Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ucho

Lars Doucet (vývojář Defender’s Quest) nabádá, ať raději dáte přednost nelegálnímu stažení hry před nákupem z G2A.

to by si měli přečíst všichni zdejší diskutující. škoda že to většina lidí nepochopí...
    • Meow
      Koho to vlastně vůbec zajímá, dokud bude na steamu nová hra za 60 euro a v té době na g2a už za třeba 40, tak radši g2a. Na steamu jsou slevy a stejně je většina věcí levnější aji tak na g2a. Navíc na g2a vyberu, že žiju mimo EU a je to bez daně. G2A forever :-D
      • Veskoslav
        Což je podle legislativy EU trestné a pokud by jsi za rok udělal více jak za 5 táců, tak i trestně stíhatelné:)
        • Meow
          Myslíš, že to nějak někdo kontroluje a zajímá ho, že jsem si koupil tady tak 20 her za rok bez daně? Se jen ptám, nevím. :-D
          • Veskoslav
            Tak já dávám daňové přiznání:) Ale tak je tam druhá možnost to roubovat na nákup Business a VAT for EU a sazba je taktéž 0%. A legislativa je dána ČR i EU ohledně placené daní v té "správné" zemi. Proto služby jako G2A čelí tomu, že se změní systém nákupu ohledně DPH. Žádný stát nerad přichází o své prachy na rozhazování *1*
            • Meow
              No, upřímně doufám, že se nic nezmění a G2A tu s námi bude ještě dlouho. :
    • stratego
      Však key4you jsou úplně stejní šmejdi, jen tam nemají tisíce prodávajících, ale řeší si ty zlodějiny sami.
    • Draken69CZ
      Njn chtěli obejít distributora a tak si udělali amatérskou prodejní bránu na webu, někdo jim to vybral a teď brečej, kdo chce víc nemá nic, ne že bych jim to přál, ale prostě je vidět že steam jen ty prachy nebere on toho i dost nabízí.
    • Jack1947
      Zloděj jako zloděj nebo co ? *7*
      • Vogon
        U jednoho ke ztrátě nedojde, zatímco u druhého platíš zlodějům.
        • Jack1947
          Přesně tak.
      • ucho
        řekl jsem přečíst, ne o tom jen hloupě žvanit, aniž bys o tom cokoli věděl... i když vlastně u tebe je to asi v pořádku. ale pořád doufám, že si tady na toho trotla jen hraješ...
        • Jack1947
          Já to nechápu... bohužel nejsem tak sečtělý a uvědomělý člověk jako ty - nemám za sebou 1titulů a bůhvíco tak sry to by ses musel snížit na úroven burana jako jsem já abys chápall co chápou lidi jako já.

Jen jsem se slušně zeptal, ani ne tak tebe ale i ostatních.
  • Tilwaen
    Zmizela mi možnost upravit svůj předchozí příspěvek, přestože jsem přihlášená, a nelze mi reagovat na cokoliv, takže nový příspěvek. Ad problémy v Opeře - nezáleží na tom, zda mám zapnutý Ad Block nebo ne, neplechu to dělá v obou případech.

Dál se mi u některých příspěvků špatně zobrazuje jejich formátování. Třeba u Lukyzova příspěvku mě nenapadá proč - v mém příspěvku jsem poslala stejný tag a zobrazil se korektně.

TLačítko Náhled mi nefunguje vůbec. A taky chci ty smajlíky, kterými se tu všichni chlubí >:(
  • Mad Max

Vim ze to sem asi nepatri ale tenhle film fakt doporucuju vsem :D
    • Poslyš, na tohle jsem se chtěl právě někoho zeptat. Je to k novému Maxovi asi trochu nefér, ale kdybys ho měl do nejmenších podrobností srovnat s druhým dílem, k čemu bys dospěl? Jde mi o to, jestli je to pořád ta dobrá na nic si hrající žánrová post-apo akčňárna, která nebude zbytečně rozvíjet nějakou vedlejší linku plochých sociálních vztahů mezi postavami. Co mě trochu trápí je to, aby ten film nebyla na druhou stranu CGI onan*e s tunou spaktakulárních explozí, nudnými 360° záběry z kamery, a plná podivných přesvícených filtrů.
      Zeptám se jinak. Je tam alespoň trochu cítit duch 80. let?
      • co tak namiesto filozofovania si kupis listok a pozries si to sam? na csfd to ma 91 na imdb 9/10
        *6*
        • oplatí se na to jít i se svojí mladou?
          • Moje mlada byla moc spokojena (i kdyz ji kleslo IQ) ale zalezi na vkusu kazde soudruzky.
        • To že má nějaký film na ČSFD 92% ještě věru nic neznamená. To tam těsně po premiéře dostává kdejaký letní blockbuster. A do kina se na to zatím nechystám, ale chci mít alespoň vzdálenou představu, co se od toho dá tak čekat.
          • a co tak si precitat komenty na csfd . hrozne nieco, tam na portali mas ludi, ktori prispievaju svojimi recenziami a komentami x rokov a tomu neveris, tu ti nejaky honza napise ze M.M je fasa film, a ty mu to zozeries(inac, M.M. je genialny film, medzi recou)

vstup si do svedomia
            • :)
              tesi ma, skaven

ale podstata bola inde
            • To je ale omyl... Jmenuju se Jakub. Tesi me.
          • CSFD v tomhle saje ale IMDB ma 8,9 od 40 000. Blockbustery s timhle hodnocenim z IMDB vetsinou za pozornost stoji. Mrkni se na to a myslim ze nebudes litovat. Ja rozhodne s doporucenim nevaham.
            • Na IMDB to hodnoceni celkem klesa jak se dostanes dale a dale od premiery.
              • Reakce na příspěvek:

To je pravda ale zase tak často tam filmy 8,9 po premiéře nemaj a když tak většinou za stojí za pozornost i když jejich hodnocení klesne. Ale nečekejte žádnej intelektuální zážitek
            • Ale ted mi psal kamarad ze trochu zklamani a ze dava tak 80% a ne 99,99999% jako ja :D
            • Děkuji a vážím si jej *4* .
      • Veskoslav
        Poctivá řezničina s nejvyšším možným věkovým ratingem. Podle mě lepší jak originál. Jenom druhá půlka ztratila trochu dech.
        • Oh what a day, what a lovely day!
          *1*
      • ano, je to plne tupych a bezduchých spektakularnich akčních scen a explozí. da se rict že sledovanim stratíš par bodu IQ a taky proto jsem se tomu filmu radeji vyhnul
        • Protoze chytry kluci chodi jenom do divadla nebo na komedie od Woodyho Elena... hurrr durrrr...
        • Veskoslav
          Tak to už jsi v mínusu ne? *7*
          • zatím ne ale skoro, do mínusu se dostanu až si zahraju witcher 3
      • Většina záběrů je poctivá kaskadeřina jen s postprocesy, aby to nějak vypadalo, žádný přehnaný umělý CGI jak je dnes v módě a celej film je v podstatě jedna dlouhá špinavá akční sekvence bez zbytečných okecávaček.
        • A navic jsou tam fakt super auta... kam se sere Carmagedon :D
          • A všechny ty vozidla ve filmu jsou údajně řiditelná i v reálu (jak moc ovladatelná už však neprozradili *1* )
    • Vojta_Ilavsky
      Bylo to málo ujetý a 2. polovina byla výrazně slabší, ale jako blockbuster to obstálo.
      • A mne se to libilo vic nez tobe a hec!
  • Video: Grafické srovnání PC, Xbox One a PS4 verze Fallout 4.

trapný jak těm konzolím chybí stíny vzdálené víc jak 3 metry od postavy xD
  • Disshortened

Tož jeden týpek si sehnal Xbox360 kopii Dishonored a streamoval ji pro 4chan.

No, hrál to poprvé, docela umíral a nevěděl kam jít, ale i tak dohrál hru asi za 4 hodiny.

Trochu slabá délka...
    http://archive.foolz.us/v/thread/157471535
    • PS3Hrac
      Důvod proč si koupit Xbox 360.Zahrajete si Hru která ještě nevyšla a Zdarma! *1* *1* *1*
    • Dishonored

já si to stáhnu je to škoda ale nebudu podporovat bethesdu která dává perma ban když někdo odkáže na leaknuté video z dishonored nebo postne nějaké informace z pruvodce řekne k tomu že jestli vubec neco o tom chcete vědet že máte navalit prachy človek z toho přimo cítí chamtivost doufám že jim to dojde a Arkane se osamostatní jako Obsidian takhle bych je podpořil ale s behtesdou za zády nikdy
    • A shrnutí:
      Some guy streamed Dishonored on Xbox 360, having downloaded an illegal version from bitgamer. There were about 200 viewers. He played through the game pretty badly, as he got lost and died many, many times. Then he ended up beating the game with about 4 hours of game time. The end.
      • 4 hodiny? Veril jsem tomu, ale 4 hodinam neverim... Kdyz rikaj ze vyvojar to dohral za 22 hodin tak je jasne ze prehanej, ale snad ne tolik :D
        • 22h byl stealth bez zabijeni. 12h ma byt prumerna hraci doba pri primocarem pristupu. Musis pak jeste podelit 2 kvuli PR prehaneni a mas 11h na stealth a 6h klasicky.
          Jestli ty 4h jsou pravda, davat plnou cenu za 4h jednorazovku (MP neni) je uz z principu blbost, radsi vezmu zenu na luxusni veceri.
          • PR prehaneni opet nezklamalo. Vysly prvni recenze a opravdu pruchod za 6 hodin (staci se podivat na metacritic). Aspon je tam ta znovuhratelnost, ktera ale lidi co budou hrat "story mode" casto nezajima.
            • Samozrejme, ze je to individualni... Hra vypada skvele a urcite by me bavila. Jenze, bavila by me jen par hodin. Vetsinou hry znovu (dlouho) nehraju jinym stylem, vyberu si styl, ktery mi sedi. Z principu tedy nehodlam hru koupit za plnou cenu. Mozna nekdy v budoucnu si ji koupim za zlomek ceny s DLC a urcite nejsem sam. Tato hra by si zaslouzila mnohem delsi gameplay.
            • Zase...je to individualni...Treba ten E3 walkthrough by mi trval tak 3x tolik mojim stylem hrani, zadny hrr a pekne zkoumani vseho a jen to by byla hodina=1mise...
          • Trochu si to rozebereme, shall we?

a, celou hru projdes jen stealth postupem, vcetne nejakeho toho zabijeni sem tam.
            b, celou hru projdes jen stealth postupem, bez zabijeni jedine osoby
            c, celou hru projdes akcnim tempem se zabijenim
            d, celou hru budes u misi mixovat stealth s akci, podle nalady a situace ve hre
            e, celou hru, at uz stealth ci akcnim postupem, budes vyuzivat jina kouzla, objevovat stale nove a nove typy usmrceni nepratel atd.

Ja myslim, ze Dishonored zabavi kazdeho hrace, ktery si to koupi, na pekne dlouhou dobu.
          • 22h stealth bez zabijeni, tak to chci hrat...a nemyslim si ze zrovna toto bych mel delit dvema :)
        • Osobně jsem ten stream nechytl, škoda.

Každopádně pravda se vyjeví brzy. Kdyžtak bude mít Trol.Diskuzní žně.
          • *1* Uprimne doufam ze to je kec, na tu hru se tesim a mam pondeli-utery volno abych mohl od patku parit :D
            edit: Proste neni mozny aby to byla pravda :) Kor kdyz rika ze umiral a ztratil se, to by se to jako dohralo za 2 hodiny? nesmysl
  • Podívejte se na video ze zrušené Star Wars bojovky, na které pracovalo Studio Gigante.

Ať jdou sakra do háje. To se každá rozdělaná SW hra musí zrušit?! Jen čekám, kdy nám oznámí, že Star Wars 1313 je taky zrušeno.
    • Pozor , ruší jen ty které si na sebe hned nevydělají ... takže většinu zajímavých :(
      • Podívejte se na video ze zrušené Star Wars bojovky, na které pracovalo Studio Gigante.

Těžko můžou soudit, jestli si na sebe hra vydělá, když ji do zrušení nikomu neukážou. Lidé se o SW hrách vždy dozví až po jejich zrušení, pokud vůbec.
        • Pokud utopí ranec a hra není hotová ... tak prostě hru zruší . Ekonomika funguje i v tomhle bussunessu a bohužel kvality hry jsou až na druhém místě , stačí když se na roční datadisk naženou ovečky a kupují ... v
  • Miserius

AC 4

Online pass zrušen (konzole), nemusíte ho aktivovat, stáhne se zdarma... Určitě to někoho potěší (můžete vklidu koupit použitou hru)...
    • prudislav
      kdyby radši umožnili managment flotil i bez onlinu jak to bylo u ACB a ACR s bratrstvem
      • Miserius
        Teď na to aspoň nemusíš mít ten Online pass
  • drasta

Vlna propojených světů pokračuje, v Monster Hunter: World si můžete odemknout zbroj Bayeka z Assassin's Creed Origins.

No tak asi hura? Nebo tak neco?

• iamx

Potvrzeno: Členové PS Plus programu obdrží v březnu zdarma hry Dead Nation Apocalypse Edition (PS4), Tomb...

tak PS3 hraci se maj, krasna nabidka... *9*
  • alladjex
    Zdravím. Mám doma počítač ve kterém je
    CPU AMD Athlon II QuadCore X4 640 3.0GHz, 2MB, socket AM3, 95W, BOX
    MB MSI 770-C45, s.AM3, AMD770,4DDRIII,6xSATAII,3PCI,GLAN,ATX

Momentálně v něm mám grafiku
    Sapphire Radeon HD 5570 1GB DDR3 PCIE DVI-I HDMI

Chci se zeptat jestli když do toho pořídím novou grafárnu v ceně kolem 3 - 4 tisíc, tak se to pozitivně projeví. Nejde mi o celkový výkon, protože na práci je to naprosto dostatečný. Jde mi o vliv na hraní her. Nehledám řešení, aby mi všechno běhalo 60fps FullHD. FPS skoro nehraju. Spíš abych si mohl zahrát novější hry bez trhání s nějakými průměrnými detaily. Na téhle grafice jsem dohrál Deus Ex: HR, ale bylo to trošku na hranici. Sice můžu koupit nový komp, ale tenle jinak šlape jako víno a na hraní mám málo času, takže se mi nechce investovat zbytečné peníze, pokud by tenhle ještě nějakou službičku udělal. Předem děkuji za všechny "netrolí" tipy *3*
    • alladjex
      Všem díky za tipy. Promyslím a nějak to vymyslím. Kingdom Come je jeden z důvodů ;] Mám ho zabekovaný, tak abych si ho vůbec zahrál. Dyžtak pak dám vědět jak sem dopadl *1*
    • Tohle jsem řešil před rokem a půl. Koupil jsem k tomuto procesoru grafiku AMD R9 270X 2GB. A narůst výkonu byl opravdu hodně znát. Zkouška na Ryse: Son of Rome...na mé původní grafice AMD HD 6850 1GB, byla hra totálně nehratelná. S touto grafikou jsem ji hrál úplně v klidu, s detailama jsem šetřit nemusel. Tu AMD 640 a R9 270X jsem zkoušel i na GTAV a šlo to, s nějakýma úpravama to bylo hratelné, akorát jsem měl 8GB RAM. Takže je to na tobě...nárůst tam rozhodně bude, i když samozřejmě ten procesor bude silně tu grafiku brzdit. Nenašel jsem, kolik máš RAM, chtělo by to aspoň těch 8 GB nebo aspoň 6GB. A zdroj, ten je také důležitý. Každopádně dnes už mám v PC jiný procesor, ta 640 byla opravdu brzda *3*
    • Johnny
      Kup si AMD FX-8300 za par korun a taktni ho, ja ho mam na 4.6Ghz bez problému, a k tomu mam R9 280 a zatim nemam problém. Ale grafika bude chtit aspon kvuli Kingdom come upgrade
    • ty dva experty nahoře nemá cenu řešit. Pokud píšeš, že málo hraješ, tak nemá cenu kupovat nový PC, pokud máš FH monitor, tak stejně většinu výkonu řeší karta, takže nějaký upgrade by samozřejmě pomohl. Rozhodně nebudeš hrát v low, jak píšeš šaškoslav, ale ve slušných detailech

https://www.alza.cz/msi-gtx-950-gaming-2g-d2922638.htm?catid=18856922
      • Veskoslav
        Prosím, najdi mi nějakou hru, co není už na starou generaci Xbox 360/PS3 a pojede na slušné detaily a minimálně 30 fps s tím procesorem a nějakou lepší grafikou. Protože GTA V mu tam pojede na ty střední detaily ala vzhled Xbox 360, to není nic překvapivého. Ale nové AAA hry, což GTA V není i když to Rockstar dokázal prodat ve 3 vlnách, tam prostě nepojede na slušné detaily.
      • https://www.youtube.com/watch?v=wRFmB2usZxM

Tady je test GTA V 720p a 30 FPS to dá s 5770. Tak rychle jsem prošel fora a lidi nejvíce k tomuto procesoru radí 750TI, takže možnosti jsou dvě, podívat se někde na aukci po levné 750TI do tří tisíc nebo koupit tu 950 GTX.

I v nových hrách by ses měl pohybovat okolo 30 FPS se slušnými detaily...
      • Veskoslav
        Ano ty "experte". Slušné detaily? S tím procesorem? Nenech se proboha vysmát. Současné AAA hry jako Zaklínač 3, Metal Gear Solid atd si rozhodně nezahraje s takovým procesorem i kdyby ses na hlavu stavěl a nadával mi 50 krát do šaškoslavů ty anonymní nulo. Tam by potřeboval minimálně AMD Phenom II X4 940, aby nemuselo dojít na upgrade celého počítače, ale pouze graf. karty.
    • Veskoslav
      To už je spíše kancelářské pc. Změna grafické karty už podle mě nepomůže. Možná si zahraješ současné hry jako Zaklínač 3 na low se vším vypnutým, ale ten procesor je už zastaralý dědeček, co už to má za sebou. Tady je podle mě už potřeba nejenom investice do graf. karty, ale i do samotného srdce počítače. Nejedná se o to, že je to procesor z roku 2010. Je už prostě slabý oproti stejně starým inteláckým hračkám.

Doporučil bych například i3-4170 nebo i5-4460, která je už poněkud dražší. Ale i ta i3 za 3000 i když se jedná o dvoujádro, tak ten tvůj smete, co se týče výkonu a spotřeby.
      • alladjex
        Děkuju. Grafiku bych k tomu měl případně hledat z které řady?
        • Veskoslav
          AMD do 4500:
          GIGABYTE R7 360 Ultra Durable 2 OC 2GB (nebo modifikace R7 360), R7 370 nebo SAPPHIRE R9 270X TOXIC BOOS(nejsilnější karta do 4500 nebo modifikace 270/270X)

Nvidia do 4500:
          ASUS GT730-4GD3 (nebo modifikace 730), GT 740, GT 750 nebo GT 950.

Ono spíše záleží, jakou máš hladinu peněz, co do toho chceš vrazit a podle toho bych se odrážel. Stanovit si strop a minimální částku, protože i ty vypsané karty se od sebe docela liší, co se týče výkonu atd.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit