Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • MrSanta

Underrail - alpha gameplay video

Alpha gameplay video indie RPG Underrail (původní název Timelapse Vertigo): http://www.youtube.com/watch?v=KXyCpVbKEKw&feature=player_embedded
    Od poslední verze došlo k výraznému posunu, a navíc se boj změnil na plně tahový. Inspirace autora bojovým systémem ToEE přiznána *4*
  • Fremencz

Final Fantasy 3 na Steamu

Po znovu vydání Final Fantasy 7 a 8 na PC se na Steam dostane i Final Fantasy 3 zde oficiální zpráva http://eu.square-enix.com/en/blog/final-fantasy-iii-coming-steam
  • Dotaz na odpovedne. Uz nekolikaty mesic mam na mobilnich zarizenich problem s pridavanim prispevku, ktere bud jako anonym pridat nelze, nebo pouze pokazde pod jinym jmenem. Stejne tak se neda prihlasit ke svemu uctu, stranka se po odeslani udaju vzdy jen aktualizuje a neprihlasi
  • Na EGX (25. - 28. září) bude odhalen nový díl herní série Total War.

Hm, tak co to bude tentokrát - Shogun 3, Rome 3 nebo Medieval 3? *6*
    • Morraw
      Kéžby Medieval 3. Ale spíše mě zajímá ta strategie z Warhammer světa, na kterou mají licenci.
    • Kozy
      Nemohla by to být ta Arena?
  • Historické RPG Kingdom Come: Deliverance se možná dočká odkladu na příští rok.

To bude ještě tolik odkladů, až ta hra přestane pomalu všechny zajímat.
  • Obrazem: Grafické porovnání propagačních obrázků se skutečnou (PS4) verzí Far Cry 4, která na disku zabere 21,8 GB.

Kde je to srovnani? Nejak jsem ho v tom odkazu nenasel. Diky
    • Warriosparky
      Pod těma 21,8 GB, Blesk ty odkazy prohodil. *7*
      Kdyžtak tady
      • Dekuju
  • Vývojář Call of Duty: Black Ops 2 tvrdí, že hra bude hodnotnější než jakákoliv jiná.

"There’s more value here than you’re going to find anywhere else"
    Nevim jestli se smat,nebo spis brecet...
  • MickeyMutant

David Cage (Quantic Dream): Vývoj pro PS4 je mnohem jednodušší než pro PS3.

Na PS4 se vyvíjí skoro tak dobře jako... na PC*3*
  • kostejnesmrtelny
    Koukám, že diskuze u Wolfensteiní nalejvárny komentáře už je zakázaná. Výměna šéfredaktora = +5 to SJW level *5* *11*
    • Pilgrim66
      Naposledy, co jsem tam četl, tak to sice byly nesouhlasné názory, ale v rámci slušnosti. Pokud tam něco bylo přes čáru, tak se to mělo smazat individuálně. Napsat názorový politicky orientovaný článek a pak pod ním zavřít (a efektivně smazat) diskuzi je smutný.
      • tak SJWs chteji prostě signalizovat jak jsou ctnostni podivejte mi povolujeme diskuzi. ovsem jakmile je nesouhlas tak mazou mazou
    • Lukass
      Presne, aneb muze myslet, muzes premyslet, ale opovaz se ozvat, zametem stebou.
      On Smutny pusobi hodne nesympatickym dojmem, me osobne vubec nesedi.
      • kostejnesmrtelny
        No, spíš že komentovat, dávat příslib společenský diskuze by šlo, ovšem umožnit protinázor (kromě tradičního games.cz bordelu tam byly leckterý slušně formulovaný, byť nesouhlasný) - to se jaksi nehodí.
        Co nedokážu pochopit je to, že těmhle samozvanejm kazatelům nedochází, jak hrozně kontraproduktivně takovýhle výstřelky působí.
        • máš screen ? jinak doporučuju, Archive,com uloži ti stránku do archivu ve stavu jakém byla při archivaci. takže z internetu se nic neztratí. budeme to asi použivát dost.
    • skaven
      sa cudujes? najhorsie co moze byt je, ze ludia maju nazor(hned za tym je nelegalne stahovanie hudby a filmov, neplatenie dani a potom vrazda)
  • ucho

Wasteland zdarma

https://www.directg.net/mypage/join.html

edit: tak už klíče asi došly
    • davidBray
      zvládl jsem registraci a tím to končí, asi sem propásl to okno s klíčem nebo to nemůžu najít, nemám nervy
      • Khanemis
        Ty klíče už jsou skutečně pryč. Taky jsem to propásnul, a to už před několika hodinama:)
      • Vrook
        Mně se to zas pro jistotu nechce otevřít.
        • davidBray
          jako nejlepší bylo když mi to podle překladače v mobilu (google) psalo ať si vytvořím duplicitní email a šlo jen OK a pořád dokola.
    • davskal
      ucho, ty seš blázen

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit