Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ronox
    Dying Light - oproti většině jsem docela mile překvapen. Běhání mě baví a hlavně konečně někdo dal logické levlení postavy. Běháš? Jdou ti XP do stromu s pohybem, mlátíš? Jdou ti XP do stromu s bojem. Hlavní postava se díky tomu z nuly stává doopravdy profíkem. Běhání z A do B mě taky kupodivu docela baví stejně jako upgrady a craftění zbraní. Atmosféru to má hodně rozporuplnou. Místy to je super (chodby v tunelech, škola, noční mise), ale někdy to je zase takový meh. Úplně to samé je s postavama. Některé jsou docela fajn a jiné zase nudné. Zatím mě to ale baví a to rozhodně víc než oba Dead Islandy, protože ty jsem vydržel hrát pár hodin, ale tohle naopak zapínám často. Navíc některé sidequesty jsou docela silné. No uvidíme, jak to půjde dál.
    • Jack1947
      Dead island byla hra u které jsem strávil bezmála 30hodin a možná i více, která mne bavila i přestože to bylo přiblblé konzoloidní že zbraně nevydržely nic moc a hráli jste za tágo ještě navíc přeražené...

Tady už nemám ani sílu se nad nečím rozčilovat, sleduju ubývajicí procenta a zábavné části střídají otravnější. Zbraně opět moc nevydrží ale to že hrajete za pomaleého chudáka co se máchnutím unavuje na atmosféře a auternticitě zas tak moc nepřidá. Ty emoce co se vám snaží vnutit taky úsměvné.

Je to trochu na způsob Far cry 4, zábava se střídá s propady zoufalství, je hezké že zkušenosti se sbírají za běhu. Že v noci jsou dvojnásobné... Jsem rád že to někoho baví a o to víc že je ochoten za takovou hru dát peníze. 28% lezení někam na střechu... uch uh. Příjde mi to trochu jako takové sadomaso které hráč prožívá každou chvíly, Dead island jsem měl rád a nečekal jsem že mi zabere (s přestávkou) hezkou 3ýtku hodin. Litoval jsem jen poslední části ale každá věc je kazoidní.
      • Erien
        A cože bylo na DI konzoloidního? Nebo v té tvojí pomatené hlavě, je každá hra, co vyšla i na konzole, konzoloidní *1*
        • Jack1947
          Inventář i to chování bavil jsem se i se spolužákem co se věnuje jen pc je nostalgik z dob dávno minulých.

To spíš vadilo jemu no, mně tam tolik konzolovostí nepřišlo ale třeba jsem je zas nepostřehnul no.
    • Keyz
      Problém je, že se blbě mlátí když se hasák rozpadne velice rychle.
      • Ronox
        Modrý a lepší zbraně už se tolik neničí. Taky je dobrý používat jen železný zbraně, protože metalic parts se válí všude a navíc je získáváš rozebíráním zbraní a oprava je levná záležitost a v pohodě to jde stihnout i během souboje. Hlavně pak tam máš perk, že "líp" využíváš zbraně a díky tomu se ti pomaleji ničí.
  • axell1990

Torchlight Free

Perfect world rozdává první tochlight zdarma a druhý se slevou 75%.

http://www.arcgames.com/en/games/
  • New Vegas

Na GMG je teď ve slušný slevě Fallout: New Vegas. Nemám s žádným Falloutem zkušenosti, stojí to za to? Trochu mi to připomíná Stalkera, kterého mám v oblibě. Jen mi to trochu kazí grafika, mohli byste mi doporučit případně nějaké dobré, grafické mody? Našel jsem jen zatím nějaký Desert, ohledně počasí...
    • Inquisitor
      Za ty prachy to stojí určitě, když tě to chytne, tak je to na dost hodin zábavy. Grafika by mohla být lepší, ale tu já osobně neřešil.
    • No nejlepsi jsou fallout 1,2. Ale jestli jsi to nikdy nehral a nemas v oblibe starsi hry, tak se do toho nejspis nedostanes. Kazdopadne NV je z tech novejsich nejlepsim dilem. Jak ti pise Veskoslav, tak na nexusmods, je obrovske mnozstvi modu ( a to jak grafickych tak i gameplay ).

Jestli ti vadi vyslovene jen grafika, tak si stahni textury ve vetsim rozliseni a pripadne nejaky enb preset. Ale dost bych ti doporucoval treba neoficialni patch a povolit LAA. Ono asi zjistis ze je tam dost modu, ktere gameplay treba nemeni, ale pridavaji tam spoustu obsahu (zbrani, zbroji, questu (a to opravdu kvalitnich)) a treba si k tomu neco pridas.
    • Veskoslav
      Mě bavil, bohužel mi na Win 8.1 ještě nepodařilo to rozchodit jinak na módy doporučuji toto: http://www.nexusmods.com/games/?
      • Keyz
        Je potřeba se držet klasického pravidla když jde o MS.

"Každý druhý Windows je dobrý".

XP - OK -> Vista špatný -> Win 7 OK -> Win 8/8.1 špatný. -> Win 10 vypadají opět OK.

Toho jsem se držet nikdy jsem neměl problém. Na 8.1 toho nejde celkem dost. Anebo je nutné to nějak extra řešit. A to nejsou pouze hodně staré hry.
        • Veskoslav
          To je Blbost. Win 8.1 jsou skvělé, nic proti. Fallout je jediná hra, která mi tam nejede. A rozjel jsem na tom všechno od Warcraft II až po Star Citizen bez jakýkoliv problémů. To je spíše debilita Bethesdy, že nejsou schopni vydat opravný patch. Jinak řekni mi, co ještě nejede na Win 8.1 to by mě dost zajímalo. Protože takový Tiberium Wars například jede a to přesto, že jsou problémy na Win 7 a člověk musí přenastavovat.
        • a co rada 3.11 / w95 / w98 / w2000?

prvni peklo, druhy predsali pekla, treti lepsi predsali, w2000 celkem pohoda, xp fajn
        • Vrook
          Na win10 jsem zvědavej. Právě jde o to, jestli MS nepřeskočili číslo 9, protože dopředu věděli, že jejich další windowsy budou sát. Čili aby neporušili to combo.. *15*
          • Keyz
            *15* Taky jsem si říkal, že to je narušení komba ale vypadá to, že se to ve vesmíru počítá jako 9 a tedy kombo a rovnováha sil je zachována. *3*
  • ringmancz

Humble Indie Bundle 11

4 hry mám ve wishlistu :)

Guacamelee! Gold Edition, Dust: An Elysian Tail, Giana Sisters: Twisted Dreams, Antichamber, Monaco: What's Yours is Mine, The Swapper

https://www.humblebundle.com/
    • ucho
      parádní bundle, jen teda všechny ty základní hry mám na GOGu, tak tentokrát si to asi nechám ujít :)
      • Uvidíme co přihodí....polovina už někde padla ...
  • Hrajte s Alim:
    Jeste ze sem byl od patku do nedele na biatlonu a tahle zhovadilost me tak totalne minula, co tak ctu tak to musela byt fakt sila. Nemam ani odvahu ani chut si to poustet
    • Thorar
      Jestli je ti méně než patnáct a čeští youtubeři jsou tví bozi, tak pak si to asi užiješ. Jinak nemá smysl se na to dívat, nulová informační hodnota pořadu, který má být o tom jak parta "kamarádů" hraje hry a "vtipkují" u toho.
    • Jestli chces zazit silnej pocit studu a trapnosti tak doporucuju. Jinak udelas lip kdyz to vubec poustet nebudes.
  • http://www.eurogamer.net/articles/2016-07-15-through-gritted-teeth-star-citizen-developer-gives-player-whopping-usd2500-refund

Tomu říkám brát se za svoje spotřebitelská práva! Že kolem toho CIG chodí jako kolem horký kaše, se vůbec nedivím.
    • Hlavně je ale smutné, že bejt to jiná firma (EA, Ubi apod.), tak se na netu z toho lidi pose*ou, budou vhrožovat, budou nas*ané petice apod. Je smutné, že tohlecto v klidu projde mezi hráči vcelku nepovšimnuto.
  • ringmancz
  • Ringwraith
    Hej, dneska vyšlo Blades of Time na PC.

Já ani nevěděl, že se to chystá.
  • Nečekaně dnes na STEAMu vyšel nový update pro Counter Strike: Source.

Tenhle update je dost povedenej. Spustil jsem hru a úplně se to hrálo jinak, byl sem vyjukanej, jak se to ty zbraně najednou chovaj :). I like it :).
    • Týká se to teda bety?
    • Urug
      Akorát bez nainstalovaného Steam BETA updatu nevalí vyhledávání serverů...

EDIT:
      Tak prej pokud se vám v server listu objeví:
      "Steam beta must be running to make use of find servers."
      Tak stačí restartovat Steam. (Nicméně instalace toho Beta updatu vyžaduje restart Steamu čili se to taky vyřeší)
      • Nečekaně dnes na STEAMu vyšel nový update pro Counter Strike: Source.

Tu betu nemám a nemám problém.
        • Jazz
          Já taky ne, tady někdo hrál cracknutou Steamworks hru, co ? *1*
          • Urug
            http://steamcommunity.com/id/urug/stats/CS:S

http://www.google.cz/search?sourceid=chrome&ie=UTF-8&q=Steam+beta+must+be+running+to+make+use+of+find+servers.
            • Urug
              A jo tagle, dost mozny no... sem myslel jakože mam crackly CSko.
            • Jazz
              Skvělý a co s tim jako ?
              Tohle mi vždycky dělalo když jsem pustil cracknutou Steam hru a pak chtěl jít hrát CS:S nebo cokoliv jinýho.. *7*
    • Jazz
      Zdá se mi to nebo 'OLD CSS IS BACK BYATCH' ?!
      • Datum vydání Soul Calibur V je naplánováno na první čtvrtletí příštího roku.

Nezdá, je to tak :D. A jak sledujeme reakce, ne všichni se radují. Tohle je mimochodem další důvod, proč Valve dělá CS:GO, kdyby implemetovaly i další změny, které ta hra obsáhne, komunita by to asi špatně nesla. Ale tenhle update je dobrej, opravdu tleskám.
    • jesusek
      Jeden se raduje a druhý by brečel...
  • Miserius
    Hacker Evolution na GMG zdarma...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit