Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Keyz

Informace o Zaklínači 3

Jestli někdo hledá více informací česky tak doporučuji.

https://www.facebook.com/Zaklinac3

Borec tam dost komunikuje a napsal i věci které nebyli v herních časopisech.
  • "Varování: Vystavování se násilným hrám je spojeno s agresivním chováním." Podobné štítky...

Až získají aspoň jeden z těch vědeckých důkazů, kterými se tam ohání, tak si to tam klidně můžou dát.
    • To je jak s cigaretami. Všimni si, že na nich je napsáno "Kouření může zabíjet." Může. To protože tu pořád je nezanedbatelná část těžkých kuřáků dožívajících se relativně vysokých věků. U PC her je jen obrácený poměr...asi.
      • "Varování: Vystavování se násilným hrám je spojeno s agresivním chováním." Podobné štítky...

Jenže na rozdíl od cigaret nebylo nikdy nikým opravdu dokázáno, že videohry mají negativní vliv lidskou mysl a způsobují agresivitu. Názory jednotlivých psychologů se hodně liší.
        • To takzvané "opravdu dokázáno" nenastane, protože by to mohlo škodit obchodu. Ale těch studií a názorů bylo dost a hlavně - stačí se podívat kolem sebe. Někteří moji známí začali hrát NFS a od té doby řídí jak prasata - samý "drift" a "ručka" a "zrychlení"... zastřelit.
        • Studií, kde se tahle závislost v určitý míře projevila, byla publikovaná spousta. Snad mi redaktoři odpustí, když sem hodím link na jeden svůj příspěvek u konkurence, kde si můžeš rozklikat pár odkazů a něco si o tom přečíst.
          forum.doupe.zive.cz/viewtopic.php?f=503&t=1162553&p=8706665#p8706665

(edit: zdá se, že místní protikonkurenční ochrana ten link przní, tak z něj musíš vykuchat ty středníky)
  • Plná verze Dragon Age II pro X360 udajně týden před oficiálním vydáním unikla na internet.

"The game can now be found wherever you find such things, and any 16-year-old with a free afternoon can figure out how to rig his Xbox 360 to run it flawlessly. But no, PC gamers are the ones responsible for the collapse of the industry, right? Please!"

Ano jsou za to zodpovědní PC piráti, na konzoli si totiž nespustím torrenty a nevygooglim si jak obejít ochranu konzole. Když někoho zastřelíš, tak je taky zodpovědná firma která vyrobila pistoli.
    • Plná verze Dragon Age II pro X360 udajně týden před oficiálním vydáním unikla na internet.

Pirátění na konzolích a na PC eště dlouho nebude rovnocenné, jak to ten komentátor říkal, každý 16ti let starý s volným odpolednem. zabere to dost času a je tu šance že si rozdrbeš konzoli na pc probíhá pirátění ctrl+c ctrl+v. Takže přestože všichni bijou na poplach tak podle mě nebude piratění na konzolích nikdy takový problém jako na PC.
    • Zdenda666
      To myslíš vážně ? :]
      • smejki
        sarcasm, guys, sarcasm *7*
        • Něco podobného se stalo i u mě, že prý se to nedá bez smajlíku poznat a jsou takoví, kteří to můžou brát vážně :]
          Konzolista by byl schopný napsat "Ale vždyť je to pravda !", ale to že ten komentář píše na PC by ho v tu chvíli nenapadalo :]
          • Když jsem to psal, tak jsem si opravdu říkal, že existuje jistá nepsaná společenská konvence, že se vtip, sarkasmus, ironie apod. označuje smajlíkem, ale řekl jsem si, že to by bylo už moc jednoduchý. Proto ta pasáž s tou zbraní, předpokládal jsem, že to už musí dojít pravdu každému *1*. Vtip je v tom, že se najdou lidi, co vůbec uvažují nad tím jestli jsem to myslel vážně. Viz Shledon. Bazinga!
          • Drom
            ja to psal rozespaly rano, tak sorry *1*
            • Jakej je rozdíl mezi rozespalým ránem a být ráno rozespalý? Poslyš kamaráde, na čem jedeš? *1*
    • Drom
      ty tatare! hry se vyrabeji na PC, tak logicky i pirateni probiha na PC, konzole jsou jen osekane PC bez vetsiny moznosti
  • WiiU nenabízí podporu streamování her přes Twitch, protože sledování není pro uživatele zábavné.

Neumíme to, tak si vymyslíme důvod, proč to nejde.
  • God-of-War

Next-gen konzole přinesou podle firmy Ubisoft výrazný krok kupředu v kvalitě her.

To jako opravdu?
  • frag.ment

V červnu získají majitelé PS Plus účtu zdarma tituly Kingdoms of Amalur: Reckoning, ICO a Shadow of...

To je docela kvalitní nášup.. Že bych si konečně pořídil PS Plus?
    • Takže na rok ? ..... a ty hry budu mít svázány se svým loginem jako na Steamu (a budou se tak kupit ) , nebo mi při neprodloužení Pluska budou s konečnou platností všechny odejmuty ?
      • ucho
        hry budeš mít svázány s loginem. vlastně si je nakupuješ za 0,- pokud si tu hru za 0,- nekoupíš, tak ji vlastně mít nebudeš. pak ti zůstane do doby, dokut si platiš plusko. tedy když přestaneš platit, z účtu ti zmizí. pokud si potom zase plusko aktivuješ, měly by se ti vrátit.
        vzhledem k tomu, kolik těch her za ten rok rozdají, tak se to opravdu vyplatí.
        • Díky .Právě vzhledem k ceně novinky a ceně ročního předplatného a dosavadnímu složení balíků zdarma bych o plusku na rok i uvažoval , ale nechtěl bych pak přijít o hry které bych si tímhle způsobem koupil na PS Storu :/
          Na Steamu je mám napořád ... a u sony jen do chvíle kdy přestanu platit ? Hmmm a obnoví se skutečně po oddatečném připlacení za plusko i takto nakoupené hry ?
          • Vyprsenim predplatnyho pouze prijeds k pristupu k hram co byly jako hry zdarma pro PS+, nevmazou se ti ale nepujdou pustit dokud nezaplatis zase PS+...hry ktery koupis ve sleve exkluzivne pro ps+ cleny ti zustavaj navzdy
    • God-of-War

Zhlédněte první video s gameplay záběry z Gran Turismo 6.

Pořiď si to..Mnohonásobně se Ti to vrátí, to mi věř.
    • ucho
      no toto už... minulý týden jsem si ICO a Shadow of the Colossus na PS Store koupil, bylo to v akci za 300,- ... a končím s nakupováním :D
      • Erendiel
        Už se mi stalo 2x ... naposledy s Okami... nic si z toho nedělej :D
      • Sleduj Blog, psali at to nekupujem ze to bude zdarma
        Ne ze bych ti ale nerozumnel, pred 3 nedelema jsem koupil Demon Souls za 499 na PS Store :)
        • ucho
          Demon Souls jsem si koupil před měsícem v Anglii za 330,-
  • Veskoslav
    Recenzi na TW Warhammer 2 máme očekávat v listopadu nebo až v prosinci?
    • Lukass
      Asi neco podobnyho jako sem si pred 14dny precetl ze recenzi Project Cars 2 prineseme uz brzy:)
      • Mart9
        To sem psal já ne? *2*
    • skaven
      ja ju necakam, ja ju hram :)
      len za Teclisa (na hard) je to strasne nevyrovnane, prvy a druhy ritual v pohodke ale treti...mas malo income a vletia na teba 4-5 armady sucasne. Jedna z moznosti by bola mat abilitu bleskovy utok, ale kedze ich je 5 20clennych armad, tak utocia na hrady v prvom kole, bez stavania vezi atd.
  • Quantic Dream kategoricky odmítlo dát na obal hry Beyond: Two Souls představitelku hlavní role Ellen...

a dobre urobilo !!!
  • Amylee.Anderson

Takto vypadají japonské herní obchody.

Imposibruuu!!!
    • S tim jak se navážíš věčně do Jap. seš vážně ubohá.
      • Amylee.Anderson
        Navážím? Né, jenom http://www.03h17.fr/wp-content/uploads/2011/03/impossibru.jpg
        • A jakou to má spojitost s touhle blekovkou?
          Krom toho si na jejich adresu už psala dost bludů takže předpokládám že tohle myslíš taky jako uražku i když tentokrát to není blud páč Japonci anglicky opravdu moc neuměj .
          • CO je na tom uboheho? Ja Japonskou kulturu taky nemusim a bavi me si z ni delat legraci jako z cehokoliv jinyho, co je na tom spatneho? NEsmis to tak prozivat, hysterko....
            • ano, priznavam se, nevim o ni nic, to ale neznamena, ze je mi neprijemna, prijde mi zvrhla a zvracena a nebrani mi to udelat si na to vlastni nazor... respektuju to, ze to ma sve fandy, ale jako mi nevadi, kdyz si delaji srandu z toho a toho, co mam rad ja, tak zaroven predpokladam, ze budou dostatecne nad veci, aby jim nevadil fakt, ze ja si rad delam srandu zase z japonske kultury.... :-)
              To, ze mas ortezy a jsi kvuli tomu nervni je dost mozna duvod tvych nepochopitelnych reakci.... Pokus se presto prenest, ze ne kazdy zere precitlivele, zvrhle, zvatlajici japonce:)

btw: ten screen s imposibru me uplne rozsekal, diky za nej:D
            • "stačí se podívat na nějaká anime, jejich reklamy, pořady" Až na to že tohle mužu aplikovat klidně i na USA a Evropu *7* jen anime nahradim hranýma seriálama a např. videoklipy samá nahotinka,ordinace v žužový zahrade,oblíbenej režisér ČR Troška atd. .
              Nehledě nato že většina Japonců má velmi negativní pohled hentai a erotický anime a jejich diváci Otaku tam sou považovaný za spodinu .
              Navíc Japonsko má nízkou kriminalitu a hodně tomu určitě napomáhá že se uchiláci ukájej u chapadel a loliconu apod. než aby to zkoušeli v reálu a šli za to sedět (i když ty tresty tam sou taky k smíchu jako u nás.)
            • Amylee.Anderson
              Já o japonské kultuře vím...no, dost říct nemůžu, ale rozhodně o něm něco vím. V něčem je obdivuji (pracovitost, vlastenectví, vynalézavost) ale zároveň je to hrozně zvláštní, "lehce" zvrácený, divný národ (stačí se podívat na nějaká anime, jejich reklamy, pořady, ....) a dělat si srandu z jejich angličtiny, která je vážně srandovní, je snad to nejmenší.
            • Ah za toho idiota sorry .
              Mám na obouch nohách ortézu a každý šlápnutí bolí jako prase takže sem dost nervní .
            • Stejnak o ní určitě nic nevíš .
              A dělat si legraci z něčeho co nemusíš je ubohý a dětinský no ale aspon si schopnej napsat komentář narozdíl od ostatních idotů.
          • A co takhle místo mínusů nákej komentář? Na to se nezmužete, klasika.
            • Já hlavně nechápu jak mužete tvrdit že je Japonská kultura uchilná. atd když ste tu ste se přiznali že o ní vskutku nic nevíte .
              To je jako kdybych tvrdil že Maková buchta mi nechutná i když sem jí nikdy nejedl .
              A ten kdo mi dal mínus pro muj předposlední post je pokrytec.
  • Wolfenstein 3D slaví 20 let!

http://www.youtube.com/watch?v=amDtAPHH-zE&feature=g-all-u

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit