EA her.
-
-
Alespoň je dokázal vidat, když nepočítám 1313, ale EA už stihlo vidat dvě hry za tu dobu a dvě zrušit, nebo kolik už.
Edit: zapoměl jsem že vlastně EA udělalo ještě jednu mobilní hru a jednu mobilní hru(Galaxy of Heroes) kterou už stihly zrušit (Rivals)
-
-
Nedalo mi to, alespoň jednou si také nezahrát na češtinářku. Není to výtka, ale pouka ;)
Alespoň je dokázal vydat, když nepočítám 1313. EA stihlo za tu dobu vydat 2 hry a 2 zrušit, nebo kolik.
Edit: Zapomněl jsem, že EA udělalo vlastně ještě jednu mobilní hru (Galaxy of Heroes) a jinou mobilní hru už stilhi zrušit (Rivals).
[Vídat´´´´´´´=jednou za čas někoho vidět] [Zapomíná, ale Zapomněl. MNĚ napsala češtinářka na tabuli, podtrhla a práskla do toho. Do dnes jsem to nezapomněl ;o) ] [Oni stihli - kluci, případně kluci a holky] [Ony stihly - jen holky]
-
-
to jsem fakt napsal, jsem d3bil :D
-
-
Nejsi, pocitam jsi jen mladsi, jen se uc. Dobry cestin z tebe udelat vyborny mluvci ;)
Me se taky obcas podari neco zmotat :)
-
-
-
-
-
-
-
Cannon Fodder 3
Steam key, kdyby mel nekdo zajem: 42TVJ-70WHZ-X7RDJ
treba budete rychlejsi nez Draken :D -
-
dik :P
-
-
když W změníme za K a přeházíme písmena, vyjde nám Draken... Náhoda? Nemyslím... *1*
-
-
nene, to on by psal pod svym uctem, rad tim tady lidi popichuje :)
-
-
Už aby skončil hokej a já se mohl naplno věnovat sběru *3*
-
-
-
-
-
Uhodni!:)
Docela zajímavé téma, tak přidávám pro změnu svůj screenshoot:
https://postimg.org/image/6czfgfdxl/ -
-
Call of Duty: Infinite Warfare ?
-
-
Ano, žel bohu asi příliš lehké:)
-
Pak mě to taky napadlo a hle asi ses trefil noo *3*
-
jasně že jo, však nechal ID té hry v názvu screenshotu, amatér... :D
-
-
To měla být nápověda. Nic víc:)
-
-
asi ti uniká význam slova "nápověda".
-
-
nemám pocit, že bych někdy dokázal, že mi uniká víc věcí, ale budiž, klidně si to mysli. já si zase myslím, že jsi skoro všem lidem tady pro smích a jsi takový zdejší mamlas, co dost věcí nechápe.
každopádně je hezké, že jsi takový fanda Horácia a jeho řešení zapeklitých případů ;)
pohádka o tom, jak jsi to tam nechal schválně, kdyby to někdo nevěděl, je sice hezká, ale postrádá veškerou logiku a smysl se snažit něco hádat, protože to je prakticky to samé, jako kdybys nechal u toho obrázku rovnou název hry. ale jo, okecávej si to, jak chceš, je to tvůj boj *5* -
Ne, neuniká. Ale Tobě Ucho uniká více věcí, jak jsi už několikrát dokázal. ID tam bylo vložené schválně právě z důvodu, kdyby si někdo nevěděl rady. Nic víc, nic míň. To, že ty v tom zase hledáš kraviny, to už je tvůj problém. Buď jako Horacio. Nasaď si brýle a při západu slunce jdi řešit další zapeklitý případ.
-
-
-
-
-
Star citizen, Elite.Dangerous nějaká starši vesmírná hra (X-Rebirth, Freelancer).
-
-
Majitelé XCOM 2 vyjadřují na Twitteru svoji nespokojenost s tím, že hra nepodporuje ovladače.
Je pravda, že na ps3 se mi to hrálo na gamepadu líp než na klávesnici s myší ale to bylo spíš tak trochu otravnym interfacem u pc verze .