Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ucho

reklama

jsou už nějaké statistiky z té reklamy v adrese? zajímalo by mě, kolik lidí tu reklamu navštívilo.
  • copak grafika ale mne mrzí ta konzoloidní hratelnost WD
    • Tak to nehraj a ušetřený čas věnuj studiu mateřského jazyka.
  • Další Mirrors Edge

Taky už mám Mirrors Edge na steamu. Takže tady je steam kod:

8VPKR-Q4G2P-WPIRB
  • Call of Duty, Infinite Warfare

http://www.guru3d.com/articles_pages/call_of_duty_infinite_warfare_pc_graphics_benchmark_review,6.html

fakt to pojde kazdemu
    *3*
    • Jack1947
      Je vidět že se poučily a lepší nezamykat procák a nechtít více ramky ( ještě aby se kousala hra) je lepší než bezhlavě zuby nehty se snažit prosadit Q3 engine jako nějaké ultimátní grafické eno nuno *1* *5*
    • Draken69CZ
      Až se mi tomu nechce věřit společně s Battlefield 1 to vypadá parádně a jede to na všem, minimálně ve FHD.
  • Cahir
    http://www.gametrailers.com/side-mission/2012/03/15/baldurs-gate-i-ii-getting-enhanced-editions-starting-this-summer/

První screeny z BG Enhanced Edition prý budou už příští týden!
    • uz je 10 a pol hodiny buduci tyzden a ziadne obrazky niesu! :)
      joj tesim
  • Za čtvrt hodinky dojde k vypuštění prvního traileru hry Grand Theft Auto V.

Los santos yessss!!!
  • Milion kopií hry Tomb Raider se prodalo za necelých 48 hodin.

Trochu nesouhlasím s recenzí dle mého ta hra si zaslouží minimálně 8-9/10 a to píšu jako člověk co si pamatuje i jedničku:-) Každopádně je to dobrá zpráva, nejen že bude určitě pokračování (osobně doufám ve stejném duchu), ale tahle hra je velice poctivá (herní doba) a až na ten souboj na blízko a trošku ploché dialogy ji nelze nic upřít. Restart tohoto žánru se rozhodně povedl a těším se na další díl:)
    • ucho
      hra je to nepochybně dobrá, ale tomb raider už to pro mě není...
      • Drakens

Milion kopií hry Tomb Raider se prodalo za necelých 48 hodin.

Něco končí něco začíná :-) Ber to takhle.
    • Inquisitor
      Tak to už jsi pamětník :). Jinak hra to určitě špatná není, jenom bych ubral akce.
      • Drakens

Milion kopií hry Tomb Raider se prodalo za necelých 48 hodin.

Jsem 80 ročník (jsem se zaregistroval a mého milovaného barbara někdo už má ) -) Co jsem to, ale chtěl? Ano nové Tomb Raider je akční, ale podívejme se na to jinak..v té době kdy vycházel nebyli tyhle možnosti tak se zaměřil na logické prvky alá Assasin. Kdyby ty možnosti byli bůh ví jen jak by Lara vypadala. Berme to ale jako Restart jedna kapitola zavřená nová se otevřela a já si myslím že na dnešní dobu Tomb Raider vykročil dobrým směrem, je tám stále mysticizmus a archeologie je tam stále pěkná ženská (ač s menšími vnady ) a jsou tam stále bouchačky a malá puzzla jen je rychlejší jako dnešní doba:-) . Docela mě pobavil i menší hold úplně na konci původní hře kdy nová Lara vzal do rukou obě dvě pistole tak jak to bylo kdysi a dokonce stejný typ:)
        • Inquisitor
          Však jo, asi mi furt nedochází jak už je to vlastně dlouho, co člověk pařil jedničku na PSX a čuměl na to s otevřenou hubou :).
  • Obrazem: Gamespot při návštěvě CD Projekt Red pořídil snímky mapy světa hry Zaklínač 3.

Už jse nemůžu dočkat až všechny ty oblasti prozkoumám :P
  • Chystá se DLC do Deus Ex: Human Revolution - to je vše, co zatím víme...

Tak si ty dlc nekupujte. Napr. Mass effect 2 jsem si koupil a dlc neplatim, ty taham z netu. Meli by spis vydat nejaky dlc dvd se vsema pridavkama a patchama za rozumnou cenu. Navic si vetsina lidi kupuje hry, protoze ji doma chce mit v krabici, s manualem, peknym dvd potiskem apod :)). takhle si koupis dlc a mas jen nejakej exe soubor, kterej nekde ztratis :))
    • smejki
      "Navic si vetsina lidi kupuje hry, protoze ji doma chce mit v krabici, s manualem, peknym dvd potiskem"
      sauce plz
  • Nevím, jestli to tu již bylo, ale očekávaná ULCE Borderlands 2 je v čr konečně v prodeji :)
    • rancor1223
      Ne, díky moc za upozornění! Objednáno *1*
      • rancor1223
        lol na xzone je vyprodaná :D Na GameLeaderu stále ještě je
        • Já mam na xzone na PC 2.. Koukal sem včera kolem 17:00 a už bylo vyprodáno ;)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit