-
Lindsay Lohan to s bojem proti Rockstar Games myslí vážně - předešlou 10 stránkovou žalobu, jež se týká zdánlivého zneužití její podoby v GTA V, nahradila novou, která má stránek 67.
Nechápu... Lohan si stěžuje, že ta blondýna na plakátech a v loading screenu vypadá jako ona. Přitom by mě nikdy v životě nenapadlo, že se alespoň trošku podobá Lindsay. Je mi jasné, že jde pouze o způsob, jak se zviditelnit, ale snad vše má své meze. Pokud se blondýna z GTA V někomu podobá, je to podlé mého názoru určitě Kate Upton. -
-
tam nejde o fyzickou podobu, spíš o to, co ta postava dělá ve hře
-
-
Lohan se do toho zamotala. Obviňuje RS za dvě napodobeniny. Jedna je z atworků a druhá je postava ve hře. Postava ve hře je typická hollywoodská hvězda, co je jen obarvená na blond. Vidět v ní jednoznačně hned Lohan se příčí zdravému rozumu.
-
-
Tak pozor pozor. Uspět by mohla. Nevidíš to podobu? http://www.risasinmas.com/wp-content/uploads/2013/12/Parecidos-razonables-Trevor-y-Lindsay-Lohan.jpg
-
-
LOL
Ale stejně na tuhle žalobu konkrétně k týhle fotce bude mít navždy nárok už jenom Táborský.
-
-
Lindsay už to má za sebou, je to hnusná sm@žka.
-
-
Tak s Lindsey sem byl parkrát na takovejch těch drogovejch party a v pohodě holka , žadná smaška. Holt člověk si potřebuje někdy dát do nosánku na uklidnění .. Měl bys to zkusit taky *3*
-
-
-
-
Záznam 30minutového hraní Wolfenstein: The New Order
Link na YT: http://tinyurl.com/qgqgx95
Vypadá to příjemně staromilsky.
EDIT: HD verze: https://www.youtube.com/watch?v=RvIQyP0V-a0 -
-
Nejhorsi to neni no, koridorovite a linearni to je. Sic prvni Video ale... zatim tam neukazali ty adventurni prvky ale jo na zastrileni proti nackum asi neni lepsi volby v dnesni dobe.
Blazkowicz se mi furt vzhledem nelibi nastesti tam snad nebude tolikrat videt. *3* -
Docela prijemny prekvapeni musim rict. Uz jsem nedoufal ze by se ID softu povedlo udelat strilecku co by me zaujala a tahle to alespon na pohled dokazala. Co ale absolutne nechapu jak to dela ze mu to tak hezky jde ovladat na tom xboxovym ovladaci.
-
-
Uplně normální zkušenej hráč s gamepadem... To tady vzniknul nějakej kult kterej hlásá že s gamepadem člověk míří pět minut na jednoho nepřítele...
-
-
To neni kult... tak to opravdu vypada kdyz hraju na ovladaci a musim mirit :D Asi na to fakt nemam bunky protoze mam rozhodne vic jak 100 hodin s ovladacem a porad to nejak nedavam...
-
-
To budou ty buňky. Po sto hodinách 'normální' člověk nemůže mít v singlu žádné problémy. Jsem si to vyzkoušel na sobě. Zkusmo jsem si s ovladačem proběhnul Playthrough 1 v Borderlands jednotce. Hrací čas stejný. Úmrtí na stejných místech jako při hraní s K+M. Fight for your life situace taky ve stejném počtu. Rozdíl takřka nulový.
Když jsem začínal, tak jsem měl citlivost nastavenou někde kolem 4-5 a byl problém se trefit do dveří. Teď mám citlivost na 8-9. -
-
áno dnešné hry skutočne nie je problém hrať na gamepade *3*
-
Trefit se do dveri uz docela zvladnu az na jednu lokaci v red dead redemption kde jsem se do nich trefoval pul druhy minuty... je videt ze alespon nejakek skill s tim uz mam :D
-
-
-
-
Na střílečku od ID Softu si ještě musíš počkat do Doomu 4. Tohle dělají Machine Games, což by měli být lidé, co stáli za Riddick hrama.
Ovládání na ovladači zas tak těžké není. Podle vlastní zkušenosti si myslím, že za tak 50 - 100 hodin hraní to bez problémů dostaneš do ruky. Podle mě, když člověk není schopen zvládat hrát FPP hru s ovladačem ani za sto hodin, tak na to prostě nemá buňky. Myšleno single. V MP to bude asi trvat dýl.
-
-
Z videa se to poznat moc nedá, ale hlavně doufám, že dají zbraním a pocitu ze střelby dobrou péči. Říkejte si o Battlefield 3 co chcete, ale pocit ze střelby je tam super, zbraně působí tak, že mají nějakou váhu a zpětný ráz, což je něco co jiný i dobrý fps(metro last light) nemají úplně vyladěný tak jak bych chtěl. Pokud nebude hra ve stylu levitující špuntovky, tak si rád zavzpomínám na starý časy.
-
Nevypada to uplne nejhure, ale co taky clovek pozna z pul hoďky...
-
-
Spousta místních odborníků ti z půlhodiného videa zrecenzuje celou hru, její pokračování, jaké budou prodeje a jaký druh lidí tu hru hraje (plus většinou i jejich věk, sexuální orientaci a rodinné poměry) *1*.
-
-
Normálně poznáš jak to vypadá ale protože to nějaký strašný odborník z doby kamenné nahrával v 360p. Tak nepoznáš nic protože, tam není nic vidět *15*
-
-
Už i na YT Bethesda nahodila HD verzi: https://www.youtube.com/watch?v=RvIQyP0V-a0
-
-
pár pekných momentov ale inak scriptovaná tuneloidná nuda.
-
-
Lepší kvalita
http://www.twitch.tv/bethesda/c/4084073
- byl odkaz na youtube diskuzi :)
- Já se těším moc. Osobně se mi to líbí i na to, že je to začátek hry. Celkové pojetí i stylistika padly do oka a akce zatím vypadá, že bude stát za to. Takový Rage si dám občas znovu. Tohle zatím vypadá, že si taky budu stříhat častějc :)
-
-
6/10 - když bude chtít být někdo kritický
7/10 - tolik tomu vlepí asi řada recenzentů ve stylu neurazí/nenadchne
metascore po měsíci 6.6 recenze, uživatelé 7.2 (PC verze) -
-
A prodeje? *1*
-
-
Těžko soudit, Bethesda asi marketing zvládne slušně, známé jméno to má, takže prodeje by nemusely být úplně špatné. Navíc na konzolích her podobného ražení moc není. Řekl bych, že to bude podobné jako s novým Tomb Raiderem.
-
-
-
-
-
-
Obrazem: První screeny nové mapy do Battlefield 4.
Co je to za debilitu ze jeden tym ma to dal ke vlajce nez ten druhy a jeste k tomu 1 tym muze delat baserape a druhy ne LoL noobs EA a Dice. -
Tak co říkáte na Crew ? Ovládání není nakonec taková hrůza, je to isce arkáda jak poleno, ale řízení je celkem zábavný *2*
-
-
Docela mě to bavilo a čekal jsem,že už to na notebooku veteránovi nerozšlapu,ale jelo mi to pěkně na medium okolo 30 fpsek,takže za mě spokojenost a hra sama o sobě celkem zábavná. Kdyby to nebylo dělaný jako MMO a šel by tam offline mod,tak bych si to i koupil,ale takto počkám až na nějakou slevu třeba *4*
-
-
tam se nedá jet normálně? jestli ne, tak nezájem tyjo
-
-
Myslím, že u každého závodu bude možnost jestli online nebo offline
-
-
Ale hra nejde spustit bez internetu. Závody jdou jet offline,ale jakmile ti spadne připojení či něco,tak tě to vykopne do menu. A to nepočítám ty vykopávání kvůli tomu,že tam bylo asi hodně lidí či co já vím a pak jsem musel ještě 5 minut čekat než se zase připojím zpět *3*
-
-
-
-
no zatím mě bavilo jen tak jezdit po tý mapě, závody mě nebaví vůbec, to už radši ty challenge...
-
-
Dva zcela nové obrázky z Mass Effect 2.
Není to náhodou z 3? -
-
Děkuji vám oběma *3*
-
Dva zcela nové obrázky z Mass Effect 2.
Ano, Bleskar ma asi zase malo promile :-) Je pekne, ze nasazi 30 bleskovek za den, ale aspon by si to po sobe mohl pred odeslanim precist.
-
-
Solid Snake v Metal Gear Solid: Ground Zeroes nezestrárl.
To není Solid Snake, ale Naked Snake alias Big Boss. -
Slevy steam
http://store.steampowered.com/search/?salepage=steamhalloweensale -
-
Mirror's Edge Catalyst nabírá zpoždění, nové datum vydání je 24. května 2016.
Slevy nic moc, si počkám na vánoce, bude větší výběr a větší slevy.
-
-
Mě se nový design libí, hlavně oceňuju, že jste nešli do nějakých drastických změn (pokud někdy dospějete nedejbože do stádia, že budete mít bílý podklad, tak zapálím notebook). A font je za mě taky v pohodě (jen možná v článcích zbytečně velký). Jen bych trochu zmenšil rámečky komentářů v diskusích, jsou fakt velké a na notebooku se mi vlezou na displej tak dva a půl :)
-
-
A proc teda vubec nejake zmeny delat, kdyz jsou minimalni a spis k horsimu?
-
-
Ty jsi ještě tady? Psal jsi, že odcházíš.
-
-
-
Bioware lehce poupravilo a obarvilo sošku Liary z Mass Effect.
Vůbec se jí to nepodobá a pořád vypadá jako nějaká japonská anime školačka... -
-
Přesně tohle jsem si myslel taky. Ono je asi hóóóóódně velký problém vzít originální hi-poly návrh od vývojářů...
-
-
Vim ze je to uplnej offtopic
Ale musim vam doporucit tenhle serial! Je to asi to nejlepsi co jsem mel v posledni dobe moznost videt: http://www.imdb.com/title/tt2707408/?ref_=nv_sr_1 -
-
Díky za tip *4*
-
Jo Netfix jede. Mě se osobně více ale líbil nový Daredevil. U Narcose je totiž dobré znát i ty reálie okolo. Člověk pak spoustu věcí lépe pochopí.
-
-
No nevim... zezacatku to vypadalo docela fajn ale konec ty serie me fakt zklamal. Narcos je o nekolik urovni vys.
Jinak si myslim ze je lepsi o Escobarovi nic nevedet protoze to pak bude napinavejsi :D -
-
Takže pak nakonci bde jak ho policajti udájně zastřelily na střese jeho vily? doufám že ne. *3*
-
-
Nejsem si ted uplne jistej jestli to byla jeho vila ale myslim ze by to tam byt melo i kdyz to v prvni serii nestihli.
-
-
To bude mít více sérii? dobré... no tak když to má být podle pravdy tak by to tam být mělo...
-
-
-
-
Daredevil u mě patří na vrchol, pokud jde o seriály podle komiksů.
Má sem tam i slabší místa, ale např. Kingpin mě naprosto dostal.
Jsem zvědavej na druhou sérii. *4*
-
-
Je to stejná kravina jako Breaking Bad? To vypadalo ze začátku zajímavě a nějak jsem tomu věřil a poté tam byl superman co vše zařídil a vyřešil. To byla již fantasy. Do toho neschopná policie. Něco jako Prison Break / Ztraceni. Tedy časem naprosto šílená nástup hloupostí :(
Osobně mám stále nejlepší: The Wire. -
-
Nn tenhle pribeh napsal zivot a je to navic skvele natoceny.
-
-
Dávám si docela bacha na filmy "Inspired by true events or Based on true events" i když tohle vypadá celkem věrohodně+ zatím kolik několik dílů asi zkouknu... víc by mně zajímal odkládaný film ale seriál taky není k zahození. *4*
-
-
The Shield byl nej policejní seríál... pak docela ušel Southland. (škoda že ho utli tak rychle :-( ).
-
-
Vypadá to zajímavě, určitě kouknu :)
-
Máš špatnej odkaz ale sasi nato mrknu ten Pablo Escobar mne celkem zajímá tojo... dík za typ. (už jsem o tom četl tak dík za oživení).
-