-
Alex Hutchinson (kreativní ředitel Ubisoft Montreal): Pokud si stěžujete, že máte problémy s úhlem pohledu ve Far Cry 4... upirátili jste hru.
Až na to, že update (u mě Skidrow) přidal do hry FOV .... nevím, jestli je to tam normálně v origu, ale pochybuju, že tohle se dá třeba na konzolích měnit... -
-
Alex Hutchinson (kreativní ředitel Ubisoft Montreal): Pokud si stěžujete, že máte problémy s úhlem pohledu ve Far Cry 4... upirátili jste hru.
je to origo Update. Na konzolích se to měnit nedá protože FOV rozšiřuje uhel pohledu, takže se toho vykresluje víc, ale taky to bere víc výkonu. Proto maj konzole nastaveny FOV asi na 40. Mě je z toho špatně protože mam pocit jako bych koukal skrz trubku od hajzlpapíru -
-
právě, field of view není o tom, že vyšší znamená lepší, chce to pořádný ladění, než se z výsledku nechce člověku grcat
-
-
mě ladění zabralo asi minutu.
-
-
-
-
Skyrim v Los Angeles. Featuring Lukáš Grygar.
Bravo, Bravo, Bravo. (tlesk, tlesk) Bravo, Bravo. -
-
skvelej vykon
-
Skyrim v Los Angeles. Featuring Lukáš Grygar.
Koukám, že pánové už dělají i do musikálu :D
-
-
Výstava Retrogaming
Možná se to tady už objevilo, ale opakování matka moudrosti jest. V Litomyšlském městském muzeu je nějaký pátek otevřená putovní výstava Retrogaming. Nic extra tam nenaleznete, ale přesto se tam skrývá pár zajímavých výpočetních mašinek, ať už české anebo zahraniční výroby, pár Excaliburů k prolistování a nějaký ten text s řadou faktografických chyb. Výhodou je, že si na pár z nich můžete i zahrát (Atari 1040, Atari Flashback - novodobý remake, ZX spectrum +2...). Pro studenty je to za 20 Kč, tak pokud jste z okolí, tak se neváhejte jít podívat. -
-
Díky za tip!
-
-
Dárek
Ahoj mám tu dvě hry z Humblebundlu
Operation Flashpoint: Dragon Rising CKTQB-Z3PPD-HG569
Operation Flashpoint: Red River I7NRV-AVC04-BLB34 -
-
děkuji pěkně, jako správná sviňa jsem vzal obě
-
-
Homefront Key
3TYL-C3KW-4RXI
Aktivujte na www.level.cz/hry -
Tvůrci cheatů pro GTA Online by se měli mít na pozoru. Australský soud povolil prohledání jejich domů.
Ač jsem proti podvádění, svým způsobem si za to může Rockstar sám a docela si to i zasloužil. Prostě až moc raketovej vzlet a super pomalej grind a hodně p2w - teda jsem spíše s nima no, pokud jsou to cheaty na peníze za to bych spíše poděkoval že se takhle umí podělit, nicméně je to ztráta peněz pro R* tak to taky chápu.
Cokoli jiného nesportovního odsuzuji a cheatery hluboce pohrdám a hnusí se mi jako lidi, jako hráče a jako stvoření, nějak podobně jako trollové ale ti za to nemůžou většinou jen trpí nějakou nemocí.
-
-
Jacku, ty jsi zloděj, což je to samý jako bys byl cheater, kterými sám hluboce pohrdáš a hnusí se ti jako lidi. Bohužel taky trpíš nějakou nemocí a nebo podprůměrným IQ, takže nejsi schopen jakékoli sebereflexe.
-
Cokoli jiného nemorálního odsuzuji a zloději hluboce pohrdám a hnusí se mi jako lidi, jako hráče a jako stvoření...
-
-
Spíše nevidím důvod podvádět takovej zoufalec zase nejsem ani by mě to nebavilo, zato ty se nalepíš na vše morální jak včela na pívo 😀😛
Vlastně je to pro oba. Sebereflexe je jako abych se mlátil hlavou o zed dokud se mi nerozsítilo tak to přenechám raději jiným 😉
Kdoví třeba jednou nějaké hry budu hrát v originále ( i když kvůli denuvu s crackem nejspíš)
-
-
Nevidím důvod podvádět, ovšem kradu hur než straka. Ty JSI ZOUFALEC a to na úrovni přesně těch cheateru.
-
-
Když ti tolik ztežuji život proč si mě neodtrollíš, opravdu nejsi typ člověka bez kterého bych tady nepřežil lol 🙂
-
-
-
-
-
Již zítra na Kickstarteru startuje The Bard's Tale IV
inXile chtějí k 30. (?!?) výročí od vydání prvního dílu vzkřísit značku za pomoci KS kampaně!
Backerům je zatím slíbena kopie Wasteland 2 popř. první a druhý Zaklínač pokud W2 již vlastníte.
Stretch goaly a další odměny budou zveřejněny zítra po spuštění kampaně.
http://bardstale.inxile-entertainment.com/ -
SteamDB nalezlo bezpečnostní chybu v OpenSSL (Heartbleed Bug) na STEAMu. Valve již nasadilo opravu. Pravděpodobnost, že vám někdo ukradl heslo je extrémně malá, pro jistotu ho však doporučujeme změnit.
Heartbleed se tyka 2/3 internetu, obavam se, ze Steam bude jedna z mensich ryb. -
Driveclub Ps+
Ty paka zase odložili PS+ verzi, kuli problémum na serverech... Asi to nebude na dlouho, ale nedočetl jsem se nikdy určitý datum -
-
hm, já celou dobu myslel, že 8.10. je až zítra. před chvílí jsem zjistil, že už je to dnes a celkem jsem se těšil, jak to odpoledne nainstaluju. tak teda příště :)
-
-
Vývojáři Uncharted 4 si dali za cíl, aby hra vypadala ještě lépe než v E3 traileru.
Pokud toto dodrží, tak to bude grafika století... A celkem v to i věřím, že to dokáží.