-
Scan povedené příručky pro nové zaměstnance společnosti Valve. Btw: na straně 22 má chlápek...
Bez tak nas len provokuju *3* -
V Tokio pomalu ožívá socha Gundhama v životní velikosti.
Velmi zajimava zprava. Jen to neni Gund"h"am ale Gundam ... -
-
Osobně zapnu mód exterémního purismu a začnu tvrdit, že je to ガンダム. *3*
Ne, to H se tam vážně nehodí.
Tyhle H navíc v japonských slovech osobně toleruju pouze v Kagetsu Tohya, jelikož jsem už naučenej to tak vyslovovat, i když správně je "kagetsu tója".
http://en.wikipedia.org/wiki/Kagetsu_Tohya
Jo a ještě vlastně Tohno místo "tóno". -
-
Ono to H je...jak se to.... nezvučné, nebo tak něco, ne?
-
-
-
Demo Europa Universalis IV
http://store.steampowered.com/app/236850/
Ještě, že někdo dělá dema a je možnost hru nějak legálně vyzkoušet. -
Postavy Diabla III
Za koho budete hrát:Monk,Wizard,Demon hunter,Witch Doctor nebo za Brutálního Barbara. *5* -
-
vsech 5 soft a potom vsech 5 hc :D
-
Tak šel čas s Larou Croft za posledních 16 let.
Wizard nebo Witch Doctor -
Monk a Demon hunter. :)
-
Původně jsem uvažoval nad Barbarem, ale toho si nechám na Torchlight 2 a D3 si projedu za Demon Huntera.
-
Barbar *4*
-
-
https://www.idnes.cz/hry/magazin/ultimatni-herni-kviz.A190311_151506_bw-magazin_oz
Jacku máš tu nový kvíz. Dal jsem to jenom na 90%. Přitom je to dost lehký :D
-
-
Tak jsem si to jednou taky dal (kdo by to do sebe řekl) a 94% :D
Minul jsem jen nějakou válečnou strategii (Comandos bych ale poznal) a kolonizaci od civilizace. Ale je fakt, že kdyby tam dali např. Settlers2, bylo by to už moc lehké ;o)
-
90% <I a mdeath Incarnate>
-
87 % - pohořel jsem na těch izometrických nesmyslech ze začátku, které jsou jeden jako druhý. Jakmile jsem to přetrpěl, po desátém obrázku už to bylo v pohodě až na ty Dark Souls.
-
-
Ten izometrický nesmysl byl Princ lol
-
-
Princ je plošinovka.
-
-
Pravda.. no aspon jsem někomu neporadil😛
Dark souls jsem si taky spletl no.
-
-
-
-
100 %
-
Slušných 97% a to jen proto, že jsem si blb spletl první a druhý Diablo 🤦♂️
-
-
Já jsem si splet Medal of Honor s Call of Duty, jinak taky 97 %. Druhý Diablo mělo followers, na ty jsem si vzpomněl. :)
-
-
To pro mě zrovna bylo jedno z těch jednodušších, protože podle hvězdičky na radaru to bylo jasné.
-
-
Taky jsemto rozuzlil hvězdičkou a jo, ne, nesplet jsem se u civilizace (teda jsem ji trefil, ale to druhý bylo taky Diablo1 vs 2 a to jsem dvojku relativně nedávno hrál :)
-
doublepost, to se mi stalo snad prvně, co se dějě? :)
-
-
nIC, čas od času se to sekne a stránka si myslí ( nebo engine?) že si odeslal nový post. Juenže to tady nevadí tak nezoufej aspon máš další +příspěvek k dobru 😉
-
-
V tom jsem taky neměl problém nicméně, ono se to splete MOh a COD jsou si dost podobné a dělí je jen novější vydání.
-
-
-
-
100% jeeej dobré vzpomínky
-
Váš výsledek: 94 % ale bylo tam par typu od oka :D :D
-
-
Novinky z GTC
Demonstrace NVIDIA Kepler a GeForce Grid
Pokud chcete zhlednout cele predstaveni, je to mozne na iStreamPlanet NV1. -
-
No tak to je drsný.
-
-
Tento víkend na STEAMu: 75% sleva na hry ze série Tom Clancy's Ghost Recon (mimo Future Soldier) a...
To nebylo moc bleskové, sleva 33% na Ubisoftí hry platí, Tom Clancy za 25% byl jenom včera... Teď tam ještě v lepší nabídce než 33% visí Rayman. -
-
Konkrétně za 50% a je tam i From Dust a Shoot many robots
-
-
Tak se mi zda...
ze Jim Ryan je trochu zlvastni... -
-
Tak to
je fajn
-
-
Úpravě
Nepřijde vám že nás dneska upgradovali na novou verzi Matrixu? Nějak mi to nasvícení přijde reálnější :) -
Vývojáři z Polytron nabízí ke stažení PC verzi FEZ za vámi určenou cenu (od 0,25 Kč výše).
Když koupíte čtyři, tak to pořád, co se daní týče, můžete zaokrouhlit směrem dolů na nulu. Vlastně čo to táram, sorry jako! Vždyť jich můžete nakoupit jedna a půl miliardy, a stejně nic neplatíte*4*