Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pssst, nikomu to neříkejte.. Raná betaverze mobilních Games.cz.

Super!! Konečně!! Tisíceré dík!! *14* *14* Konečně žádné minutové loadování *1*
    • 2 sekundy pri maximalne vytazenom skolskom wi-fi
  • Jack1947

Co vy a závodní hry ?

Váš výsledek: 62 %

Can I play, Daddy?Don’t hurt me.>> Bring ‚em on! <<I am Death incarnate!

Dobrá práce! Neznáte sice všechno, ale ty největší pecky jste rozeznali.

Dosáhli jste percentilu 72,12. Odpovídali jste tedy stejně nebo lépe než 72,12 % ostatních čtenářů.

Víceméně šlo o hry co jsem nehrál nebo neznal ( kuchck kuckj konzole)

• Kravicka
      https://screenshotscdn.firefoxusercontent.com/images/5eae5b33-941a-4430-a6c7-546f9f628580.png
    • SalemCZ
      • omiklon

lol všechno správně, ale víc jak na idnesu jsem musel střílet od boku. např WRC/Dirt nebo Grid/Shift..

• Jack1947

Zvláštní je že hry co jsem nehrál a moc neznám ( jen od vidění) jsem trefil ale ty ostatní tam mě zmátli právě ty 2 možnosti.

• Jack1947
        Výsledné skóre: 32 z 60 bodů

13
        správně

0
        nápověda

7
        špatně

0, takže polovina zase jsem se sekl na známích hrách.
    • SalemCZ

přijde mi vtipný když máš podle obrázku uhodnout co je to za hru a na stěně v obrázku velký nápis Forza

• Jack1947

Tak to jem přehlídl teda😬.

• Lukass
      Váš výsledek: 88 %

Can I play, Daddy?Don’t hurt me.Bring ‚em on!>> I am Death incarnate! <<

V žilách vám koluje benzin místo krve, k hernímu volantu usedáte jen s řidičskými rukavicemi a s červeno-černou kšiltovkou s nápisem Michael Schumacher na hlavě. Nebo také ne. Každopádně dobrá práce! V moderních závodních hrách se skutečně vyznáte.

No jo jde videt ze zavodni hry od malicka miluju :) 

• omiklon

88.. náhoda? Nemyslím si.. 🙂

Ale vážně, dosáhl jsem stejného výsledku. Závodní hry nehraju, několikrát jsem tipoval naslepo, ale jinak jsem pomocí interfaceu a vylučovací metody téměř vše uhádl..

• Lukass

Nic neni v zivote nahoda :D

• Jack1947

Njn ono stačí 3 šatné odpovědi a hned spadne hodnocení docela se divím že jsem věděl Super Mario kart a NFS2 ( to jsem asi hrál jinak by určitě dal NFS1).

To je jako předtím myslel jsem jedno ale dal druhé😉

• triptich

Anno 1800 "patrí" Epicu

agresívne vojnové ťaženie pokračuje, aj napriek vyjadreniam šéfstva epicu, že situácia s metro exodus sa už nebude opakovať. Anno 1800 je exkluzivita pre epic store (zdroj)
    Steve Allison si ukážkovo našpinil do úst, inak sa to komentovať nedá. Ak epic bude dodržiavať svoje plány aj naďalej takto, ich launcher bude skôr dowgradovať :)

• madPav3L

Tak tady není co řešit, není to úplná exkluzivita, ale je stále výběr, dá se to koupit i na Uplay. Osobně Anno nehraji, ale kdybych to kupoval, tak jedině na Uplay, měl bych to tam se slevou 20% a pořád je to lepší launcher než Epoc sh*t.

• triptich

je mi jedno, kde vylezie hra ako taká. smutný je skôr postoj vedenia epicu. viem, že niečo kujem v pozadí, ale aj tak budem klamať hráčom. silne mi to pripomína politiku a to ma neteší. niežeby som nejak veril v konkurencieschopnosť epicu na trhu, ale zjavne sa o to ani nesnažia. zatiaľ  len ďalší launcher v poradí s nulovým záujmom o zákazníka a plnou hubou sľubou (treba hodiť cukríky, aby nás nalákali)

• radim.zaty

"Allison noted that while he doesn’t think they’ll be signing exclusive deals forever, it’s something they’ll keep doing for the foreseeable future."

Edit: už jsem to dočetl, a slíbil to, je pravda.

A z toho článku na Anno Union mám pocit, že to je spíše zájem UBI, než že by je k tomu Epic nějak extra přesvědčoval. Ale who cares, já hraju hry, odkud si je stáhnu a jaký launcher k tomu potřebuju, to je mi totálně fuk. 

• triptich

je mi jedno, kde vylezie hra ako taká. smutný je skôr postoj vedenia
        epicu. dnes niečo poviem, zajtra je všetko
        inak. u firiem ako EA je to ešte pochopiteľné?
        korporátnym vedením (stále však rovnako netolerovateľné). ale tu klamal chlapík, ktorý musel vedieť o
        vznikajúcej dohode. to vo mne ako zákazníkovi nevyvoláva veľkú dôveru v ich biznis. majú rovnaký postoj aj k ochrane údajov? k sľúbeným zmenám a vylepšeniam? chcú byť naozaj konkurenciou na trhu, alebo len ďalšou vyžírkou v rade, ktorá ma má za oslíka otras sa ako social club, blizz alebo origin?

• MrSanta

Majitelé Gears of War Ultimate Edition obdrželi kód pro stažení prvního a druhého dílu.

A také třetího a Gears of War: Judgment.
  • D.I.C.E. Awards 2014 záznam

http://www.youtube.com/watch?v=Gsu3wEO7Fxo
    • ringmancz
      to by mě zajímalo, jestli to co Freddie řekl o Gearbox, bylo ve scénáři :)
  • Marquis

Steam verze výborné strategie Men of War: Assault Squad je na Green Mang Gaming ještě pořád (čtvrtek...

Green Mang Gaming... to zní jako skvělý čínský rip-off...XD
  • MickeyMutant

Video: Téměř tři hodiny gameplay záběrů zz alfatestu Bloodborne.

Vykašlete se na tyhle tříhodinový kousky. Dejte to sem, až to bude kompletní, ať to numusíme kupovat.
  • Vojta_Ilavsky

Obrazem: Grafické porovnání PC a Xbox One verze hry Neverwinter.

Se*e mě to jakožto Xboxáře, nejsem sto pochopit, jak se tohle mohlo stát. Podle doporučených by to měl X1 zvládat na ultra ještě s rezervou. Kde je chybka, pánové?
    • Mozna to bude tim, ze v nejakem vetsim hubu, kde budou desitky az stovky lidi, se to bude sekat.
      • Vojta_Ilavsky
        Mě taky napadlo jenom tohle, že prostě nějaký ty MS servery to neproberou, nebo že tam byl nějak problém s Xlive.
  • minarik1

Re-Play

Tady je první díl.... http://www.youtube.com/user/REPLAYczech#p/u/66/t3ivoRjjdkg
  • Lukyz

Resident Evil HD

Právě vypustili nový gameplay video z RE remaku + oznámili datum vydání na 20.1.2015 *14*
    https://www.youtube.com/watch?v=3a6-6QWyLGY
    Na hru se osobně moc těším, ale přidávat tam "fyziku" poprsí Jill opravdu nemuseli - >Japonci *1*
    • Ronox
      Boží! Neskutečně se těším. Původní verze měla stejně nejepičtější intro! *1* Joseeeeeeeph! - https://www.youtube.com/watch?v=UWo0Hhx07Pc
    • Draken69CZ
      To prostředí je vcelku odfláknutý, ale spíš se bojím jak se to bude ovládat.
    • Když vidím ten leveldesign a tu atmošku.. proč dnes vychází takové srajdy? :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit