-
Underrail - alpha gameplay video
Alpha gameplay video indie RPG Underrail (původní název Timelapse Vertigo): http://www.youtube.com/watch?v=KXyCpVbKEKw&feature=player_embedded
Od poslední verze došlo k výraznému posunu, a navíc se boj změnil na plně tahový. Inspirace autora bojovým systémem ToEE přiznána *4* -
Final Fantasy 3 na Steamu
Po znovu vydání Final Fantasy 7 a 8 na PC se na Steam dostane i Final Fantasy 3 zde oficiální zpráva http://eu.square-enix.com/en/blog/final-fantasy-iii-coming-steam -
Dotaz na odpovedne. Uz nekolikaty mesic mam na mobilnich zarizenich problem s pridavanim prispevku, ktere bud jako anonym pridat nelze, nebo pouze pokazde pod jinym jmenem. Stejne tak se neda prihlasit ke svemu uctu, stranka se po odeslani udaju vzdy jen aktualizuje a neprihlasi
-
Na EGX (25. - 28. září) bude odhalen nový díl herní série Total War.
Hm, tak co to bude tentokrát - Shogun 3, Rome 3 nebo Medieval 3? *6* -
-
Kéžby Medieval 3. Ale spíše mě zajímá ta strategie z Warhammer světa, na kterou mají licenci.
-
Nemohla by to být ta Arena?
-
-
Historické RPG Kingdom Come: Deliverance se možná dočká odkladu na příští rok.
To bude ještě tolik odkladů, až ta hra přestane pomalu všechny zajímat. -
Obrazem: Grafické porovnání propagačních obrázků se skutečnou (PS4) verzí Far Cry 4, která na disku zabere 21,8 GB.
Kde je to srovnani? Nejak jsem ho v tom odkazu nenasel. Diky -
-
Pod těma 21,8 GB, Blesk ty odkazy prohodil. *7*
Kdyžtak tady -
-
Dekuju
-
-
-
Vývojář Call of Duty: Black Ops 2 tvrdí, že hra bude hodnotnější než jakákoliv jiná.
"There’s more value here than you’re going to find anywhere else"
Nevim jestli se smat,nebo spis brecet... -
David Cage (Quantic Dream): Vývoj pro PS4 je mnohem jednodušší než pro PS3.
Na PS4 se vyvíjí skoro tak dobře jako... na PC*3* -
Koukám, že diskuze u Wolfensteiní
nalejvárnykomentáře už je zakázaná. Výměna šéfredaktora = +5 to SJW level *5* *11* -
-
Naposledy, co jsem tam četl, tak to sice byly nesouhlasné názory, ale v rámci slušnosti. Pokud tam něco bylo přes čáru, tak se to mělo smazat individuálně. Napsat názorový politicky orientovaný článek a pak pod ním zavřít (a efektivně smazat) diskuzi je smutný.
-
-
tak SJWs chteji prostě signalizovat jak jsou ctnostni podivejte mi povolujeme diskuzi. ovsem jakmile je nesouhlas tak mazou mazou
-
-
Presne, aneb muze myslet, muzes premyslet, ale opovaz se ozvat, zametem stebou.
On Smutny pusobi hodne nesympatickym dojmem, me osobne vubec nesedi. -
-
No, spíš že komentovat, dávat příslib společenský diskuze by šlo, ovšem umožnit protinázor (kromě tradičního games.cz bordelu tam byly leckterý slušně formulovaný, byť nesouhlasný) - to se jaksi nehodí.
Co nedokážu pochopit je to, že těmhle samozvanejm kazatelům nedochází, jak hrozně kontraproduktivně takovýhle výstřelky působí. -
-
máš screen ? jinak doporučuju, Archive,com uloži ti stránku do archivu ve stavu jakém byla při archivaci. takže z internetu se nic neztratí. budeme to asi použivát dost.
-
-
-
sa cudujes? najhorsie co moze byt je, ze ludia maju nazor(hned za tym je nelegalne stahovanie hudby a filmov, neplatenie dani a potom vrazda)
-
-
Wasteland zdarma
https://www.directg.net/mypage/join.html
edit: tak už klíče asi došly -
-
zvládl jsem registraci a tím to končí, asi sem propásl to okno s klíčem nebo to nemůžu najít, nemám nervy
-
-
Ty klíče už jsou skutečně pryč. Taky jsem to propásnul, a to už před několika hodinama:)
-
Mně se to zas pro jistotu nechce otevřít.
-
-
jako nejlepší bylo když mi to podle překladače v mobilu (google) psalo ať si vytvořím duplicitní email a šlo jen OK a pořád dokola.
-
-
-
ucho, ty seš blázen
-